İlk Golü atan kazanır.
İlk Golü atan kazanır.
İkinci yarı Burak ve Umut ikilisinden birinin yerine Bruma girer,Engin yerine de Amrabat girer.Engin ve Burak'ın bu şanslarını kullanmaları lazım.Ne Engin ve Burak'ı, Melo hariç herkes adam olsun akıllı olsun,doğru düzgün top oynasın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok gol beklemiyorum bende atan kazanacaktır arkadaşın dediği gibi.
Beşiktaş'ın beklenen kadro, oyunları da değişmeyecektir. Maç sonucunu Galatasaray belirleri, performansı şüpheli olan çok fazla adam var. Terim'in artık 4-4-1-1 taktiğine dönme zamanı geldi bence, Sneijder varken 2 forvet tam kumar oluyor. Kazanma şansı kaybetme şansıyla eşit bir sistem, resmen zar atıyor hangisi gelirse.
Web Tv'de Maç 26 Liraymış Oha
İlla Bizi Çarşıya Havale Edecekler
Bir Cafede Bu Maçı İzlemeyi Düşünüyorum Bakalım Maça Gelirsek Sanki Çok Beklenti Oldu Üzerimizde O Yüzden GS Ters Köşeye Yatırabilir Umarım Kazanırız![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Engin kırmızı yeme n'olur.
Kadroya gelirsek defans konusunda ciddi revizyon var. Maça nasıl yansıyacağını göreceğiz. Onun dışında Drogba hariç klasik kadro. Drogba olsaydı iyi olurdu bence ama sakat sanırım. Kazanmamız gerek, takımıma güveniyorum inşallah kazanırız. Kazanamasak da canları sağ olsun Real maçındaki gibi hayata küsüp havlu atmayıp savaşsınlar da yenilseler de mühim değil.
Çok değişik bir kadro sürüyor sahaya Fatih Terim. Kanatsız, çift forvetli sistemden vazgeçmedi; ancak kulübede Amrabat, Bruma ve Drogba yer alacak. Silahları etkileyici yani, maç sıkıştığında. Kadro ve sistem belirsizliği de son buldu böylece.
Beşiktaş'a gelince; beklenen kadro ve düzenle sahada olacağız. Fernandes'in ve kanat adamlarının performansları belirleyici olacak. Almeida da hava toplarında etkili olabilirse, 3 puana ulaşırız.
Terim,defans hattını değiştirmiş bekleneni yapmış
Galatasaray İlk golü yerse zaten dağılır çeviremez.
Beşiktaş'ta ilk golü yerse bence çok stres yapar falan onlarda çeviremez.
Yani atan kazanacak.
Alt oynayın.
Duran toptan yemeyiz umarım.
Balta gayet iyi oynuyor bu sezon.Riera'da şans bulamadığı için son derece formsuz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Muslera
Sabri-Dany-Semih-Hakan Balta
Melo-Selçuk-Engin
Sneijder-Burak
Drogba
gerçek kadro.
Screw you guys, I'm goin' home
Dany mi ? biter bu maç
Engin neden kadroda yahu ? Kırmızı gördüğünden beri Engini unutmuş resmen futbolu.Kanatlara Bruma Amrabat ne zaman geçecek böyle çakma kanatlarla kanat atağı yapmaya çalışıyoruz resmen komedi.
Umut'un ilk 11 e girmesi için daha ne yapması lazım?
bu utanmaz yine pankart acmis.
![]()
@byariff
Adamda sağlam koleksiyon varmış, bayrak işleriyle uğraşıyor herhalde.
...
parasina yazik ya bos isler![]()
Yav arkadaş çık takımını destekle ne uğraşıyosun böyle gereksiz şeylerle ne oldu şimdi açtında? Töbe töbe.
Kadro Güzel Yedeklerde de Oyunun Seyrini Değiştirecek Oyuncularımız Mevcut
Allah Utandırmasın İnşallah Kazanacağız
![]()
Evde 3D derbi keyfi...Beşiktaş kazanacak gibi geliyor bana.
Almeida 1-0.
Daha atar Beşiktaş.
Almeida Kendine Gelmiş
En Son İzlediğimde Beceriksiz Bir Almeida Vardıİyi İyi Böyle Oynasın Saç Baş Yoldurmasın Canımı Yesin
![]()
Beni herkes Fener'li bilirde Beşiktaş bana çok; ama çok sempatik geliyor, şampiyon olsunlar tura bile çıkarım.
aferin sana burak... yine iyi oynuyanlarimizdan biri engin top caliyor adam eksiltiyor oynuyor iste adam kisaca.
Gökhan Töre acilen çıkmalı bu kadar kötü olunmaz. Rezil oynuyor kim girerse girsin yeter ki Gökhan çıksın.