Senin gibi futboLdan anLayan adamLar böyLe yapacak, Bugün Beşiktaş taraftarı gibi gerginLik anında işine bakacaksın ki geçmişte ki tartışma ve oLayLar oLmasın. Şu yorumu yapmasaydın sana ciddi anLamda sarıp, seni germeyi kafama koymuştum. Şu yorumundan sonra sana da 10 puan canım kardeşim.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu mesajı yazarak zaten cevap vermiş oldunKoş koş nereye kadar.Son dakikada Ferhat'ın pozisyonda da koşsaydı bütün takım geriye
Takımı koşuyor diye bir insanın övünmesi tuhaf geliyor bana.Hadi iyi hücum yapar savunma yapar falan tamam da koşuyo diye de bu kadar gurur yapılmaz
![]()
Arkadaşlar maçı izledim ve daha yeni geldim. Gerçekten son yıllarda izlediğim en tuhaf maçtı. Sıfır ortasaha. Sanki 5-0-5 oynuyormuş gibiydiler. Ama çok büyük zevk aldım maçtan. Bir Fenerbahçe'li olarak bu gecemi eğlenceli geçirmeme sebep oldukları için her iki takımada çok teşekkürler.
Katılıyorum ancak günden güne Fernandes'in etrafı boşalıyor.
Top ayağına gelince hemen herkes biryerlere kaçmaya başladı ondan asist alabilmek adına. Bazen yanında al ver yapacağı oyuncu da lazım. Bu maçta o olmadı. Necip - Veli ikilisi yetmiyor yanında çünkü Veli sadece mücadelede var ancak pas yapmada ve ileri çıkmada hiçbir katkısı yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kusura bakma. Biz yürekten oynanan futbolla zevk alıyoruz. Delikanlı gibi oynanan futbolla zevk alıyoruz. 90 dakika koşan mücadele eden takımla zevk alıyoruz. Bunları yapan ve skor her ne olursa olsun bunları yaptıktan sonra onları alkışlamaktan zevk alıyoruz. Bunlar senin gibi düşünenler için çok uzak şeyler, onun için anlamamanı anlayışla karşılamak lazım![]()
FM Gazetesi
Aygün gereksiz yere ortalığı bulandırıcı mesajlar atıyorsun lütfen dikkat et mesajlarına.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aygün kızıştırma la ortalığı![]()
eto'o bitmiş.
Ligin 3.Haftasında yine DoLmabahçe de ki bir maçta sizin şikayetçi oLmamanız gibi asLında biz de şikayetçi oLmasak yeridir sanırım. Bizimkisi en azından ayakLarını doLaştırıyor, Burak abi gibi kendini yere saLLamıyor.
BizimLe Laf yarışına girmesen daha iyi. Ortamı germe bence. Bizim de arşivimizde çok deLiLimiz var. HeLe Ligde takdire değer şekiLde hakem gibi etkiLerden canı yanan en fazLa biz oLunca...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Burası Karışacak Vaziyet Alın
Hiç anlamıyorum neden Türkiye'de birileri iyi futbol oynadımı..Hiç kimse maçı değil hakemleri onu bunu konuşur birde bir agresiflik zannedersin kulüpler yığınla para ödüyor bur da yazan kişilere bakın keyfinize
Fernandes bugun misyonunu tam olarak yapmıştır.Attığı pasları oğuzhana atsaydı bugün cok farklı olurdu ..
Sivas ve Fener maçları hariç diğer maçlarda kaybetse de , berabere kalsa da taraftar takıma kızamadı. Oynanan oyun ortada birazda şans olacak. Öyle veya böyle devre arasına kadar malzeme bu. Ama ikinci yarıda doğru takviyeler yapılırsa takım iş yapar ilerisi için. Umutluyum.
Bu maçta en çok Oğuzhan'ın eksikliği hissedildi.
Veli çok fazla kısıtlı bir oyuncu. Yani sanki sadece tek bir özelliği için futbolcu olmuş gibi. Sadece baskı yapmak için oynuyor futbolu. Başka hiç bir şey yok. Ne pas veriyor, ne de başka bir şey. Tek istediğim şu takımdan gitmeden önce şu uzaktan vurduğu toplardan biri artık gol olsa da bizde kurtulsak oda.
FM Gazetesi
Ayağa takılmış demek fazla iyimser, ayağa takılan oyuncu öyle mi düşer ?
Aygün sen neden ortalığı germeye çalışıyorsun? Sen muhabbete dalmadan önce ne güzel maçı konuşuyorduk.
Kimsenin Veli'yi koruduğu yok. Penaltı değildi diyoruz yarım saattir. Ayrıca Burak konusunda gördüğün rüyalara bir son vermelisin bence. Herkes o maçta ne oldu ne bitti biliyor.
FM Gazetesi
Orada Veli zaten ne lazımsa onu takmaya çalıştı, kaleciden kendisi kaçtı kaleci ayağını kurtardı sonra rakibe takacaktı rakipte geride kaldı, ardından kendi ayağına taktı yine düşemeyecekti bu seferde çime taktı ayağını
Gerçekten yakıştıramadım o forma altında birisinin o şekilde davranmasını.
Tekrara bakmadım henüz Murat, çime takıldığı kısmı görmedim ben, öyleyse eğer kendini atmış sayılmaz. Yalnız çok komik düştü, hakem başta aut verdi sandım, yardımcı etkilemiş olabilir. Beşiktaş'in vermediği golünde de eyyam yaptı resmen. Sonra zaten çığırından çıktı maç.
Genel olarak güzel bir maç izletti bize iki takım ama orta saha diye bir şey yoktu sanki, çok çabuk düştü orta sahalar.
Hakem böyle penaltı calmayı nerden öğrendi![]()
Veli zaten kendi ayagina takilarak dusmus.Hakem penalti verince sesini cikartmamis her ne olursa olsun Besiktaslilik Durusuna yakismayan bir hareket.Cezasi yonetimce kesilmeli.Fakat Burak Yilmaz ile karsilastirilmasi yanlis Veli daha ilk asamalarda Burakta bagimlilik yapmis.