Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

Spor Toto Süper Lig
    2.Hafta

PTT 1.Lig şampiyonluğunu son maçta kaptırmıştık hatırlarsanız, bir nevi rövanşını almış olduk Kayserispor'dan. Ömer Ali'nin kusursuz oyununa İsmail'in fırsatçılığı eklenince deplasmandan 3-1'lik galibiyeti çıkarmayı başardık. Sıkıntı yaşadığımız tek bölge sol bek mevki oldu. Volkan, hızlı hücum oyuncuları karşısında çok bocaladı, ilk yarı sonunda İsmail'i kanattan alıp beke çektim ancak yine çözemedik sorunu. Son olarak genç Ali Kemal'i oyuna sürüp önüne de İsmail'i koydum ve etkinliği kendi lehimize çevirmeyi başardık. Ahmet Kuru fizik olarak yetersiz kalıyor tek forvet olarak oynarken ancak topsuz oyunu iyi olduğu için ilk tercihim oluyor. Takım arkadaşları için oyun alanı hazırlamakta çok başarılı.

Bu kadroyla bu takımı ligde tutabilirsen helal olsun sana derim

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Bu kadroyla bu takımı ligde tutabilirsen helal olsun sana derim
    İnşallah işler yolunda giderse ben ligde tutunacağımıza inanıyorum. Önemli olan çok fazla sakatlık sorunu yaşamayalım, geri kalan her sorunun üstesinden geliriz evelallah

Spor Toto Süper Lig
    3. Hafta

İç sahada Mersin İ.Y.'na diş geçiremedik maalesef. Sağ kanattan geliştirdikleri bir atakta beklerim rakiplerini marke edemeyince golü kalemizde gördük. Orta alanda topa hakim olmayı başardık maçın genelinde ancak oyunu 3. bölgeye taşımakta zorluk çektik. Pozisyon üretemedik belki ama mağlubiyeti hak edecek bir oyunda sergilediğimize inanmıyorum.

Transfer döneminin son günlerinde takımımızdan ayrılan isimler oldu. Defansif orta saha Mesut Alanyaspor'a kiralık giderken, stoperlerimizden Gökalp Manisaspor'a 170bin TL karşılığında transfer oldu.

Spor Toto Süper Lig
    4. Hafta

Geride kalan 2 sezonda Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmış bir takıma karşı galip gelme şansımız doğal olarak pek yüksek değil. Bursaspor mutlak favorisiydi karşılaşmanın, beklendiği gibi hızlı başladılar. Kanat hücumlarına karşı koyamadık ve çok erken 3-0 geriye düştük. İlk yarı sonunda sahada varlığıyla yokluğu belli olmayan Ozan Tufan'ı kenara aldım, Selim'i sağ beke çektim. Bekir ön libero mevkine, İsmail sol açığa geçti. Sol beke Ali Kemal'i koydum. İkinci yarıda değişiklikler ve devre arasındaki konuşmaların etkisi kendini gösterdi. Daha derli toplu bir oyun oynamaya başladık. Özellikle Ömer Ali'nin kanadından etkili pozisyonlar oluşturduk. İlk golümüzde buradan geldi, Ömer Ali'nin ortasına düzgün bir vuruş yaptı Ahmet ve maçtaki ilk golümüzü kaydetti. Bursaspor'un santrası ardından %100'lük bir gol pozisyonundan yararlanamadık maalesef, İsmail kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturamadı. Yine de moral bozmadan etkili oyuna devam ettik. İlk golden 10 dakika sonra, Carson'a baskı yaparak kazandığı topu gole çevirerek telafi etti İsmail. Kalan bölümde diri oyuncular oyuna sokarak eşitliği sağlamaya çalışsak da olmadı, 3-2 kaybettik karşılaşmayı. Sonuç olumsuz olsa da oyuncularımın sergilediği oyun ve karakterden son derece memnunum.

Spor Toto Süper Lig
    27. Hafta

Muhteşem geri dönüşlerimize bir yenisini daha ekledik. İki kez geri düşmemize rağmen oyundan düşmeyen, sonuna kadar mücadele eden oyuncularımla gurur duyuyorum. 3-2'lik bu muhteşem galibiyet üst gruba tutunmamızı sağladı ve öyle ki 7 haftalık periyot sonunda kendimizi Avrupa Ligi ön elemelerinde bile bulabiliriz. 4. Orduspor ile aramızda yalnızca 1 puan fark mevcut.

Spor Toto Süper Lig
    28. Hafta

Özel bir güne denk geldi bu karşılaşma. Hem doğum günümde oynanıyor oluşu, hem de takımın başındaki 100. resmi karşılaşma oluşu anlam ve önemini birer kat daha arttırdı benim adıma. Oyuncularım da sağ olsunlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar güçlü rakibimiz karşısında. Galatasaray çok başka bir oyun oynuyor, ligde zirvede, en çok gol atan, en az gol yiyen takım. Böyle bir takıma karşı nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık, puan almaya da çok yaklaştık ancak Elmander'in golüne engel olamadık. Sonuca ulaşamasak da oyuncularımın gösterdiği mücadeleden dolayı çok memnunum.

Sonuçlar bence hedefleri gerçekleştirmek adına gayet ugun. Böyle devam Başarılar kalan maçlarında.

Quote Originally Posted by kerim1990 View Post
    Sonuçlar bence hedefleri gerçekleştirmek adına gayet ugun. Böyle devam Başarılar kalan maçlarında.
    Teşekkür ederim.

Spor Toto Süper Lig
    5. Hafta

Sahamızda Beşiktaş'ı ağırladığımız karşılaşmada özellikle ilk yarıda hücumda çok etkiliydik. Savunma güvenliğini ikinci planda tutmayı tercih etmeleri pahalıya patladı ve 1-0 öne geçtik ilk yarıda. Kazandığımız bir köşe vuruşunda kaleye yönelen topa müdahalesi yetersiz kalan İbrahim Toraman topu kendi ağlarına gönderdi. Farkı arttırabilecek fırsatlarda yakaladık ancak sonuçlandıramadık. İkinci yarıda oyun üstünlüğü Beşiktaş'ta gibi görünse de kalemizde tehlikeli pozisyon üretmekte başarılı olamadılar, genellikle ceza sahası dışından şutlarla kalemizi yokladılar. İşler tam istediğimiz gibi giderken savunma oyuncularının bir anlık dalgınlığını affetmediler. Almeida'nın yerine oyuna giren Adili fırsatçılığını konuşturup skoru eşitledi. İzleyenler açısından oldukça keyifli geçen karşılaşmada puanlar paylaşıldı.
    Last edited by Deus Dominus : 04.Aralık.2012 at 12:08

Spor Toto Süper Lig
    6. Hafta

Karabük deplasmanından 3 puanı çıkarmayı başardık. Karşılaşmaya Eren Albayrak'la başlamıştık bugün ancak yaşadığı sakatlık sonrası oyuna Şahin'i dahil ettik, bu değişiklik maçın hamlesi oldu ister istemez. Şahin'in göz alıcı performansı sayesinde deplasmandan galibiyetle dönüyoruz. Tabii ki kalecimiz İlker Avcıbay'a da ayrı parantez açmak lazım. Önündeki genç, tecrübesiz oyuncularla uyumu, onlar üzerindeki kontrolü ve kalede güven vermesiyle bu güne kadar topladığımız puanlarda büyük pay sahibi tıpkı Karabük maçında olduğu gibi.

Ligde 6 hafta geride kalırken 3 galibiyet 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başardık. Başlangıç için beklediğimizden daha iyi sonuçlar aldığımızı itiraf etmem gerek, alacağımız her puanın büyük önemi var. Tahminimce ligde kalabilmek için 30-35 arası bir puan toplamamız yeterli olacaktır ve bunu fazlasıyla yerine getirebilecek kapasiteye sahip olduğumuz kanaatindeyim.

Unutmadan diğer önemli gelişmeleri de paylaşalım;
    •Türkiye Kupası 2.Tur kuraları çekildi. Şanlıurfaspor'un konuğu olacağız 3 hafta sonra.
    •Yönetim el değiştirdi takımımızda. Mehmet Kılkışlı yerine Kerim Erdoğan seçildi, yeni başkanımıza görevinde başarılar dileriz
    •Yedek kalmaktan memnun olmayan Büyükşehir Bld. oyuncusu İbrahim Yılmaz'ın kiralık sözleşmesini feshettik. Katkıları için teşekkür ederiz.

Spor Toto Süper Lig
    7. Hafta

Savunma ağırlıklı oyunumuz belki görsel anlamda tatmin etmiyor olabilir taraftarlarımızı ama sonuca ulaşmamızı sağlayan en uygulanabilir yol bu. Topla çok işimiz yok, ceza sahamızdan uzak olduğu sürece problem değil Elimizden gelenin en iyisini yaptık yine savunmada, yakaladığımız fırsatlardan birinde Koray bireysel yeteneklerini kullanarak karşılaşmanın tek golünü kaydetti ve 3 puanı takımımıza kazandırdı. Savunmadaki hatasız oyunuyla Mustafa Yumlu sahadaki en iyi oyuncumuzdu.

Yeni antrenman tesislerimize de kavuştuk bu arada. Bulunduğumuz seviyeye uyum sağlayabilmek için daha da geliştirilmesi gerekli kuşkusuz, yeni yönetim bu konuda daha anlayışlı çıktı. Talebimi olumlu karşıladılar ve en kısa zamanda hazırlıklara başlayacaklarını dile getirdiler.Başkan o olmuş bu olmuş problem değil benim için, işime engel olmasınlar, işlerini yapsınlar yeter

Spor Toto Süper Lig
    8. Hafta

Lig liderine konuk olduğumuz hafta sol bekimiz İsmail'den yoksun sahaya çıkmak durumunda kaldık. Hafta içi antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası 1,5-2 hafta kadar takımdan uzak kalacak. Güçlü rakibimizin orta alandaki etkinliğini bir nebze kısıtlamayı başarsak da kanatları savunmata çok sıkıntı yaşadık. Bir tarafta Krasic gibi dinamik, çok yetenekli bir oyuncu, diğer tarafta hücum bindirmelerini sıklıkla yapan bir bek, genç oyuncularım için büyük bir sınav oldu. Bu da yetmezmiş gibi önemli oyuncularımızın maç içinde sakatlık yaşaması da işin tuzu biberi oldu. Krasic'i durduramadık ve 2 gol 1 asistle maçın yıldızı oldu. Maçın son bölümlerinde herşeyi göze alıp 3 forvete döndük, etkili pozisyonlarda yakaladık ama skoru eritmeyi başaramadık.
    Sonuç açısından üzgün değilim ancak Ömer Ali'nin talihsiz sakatlığı beni çok üzdü. Krasic'le girdiği ikili mücadelede diz çapraz bağlarından sakatlık yaşadı ve maalesef 8-10 ay gibi bir süre takımdan ayrı kalacak... Stoperimiz Hasan Erbey ise 2 hafta kadar aramızda olamayacak, kasığında zorlanmaya bağlı bir problem oluştu maç içinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takım iyi gidiyor, İlk 6 veya 7 içinde bitirmek çok iyi olacaktır, Başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Takım iyi gidiyor, İlk 6 veya 7 içinde bitirmek çok iyi olacaktır, Başarılar.
    Sezonun son bölümü çok önemli biliyorsun, eğer o dönemde oyuncuları diri (hem mental-hem fiziksel) tutabilirsek olabilir. Teşekkür ederim.

Ziraat Türkiye Kupası
    3. Tur

Kupa müsabakasında iki kez geriye düşmemize rağmen pes etmeyip skoru kendi lehimize çevirmeyi başardık. Ahmet Kuru'ya dinlenmek iyi gelmiş. En istekli oyunculardan biriydi sahada. Attığı iki golde bunun kanıtı bir bakıma.

4. turda yine şanslı bir kura çektik diyebiliriz, evimizde Kartalspor'u ağırlayacağız.

Spor Toto Süper Lig
    14. Hafta

3. bölgede istediğimiz oyunu sergileyemedik, gole yakın oynayan oyuncularımızı iyi marke ettiler, kalemizde fazla ciddi pozisyon vermesek de skoru tutamadık, 1-0 mağlubiyete engel olamadık bu karşılaşmada.

Spor Toto Süper Lig
    15. Hafta

Eskişehir maçı sonrası bir-iki değişiklik iyi geldi takıma. Şahin'in sakatlıktan dönüşü harika oldu. Koray'ın son vuruşlardaki yeteneği ve hala vasat profiline rağmen nasıl bu kadar iyi oyun oynadığını anlayamadığım Ali Naci'nin skora katkısı 5-2 lik süper galibiyeti getirdi. Yediğimiz golleri sonuca bağlıyorum biraz, fark açılınca biraz rehavete kapılmış olmalarını anlayışla karşılıyorum. Sonuçta genç br takımız, yavaş yavaş tecrübe kazanacaklar.

15 haftayı geride bırakırken 7. sıradaki yerimizi koruyoruz. İlk iki Fenerbahçe ve Galatasaay farkı açtı arkasındaki grupla, 3-8 arası çekişme çok sıkı olacak gibi duruyor şu an için. Bu aralıktaki takımları yalnızca 3 puan ayırıyor.

Ziraat Türkiye Kupası
    4. Tur

Beklenenden çok daha zorlu bir karşılaşma oldu. Kartalspor savunmayı ön planda tutup hızlı hücumlarla gol aramayı tercih etti. Çok da etkili oldular bu konuda. İlk yarı gol düellosu şeklinde geçti diyebiliriz. Üst üste karşılıklı goller geldi, bir duran top organizasyonunda ters vuruş yapınca Kartalspor'lu oyuncu, soyunma odasına skor üstünlüğü ile gittik. İkinci yarı genelde topa sahip olsak da pozisyon üretme konusunda pek başarılı olduğumuzu söyleyemem. Rakibimizin gol girişimlerinin büyük çoğunluğu da ceza sahası dışından kaleyi yoklamak şeklinde oldu. Karşılıklı birer golün daha olduğu ikinci yarı sonrası, zor da olsa 4-3 kazanmayı başardık ve 5.tura adımızı yazdırdık.

Şansımız bir yere kadar yardım etti, bu kez sert taşa çarptık sanırım. 5. turdaki rakibimiz Galatasaray. Karşılaşma tarafsız sahada.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Hocam az daha zorlasan Avrupa Ligine katılıcaz

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Hocam az daha zorlasan Avrupa Ligine katılıcaz
    Sıka sıka bi' hal olduk, çatlıcaz kalıcaz

Spor Toto Süper Lig
    33. Hafta

Kadro kalitesinden beklenmeyecek şekilde ligde kalma mücadelesi veren Trabzonspor'a bir darbede bizden geldi. Sezonun ilk yarısında evimizde konuk ettiğimizde bireysel performanslar sonucu belirlemişti, özellikle Halil Altıntop çok etkili oynamıştı. Bu kez aynı hataya düşmedik, gerekli önlemleri alınca oyunun kontrolü bize geçti. Yerinde hamlelere doğru reaksiyon verdi takım, 2-0'lık güzel bir galibiyet aldık ligin son haftalarında.

Ligin son haftasında Gençlerbirliği'ni konuk ediyoruz. Avrupa Ligi şansı için yarışa girdiğimiz Orduspor ise Büyükşehir Bld. takımına konuk olacak. Çok kritik karşılaşmalar var, heyecan dorukta Süper Lig'de!

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum 2. ligden Süper lige kadar dur durak bilmeden her seneyi dolu dolu geçirerek şimdide Avrupa Ligine katılma hakkı eldetmen gerçekten olağanüstü bir başarı tebrikler...

Şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum 2. ligden Süper lige kadar dur durak bilmeden her seneyi dolu dolu geçirerek şimdide Avrupa Ligine katılma hakkı eldetmen gerçekten olağanüstü bir başarı tebrikler...
    Çok uğraştık ama olmadı maalesef Son hafta sürprize yer vermedi Orduspor, zorlu karşılaşmayı kazandı, kendisi Avrupa Ligi'ne, Büyükşehir Bld. kümeye yol aldı.

Spor Toto Süper Lig
    34. Hafta

Sezon kapanışını seyircimiz önünde yaparken onlara güzel futbol, güzel skorla veda etmek istemiştik. Oyun anlamında pek bekleneni veremesek de sonuca ulaşmayı başardık kritik anlardaki başarılı son vuruşlarla. Epik bir sezonu geride bırakmanın haklı gururu var üzerimizde. Güzel bir tatili hak etti tüm oyuncularım

Son haftaya kadar hem düşme hattında, hem avrupa kupalarına katılım hakkı için mücadele nefes kesti. Rakibimiz Orduspor sürprize izin vermedi, deplasmandan galibiyetle ayrıldı ve Avrupa Ligi'ne katılacak son takım olmaya hak kazandı. Bu sonucun bir de diğer tarafı var. Trabzonspor'la aynı puanda kalan Büyükşehir Bld. lige veda eden takım oldu bu sonuç sonrası.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Çok uğraştık ama olmadı maalesef Son hafta sürprize yer vermedi Orduspor, zorlu karşılaşmayı kazandı, kendisi Avrupa Ligi'ne, Büyükşehir Bld. kümeye yol aldı.
    Kendimi o kadar gaza getirmiştim ama olsun hocam 2 sezonda harikalar yarattın burdan bide takımı Avrupaya yollasaydık çok yorucu olabilirdi 1 sezon dinlensinler seneye zaten bu hızla hepsi olur

UEFA'ya gitmeyi kılpayı kaçırsan da iyi bir sezon geçirdin kesinlikle.
    Devre arası kesinleşen transferlerinden Ömer çok iyi bir kaleci.Aykut'un yerine şans verirsen kesinlikle daha iyi bir performans sergiler.Ayrıca kaleni rahatlıkla bir 10 sene idare edersin.
    Yeni sezon şimdiden hayırlı olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çok iyi bir yerde bitirmişsin hocam tebrikler. Trabzonspor da az kalsın düşüyormuş

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Transfer çalışmaları oldukça uzun sürdü, tamamlamadan parça parça paylaşımda bulunmak istemedim Sezon öncesi beklentiler üzerine yönetimle yaptığımız toplantıda bu sezonu üst bölümde bitirebileceğimize inandığımı dile getirdim. Güzel şeyler duyunca başkan kesenin ağzını biraz araladı
    8.5 milyon TL transfer bütçesi, 700bin TL aylık maaş bütçesi sundu kullanımımıza. Zaten cimri adamım, hepsini kullanma gibi bir niyetim hiç olmadı, ama elimizi de güçlendirdi bu dönemde. Bakalım kimler gelmiş, kimler gitmiş.

İlker, Ömer ve Ertuğrul ile kalemizi uzun süreliğine garanti altına aldığımıza inanıyorum. Bu transferler sonrası Emirhan tekrar kiralandı, Aykut'un da satışına izin verdim.
    __________________________________________________ _______________________

Savunma hattımızı geçen yıl yeterince beslemiştik. Eksilen mevkilere takviye yapmak yeterli oldu. Sol bek İsmail'i kiralık ya da tamamen almak için büyük çaba sarfettik ancak son dakikada Antalyaspor olaya dahil olup oyuncunun aklını çeldi. Biz de yerine alternatifi Karabükspor'da bulduk. İshak da Süper Lig için iyi bir bek. İlhan ise geleceğimiz diyebilirim. Geçen sezondan beri yakından takip ediyorum. Yaşına göre çok iyi özelliklere sahip ve saha içindeki oyunu da çok iyi. Genç kadromuzda önemli isimlerden biri olacağına eminim.

En çok takviyeyi orta alana yaptık, yapmışız... Futbol direktöründen transfer görevini almayı unutunca birkaç transfer de o yaptı, biraz şişirdik orta alanı. İnşallah ileride sıkıntıya sebep olmaz. Sağ kanatta geçen yıl biraz problem yaşadık diyebilirim. Direkt o mevkinin oyuncusu olmadığı için ya forvetten, ya ters kanattan oyuncularla eksikliği gidermeye çalışmıştık. Bu yıl Burakcan ve Merthan ile sağ kanadımızı da fazlasıyla güçlendirdik. Asıl hedefim Serdar Gürler'di, oyuncunun aklını çelmeyi de başardım ancak Elazığspor Nuh diyor, peygamber demiyor... 5.750 m TL'den bir kuruş aşağıya inmeyince vazgeçtik transferinden

Ahmet Kuru ve Koray ayrıldı takımımızdan, yaşları da ilerlemişti zaten. Tek forvetli bir sistemde oynadığımızdan Bertul ve Şahin yeterli olacaktır normal sezonda ancak her duruma karşı tedribi almak gerek diye düşündüm. Bursaspor'un genç forveti Okan Deniz'i de kiralık olarak alternatiflerimiz arasına aldık. Diğer iki arkadaşa gelince... Bunlarda gençlik gelişim şeysi personelimizin sürprizleri. Ben sıksam ne olacak, adamlar arkamdan iş çeviriyor. Yabancı almıcaz dedik, gitti Kosta Rika'dan ikinci lig topçusu getirdi Cemal'e ise kanım ısındı biraz. Üstünde durursak bir pivot olacak gibi duruyor.

Yeni transferlerden İlker Sayan Turgutluspor'a kiralandı, önümüzdeki günlerde Okan Derici de kiralık olarak ayrılabilir. Çok fazla alternatif mevcut, yedek kulübesinde çürümelerini istemem bu genç yaşta.

İki tam takım çıkaracak genişlikte kadro oluşturduk. Ekstra alternatiflerimizde kale için İlker, forvet için Okan Deniz, bir de altyapıdan yetişen Ali Osman var. 25 kişilik genç, dinamik bir ekibe sahibiz.

Gayet verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. Yalnızca sağ bek Selim ve sol açık Ömer Ali sakatlıklar yaşadılar, o sakatlıklarda hazırlık maçlarında ikili mücadele kaynaklı, kısa vadeli problemler. Hazırlık maçlarındaki performansı değerlendirecek olursam takviye fazla olduğundan şu an için tam uyumlu oyun sergilediklerini söyleyemem. Zamanla taşlar yerine oturdukça oyunumuzda iyileşecektir.

Spor Toto Süper Lig
    1. Hafta

Lige başlangıcı maalesef iyi yapamadık. Yeni yükselen Adanaspor karşısında pozisyon üretmede dahi zorlandık. Özellikle hücum bölgesinde görev alan oyuncuların birbiriyle uyumsuz oluşu etkiledi oyunumuzu. Ayrıca Burakcan çok huysuz bir adammış, sürekli bir şeylerden şikayet halinde, can sıkacak gibi duruyor ilerleyen günlerde. Söz geçirmeyi başaramadım henüz.

Spor Toto Süper Lig
    2. Hafta

Başa baş bir mücadele ortaya koymayı başarsak da son vuruşlardaki kalite farkı kendini gösterdi. Hücumda daha etkili olan Bursaspor Bekir'e çarparak ağlarla buluşan top ile 1-0 galip geldi.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Hocam önceki seneyle kıyaslarsak kötü bir başlangıç yapmışız ama üstesinden geleceğine inanıyorum başarılar

Hocam önceki seneyle kıyaslarsak kötü bir başlangıç yapmışız ama üstesinden geleceğine inanıyorum başarılar
    Evelallah her sorunun üstesinden geliriz, yeter ki zaman ve motivasyon olsun. Yalnız üstesinden gelemeyeceğim bir durumla karşılaştım, kayıtlı oyunum açılmıyor. 3'lü kayıt sistemiyle her ay otomatik kaydı alınıyordu, mecburen bir ay geriye döneceğiz... Bu da 1 Eylül 2015'e, Beşiktaş maçı sonrasına tekabül ediyor. Oynadığımız ve sonuçlarını paylaştığımız son iki karşılaşma uçtu anlayacağınız

Spor Toto Süper Lig
    4. Hafta

__________________________________________________ ________________________

Spor Toto Süper Lig
    5. Hafta

__________________________________________________ ________________________

Tekrar oynadım iki karşılaşmayı elde olmayan sebeplerden, iki beraberlik aldık. Hala galibiyetimiz yok, gol atmakta büyük güçlük çekiyoruz, hatta pozisyona girmekte bile zorlanıyoruz. Çok erken goller yeyip geri düşüyoruz. Bu problemleri çözmek gerek en kısa zamanda.

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri