Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

7 58.33%
  • Berabere biter

3 25.00%
  • Bursaspor kazanır

2 16.67%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 157 sonuç

Konu: Beşiktaş - Bursaspor | STSL 11. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Son olarak bir şey söylemek istiyorum. Süper ligde kaç takım 11'i 90 dakika boyunca böyle koşabiliyor?
    Koşu yarışı değil bu Futbol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Şu yorumu yapıyorsan hiç bir şeyi anlamamışsın demektir. Cevap dahi vermiyorum sana
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kusura bakma bizim GaLakside ki yıLdızLardan kuruLu bir takımımız yok. Hipodromdan ne buLduysak aLdık getirdik ve idare ediyoruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    bu arada hem takimimi hemde besiktasi tebrik edeeim 10 numara macti...
    Senin gibi futboLdan anLayan adamLar böyLe yapacak, Bugün Beşiktaş taraftarı gibi gerginLik anında işine bakacaksın ki geçmişte ki tartışma ve oLayLar oLmasın. Şu yorumu yapmasaydın sana ciddi anLamda sarıp, seni germeyi kafama koymuştum. Şu yorumundan sonra sana da 10 puan canım kardeşim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şu yorumu yapıyorsan hiç bir şeyi anlamamışsın demektir. Cevap dahi vermiyorum sana
    Bu mesajı yazarak zaten cevap vermiş oldun Koş koş nereye kadar.Son dakikada Ferhat'ın pozisyonda da koşsaydı bütün takım geriye Takımı koşuyor diye bir insanın övünmesi tuhaf geliyor bana.Hadi iyi hücum yapar savunma yapar falan tamam da koşuyo diye de bu kadar gurur yapılmaz

Arkadaşlar maçı izledim ve daha yeni geldim. Gerçekten son yıllarda izlediğim en tuhaf maçtı. Sıfır ortasaha. Sanki 5-0-5 oynuyormuş gibiydiler. Ama çok büyük zevk aldım maçtan. Bir Fenerbahçe'li olarak bu gecemi eğlenceli geçirmeme sebep oldukları için her iki takımada çok teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fernandesin kaLitesini tartışmak gibi bir niyetim yok. Türkiye de ki uzak ara en iyi orta saha. Fakat son 2 maçtır biLdiğimiz Fernandes in gerisinde. Sadece onu beLirtiyorum. Adamı kovaLadı ama orta saha da kaptırdığı iki top var ki goL oLacaktı neredeyse. HeLe ikinci kaptırdığında HiLbert sağda bomboş atağa çıkacak, ikiLi baskıya rağmen ayağında topu tutmaya devam etti ve pozisyon yedik.
    Katılıyorum ancak günden güne Fernandes'in etrafı boşalıyor.

Top ayağına gelince hemen herkes biryerlere kaçmaya başladı ondan asist alabilmek adına. Bazen yanında al ver yapacağı oyuncu da lazım. Bu maçta o olmadı. Necip - Veli ikilisi yetmiyor yanında çünkü Veli sadece mücadelede var ancak pas yapmada ve ileri çıkmada hiçbir katkısı yok.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kusura bakma bizim GaLakside ki yıLdızLardan kuruLu bir takımımız yok. Hipodromdan ne buLduysak aLdık getirdik ve idare ediyoruz.
    )) Sergene sorsaydınız keşke alırken bir iki tavsiye verirdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu mesajı yazarak zaten cevap vermiş oldun Koş koş nereye kadar.Son dakikada Ferhat'ın pozisyonda da koşsaydı bütün takım geriye Takımı koşuyor diye bir insanın övünmesi tuhaf geliyor bana.Hadi iyi hücum yapar savunma yapar falan tamam da koşuyo diye de bu kadar gurur yapılmaz
    Kusura bakma. Biz yürekten oynanan futbolla zevk alıyoruz. Delikanlı gibi oynanan futbolla zevk alıyoruz. 90 dakika koşan mücadele eden takımla zevk alıyoruz. Bunları yapan ve skor her ne olursa olsun bunları yaptıktan sonra onları alkışlamaktan zevk alıyoruz. Bunlar senin gibi düşünenler için çok uzak şeyler, onun için anlamamanı anlayışla karşılamak lazım
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kusura bakma. Biz yürekten oynanan futbolla zevk alıyoruz. Delikanlı gibi oynanan futbolla zevk alıyoruz. 90 dakika koşan mücadele eden takımla zevk alıyoruz. Bunları yapan ve skor her ne olursa olsun bunları yaptıktan sonra onları alkışlamaktan zevk alıyoruz. Bunlar senin gibi düşünenler için çok uzak şeyler onun için anlamamanı anlayışla karşılamak lazım

Delikanlı gibi oynanan futboldan zevk alıp Veli'nin kendi kendini düşürmesinden şikayetçi olmaman ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Delikanlı gibi oynanan futboldan zevk alıp Veli'nin kendi kendini düşürmesinden şikayetçi olmaman ilginç
    Doğru düzgün ilk mesajımı okusaydın eğer, neyi savunup neyi savunmadığımı daha iyi anlardın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aygün gereksiz yere ortalığı bulandırıcı mesajlar atıyorsun lütfen dikkat et mesajlarına.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

En azından 64153 resim paylaşıp aklamaya çalışılmıyor öyle değil mi?

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aygün kızıştırma la ortalığı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Giresun / Bulancak

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Katılıyorum ancak günden güne Fernandes'in etrafı boşalıyor.

Top ayağına gelince hemen herkes biryerlere kaçmaya başladı ondan asist alabilmek adına. Bazen yanında al ver yapacağı oyuncu da lazım. Bu maçta o olmadı. Necip - Veli ikilisi yetmiyor yanında çünkü Veli sadece mücadelede var ancak pas yapmada ve ileri çıkmada hiçbir katkısı yok.

şu maçta Oğuzhan olsa ayağında daha net toplar tutardıı veli'den.
    velide bir panikdir gidiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ligin 3.Haftasında yine DoLmabahçe de ki bir maçta sizin şikayetçi oLmamanız gibi asLında biz de şikayetçi oLmasak yeridir sanırım. Bizimkisi en azından ayakLarını doLaştırıyor, Burak abi gibi kendini yere saLLamıyor.

BizimLe Laf yarışına girmesen daha iyi. Ortamı germe bence. Bizim de arşivimizde çok deLiLimiz var. HeLe Ligde takdire değer şekiLde hakem gibi etkiLerden canı yanan en fazLa biz oLunca...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Burası Karışacak Vaziyet Alın

Hiç anlamıyorum neden Türkiye'de birileri iyi futbol oynadımı..Hiç kimse maçı değil hakemleri onu bunu konuşur birde bir agresiflik zannedersin kulüpler yığınla para ödüyor bur da yazan kişilere bakın keyfinize

Fernandes bugun misyonunu tam olarak yapmıştır.Attığı pasları oğuzhana atsaydı bugün cok farklı olurdu ..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sivas ve Fener maçları hariç diğer maçlarda kaybetse de , berabere kalsa da taraftar takıma kızamadı. Oynanan oyun ortada birazda şans olacak. Öyle veya böyle devre arasına kadar malzeme bu. Ama ikinci yarıda doğru takviyeler yapılırsa takım iş yapar ilerisi için. Umutluyum.

Bu maçta en çok Oğuzhan'ın eksikliği hissedildi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ligin 3.Haftasında yine DoLmabahçe de ki bir maçta sizin şikayetçi oLmamanız gibi asLında biz de şikayetçi oLmasak yeridir sanırım. Bizimkisi en azından ayakLarını doLaştırıyor, Burak abi gibi kendini yere saLLamıyor.

BizimLe Laf yarışına girmesen daha iyi. Ortamı germe bence. Bizim de arşivimizde çok deLiLimiz var. HeLe Ligde takdire değer şekiLde hakem gibi etkiLerden canı yanan en fazLa biz oLunca...

Burak abisinin pozisyonunu tekrar izleyin.Escude abisi de rüzgar yüzünden düşüyor zaten orada.Burak için Emek Hırsızı damgası vurup twitterda açıkça dile getirip burada da alenen belirten adamlar niye Veli aynısını yapınca susup ahkam kesiyor onu anlamak güç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Veli çok fazla kısıtlı bir oyuncu. Yani sanki sadece tek bir özelliği için futbolcu olmuş gibi. Sadece baskı yapmak için oynuyor futbolu. Başka hiç bir şey yok. Ne pas veriyor, ne de başka bir şey. Tek istediğim şu takımdan gitmeden önce şu uzaktan vurduğu toplardan biri artık gol olsa da bizde kurtulsak oda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygün gereksiz yere ortalığı bulandırıcı mesajlar atıyorsun lütfen dikkat et mesajlarına.

Ben neye dikkat ediyim ? Burak yapınca siz sallamadınız mı adama ? O zaman kimse bir şeye dikkat etmiyordu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Burak abisinin pozisyonunu tekrar izleyin.Escude abisi de rüzgar yüzünden düşüyor zaten orada.Burak için Emek Hırsızı damgası vurup twitterda açıkça dile getirip burada da alenen belirten adamlar niye Veli aynısını yapınca susup ahkam kesiyor onu anlamak güç.
    Burda ben VeLiyi savunan bir tane Beşiktaş taraftarı görmedim. Pardon ama mücadeLen ne senin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ayağa takılmış demek fazla iyimser, ayağa takılan oyuncu öyle mi düşer ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aygün sen neden ortalığı germeye çalışıyorsun? Sen muhabbete dalmadan önce ne güzel maçı konuşuyorduk.

Kimsenin Veli'yi koruduğu yok. Penaltı değildi diyoruz yarım saattir. Ayrıca Burak konusunda gördüğün rüyalara bir son vermelisin bence. Herkes o maçta ne oldu ne bitti biliyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ben neye dikkat ediyim ? Burak yapınca siz sallamadınız mı adama ? O zaman kimse bir şeye dikkat etmiyordu.
    Salladık. Sen de salladın mı?

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ayağa takılmış demek fazla iyimser, ayağa takılan oyuncu öyle mi düşer ?
    Orada Veli zaten ne lazımsa onu takmaya çalıştı, kaleciden kendisi kaçtı kaleci ayağını kurtardı sonra rakibe takacaktı rakipte geride kaldı, ardından kendi ayağına taktı yine düşemeyecekti bu seferde çime taktı ayağını

Gerçekten yakıştıramadım o forma altında birisinin o şekilde davranmasını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orada Veli zaten ne lazımsa onu takmaya çalıştı, kaleciden kendisi kaçtı kaleci ayağını kurtardı sonra rakibe takacaktı rakipte geride kaldı, ardından kendi ayağına taktı yine düşemeyecekti bu seferde çime taktı ayağını

Gerçekten yakıştıramadım o forma altında birisinin o şekilde davranmasını.
    Veli zaten bu takıma yakışan bir adam değil. 11 içerisinde en boş oynayan adam.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tekrara bakmadım henüz Murat, çime takıldığı kısmı görmedim ben, öyleyse eğer kendini atmış sayılmaz. Yalnız çok komik düştü, hakem başta aut verdi sandım, yardımcı etkilemiş olabilir. Beşiktaş'in vermediği golünde de eyyam yaptı resmen. Sonra zaten çığırından çıktı maç.

Genel olarak güzel bir maç izletti bize iki takım ama orta saha diye bir şey yoktu sanki, çok çabuk düştü orta sahalar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hakem böyle penaltı calmayı nerden öğrendi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Veli zaten kendi ayagina takilarak dusmus.Hakem penalti verince sesini cikartmamis her ne olursa olsun Besiktaslilik Durusuna yakismayan bir hareket.Cezasi yonetimce kesilmeli.Fakat Burak Yilmaz ile karsilastirilmasi yanlis Veli daha ilk asamalarda Burakta bagimlilik yapmis.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri