Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Karadeniz Fırtınası (2.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Giray stopere.Aykut Demir dos,Emre can orta saha göbek.Forveti ofansif orta sahaya çek okla ileri yap Malouda'yı al.Sola da Olcan
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Wladcas benzeri bişey diyem bende forvete direk adrianı koy adrian yerine colman emrenin yerine malouda yada yusuf diğerlerleri wladcasin dedigi gibi yadaaa forvetsiz çıkıcan mc yi dmcye cek colmanı koy geriden oyun kursun amcye malouda saga adrian ice kateden falan yapıp içerde cogalabilrsin yada destek rolüyle uzaktan şutlarla yokla kaleyi
    Kendi bildiğimi okudum ve sahaya gmdüler. Gerçi sizin önerilerinizide dinlesem pek etkili olacağını sanmıyorum çünkü takımda genel bir düşüş var önüne geçemiyorum. Resmen dağıldık.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Kendi bildiğimi okudum ve sahaya gmdüler. Gerçi sizin önerilerinizide dinlesem pek etkili olacağını sanmıyorum çünkü takımda genel bir düşüş var önüne geçemiyorum. Resmen dağıldık.
    Fm13de öyle oluyor bende anlamıyorum takımlarım ara ara tirbülansa giriyor resmen (:

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fm13de öyle oluyor bende anlamıyorum takımlarım ara ara tirbülansa giriyor resmen (:
    Şimdi eklicem maçları rezillik diz boyu son 4 lig maçı ve 1 ş.l maçında galibiyet alamadık. Zaten gs durdurulamıyor bizde bu duruma düşünce bu sezon elden gitti.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şimdi eklicem maçları rezillik diz boyu son 4 lig maçı ve 1 ş.l maçında galibiyet alamadık. Zaten gs durdurulamıyor bizde bu duruma düşünce bu sezon elden gitti.
    Takım toplantıları, bireysel konusarak moralleri yükseltme vs vs bi ton şey denedim sezon öncesi antrenman şeklimi bile degistirdim yine de türbülans olayına çözüm bulamadım. Takım uyumu mu dedim transfersiz sezonlarımda dahi bu sorunu yasadım en son mevsimsel olarak acaba taktigimle mi bagdasmıyor mesela yazın yüksek tempo kısın kötü havada yavas tempo olayı mı vuku buluyor dedim oda care etmedi (:

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper lig

12. hafta

13. hafta

Lig Tablosu

O kadar puan kaybettim hala 2. sıradayım vallaha çok iyi ya

Yöneimden isteğimiz vardı yerine geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çok iyi goller atıyoruz ama Youtube'a yükleyemiyorum bunu nasıl yapıcam. İlk menejer oluştururken hesabı eklememiştim o yüzden yükleyemiyor olabilir miyim bilen var mı?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çok iyi goller atıyoruz ama Youtube'a yükleyemiyorum bunu nasıl yapıcam. İlk menejer oluştururken hesabı eklememiştim o yüzden yükleyemiyor olabilir miyim bilen var mı?
    sonradan da ekleyebiliyorsun goller iyüklemek için girdiğin ekranda youtube bilgisi istemiyor mu ? yanlış mı hatırlıyorum acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

sonradan da ekleyebiliyorsun goller iyüklemek için girdiğin ekranda youtube bilgisi istemiyor mu ? yanlış mı hatırlıyorum acaba
    Buldum bundan sonra golleride eklerim çok iyi goller var ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

14. hafta

Fırtına yeniden esmeye başladı önce Bremen deplasmanı şimdi Manisa deplasamanı.Volkan harika bir gol attı maçın hemen başında 6,7 kişiyi çalımlayarak attı. Muhammet yine sakatlanınca bende Fieroo'yu tekrar yalnız oynatmaya başlayınca adam coştu yine.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

15. HAFTA

Gs sonuna puan kaybetti. Soner son dakika serbest vuruştan çok güzel gol attı.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri