İlk yarı bitti.
İlk yarı bitti.
O kadar hızlı maç ilk yarıda gol yok var arkadaş![]()
Trabzon iyi oynuyor bence çok iyi kontra yapıyorlar son paslar dışında.
Valla ben beğenmedim bugünkü futbolu. Bilmiyorum galiba sevmiyorum böyle ortasahasız maçları.İki takım da çok aceleci hele biz... Sakin oynasak atıcaz golü, takımda panik sezdim ben ilk yarı.
Holmen taraftara alışkın değil herhalde heyecanlı oynuyor paslar falan yerini tutmuyor. Alper de aynı şekilde pek iyi gelmedi gözüme.
NEREDESİN BOYNUNUN SOLUNDA 'C' SAĞINDA 'B' YAZAN KARA GÖZLÜM ?
Paok 1 - Panathinaikos 1 GOL Stoch
FM Gazetesi
Bu mesajın Fenerbahçe - Trabzon maçıyla alakası nedir ? Bunu birde yönetici atıyor.
Maçta bariz üstün olan taraftık 1 puana gelmişler. Yaratıcılık eksikliği vardı çok pozisyona giremedik. Daha maçın başında Holmen atabilseydi o golü herşey çok farklı olabilirdi. En azından oyun güzel skoru bulamamak can sıkıcı olsada ileri için ışık var.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bunun tartışma yeri Fenerbahçe Sohbet Alanı bölümüdür maç konusu değil yeni gitmiş bir oyuncu değil keza Stoch. Bu konular daha önce çok kez konuşuldu tekrar gündeme gelmesinde bi mantık göremiyorum. O zaman giden her oyuncunun ardından attığı golleri yazalım maç konularına.
Gayet sakinim.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Alper Potuk oyundan çıkarken Emre Belözoğlu oyuna girdi.
Hakem kartını evde mı unuttu acaba
Bu maçta duran topla gol olur aancak.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçe için oyuncu değişikliği. Samuel Holmen çıkan oyuncu, Emmanuel Emenike giren oyuncu.
Emenike ---->
Holmen ---<
Topla Oynama ;
FB : %63
TS : %37
Karşılaşma biraz daha tempo kazanmaya başladı. Fenerbahçe, Emenike'nin de girmesiyle sahada 4 forvet oynuyor.
#DirenTrabzonspor![]()
Bu maçı kazandık biz skor önemli değil
Zeki Yavru kaleye vurdu ya, kulakları çok güzel çınlamıştır. Eminim Trabzonlular delirmiştir.
FM Gazetesi
Hakem Canerle yakın arkadaş herhalde bu kadar itiraza anca yakın arkadaşlar müsamaa gösterir.
Ne gerek var bir şeyler atmaya yazık.
TFF'den derbilerde seyircisiz oynama kuralı bekliyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kart verebiliyormuş hakem Caner'e hayret.
Fener gol atsın bütün saraçoğlu aşağı iner
Piston düştü olur
FM Gazetesi
0-0 bitti .Mac ama kesinlikle maçı kazanmayı hakettik.Naapalım gol olmayınca olmuyor.