o rezerv oyuncu çok şanslı ondan bir yıldız çıkaracam![]()
o rezerv oyuncu çok şanslı ondan bir yıldız çıkaracam![]()
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
abi sen parleo birde angaralinin mentali fena değil..kardeşler için oldukça iyi mentorsunuz bergkampı geliştirde wladcası kesebilsin
geçen seferde Thiago Silvayım havadan uçan kuş geçemez dedi jaba gibi adam birdirbir oynadı senle
Dikkat et Rodi Cagri seni yoldan çıkarmasınbu arada dediğin yüzünden olabilir eyv
Vay be WebCagri benim hocam olmuşBu arada Colywn klübündeyken neden gençlik gelişim sorumlusu görevini asistana veremiyorum diye sormuşsun. O klüp yarı prof. olduğu için personellerde yarı zamanlı çalışıyor. Bu yüzden olabilir.
1.Tur
Spoiler: ISTATISTIK
Maçın başından itibaren kontrol Hull takımındaydı baktık olacak gibi değil 20 .dakika civarında formasyonu değiştirdik daha çok rakibi bozma adına..Aslında aklımdan galibiyet değil 1-2 farklı mağlubyet vardı lakin sahada yüreğin ortaya koyan sizleri görünce bende cesaretlendim. Sonrasında 2 fırsat bulduk onlarıda gole çevirince skroa yattık. Hele 2-1den sonra tamamen gönüldük onlarda uzaktaş falan şanslarını denediler geçit vermedik. Çempıyınşipin güçlü ekiplerinden hull cityi elemek sezon öncesi oldukça moral verdi bize. Maç esnasında sakatlanıp çıkan Vivoperlei bizi korkutsa da şükür herhangi bir problemi yok
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
ve şimdi sıra geldi sezon başlamadan profillerinizi koymaya..yine telefonun netinden giriyorum onunda kotasını bitirince hızı düştü yüklemeler biraz gecikebilir (:
webcagri 5.9 ile oynamış tutoring yaptırıyo![]()
![]()
vay be maçın adamı olmuşum![]()
Alınıp gücenmece yok kimseye karşı pozisitf yada negatif tutum sergilemedim o an gerek önceki kariyerde gerek bu kariyerde söyledikleriniz ve mevkiilerinize göre ve önce söyleyenlere göre gelişigüzel dağıttım. Sadece tek toprpil bende (: AMC pozisyonunda atakan ve ben vardım kura çeksem belki yine ben çıkardım ama kuraya bırakmadım tek farklılık bu atakanda kusura bakmasın oda fena sayılaz ve diğer bölgelere nazaran AMCde 2 kişiyiz (:
Spoiler: Kaleciler
Spoiler: Bekler
Spoiler: Stoperler
Spoiler: Orta Sahalar
Spoiler: Forvetler
Kendine torpil yapmışsın adam seçiminde galiba![]()
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Abi dedimya zaten tek torpilli benim (: Kadroda böyle bi adam çıkıcağını beklemiyordum..Zaten AMC de ya ben ya atakan olacaktık kura çekmeden direk ben atandımAyrıca benim gibi 3-5 kişinin daha profil fena değil. Hem son maçta en rezil oynayan bendim özellikleri sahaya yansıtamadıktan sonra pek bişey ifade etmiyor mesele sahada neler yapılabildiği (:
Benim geleceğim var sağlammışım ha![]()
Seneye Vivoperlei ve Drogba ile yolları ayırıyoruz yani kiralık sözleşmeleri bitiyor artık altyapıdan gelcek oyunculara vericez adlarını dolayısıyla sen ve Sowa büyük iş düşücek 2 genç bu sene gelişmeniz lazım (:
Fazla söylemeyin nazar etceksiniz (:
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
İlhan abi sen ve parleo 11e yakınsınız tarıkla emrede hatanızı kolluyor..Bergkamp umarım gelişirsiz yoksa beklerin durumu pek iç acıcı degil rakipler bizi yıkarsa kanatlardan yıkar (:
Bu arada Time Crisi koymamışız kadroda hull maçından sonra baktık webcagrinın tahtı sallanıyor stoperlerden bire rezerv var yaşı 17ydi sanırım Time Cris adıda stopere yakışıyor umarım gelişir web cagridan kurtarır bizi![]()
benim profili beğendim çok güçlü yapmışlarzıplamam hız ve hızlanmamın iyi olmuası doğru tespit bu sefer dandik profil yok izle beni şimdi juan diaz
Juan da baya potansiyel var ya![]()
Ben İlhan abimin bana kattıklarıyla wladcas'tan formayı alırım bekle beni wladcas![]()
Şu yakışıklılığa,ciddiye bak be varmı benden başka böyle ciddi duran KaanB'yi dünya yıldızı yapıcam diğer öğretmen ve öğrenciler bizden feyz alıcaklar....![]()
hartepool maçının yıldızılı olmuşum harika oynamama rağmen kesik yemişim açıklama bekliyorum![]()
O değilde benden adam olur, zihinsel ve fiziksel olarak fena değilim. Tekniğimde hızla gelişir sıkıntı yok yaniStoperde demirbaş...