Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Benfica kazanır

17 42.50%
  • Berabere biter

12 30.00%
  • Fenerbahçe kazanır

11 27.50%
Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 340 sonuç

Konu: Benfica - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 2. Maç

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ben şahsen güzel maça saklamış hoca ne güzel hırslandırmış derim
    1sezon bu maci dusunerek sakladiysa adam zaten buradaki isini tamamlamis Barcelona , Real Madrid gibi bir takima gitmesi gerekir
    ama ilk 11de baslarsa eger ben gol atacagini dusunuyorum kontradan cikarak hizli ataklarda tehlike yaratir hele ki uzaktan 2-3tane denerse sansini tutarsa atar bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla finalin heyecanı ile ve Stoch'un o performansının memnuniyetiyle kimsenin aklına eleştiri gelmez.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Şu nisan ayı,müthiş bir ay.İnsan futbola doyuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bide Fenerbahce kupayi alirsa Bayern Munich maci olur o macta akla zarar Ben bugun olumsuz yonlerden bakiyorum sanirim uykusuzluktan olsa gerek

Kupayı alalım da gerisi pek önemli değil

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bir daha!! Bir daha!! Bir daha!!

[YOUTUBE="ll0rTxFSKww"]Fenerbahçe | We Can[/YOUTUBE]
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

İnanıyoruz vazgeçmiyoruz !

Ben bile durup durup kafamda maçı oynuyorum, değişik senaryolar, değişik sonuçlar dönüyor kafamda. Aykut Kocaman'ı, futbolcuları düşünemiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benfica taraftarıda maçta bizimkine benzer bir kareografi hazırlamış. Road To Amsterdam (Amsterdam yolu) sloganı...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Keşke şu maçı 2-0 3-0 yenebilseydik de biraz olsun rahatlasaydık.Dortmund'u dün gördükten sonra bu maçta da aynı senaryonun olabileceğini düşünebiliriz.Dortmund bayağı bi rahat skorla gelmişti ama son dakikalarda ecel terleri döktüler temsilcimizin skoru da çok rahat değil inşAllah hemen buluruz da golü rahatlarız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

gaitan yokmus onemli bir haber basarilar temsilcimize

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

50X Gaitan olsun veya olmasın farketmez, buraya kadar geldiysek bir şekil finale çıkacağımıza inanıyorum (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Jorge rakip deplasmanda iyi oynuyor demiş bir sitenin hatası beni de hatalı konuma düşürdü ya

Her neyse yine de yarın istediğimizi alacağımızı düşünüyorum. Bu arada benim kız tutturdu söylemeyeceğim diye yarın söylettirmem gerek Fenerbahçe kazanırı yoksa totem işi yatacak

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

bizim de kız arkadaş olsa totem yaptırıcaz da işte

ilk golü erken yemememiz çok önemli. benfica ilk dakikalarda çok bastırıcak ve erken gol bulursa farka gidebilir. malum topal emre meireles yok. ilk golü atarsak final kapısını aralarız. takımıma sonuna kadar güveniyorum başarılar sarı kanarya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Dave S Mustaine View Post
    bizim de kız arkadaş olsa totem yaptırıcaz da işte
    Hahah

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile Kalecimiz Volkan Demirel, yarın Benfica karşısında tarihi bir maça çıkacaklarını, takım olarak finale yükselmek için mücadele edeceklerini belirttiler.

Aykut Kocaman ile oyuncularımızdan Volkan Demirel, S.L. Benfica ile oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi Yarı Final Rövanş maçı öncesinde karşılaşmanın oynanacağı Luz Stadı’nda bir basın toplantısı düzenledi.

“Tüm benliğimizle, kalitemizle final için mücadele edeceğiz”
    Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, tarihimizin en önemli maçlarından birine çıkacağımızı belirterek sözlerine başladı ve ekledi:
    “Öncelikle Lizbon gibi güzel bir şehre geldik. Öncelikle 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak sözlerime başlamak isterim. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Önemli bir rakip. Maça dair ise, Volkan’ın da dediği gibi en baştan başlayalım. Tarihimizin en önemli maçı. Final artık yakın. Maça çıkarken avantaj ya da dejavantaz değerlendirmesinde bulunduk. Benfica tecrübesiyle son 4 yılda düzenlenen büyük turnuvalarda finallerde olmayı başarmış ve bize göre bir adım önde gibi duruyor. Ancak evimizdeki karşılaşmada doğru bir oyun ortaya koyarak rakibi alt etmeyi başardık. Rövanşa gelirken şartları eşitledik. Rakibimizin avantajı ise kendi sahasında oynayacak olması. Avrupa Ligi’nde final oynamak için A’dan Z’ye bütün benliğimizle, kalitemizle mücadele edeceğimizi söylemek isterim.”

“Gereken bilgileri elde ettik ve oyuncularımızla paylaştık”
    Kendi sahamızda oynadığımız mücadelenin her iki takım için de bir takım veriler oluşturmaya yardımcı olduğuna değinen Kocaman, “İlk maçta oyana oyun ve sonuç bizim için nasıl bir veri oluşturduysa rakip için de geçerli bu. Onların da verileri var yarınki maça ilişkin. Favoriyi ya da turu geçecek takımı belirleme açısından bir takım verilen oldu. Dolayısıyla turu geçecek takım 90 ya da 120 dakika sonunda belli olacaktır” dedi.

Bir gazetecinin yarınki rövanş maçında Salih Uçan’a görev verip vermeyeceğine ilişkin sorusunu, “Oyuncularla ilgili maç öncesi somut şeyler söylemek istemem. Maça kalması daha iyi olur diye düşünüyorum” şeklinde cevapladı.

“Cristian ne ilk ne de son penaltı kaçıran futbolcu”
    Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Kocaman, karşılaşmanın penaltılara gitme ihtimali ile ilgili de, "Tabii ki penaltı çalıştık ama bunlar hikaye. 2 tane penaltı atmakla penaltı çalışılmaz. Bu iş zihinseldir ve bu yönde çalışmalar yaptık. Sanki dünyanın ilk ve son penaltı kaçıran futbolcusu Cristian gibi davranıldı. Futbolda penaltıların %25'i kaçırılıyor. Çok futbolcular penaltı kaçırdı ve futbol oynandığı sürece penaltılar kaçacak. Cristian ne ilk ne de son penaltı kaçıran futbolcu” sözleriyle değerlendirdi.

“Doğru bir oyunla ilk maçı kazandık”
    İlk maçta Benfica karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin doğru bir oyun anlayışının getirisi olduğunun altını çizen Aykut Kocaman, “İlk maçtaki oyun için çok iyi oyundu yorumlarına katılmıyorum. Benim kafamdaki iyi oyun daha farklı. Benim için ilk maç doğru oyundu ama kazandığımız için iyi oyun olarak lanse edildi. Bu doğru oyunda çok büyük pay sahibi olan 3 oyuncumuzdan eksik olacağız. Mevcut çıkacak kadromuzdan maksimum verimi elde etmeye çalışacağız. Stratejimiz değişecek mi değişmeyecek mi son toplantıda konuşacağız. Futbol her sonuca açık bir oyun, kazanırsak sevineceğiz ama kaybedersek de rakibimiz alkışlayacağız" şeklinde konuştu.

“Yarınki karşılaşma için tek maçlık tur maçı denebilir”
    Portekiz temsilcisinin oyun anlayışını da değerlendiren başarılı antrenör, “Genel oyunları deplasmanda ve iç sahada olmak üzere farklılık göstermiyor. Hücumda ve savunmada komplike bir takım. Bu özellikleri değişmeyecektir ilk maçtan tek farklı olacak şey kendi evlerinde seyircileri karşısında oynamaları olacak. Ama karşılarında istediklerini yapmalarına izin vermeyecek bir Fenerbahçe olacak. Benfica 1 adım öndeydi ama içerde aldığımız galibiyet ile durumu eşitledik ve hatta öne geçtik diyebiliriz. Yarın ki karşılaşma tek maçlık bir tur gibi oynanacak gibi görünüyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Volkan Demirel: “Her şeyin güzel olması için mücadele edeceğiz”
    Basın toplantısında konuşan Kalecimiz Volkan Demirel, takım olarak tek düşüncelerinin final biletini almak olduğunu söyleyerek, “Bütün güzelliklerin yaşanması için herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Tüm düşüncemiz Amsterdam biletini almak. Yarın, Fenerbahçe camiası ve taraftarı için tarihi bir gece yaşayacağız” açıklamasında bulundu.

“Saygımızı ve değerimizi koruyoruz”
    Başarılı file bekçi, Portekiz temsilcisinin saygı duyulacak güçlü bir takım olduğunu belirterek, “Rakibimize saygı duyuyoruz. Yarı finale geldiğimizde ise kiminle eşleştiğimiz önemli değildi, çünkü Benfica’nın saygı duyulacak güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. İlk maçta da dile getirdim; kollektifler her şeyiyle Avrupa’nın en iyileri arasındalar. 1-0’lık galibiyet avantaj olabilir ama güçlü bir takımla oynayacağız. Saygımızı ve değerimizi koruyoruz. Finale çıkacağımızdan eminiz. Benfica hakkında hocalarımız tarafından gereken bilgileri aldık. Çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz” diye konuştu.

“Fenerbahçe formasıyla final yaşamak gurur verici olur”
    Fenerbahçe forması altında dünyanın en iyi iki organizasyonundan birinde olmanın gurur verici olduğuna değinen Demirel, “Dünyanın en önemli organizasyonlarından birindeyiz. Fenerbahçe formasıyla mücadele etmek gurur ve onur verici. İnşallah hep beraber kupayı alıp, camiaya ve taraftara armağan edeceğiz. Bu da benim için büyük bir mutluluk ve gurur olacaktır” ifadelerini kullandı.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Heyecandan geberiyorum insallah finale çıkarız.Artık ben kadro filan önemsemiyorum bu saatten sonra çıkan herkes eminim terinin son damlasına kadar savasacaktır.Antalya'yı yakarız Amsterdam gelinceee...

Aykut hocanın basın toplantısını okuyup rahatlim dedim adam benden daha heycanlı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla halıyı yakarım heralde final gelirse.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

eger ilk dakikalarda fazla geriye yaslanirsak kesin gol yeriz... orta sahadaki tüm becerikli oyuncularin oynayamamasida büyük sikinti... selcugun ve cristianin uzun paslarina kaldik yine..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benfica cephesi kendine ilk maçtaki gibi inanılmaz güveniyor. Onlara göre alınan mağlubiyet şans eseri alınmış bir iş kazası, bu bizim için hem iyi hem kötü. İyi olan tarafı ilk maçta maç sonu oyuncuların açıklamalarında yatıyor, Ne demişti bizimkiler, küçümsemenin intikamı, eminim dünkü açıklamalarından ve genel havadan yine nem kapıp hırslanacaklardır. Kötü olan tarafı ise bizim aşırı stres ve heyecan yaparken onların rahat olacak olması.

Allah'ın izniyle bugün finale çıkan takım olmayı başaracaz buna inanıyorum. Finale çıkalım da arabayla şehir turu yapayım, Geçen Karşıyaka basket takımı Avrupa şampiyonluğunu 1 sayıyla kaybedince içimizde ukte kalmıştı : ) Bu kez yarıda kalan tamamlanır inş.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada 4 oyuncumuz ceza sınırında, Maçın gidişatına göre Volkan'ın çok dikkatli olması lazım. Özellikle zaman geçirme gibi ucuz hareketler onun finalden mahrum kalmasına sebep olabilir, finale yedek kaleciyle çıkmak şanssızlık olur. Ayrıca Egemen'in de dikkatli olması gerek diyecem ama sanki bu maçı kartsız geçmeyecek gibi Cardozo ile cebelleşirken mutlaka kart görecektir. Yine de görmemesi dileğiyle.

Ziegler ve Cristian mümkünse sarı kart görsünler, üzülmem açıkçası. Ayrıcca rakipte de sarı karttan ziyade ayarsız giren oyuncular var, bunların üzerine oynayabilirsek rakibi 10 kişi bırakma şansımız yükselir, bugüne kadar hakem şansımız çok iyiydi. Umarım bugün Fransız hakemle de bu şansımız devam eder.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sabah heyecan ve stresle uyandım. Bugün nasıl akşam olacak bilmiyorum. İnşallah finale kalırız kupayı ülkeye getiririz.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benfica ilk maçtada buna benzer açıklamalar yapmış ve performansları oldukça düşmüştü. İkinci maçta bizi dahada hırslandıracak açıklamalar yapmaları, bizim oyuncuların kendini bir kez daha ispatlamalarına yol açar. Böylesine büyük bir yerde bulunurken, eskiden olduğu gibi daha gruplardayken takımımızı boş yere dev aynasında gösteren, 3 maç sonunda kupada final oynatan basınımızında bu olaylarla birlikte o tür bir tutum izlememeleri rehavetide önleyen bir faktör olmuş oluyor. Bence dahada iddialı açıklamalar yapsınlar

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Birisi şunlara söylesin; Türk' ü kızdırmak hayra alamet değildir
    Football is simple,but Football Manager is not

Fenerbahce'nin hızlı kontralarla duman etmesi durumunda hiç şaşırmayacagım maç.
    Ayrıca,
    Benfica'nın erken gol bularak maçı farka götürürse yine şaşırmayacağım maç.

Herşeye gebe bir maç kısacası. Heyecan dozu çok önemli. Maça heyecanlı ve gergin başlarsa FB alacagı turu verebilir. Yeter ki Gs deplasmanlarında oldukları gibi kendilerine guvenli ve rahat oynasınlar. Zira bizi de ilk Real maçında bitiren bu heyecan bu gerginlikti.
    Yine de tavsiyem kalbi olan izlemesin

Webo : Bu kadar sevildiğimi bildikten sonra antreman sonrasında çimleri bile biçerim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim oyuncuların psikolojileri iyi değil galiba

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nedense 1-0 öne geçip 3-1 yenilicez gibi bir his oluştu bende.Umarım tersi olur.

"saldırın forma için siz de savaşın
    şampiyonluk inanın şimdi çok yakın
    kupalar yükselecek ellerimizde
    vurun kırın parçalayın"
    Last edited by petrol_fb12 : 03.Mayıs.2013 at 01:11

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Webo : Bu kadar sevildiğimi bildikten sonra antreman sonrasında çimleri bile biçerim
    Webo kesin Galatasaray' a transfer olmak istiyor. Arena' nın çimlerini kullanarak subliminal mesaj vermiş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Dünden beri çok heyecanlıyım ben de. Newcastle'a içerde oynanan maçta çok pozisyon verdiler biz de eğer biraz önde pas yapalım dersek pozisyon ve gol bulabiliriz umarım öyle de olur.

Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri