Aykut Kocaman:"Hakem ölçüyü kaçırdı Gençlerbirliği lehine verilmesi gerekenleri de vermedi."
Aykut Kocaman:"Hakem ölçüyü kaçırdı Gençlerbirliği lehine verilmesi gerekenleri de vermedi."
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Muhabir:''Oyuncularınız gergin mi?'' Aykut Kocaman: Umarım bu tür soruları başka takımların teknik direktörlerine de sorabiliyorsunuzdur''
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Savcı göreve maç başlamadan bilinen golSezer Öztürk için
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
iyi de guzel abim, beni niye o topluluga kattin ki. ben de serkan gibi hicbir zaman aykut kocaman gitsin demedim, ustelik o donem sahiplendigim icin tu kaka oldum cogu zaman. bu forumda benim gibi destekcisi olanlari da cok iyi biliyorum. dedigin gibi bir durum olursa merak etme, ben yazarim. bilip bilmeden yazma. bunu belirtmek istedim sadece. buna ilave maclari izlemeden yuzeysel yorumlarla gelme lutfen. aykut kocamanin en dogru hamleleri yaptigi bir macta o yorumu yapmandan dolayi biraz dalgami gectim senle, hakkettin ama. bari maci izleyip de yazaydin.![]()
Fenerbahçe'nin maçı koparan 2.golü öncesi Sow faul atışını faulün olduğu yerden en az 2-3 metre önde kullanıyor. Hakemin tekrarlatması lazımdı atışı.
Gökhan Gönül maç sonrası Jimmy Durmaz'a yaptığı hareket nedeniyle özür dileyerek ne kadar düzgün karakterli olduğunu bir kez daha gösterdi. Ancak hakemin o pozisyona kart göstermemesi de enteresan.
Hele hele Baroni'nin tekmesine kırmızı kart çıkmaması tam bir skandal.
Hakem geçen haftanın telafisini mi yapmak istedi ya da o yönde bir talimat mı aldı nedir...
Ekleme: Meireles geçen hafta olduğu gibi bu hafta da 2.sarı karttan yırttı. Hasan Ali'nin sarı kart gördüğü pozisyon öncesi yaptığı hareket %100 sarı kart. Skor 1-1 iken maçın kırılma anı kesinlikle.
Last edited by Walter Sakana : 26.Kasım.2012 at 01:56
Volkan da kaleci vuruşlarını çizginin bi kaç santim önünde kullanmıştı, tekrar edilmesi lazım.. Nelere kaldık..
Kendi adım'a Aykut hocanın gitmesini çok istedim.Ben yine sözümün arkasındayım bu takım şu oyunla bile Avrupa da lider, ligde şampiyonluk kovalıyor.
Ancak bu benim için yeterli değil, takımın toparlandığı ortada ama benim gözümde takım çok daha iyi olabilir.Kötü işler yaptığında nasıl eleştiriyorsam bu 2 haftadır ki duruşundan ötürü tebrik ediyorum hocamızı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
''Hakem sanki özellikle ilk yarıda, geçen hafta Gençlerbirliği Kulübü'nün benim soyadımdan esinlenerek verdiği cevabın bir şeyi gibiydi, hani 'Ezilmem, doğru bildiğimi çalarım' gibi. Keşke doğru bildiklerini çalsalar. Sonra ölçüyü kaçırdı. 4. hakeme de söyledim. Zaman zaman Gençlerbirliği lehine durumları da atlamaya başladı. Çünkü ölçüyü kaçırdı. Çok net bir şekilde oyun içinde görünüyordu. İstediğim tek şey, her takım adına mümkün olduğu kadar, yüzde 100 eşitlik olmadığını bilmekle beraber, yüzde 100 eşitlik."
Aykut Kocaman
"YÜCE ATATÜRK"
Baroniyi geriye çekmesi takımı rahatlattı çünkü adam ileride oynadığı hiçbir maçta verimli değil hatta sahada yok,ilk yarı 10 kişiydik ikinci yarı Baroninin geriye çekilmesiyle 11 e 11 maç başladı ve üst üste goller bulduk 2. yarı güzeldi ancak kafamda soru işaretleri yok değil,Gençler mi oyundan düştü biz mi güzel oynadık ilerleyen maçlar bunun cevabını verecektir.
önce oynanan futbol ve alınan galibet için hocayı ve futbolcuları tebrik ediyorum gitsin diyenlerden biri benim oynanan futbol kadro kalitesini yansıtmıyordu şimdi en azından ortaya bişeyler çıkmaya başladı ama bu yeterlimi ve devam edecekmi bilmiyorum genede marsilya maçı hoşuma gitmedi ama şu aşamada kredi depoladı diyebiliriz