6xdj2d4u kodu ile kredi kartıyla 44 TL ttnet abonelik ile 40 tl oluyor oyun playstore..
kod 1 ekim tarihine kadar geçerlidir
Teşekkürler yine ilk alanlar kazıklandı =P İlk mesajı düzenleyemedim malesef,
İndirim kodu: level200 yapınca TTNET'lilere 45 TL Kredi kartına 49,5 TL (%25 indirim yapıyor bitiş tarihi belli değil)
İndirim kodu: 6xdj2d4u yapınca TTNET'lilere 40 TL Kredi kartına 44 TL (20 TL indirim yapıyor bitiş tarihi 1 ekim)
Böyle diyebiliriz.Diğer koduda diğer oyunlarda kullanmak isteyenler olabilir.
İndirim koduyla aldık bakalım. Oyun direk Steam hesabında yüklü olacağı için askerde boşluklarda oyunu oynamaya çalışacağım. Sık oynayamayacağım maalesef bu seri. Yalnız ben bu seri daha pahalı olur diye bekliyordum. Fiyat çok uygun durumu olan direk alsın.
Daha da ucuza almak için en az 4-5 ay beklemek gerektiğini düşünerek aldım 40 liraya playstore'danaslında beklemeyi düşünüyordum 13'teki saçma maç motorundan sonra ama duramadım.
Sanırım 6xdj2d4u kodu ilk 500 kişi için geçerliymiş bu arada.
Last edited by serwan : 12.Eylül.2013 at 21:35
Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar, banada hayırlı olsun![]()
Onaylama kısmında tamama bastırmıyor bir türlü.
dr da ön sipariş 70 tl
Arkadaşlar 1 hafta sonra Polonya'ya gideceğim ve seneyi orada geçireceğim,fiyat şu an çok uygun eğer hemen oyunun ön siparişini versem Polonya'ya gittiğimde oyuna ulaşmakta sıkıntı çeker miyim ? Steam'de ülkelere göre fiyat farklılıkları oluyor çünkü.
Arkadaşlar, oyun dr.com.tr adresinde ön siparişe açılmış.
geçen senede D&R dan almıştım bu sende D&r dan aldım. oyunun çıktığı gün elimde olmuştu
Ayrıca en uygun fiyat şu anda burada. 71,99 TL
ilgilenenler için : http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Foo...=0000000549562
iyide playstore üzerinde 40 liraya alabiliyorsun
...
Viral reklam kokusu alıyorum![]()
Ben Playstore'dan sipariş verdim.Hesabımda verdiğim telefon numarasına mı gelecek key?
Beyler bir sorum olacaktı her sene oyunu steam üzerinden alıyorum otomatik güncelleme konusu en işime yarayan özelliği bu sene ise playstore'den alsam güncellemeleri nasıl yapabilirim?
Eyvallah, çok teşekkür ederim
Playstore'dan satın alınca sadece key mi veriyorlar. Yoksa kutulu dvd mi?
Steam üzerinden download edip oyunu oynayacak olsam da arşivlemek için kutulu almak istiyorum.