Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

o rezerv oyuncu çok şanslı ondan bir yıldız çıkaracam

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Güzel olmuş abi kardeş ilişkisi

Abi iyi eğit beni aramızda kişilik farkı filan olmasın boynuzun kulağı geçtiği bir eğitim olsun

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Abi iyi eğit beni aramızda kişilik farkı filan olmasın boynuzun kulağı geçtiği bir eğitim olsun
    Sen iste yeter. Her zaman
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Güzel olmuş abi kardeş ilişkisi
    Sen iste yeter. Her zaman
    abi sen parleo birde angaralinin mentali fena değil..kardeşler için oldukça iyi mentorsunuz bergkampı geliştirde wladcası kesebilsin
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    o rezerv oyuncu çok şanslı ondan bir yıldız çıkaracam
    geçen seferde Thiago Silvayım havadan uçan kuş geçemez dedi jaba gibi adam birdirbir oynadı senle
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Vay be WebCagri benim hocam olmuş Bu arada Colywn klübündeyken neden gençlik gelişim sorumlusu görevini asistana veremiyorum diye sormuşsun. O klüp yarı prof. olduğu için personellerde yarı zamanlı çalışıyor. Bu yüzden olabilir.
    Dikkat et Rodi Cagri seni yoldan çıkarmasın bu arada dediğin yüzünden olabilir eyv

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Vay be WebCagri benim hocam olmuş Bu arada Colywn klübündeyken neden gençlik gelişim sorumlusu görevini asistana veremiyorum diye sormuşsun. O klüp yarı prof. olduğu için personellerde yarı zamanlı çalışıyor. Bu yüzden olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Tur

Spoiler: ISTATISTIK 

Maçın başından itibaren kontrol Hull takımındaydı baktık olacak gibi değil 20 .dakika civarında formasyonu değiştirdik daha çok rakibi bozma adına..Aslında aklımdan galibiyet değil 1-2 farklı mağlubyet vardı lakin sahada yüreğin ortaya koyan sizleri görünce bende cesaretlendim. Sonrasında 2 fırsat bulduk onlarıda gole çevirince skroa yattık. Hele 2-1den sonra tamamen gönüldük onlarda uzaktaş falan şanslarını denediler geçit vermedik. Çempıyınşipin güçlü ekiplerinden hull cityi elemek sezon öncesi oldukça moral verdi bize. Maç esnasında sakatlanıp çıkan Vivoperlei bizi korkutsa da şükür herhangi bir problemi yok

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

1.Tur

Spoiler: ISTATISTIK 

Maçın başından itibaren kontrol Hull takımındaydı baktık olacak gibi değil 20 .dakika civarında formasyonu değiştirdik daha çok rakibi bozma adına..Aslında aklımdan galibiyet değil 1-2 farklı mağlubyet vardı lakin sahada yüreğin ortaya koyan sizleri görünce bende cesaretlendim. Sonrasında 2 fırsat bulduk onlarıda gole çevirince skroa yattık. Hele 2-1den sonra tamamen gönüldük onlarda uzaktaş falan şanslarını denediler geçit vermedik. Çempıyınşipin güçlü ekiplerinden hull cityi elemek sezon öncesi oldukça moral verdi bize. Maç esnasında sakatlanıp çıkan Vivoperlei bizi korkutsa da şükür herhangi bir problemi yok
    Tebrikler . güzel maç olmuş
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tebrikler . güzel maç olmuş
    eyv abi
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    webcagri 5.9 ile oynamış tutoring yaptırıyo
    kendime torpil yaptım ama sahada en rezil top oynayan bendim ben cagri birde wladcas vardı sahanın kötüleri sonradan wladcas toparladı biz çok sırıttık. Stoperde yok cagriya el mahkum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve şimdi sıra geldi sezon başlamadan profillerinizi koymaya..yine telefonun netinden giriyorum onunda kotasını bitirince hızı düştü yüklemeler biraz gecikebilir (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

webcagri 5.9 ile oynamış tutoring yaptırıyo

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

vay be maçın adamı olmuşum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    vay be maçın adamı olmuşum
    Şimarıp gevşeme ama oldukça iyiydin Hull Maçında (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Alınıp gücenmece yok kimseye karşı pozisitf yada negatif tutum sergilemedim o an gerek önceki kariyerde gerek bu kariyerde söyledikleriniz ve mevkiilerinize göre ve önce söyleyenlere göre gelişigüzel dağıttım. Sadece tek toprpil bende (: AMC pozisyonunda atakan ve ben vardım kura çeksem belki yine ben çıkardım ama kuraya bırakmadım tek farklılık bu atakanda kusura bakmasın oda fena sayılaz ve diğer bölgelere nazaran AMCde 2 kişiyiz (:
    Spoiler: Kaleciler 

Spoiler: Bekler 

Spoiler: Stoperler 

Spoiler: Orta Sahalar 

Spoiler: Forvetler 

Kendine torpil yapmışsın adam seçiminde galiba
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kendine torpil yapmışsın adam seçiminde galiba
    Abi dedimya zaten tek torpilli benim (: Kadroda böyle bi adam çıkıcağını beklemiyordum..Zaten AMC de ya ben ya atakan olacaktık kura çekmeden direk ben atandım Ayrıca benim gibi 3-5 kişinin daha profil fena değil. Hem son maçta en rezil oynayan bendim özellikleri sahaya yansıtamadıktan sonra pek bişey ifade etmiyor mesele sahada neler yapılabildiği (:

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Benim geleceğim var sağlammışım ha

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Benim geleceğim var sağlammışım ha
    Seneye Vivoperlei ve Drogba ile yolları ayırıyoruz yani kiralık sözleşmeleri bitiyor artık altyapıdan gelcek oyunculara vericez adlarını dolayısıyla sen ve Sowa büyük iş düşücek 2 genç bu sene gelişmeniz lazım (:
    Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Juan da baya potansiyel var ya
    Fazla söylemeyin nazar etceksiniz (:

Abi dedimya zaten tek torpilli benim (: Kadroda böyle bi adam çıkıcağını beklemiyordum..Zaten AMC de ya ben ya atakan olacaktık kura çekmeden direk ben atandım Ayrıca benim gibi 3-5 kişinin daha profil fena değil. Hem son maçta en rezil oynayan bendim özellikleri sahaya yansıtamadıktan sonra pek bişey ifade etmiyor mesele sahada neler yapılabildiği (:
    Bende savaşcı bir orta saha olarak her türlü ilk 11 onarım gibime geliyor.
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bende savaşcı bir orta saha olarak her türlü ilk 11 onarım gibime geliyor.
    Ben İlhan abimin bana kattıklarıyla wladcas'tan formayı alırım bekle beni wladcas
    İlhan abi sen ve parleo 11e yakınsınız tarıkla emrede hatanızı kolluyor..Bergkamp umarım gelişirsiz yoksa beklerin durumu pek iç acıcı degil rakipler bizi yıkarsa kanatlardan yıkar (:

Bu arada Time Crisi koymamışız kadroda hull maçından sonra baktık webcagrinın tahtı sallanıyor stoperlerden bire rezerv var yaşı 17ydi sanırım Time Cris adıda stopere yakışıyor umarım gelişir web cagridan kurtarır bizi

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

benim profili beğendim çok güçlü yapmışlar zıplamam hız ve hızlanmamın iyi olmuası doğru tespit bu sefer dandik profil yok izle beni şimdi juan diaz

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

İlhan abi sen ve parleo 11e yakınsınız tarıkla emrede hatanızı kolluyor..Bergkamp umarım gelişirsiz yoksa beklerin durumu pek iç acıcı degil rakipler bizi yıkarsa kanatlardan yıkar (:

Bu arada Time Crisi koymamışız kadroda hull maçından sonra baktık webcagrinın tahtı sallanıyor stoperlerden bire rezerv var yaşı 17ydi sanırım Time Cris adıda stopere yakışıyor umarım gelişir web cagridan kurtarır bizi
    Tam denk gelmiş stoper işi 2 senedir ön libero-stoper oynuyordum zaten .Sonradan açılıyorum beyler stoperler ayağını denk alsın şansı buldummu vermem formayı

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Juan da baya potansiyel var ya

Ben İlhan abimin bana kattıklarıyla wladcas'tan formayı alırım bekle beni wladcas

Şu yakışıklılığa,ciddiye bak be varmı benden başka böyle ciddi duran KaanB'yi dünya yıldızı yapıcam diğer öğretmen ve öğrenciler bizden feyz alıcaklar....

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post

Şu yakışıklılığa,ciddiye bak be varmı benden başka böyle ciddi duran KaanB'yi dünya yıldızı yapıcam diğer öğretmen ve öğrenciler bizden feyz alıcaklar....
    tarık abey yaratıcılığım 12 ymiş onu 15e felan çekersen iyi olacak, antreman sonraları bırakma güç çalıştır, hep beraber takılalım, yemeğe gidelim (yemek benden senden çok kazanıyorum )

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    tarık abey yaratıcılığım 12 ymiş onu 15e felan çekersen iyi olacak, antreman sonraları bırakma güç çalıştır, hep beraber takılalım, yemeğe gidelim (yemek benden senden çok kazanıyorum )
    Benim yaşıma gel,görüşelim senin ciron ne kadar olacak,ayrıca ingiliz kızları çok güzel oluyor motivasyon amaçlı seni bara götürmeyi planlıyorum o zaman yaratıcılığın tavan yapacak

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Benim yaşıma gel,görüşelim senin ciron ne kadar olacak,ayrıca ingiliz kızları çok güzel oluyor motivasyon amaçlı seni bara götürmeyi planlıyorum o zaman yaratıcılığın tavan yapacak
    böyle ulu orta yazma kadro dışı bırakır felan

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

hartepool maçının yıldızılı olmuşum harika oynamama rağmen kesik yemişim açıklama bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

O değilde benden adam olur, zihinsel ve fiziksel olarak fena değilim. Tekniğimde hızla gelişir sıkıntı yok yani Stoperde demirbaş...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    O değilde benden adam olur, zihinsel ve fiziksel olarak fena değilim. Tekniğimde hızla gelişir sıkıntı yok yani Stoperde demirbaş...
    Senden umutluyum..Fiziksel olarak güçlenir ve markajını yukarı çekebilirsen kilit oyuncularımdan olursun (:

Sayfa 3 / 13 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri