1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

Bu kadroyla bu takımı ligde tutabilirsen helal olsun sana derim

Quote Originally Posted by ablukaalarm34 View Post
    Bu kadroyla bu takımı ligde tutabilirsen helal olsun sana derim
    İnşallah işler yolunda giderse ben ligde tutunacağımıza inanıyorum. Önemli olan çok fazla sakatlık sorunu yaşamayalım, geri kalan her sorunun üstesinden geliriz evelallah

Spor Toto Süper Lig
    3. Hafta

İç sahada Mersin İ.Y.'na diş geçiremedik maalesef. Sağ kanattan geliştirdikleri bir atakta beklerim rakiplerini marke edemeyince golü kalemizde gördük. Orta alanda topa hakim olmayı başardık maçın genelinde ancak oyunu 3. bölgeye taşımakta zorluk çektik. Pozisyon üretemedik belki ama mağlubiyeti hak edecek bir oyunda sergilediğimize inanmıyorum.

Transfer döneminin son günlerinde takımımızdan ayrılan isimler oldu. Defansif orta saha Mesut Alanyaspor'a kiralık giderken, stoperlerimizden Gökalp Manisaspor'a 170bin TL karşılığında transfer oldu.

Spor Toto Süper Lig
    4. Hafta

Geride kalan 2 sezonda Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmış bir takıma karşı galip gelme şansımız doğal olarak pek yüksek değil. Bursaspor mutlak favorisiydi karşılaşmanın, beklendiği gibi hızlı başladılar. Kanat hücumlarına karşı koyamadık ve çok erken 3-0 geriye düştük. İlk yarı sonunda sahada varlığıyla yokluğu belli olmayan Ozan Tufan'ı kenara aldım, Selim'i sağ beke çektim. Bekir ön libero mevkine, İsmail sol açığa geçti. Sol beke Ali Kemal'i koydum. İkinci yarıda değişiklikler ve devre arasındaki konuşmaların etkisi kendini gösterdi. Daha derli toplu bir oyun oynamaya başladık. Özellikle Ömer Ali'nin kanadından etkili pozisyonlar oluşturduk. İlk golümüzde buradan geldi, Ömer Ali'nin ortasına düzgün bir vuruş yaptı Ahmet ve maçtaki ilk golümüzü kaydetti. Bursaspor'un santrası ardından %100'lük bir gol pozisyonundan yararlanamadık maalesef, İsmail kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturamadı. Yine de moral bozmadan etkili oyuna devam ettik. İlk golden 10 dakika sonra, Carson'a baskı yaparak kazandığı topu gole çevirerek telafi etti İsmail. Kalan bölümde diri oyuncular oyuna sokarak eşitliği sağlamaya çalışsak da olmadı, 3-2 kaybettik karşılaşmayı. Sonuç olumsuz olsa da oyuncularımın sergilediği oyun ve karakterden son derece memnunum.

Spor Toto Süper Lig
    27. Hafta

Muhteşem geri dönüşlerimize bir yenisini daha ekledik. İki kez geri düşmemize rağmen oyundan düşmeyen, sonuna kadar mücadele eden oyuncularımla gurur duyuyorum. 3-2'lik bu muhteşem galibiyet üst gruba tutunmamızı sağladı ve öyle ki 7 haftalık periyot sonunda kendimizi Avrupa Ligi ön elemelerinde bile bulabiliriz. 4. Orduspor ile aramızda yalnızca 1 puan fark mevcut.

Spor Toto Süper Lig
    28. Hafta

Özel bir güne denk geldi bu karşılaşma. Hem doğum günümde oynanıyor oluşu, hem de takımın başındaki 100. resmi karşılaşma oluşu anlam ve önemini birer kat daha arttırdı benim adıma. Oyuncularım da sağ olsunlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar güçlü rakibimiz karşısında. Galatasaray çok başka bir oyun oynuyor, ligde zirvede, en çok gol atan, en az gol yiyen takım. Böyle bir takıma karşı nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık, puan almaya da çok yaklaştık ancak Elmander'in golüne engel olamadık. Sonuca ulaşamasak da oyuncularımın gösterdiği mücadeleden dolayı çok memnunum.

Spor Toto Süper Lig
    29. Hafta

Şu ss'leri paylaşmaya bile utanıyorum, yorum falan yapamam bu karşılaşmaya. Tek kelimeyle rezalet!
    Karcemarskas'ın çıkardığı her pozisyona karşılık bir gol yedi resmen takım... Ama öfkemden nasibini aldılar ve alacaklar! Gelecek haftalarda tolerans yok kimseye, ayakları yere basacak herkesin.

Spor Toto Süper Lig
    30. Hafta

Gaziantep faciasını bir nebze olsun hafifletti oyuncularım bu galibiyetle. Dizginleri ele almak daha kolay oluyor genç bir takım yönetirken. Yaşı ilerlemiş, tecrübeli ve üst seviye oyunculara söz geçirmek çok daha zor. Kızılcık sopasını gösterince kendilerine geldiler

Son galibiyet takımımızı 6. sıraya taşıdı. Zor ama önümüzdeki Orduspor'u geçme şansımız hala mevcut, eğer 5.liğe yükselebilirsek Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı elde edebiliriz. Çünkü Türkiye Kupası finali Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanacak. Ligde kalmayı da matematiksel olarak garantiledik. Antalyaspor'a karşı ikili averajda üstünüz, yani hedefimize dört hafta önceden ulaştık.

Mesaj Yetkileri