Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 143 sonuç

Konu: Deus'un Çocukları

Deplasmanda çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Rakibimizin de çok net gol pozisyonları oldu ama bizim yakaladığımız fırsatlar daha önemliydi. Güzel bir zamanda öne de geçtik ancak bir anlık dalgınlık, Kuyt'a yapılan gereksiz bir müdahale penaltıya sebebiyet verdi. Beraberliklere abone olduk resmen 13 galibiyet 10 beraberlik...

Kasa günden güne eksiye iniyor, gelirler giderleri karşılamıyor. Maddi olarak sıkıntıdayız şu dönemde... Buna rağmen yönetim başarının farkında ve arkamızda, 1 milyon €'luk ek destek sağladılar kulübe. İnşallah sezon sonunda bu çabalarımızın karşılığını alırız, şampiyonluk düzlüğe çıkmamıza büyük katkı sağlayacaktır.

ZTK yarı final ilk maçından 2-0'lık avantajla dönüyoruz evimize. ilk 10 dakikada peşpeşe gelen goller istediğimizi almamıza yetti. Sıkıcı 90 dakikada güzel oyundan ziyade sonuca ulaşmak önceliğimizdi, bunu da elde edince kendimizi zorlamadan tamamladık maçı.

Kazanmasına kazanıyoruz da son iki maçtaki oyun kalitesinden memnun olduğumu söyleyemem. Hem savunmada hem hücumda daha sağlam durmamız lazım, bu karşılaşmada şans yanımızda olmaza puan kaybedebilirdik.

Altyapımıza yeni katılan isimler yukarıda. Gençlik gelişim sorumlumuzun en çok beğendiği isim;

Neşeli kişiliğe sahip bir oyuncu ilk kez görüyorum ya da ilk kez dikkatimi çekti Bunun yanında ben Andaç Kuşüzümü isimli oyuncuyu da pek beğendim

Çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum. Gözle görülür düşüş var oyunumuzda. Tamam şans da pek yanımızda değil, her maç direklere takılıyoruz ama öyle rakibi boğan, korkutan bir oyun da oynayamıyoruz...

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

geçen seneki juventus gibisin

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    geçen seneki juventus gibisin
    Öyle olduk sanki, inşallah sonumuz da onlar gibi olur, namağlup şampiyon oldu adamlar
    İlgilisine ligdeki son durumu ve oyuncu verilerini de paylaşayım, sonra bulaşıklara el atayım. Kule gibi oldular, tabak kalmadı kullanacak

Skor üretmekte zorlanır olduk, rakipleri alt edecek yaratıcılığı pek sergileyemiyoruz ama mücadelemiz istediğimizi sahadan almamızı sağlıyor. Özellikle son 10 dakikada artık "ya herru, ya merru!" dedik 4-2-4' e döndük, 90+1'de Mustafa Pektemek bu çabamızın karşılığını getiren golü kaydetti. 3 puan güzeldir, 8 hafta kaldı. Su gibi geçiyor zaman, her puanın büyük önemi var.

Büyü bozuldu... Öyle şanssızız ki hem Cenk, hem McGregor sakatlandı aynı hafta içinde. Milli maç dönemi hep sıkıntı, hep olumsuz haber getiriyor... Genç Doğancan elinden geleni yaptı ama sol bek Mino'nun Hamroun'u savunmayı becerememesi çok pahalıya patladı. 4. dakikada daha skor üstünlüğünü alınca Karabük, kapalı oyun sergiledi ve çift ön liberolu rakibi açamadık. Sezonun ilk mağlubiyetini de almış olduk...

Karabük mağlubiyetini unutturmak için çıktı sahaya oyuncularımız. Güzel futbolun yanında 2-1'lik galibiyeti de elde ettik ve bu haftada zirvedeki yerimizi korumuş olduk.

İlk yarıda pozisyon bulamazken, devre arası verdiğim gaz ve aldığım reaksiyon ikinci yarıdaki farkı ortaya koydu. Olcay'ın golü kıvılcımı yaktı, kendimize geldik. Aynı baskı ve tempoyu koruyunca goller peşpeşe geldi. 3-0 sonrası vites düşürünce rakibimiz daha baskılı göründü tabi. Kalecimizin de tecrübesiz oluşu golü kalemizde görmemize vesile oldu. 3-1 lik skor güzel, özellikle de Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin olduğu haftada Umarım berabere kalırlar, ikisi de puan kaybeder!

2-0'lık avantajın ardından bu oyun büyük rezalet, büyük sorumsuzluk! Kaleci bahanesinin arkasına falan saklanamam. 11 değişiklik hakkım olsa yine toparlanmazdı bu takım bugün...

İyi bir kalecinin ne kadar fark yarattığını görmek için sanırım son 5 maça bakmak yeter... 4 hafta kala liderliği de kaybettik... Çok çaresiz hissediyorum şu an kendimi.

Akhisar karşısında gövde gösterisi vardı. Rakiplere göz dağı verir gibi iştahlı oynadık. Kalan 3 maçta da aynı ciddiyet, aynı özveri olmalı ki en kötü ihtimalle ilk 2 içinde kalıp Şampiyonlar Ligi fırsatını kaçırmayalım.

Fikret Orman'ın sözleşmemi uzatma teklifiyle onurlandım. Bende karşılık olarak bana teklif ettikleri yıllık 950bin €'luk kontratı mümkün olan en düşük seviyeye getirip para için burada olmadığımı gösterdim. Kısmetse 3 yıl daha buradayım

İntikam!

söke söke alırız maçı!

Gelecek hafta Fenerbahçe'liyiz Fenerbahçe - Trabzonspor maçı var. Beraberliğe de razıyım.

Yürek dayanmaz bu şampiyonluk yarışına! İpler elimize geçmişken Bursaspor sağlam çelme taktı. Fenerbahçe 4-0 yendi Trabzonspor'u ve bizim mağlubiyetimizin ardından liderliğe yükseldi... Yetmedi Galatasaray'da 1 puan alıp önümüze geçti. 1.likten 4.'lüğe, kabus gibi... Koca sezonun emekleri gitti gidiyor...

Son maça iki forvetten, Almeida ve Mustafa'dan yoksun çıkmak zorunda kaldık sakatlıkları nedeniyle. Eksikler, moral bozukluğu, hatta Gaziantepspor'a karşı bu sezon şansımızın tutmamasına rağmen oyuncularım sezonu galibiyetle kapatmak için elinden geleni yaptı. Tek kale maç çıkardık ve sonuna kadar hak ettiğimiz 3 puanı elde ettik.

Buraya kadar herşey normal değil mi? Rakiplerden gelen sonuçlarla heyecanımız arttı, doruk noktasına ulaştı!

Fenerbahçe'nin puan kaybı demek, puanları eşitliyoruz demek! Trabzonspor'u puan kaybıyla önüne geçiyoruz. Galatasaray'la zaten eşit puandaydık...

Şu an saat 6.46 ve ben kendimi çığlık atmamak, deli gibi koşmamak için zor tutuyorum!!!

Yaşadığım en epik şampiyonluk oldu kesinlikle. Son haftada averajla şampiyonluk kaybettiğim olmuştu ama ilk kez 3'lü averaja kalıp zirvede bitirdim ligi.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

şampiyonluk yarışı fena sarmış şamipyon olmak daha da iyi olmuş

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    şampiyonluk yarışı fena sarmış şamipyon olmak daha da iyi olmuş
    O anki şaşkınlığımı ve sevincimi anlatamam Yaşadığım en çekişmeli şampiyonluk yarışıydı fm kariyerlerime baktığımda. Baksana 3 takım 71 puanda, Trabzonspor'da kazansaydı işin içinden nasıl çıkılırdı bilmiyorum

Güzel transferler peşindeyim, iki isimle anlaşma sağladım bile, sezon hazırlıkları başlamadan tamamlamak istiyorum gelecek-gidecek oyuncularla ilgili çalışmamı. En kısa zamanda yeni oyuncularımızla tanışacaksınız.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tebrikler hocam ilk sezon şampiyon olmak başarıdır , şu mevcut olan kadro ile.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Tebrikler hocam ilk sezon şampiyon olmak başarıdır , şu mevcut olan kadro ile.
    Ah kaleci sıkıntısı çekmeseydik bu kadar zorlu olmazdı sonu. Belki de bu kadar zevkli de olmazdı. Teşekkür ederim.

Boca'dan kiraladığımız genç Mino harika dönem geçirdi takımımızda, gelişimi muazzam. Üstüne Arjantin milli takımına da seçildi bu gelişimi sayesinde. Hiç ikinci kez düşünmedim bonservisini alma konusunda, pazarlığa da girmedim. Anlaştığımız gibi 3.3 milyon €'yu verdik, oyuncuyla da anlaştık. Bu birliktelik 5 sezon daha devam edecek

Bunun yanında yine Arjantinli bir hücum oyuncusu ile ön anlaşma yaptık. Dentinho'dan memnun değilim, bonservisi de yüksek. Yerli forvetler de el yakıyor, küme düşen Gaziantepspor Cenk'e 10 milyon € isteyebiliyor. Almeida'dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

sampiyonlugunu tebrik ederim, gercekten cok heyecanli bir maraton olmus

Teşekkür ederim fotofinişe 3 at birlikte girdik ama kıl farkıyla biz kazandık

Transfer dönemi beklediğim gibi geçmiyor, yabancı konusu büyük sıkıntı. Müthiş adamlar var uygun fiyatlara ama eldeki oyuncular nedeniyle alamıyorum. Yerli isimler de el yakıyor, ne yapıcam hiç bilmiyorum. Fernandes'i gözden çıkardım, satıyoruz. McGregor'la da yolları ayırmak istiyorum ama alıcı yok, West Ham takip ediyor teklif yapmıyor uyanıklar

Birazdan transferdeki son durumu paylaşıcam.

Sağ bek için Alparslan'ı takipteydim, 3.5 milyon € civarı bir bedel karşılığı transfer edebilirdik ama parayı savurmak istemiyorum. Bu paraya değeceğini biliyorum ama cimri olunca insan kıyamıyor işte, nerede beleş varsa oraya kayıyor aklım Bursaspor'un Şener'i satılık listesine koyduğunu görünce zaten unuttum gitti Alparslan'ı. Yedek oyuncuya milyon €'lar dökmek yerine 130 bin €'ya Şener'i aldık.

Takımımıza katılan oyuncuların profillerini paylaşalım.

İki yabancı uyruklu oyuncumuzla yollarımız ayrıldı. Julien Escude, sembolik bir transfer ücretiyle memleketine geri döndü. 140 €'ya Dijon'a transfer oldu. Sözleşmesinin son senesindeki yıldızımız Fernandes'le mecburen ilişkimizi kestik. Böylesine değerli oyuncuyu bosman ile kayetmek istemezdim, sözleşme yenileme konusunda da temsilcisiyle bir türlü orta yolu bulamadık. Bu nedenle kendisini satılık listesine koydum.

Birçok önemli kulüp kendisiyle ilgilense de en ciddi girişim Manchester United'dan geldi.

Beşiktaş JK tarihinin en pahalı oyuncu ihracatını yapmış olduk. Fernandes'e takıma yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dilerim. Darısı McGregor'un başına

Şu ana kadar gelen-giden oyuncular üstteki tabloda gösteriliyor. Transfer listemde yerli-yabancı bir çok isim mevcut, bu isimler için girişimlerimiz sürüyor. Yabancı olarak Lucas Romero, Agustin Allione ve Leandro Paredes transfer listemizin en üstünde yer alan isimler. Yerli isimlerden Cenk Tosun, Muhammet Demirci, Alper Potuk ve Özgür İleri için de kulüpleriyle iletişim halindeyiz. (Arjantin pazarından memnunum, Boca, Velez gibi takımları ykaıdnan takip ediyorum )

Hazırlık dönemi programımızda belli oldu. Ağustos ayının başında kısa bir Hollanda kampımız olacak.

Transferler gayet iyi.Velez'deki Allione nin profili çok iyi.Geleceği iyi gibi görünüyor.

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Transferler gayet iyi.Velez'deki Allione nin profili çok iyi.Geleceği iyi gibi görünüyor.
    Holosko olmasaydı ilk transfer edeceğim isim olurdu herhalde. Ama ancak gelecek yıl ciddi şekilde düşünücem onu aramıza katmayı. Çok beğeniyorum, Arjantin genç milli takımında da fark yaratan isimlerden takip ettiğim kadarıyla. 4 milyon € civarı bir para istiyor takımı. Velez maşallah oyuncu fabrikası

Özgür İleri transferinde sona geldik.

Özgür'ü Necip'le dönüşümlü oynatabilirim, bunun yanında stopere de devşirebilirim. Takımın savunma yönüne katkısı olacaktır.

Paredes'in transferi konusunda Boca Juniors ile anlaşmaya vardık. 5 yıllık sözleşme imzalıyoruz genç oyuncuyla yalnız gelecek yıl takımımıza katılacak. Bir yılını daha mevcut kulübünde geçirmesini istedim, önünde Riquelme gibi bir simge isim var (Paredes'in idolü), onunla birlikte oynamak gelişimine şüphesiz daha büyük katkı sağlar. Hem tutoring alması da muhtemel Riquelme'den.

İç transferde İbrahim Toraman ve Necip Uysal ile anlaşma sağladık ve kontratlarını uzattık, ek bilgi olarak vermek istedim.

Litvanya'da düzenlenen 19 yaş altı Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye finalde Rusya'ya 1-0 yenilerek 2. oldu. Turnuvanın gol kralı - altın ayakkabıyı kazanan - geçen sezon altyapıdan çıkan Tevfik Erden oldu

turnuvanın en iyi oyuncusu yine bir başka Türk'e, Standard Liege oyuncusu Anıl Koç'a gitti.

Anıl da takip ettiğim isimlerden birisi. Ama geçen sezon gösterdiği performanstan ötürü Erkan Kaş'ı alternatif olarak düşünüyorum. Yakın zamanda transferi ile ilgili girişimde bulunma planımız yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Eskisehirspor küme düşmüş Alperi hemen kap bence

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri