FM 2013' kurduk son transfer güncellemesinide yaptık. Her zaman olduğu gibi aşık olduğumuz renklerle kariyere başladık.Aslında kariyeri paylaşmayı düşünmüyordum ama uzun zaman sonra buralarda kendimizi hatırlatmak lazım diyerek konuya girişi yapalım.
İlk sezonu bitirdik ve şampiyonluk ipini göğüsledik. Zorlu bir sezon oldu ama sonunda elimizde kalan tek kupayıda rakiplere kaptırmadık.
Sezona Uefa Kupasından kolay bir rakibe karşı elenerek başladık. Uefa'da Debrecene elenerek guruplara kalamamamız bizi fiziksel olarak byük bir yükten kurtardı ve lige daha iyi konsantre olduk. İlk yarıyı lider kapattıktan sonra devre arasında TR kupasında zorlu bir guruba düştük ve o dönemdeki eksikler nedeniyle kupada tutunamadık ve elendik. Keşke guruplara kalmasaydı o kupa maçları döneminde ligde de yaralar aldık. Sezon sonuna dek tek kulvarda yarışmanın rahatlığıyla rakiplerin önünde ilerledik hedefe. Son 3 haftaya Fenerbahçe ile aramızda baya bir farkla girdik ama son 3 hafta ızdırap gibi geldi. 3 maçtada berabere kaldık neyseki fark fazlaydı ve facia yaşamamıza neden olmadı. Aslına bakılırsa son maç kaybetsek ikili averajla Fener kupayı alıyordu. 2 kez öne geçtik ama maçı önde bitremedik. Fenerbahçe zorladı ama deviremedi. Sezonun teknik drektörü seçildik.
Sonuç olarak
ŞAMPİYON TRABZONSPOR!!
Puan durumu
Şampiyonluk maçı.
Galatasaray ile kıran kırana bir maç oynadık ve taktiğimiz iyi tuttu kaleyi bulan şutlarımızda gol olunca güzel bir sonuç ortaya çıktı.
İlk sezonun transfer geçmişi.
Takımdan birçok oyuncu ayrılmasına rağmen 3 oyuncu takviye ettik.Gelen 7.5 milyonluk gelire karşı 7.25 milyonluk harcama yaptık. Birkısmı peşin birkısmı taksitle. Bosingwa daha 3 sezon bizde olacağı için Romario'yu sol bek için düşünerek bedavaya aldım.
İlk sezon 4-4-1-1 sistemi ile sahadaydık. Orta alanda ilk devre Zokora 2. devre Colman oynadı.
Onur
Bosingwa---Aykut---Giray---Emerson
Volkan----Soner---Zokora---Malouda
Adrian
P.Henrique
Takımı çok çalıştırıyorum idmanlarda. Oyuncuların özellikleri sürekli gelişme gösteriyor. altyapıdan da 3 oyuncu ıktı. Onlarında profili paylaşacam. Bu szon 6+0+4 bana biraz sorun çıkaracak ama ileride bu işin üstesinden gelecez umarım.
Kurallarıda okudum kabul ediyorum.