Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

11 34.38%
  • Berabere biter

9 28.13%
  • Real Madrid kazanır

12 37.50%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 180 sonuç

Konu: Galatasaray - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umut oynucak demistim umut ortasaha gibi oynucak sneijder daha onde oynucak gibi.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Beraberlik bekliyorum başarılar GS.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tur zaten gitti. Galatasaray en azından galibiyet için oynayacak olsa da her şey dönüp dolaşıp aynı yere geliyor: Zemin.

İlk maçtaki formatla gideceği için yine Real Madrid baskılı oynamadan kontralarda kısa ve çok çabuk paslar ile Galatasaray'ın ön alan presini kırıp Ronaldo ve Di Maria'nın koşu yollarına direkt paslarla gol arayacak. Bu zeminde pozisyon zenginliği pek olmayacağı için savunma yapan takımların her zaman işine gelecek. Önceki turların yarısı kadar efor sarfetmedi bile Real Madrid.

Tahminim 2-0 Real Madrid'in kazanacağı. Tamamen kafamda oynayıp söylüyorum. 2-0dan sonra iyice tempoyu düşürecekler. Zaten turu geçtik duygusuna kapıldıkları ilk maç sonu sarı kartları temizlerken belli oldu.

Galatasaray'ın turu geçmesine mucize bile yeterli değil. Gol yemeden 4 gol atmaları ihtimal bile olmaz. İlk 15 dk gol atamazsa Galatasaray, zaten mental olarak oyun biter. Mourinho Galatasaray'a saygı duyuyor. Dolayısı maça konsantre ve ciddi başlatacaktır Real Madrid'i. Real Madrid'i izlemek bile güzel, stadyuma gidenler keyfini çıkarın.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

at fava ilk yari 1-0 2. yari 3-0

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Skor tahminim 1-1. Bazen böyle içime doğar gerçekten daha Madrid'i ilk çektiğimizde ilk maçı 3-0 kaybederiz içeride 1-1 berabere kalırız diyordum hadi bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlk maçtaki galatasaray.org intro'sunda, aynı zamanda Rocky filmlerinde kullanılan Going the Distance'ı dinliyorum. Rocky izleyenler bilir, onda da ilk filmde ve maçta Rocky büyük şampiyon Apollo'ya yenilmiş, ikinci filmde boks kariyerini sonlandırmayı düşünürken bir anda maça çıkmaya karar verip kazanmıştı. Burada da Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi macerası bitmiş gibi görünüyor, ama neden bir anda dönmeyelim? Biliyorum imkansıza yakın, çok büyük bir hayalden öte görünmüyor. Ama neden olmasın? Neden çıkıp da bu yıl için son kez oynayacakmış gibi değil de sanki şampiyonluk maçındaymışız gibi oynamayalım?

[YOUTUBE="GvQkl7qa6RQ"]Going The Distance[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Madrid ciddiye aliyor.

REAL MADRID: Diego Lopez, Essien, Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Modric, Di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Higuain.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Madrid ciddiye aliyor.

REAL MADRID: Diego Lopez, Essien, Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Modric, Di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Higuain.
    Mourinho Arifim eşeği sağlam kazığa bağlıyor Galatasaray şakaya gelecek takım değil

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mesut Özil'de Beşiktaş'a başarılar dilemiş, aynı şeyleri Mesut için de söyleyin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

İlk maçta ki gibi Galatasaray şansızlık yaşamaz gol mutlaka atar. Bu yüzden R.Madrid çok riske girmeden maç ya 1-1 ya da 2-2 biter.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

maç illaki üst bitcek, bakalım...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

gs defansi cok acik veriyor nitekim golde geldi.. en azindan beraberlik ile bitmeli bu mac ülke puani icin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

erken bitti 0-1

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eboue'nin pozisyonu penaltı değilse hangisi penaltı acaba ? Bir de biz yapmışız faulü
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Eboue'nin pozisyonu penaltıyla alakasız bana göre

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Eboue'nin pozisyonu penaltıyla alakasız bana göre
    Hafta sonu benzer pozisyonda,son adam diye Dany atılmıştı.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hafta sonu benzer pozisyonda,son adam diye Dany atılmıştı.
    Dany'nin pozisyonunu izlemedim bu pozisyonda eboue'ye bir müdahale yok

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Eboue'nin pozisyonunda penaltı ile yakından uzaktan alakası yoktu. O pozisyonu tartışmaya bile değmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Umut kendini unutturma tabirini çok yanlış anlamış gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Ah Fatih Terim ah Yahu Şu Amrabatı Oynat be adam, Topu alıp Dikine gidecek Adam yok Sen tutup Umutla başlıyorsun yeter artık Harbi yeter.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Sneijder bu maçta eskisine göre iyi ama yetersiz,umut'u çektiği şut dışında görmedim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eboue bitmiş. Avrupa'yı düşüneceksek bizim de bitirmemiz lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umut çıkıp Elmander girmeli.Sneijder iyi oynuyor,çıkarmaması lazım hocanın veya Umut çıkar Amrabat girer 4-2-3-1 e döneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rolantide bir maç oluyor.Madrid fazla kasmıyor.Biz 1 gol atıp maçı berabere bitirirsek ne ala.Amrabat kesin girmeli.Umut kayıp.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fatih hoca tek forvet başlayıp Amrabat Sabri gibi süratli isimleri oynatsaydı en azından 1 gol bulurduk.Umarım 2. yarı da hemen girerler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Eboue'nin pozisyonu penaltı değilse hangisi penaltı acaba ? Bir de biz yapmışız faulü
    bana hakem doğru karar verdi gibi geldi, orda rakibi çeken şarj yapan eboueydi galiba görüntü bulabilirsen bir daha bakmak isterim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    eboue bitmiş. Avrupa'yı düşüneceksek bizim de bitirmemiz lazım.
    Eboue bitmiş mi?Hamit bitirdi bu adamı.Eboue kanatta topu alıyor Hamit ortada yok.Bu halde bile adam sürekli gidip geliyor.Ama yinede bence Eboue gayet iyi.Anlaşabildiği adam olsa maden gibi işler orayı.

Hamit gerçekten hücum yönünde sıfır katkı veriyor.Sürekli geri dönüyor.Kafayı kaldırıp önüne bakmıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bana hakem doğru karar verdi gibi geldi, orda rakibi çeken şarj yapan eboueydi galiba görüntü bulabilirsen bir daha bakmak isterim
    Ben pozisyon anında yorum yaptım.Pek de önemli değil aslında.Biraz agresifim,hakeme sövüyorum anca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim'in taktik inadı devam ediyor. Bu adam ne zaman yaptığı taktik TSL'de 2-3 maç iyi işlerse takıma hemen onu benimsetiyor. Rakip takıma göre taktik yapmıyor hiç. Tamam belki ligde bu format işe yarayabilir ama sen Real Madrid'e karşı kendi oyununu oynayamazsın.

İki ön liberonun ortasına Sneijder'i fırlatıp hadi bir şeyler yap diyemezsin ki adam zaten elinden geleni yapıyor. Bir sağa iniyor, bir sola.. Bunun yerine çıksana 4-3-2-1 şeklinde AMR - AML'li bir sistem ile. Hem savunman sağlam olur Melo - Sneijder - Selçuk orta alanı ile hem de kanatlarda Hamit ve Riera ile savunma kontrolü + hücum pozisyon zenginliği kazanırsın ki Madrid'in kanatları çok boşluk veriyor. Pres yaparak oynamanın bir anlamı yok ki Madrid'e karşı. Adamlar iki pasta zaten seni egale edebiliyorlar. Sol kanadımız otobana döndü Riera'ya hiç önden destek gelemediği için. Neden destek gelemiyor ? Çünkü bir ML oyuncumuz yok. Umut'un yerine Hakan Balta'yı alıp sol beke yerleştirip dediğim sisteme dönsek çok daha dengede maçlar oynayabilirdik Real Madrid'e karşı hem burada hem de Santiago Bernabeu'da..

Hiç bir oyuncumuzun suçu değil kötü oynamaları ya da öyle gözükmeleri. Tamamen sistem hatası. Hamit etkisiz ve Eboue'ye yardım edemiyor neden çünkü orta sahada oynuyor sağ kanatta değil. Kanat organizasyonları yok yani ve aynı şekilde ikinci kanat kademesi de yok. Bu da inanılmaz zaaflar yaratıyor. Sneijder bir sağa atıyor kendini bir sola, çabalıyor ama istediğini yapamıyor neden çünkü iki ön liberonun kucağında oynuyor. Drogba pozisyon bulamıyor çünkü kanattan hiç bir organizasyon yok vb..

Fatih Terim bu düşünce yapısını değiştirmeli, kendini geliştirmeli. Başka türlü olmaz.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by byariff View Post
    at fava ilk yari 1-0 2. yari 3-0
    İlk yarıyı bildin arif

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri