umut oynucak demistim umut ortasaha gibi oynucak sneijder daha onde oynucak gibi.
umut oynucak demistim umut ortasaha gibi oynucak sneijder daha onde oynucak gibi.
Beraberlik bekliyorum başarılar GS.
Tur zaten gitti. Galatasaray en azından galibiyet için oynayacak olsa da her şey dönüp dolaşıp aynı yere geliyor: Zemin.
İlk maçtaki formatla gideceği için yine Real Madrid baskılı oynamadan kontralarda kısa ve çok çabuk paslar ile Galatasaray'ın ön alan presini kırıp Ronaldo ve Di Maria'nın koşu yollarına direkt paslarla gol arayacak. Bu zeminde pozisyon zenginliği pek olmayacağı için savunma yapan takımların her zaman işine gelecek. Önceki turların yarısı kadar efor sarfetmedi bile Real Madrid.
Tahminim 2-0 Real Madrid'in kazanacağı. Tamamen kafamda oynayıp söylüyorum. 2-0dan sonra iyice tempoyu düşürecekler. Zaten turu geçtik duygusuna kapıldıkları ilk maç sonu sarı kartları temizlerken belli oldu.
Galatasaray'ın turu geçmesine mucize bile yeterli değil. Gol yemeden 4 gol atmaları ihtimal bile olmaz. İlk 15 dk gol atamazsa Galatasaray, zaten mental olarak oyun biter. Mourinho Galatasaray'a saygı duyuyor. Dolayısı maça konsantre ve ciddi başlatacaktır Real Madrid'i. Real Madrid'i izlemek bile güzel, stadyuma gidenler keyfini çıkarın.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
at fava ilk yari 1-0 2. yari 3-0![]()
Ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Skor tahminim 1-1. Bazen böyle içime doğar gerçekten daha Madrid'i ilk çektiğimizde ilk maçı 3-0 kaybederiz içeride 1-1 berabere kalırız diyordum hadi bakalım.
İlk maçtaki galatasaray.org intro'sunda, aynı zamanda Rocky filmlerinde kullanılan Going the Distance'ı dinliyorum. Rocky izleyenler bilir, onda da ilk filmde ve maçta Rocky büyük şampiyon Apollo'ya yenilmiş, ikinci filmde boks kariyerini sonlandırmayı düşünürken bir anda maça çıkmaya karar verip kazanmıştı. Burada da Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi macerası bitmiş gibi görünüyor, ama neden bir anda dönmeyelim? Biliyorum imkansıza yakın, çok büyük bir hayalden öte görünmüyor. Ama neden olmasın? Neden çıkıp da bu yıl için son kez oynayacakmış gibi değil de sanki şampiyonluk maçındaymışız gibi oynamayalım?
[YOUTUBE="GvQkl7qa6RQ"]Going The Distance[/YOUTUBE]
Madrid ciddiye aliyor.
REAL MADRID: Diego Lopez, Essien, Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Modric, Di Maria, Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Higuain.
Mesut Özil'de Beşiktaş'a başarılar dilemiş, aynı şeyleri Mesut için de söyleyin![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk maçta ki gibi Galatasaray şansızlık yaşamaz gol mutlaka atar. Bu yüzden R.Madrid çok riske girmeden maç ya 1-1 ya da 2-2 biter.
maç illaki üst bitcek, bakalım...
gs defansi cok acik veriyor nitekim golde geldi.. en azindan beraberlik ile bitmeli bu mac ülke puani icin...
erken bitti 0-1
Eboue'nin pozisyonu penaltı değilse hangisi penaltı acaba ? Bir de biz yapmışız faulü![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Eboue'nin pozisyonu penaltıyla alakasız bana göre
Eboue'nin pozisyonunda penaltı ile yakından uzaktan alakası yoktu. O pozisyonu tartışmaya bile değmez.
Umut kendini unutturma tabirini çok yanlış anlamış gibi.
Ah Fatih Terim ah Yahu Şu Amrabatı Oynat be adam, Topu alıp Dikine gidecek Adam yok Sen tutup Umutla başlıyorsun yeter artık Harbi yeter.
Sneijder bu maçta eskisine göre iyi ama yetersiz,umut'u çektiği şut dışında görmedim
eboue bitmiş. Avrupa'yı düşüneceksek bizim de bitirmemiz lazım.
Umut çıkıp Elmander girmeli.Sneijder iyi oynuyor,çıkarmaması lazım hocanın veya Umut çıkar Amrabat girer 4-2-3-1 e döneriz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Rolantide bir maç oluyor.Madrid fazla kasmıyor.Biz 1 gol atıp maçı berabere bitirirsek ne ala.Amrabat kesin girmeli.Umut kayıp.
Fatih hoca tek forvet başlayıp Amrabat Sabri gibi süratli isimleri oynatsaydı en azından 1 gol bulurduk.Umarım 2. yarı da hemen girerler.
Eboue bitmiş mi?Hamit bitirdi bu adamı.Eboue kanatta topu alıyor Hamit ortada yok.Bu halde bile adam sürekli gidip geliyor.Ama yinede bence Eboue gayet iyi.Anlaşabildiği adam olsa maden gibi işler orayı.
Hamit gerçekten hücum yönünde sıfır katkı veriyor.Sürekli geri dönüyor.Kafayı kaldırıp önüne bakmıyor.
Fatih Terim'in taktik inadı devam ediyor. Bu adam ne zaman yaptığı taktik TSL'de 2-3 maç iyi işlerse takıma hemen onu benimsetiyor. Rakip takıma göre taktik yapmıyor hiç. Tamam belki ligde bu format işe yarayabilir ama sen Real Madrid'e karşı kendi oyununu oynayamazsın.
İki ön liberonun ortasına Sneijder'i fırlatıp hadi bir şeyler yap diyemezsin ki adam zaten elinden geleni yapıyor. Bir sağa iniyor, bir sola.. Bunun yerine çıksana 4-3-2-1 şeklinde AMR - AML'li bir sistem ile. Hem savunman sağlam olur Melo - Sneijder - Selçuk orta alanı ile hem de kanatlarda Hamit ve Riera ile savunma kontrolü + hücum pozisyon zenginliği kazanırsın ki Madrid'in kanatları çok boşluk veriyor. Pres yaparak oynamanın bir anlamı yok ki Madrid'e karşı. Adamlar iki pasta zaten seni egale edebiliyorlar. Sol kanadımız otobana döndü Riera'ya hiç önden destek gelemediği için. Neden destek gelemiyor ? Çünkü bir ML oyuncumuz yok. Umut'un yerine Hakan Balta'yı alıp sol beke yerleştirip dediğim sisteme dönsek çok daha dengede maçlar oynayabilirdik Real Madrid'e karşı hem burada hem de Santiago Bernabeu'da..
Hiç bir oyuncumuzun suçu değil kötü oynamaları ya da öyle gözükmeleri. Tamamen sistem hatası. Hamit etkisiz ve Eboue'ye yardım edemiyor neden çünkü orta sahada oynuyor sağ kanatta değil. Kanat organizasyonları yok yani ve aynı şekilde ikinci kanat kademesi de yok. Bu da inanılmaz zaaflar yaratıyor. Sneijder bir sağa atıyor kendini bir sola, çabalıyor ama istediğini yapamıyor neden çünkü iki ön liberonun kucağında oynuyor. Drogba pozisyon bulamıyor çünkü kanattan hiç bir organizasyon yok vb..
Fatih Terim bu düşünce yapısını değiştirmeli, kendini geliştirmeli. Başka türlü olmaz.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.