Duran topları neden Emre kullanıyor? Zar zor kaldırıyor topu
Duran topları neden Emre kullanıyor? Zar zor kaldırıyor topu
Sorun defanstan fazlası, bu oyuncular bu taktik olmuyor. Geçen sene nasıl taktik değişikliğinden sonra aldık yürüdük, yine doğru anlayışı bulmak lazım. Elazığ maçının ikinci yarısı hariç takımın oynadığı futbol çok kötü. Topa sahip oluyoruz ama diyenlerin de bahanesi kalmadı çünkü bugün topu da tutamıyoruz. Diğer maçta da Cluj iyiymiş, gece hüsranla bitecek gibi devre arasında bir mucize olmazsa..
Manu bayağı gol kaçırmış diyorlar.
Bence Elmander çıkmalı Yekta girmeli Melo defansa yanaşıp ileriyi Yekta ve Selçuk'a bırakmalı.Mümkünse orta saha çizgisini geçmesin Melo. 4-5-1 iyi gider bu takıma.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Defans berbat. Orta saha berbat dolayısıyla hücum da berbat. 45 dakika geçti bir tane pozisyonumuz yok. Rakibin maşallah her geldikleri pozisyon. 1-0 olması mucize resmen.
Böyle oynayacaksak zaten çıkmayalım. Bu nedir? Bir Barça gelse yandık; 10 gol yeriz herhalde.
Hamit çıkmalı bence. Engin falan biri girsin. Topu az biraz hızlı dikine götürebilen sadece Emre Çolak var takımda. Orta saha olarak da kalabalıklar pas yapamıyoruz. Defans zaten Allah'a emanet.
O ilk topu sektiren Elmander'di. Ta orta sahadan koştu. Emre de forvette pres yapıyordu o sıra. Riera nerdeydi göremedim.
elmander sağ açık mı emre sol göbek mi ?
Faciaya götürür bence
Elmander'den sağ açık mı olurmuş ?
Şu Hamit'i 4-3-3 veya 4-5-1 düzeninde sol iç olarak görmeden ölmek istemiyorum. Sanki kendini bulacakmış gibi geliyor o şekilde oynasa, sağ kanatta o da zorlanıyor bu şekilde, takım da.
Amrabat girecek sanırım. Hayırlısı olsun artık, umarım Galatasaraylıların sevindiği bir maç sonu olur.
Ferguson Scholes'u almış oyuna galibiyet istiyor belliBraga iddaasız olmasına rağmen böyleyse geçen hafta puan alıp iddaalı konumda olsalar nasıl oynarlardı acaba
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
O zaman Amrabat girmeli Elmander çıkmalı Hamit orta sahanın göbeğine geçmeli ve Melo ön libero olmalı.Tekrar söylüyorum, 4-5-1 çok can yakar.
bize gol lazım melo - yekta yaparmı acaba
Ve Fatih hoca beni duyduHamit kenarda AYDIN OYUNDA
2-1 yada 3-1 alıcaz
Hoca naptın ya![]()
Aydın ? Amrabat niye oynamıyor süs mü o ?
Edit: Amrabatın girdiğini görmemiştim.
Doğru olanı yaptı bize gol lazım
Aydın ve Amrabat oyunda, Hamit ve Elmander yok.Büyük ihtimal;
DMC-Melo
MC-Emre
MC-Selçuk
AMR-Aydın
AML-Amrabat
ST-Burak
cluj attı . çok kötü oldu
Hem Amrabat hem Emre oyunda bende kalp var, ManU maçına geçtim, ManU pozisyon buluyor ama atamıyor.
Derken Cluj attı bile.. 30 metreden 90'a çaktı herif, fena gol attılar..
Geçmiş olsun.
Değiştirmeyeceğim bu mesajı hayırlı oluyo bize![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hayrına kazanın la şu maçı.
Burak salladı bir tane1-1
Burak atmış yine, hem de kafayla..
Burak yılmaz 6. golünü attı
Diğer maç 3 2 biticek.
Buraaak KRALLL KRALLLL BURAAAAK 1-1
Burak beSen de olmasan gol atamayacağız.
http://footballfunnys.lockerdome.com/articles/103198862
Cluj'un golü..
Emre - Umut değişikliği gelmiş, taktik yine 4-4-2 gibiyse birazdan biz yeriz yine.
ManU maçında hiç umut yok, yatan kalkmıyor zaten.
Gollllllllll !!!
A7![]()