Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Sivasspor

4 33.33%
  • Berabere

3 25.00%
  • Beşiktaş

5 41.67%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 67 arası toplam 67 sonuç

Konu: Sivasspor - Beşiktaş | STSL 23. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Ne demesini bekliyorsun cidden merak ediyorum. Bizim hakemlerden yediğimiz kazığı kimse yememiştir. Sivas'ın emeğine ben de üzülüyorum -ki Rıza Çalımbay'ı çok fazla sempati duyan biriyim. Ama kim olursa olsun bize iki çift laf edecek kimse olamaz bu konuda. Buna sen de dahilsin ve herkes de dahil. Yara deşmenin anlamı yok. Açtırma ağzımı şimdi benim
    Çıkıp konuşması normal tabi biliyorum Beşiktaş'ın aleyhine verilen kararları ama son haftalarda Beşiktaş'ın her maç rakibinin 10 kişi kalması,bu maçta hakemin Beşiktaş'ın sürekli yararına kararlar vermesi acaba hakemler bu açıklamalardan etkileniyor ona göre mi davranıyor diye düşündürüyor insanı

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Demek ki bazı şeyLeri düzeLtmek için kamera arkasında boL boL buLunmak Lazım.
    Düzeltmek başka tersine çevirmek başka

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Veli'ye yapılan hareket tartışmasız kırmızı kart, 2-3 maç ceza bile verilmeli. Adam ölüyordu neredeyse sahada, Uğur kırmızı görmesin mi yani ? Biri tükürüyor, öteki dirsek atıyor, öteki kasti tekme atıyor. Hakemler " aferin oğlum " deyip kırmızı kart göstermesin mi yani ?
    Last edited by Nedvedmania : 24.Şubat.2013 at 18:44 Reason: Kural 6
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sivasspor'un iki tane net penatısı verilmemiş. Hadi eneramonun pozisozyonuna he diyelim. Ya grosickinin ki? Net%100 penaltı tamamen hakkını yemişler takımın
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Son çıkan kırmızı kartlar hakkında yorum yapıyorsanız kusura bakmayın ama futbol bilginizden şüphe ederim. Penaltı olaylarında da kimsenin olumsuz bir şey söylediğini görmedim. Keşke herkes böyle tarafsız yorum yapmayı becerebilse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sivasspor'un iki tane net penatısı verilmemiş. Hadi eneramonun pozisozyonuna he diyelim. Ya grosickinin ki? Net%100 penaltı tamamen hakkını yemişler takımın
    daha macin basinda eneramonun el pozisyonuna ne diyeceksin dostum? %100 hakki yenmis falan agir oluyor. objektif olabilmek onemli , bunu yapabilenle futbol konusmak ayri hos. yapamayan ise eziyet..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    daha macin basinda eneramonun el pozisyonuna ne diyeceksin dostum? %100 hakki yenmis falan agir oluyor. objektif olabilmek onemli , bunu yapabilenle futbol konusmak ayri hos. yapamayan ise eziyet..

O ayrı bi rezillik zaten, o pozisyonda kart görmesi gerekirdi. Ama Sivasspor aleyinide çok etkiledi. Tek olumlu olan karar kırmızı karttı bence hatta o pozisyona yeni bir kart çıkarmalılar kırmzı bile hafif.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eneramo daha 6. dakika da elle topu düzeltti, onu veremedi hakem. Sonra hakem bizi kolladı oluyor. Ersan mükemmel bir omuzla topu aldı hareket temiz. Ayrıca Eneramo hayatta o küçük şarjla yere düşmez. Veli'nin pozisyonu ise penaltı diyecek birşey yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri