Geç olacak ama başarılar. Şampiyonluk gelecek inşallah![]()
Maçlar süper ama Bursa yetişmiş aman dikkat
Geçen seride bende sürekli son anlarda yiyorum oturup rölanti taktiği hazırlamıştım bu seride yine yiyorum yine oturup hazırlayım kullanayım faydasını görürsem piyasaya cüzzi miktar karşılığı sürerim![]()
Ziraat Türkiye Kupası Maçları ;
- Kayserispor : 2 - Sarıyer : 0 (Ziraat Türkiye Kupası Ön.El 2.Turu)
- Kayserispor : 6 - K.Maraşspor : 1 (Ziraat Türkiye Kupası Ön.El 3.Turu)
- Kayserispor : 4 - Pendiksipr : 1 (Ziraat Türkiye Kupası Ön.El 4.Turu)
- Eskişehirspor : 0 - Kayserispor : 3 (Ziraat Türkiye Kupası Ön.El 5.Turu)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Gruplar ;
-Bursaspor
-Galatasaray
-Gaziantepsor
-KAYSERİSPOR
Harika gidiyoruz şampiyonluk sakatlık felan olmassa süpriz olmaz![]()
Müthişsin hocam tek kelimeyle müthiş Antalyaspor'um da 4. olmuş onlarada helal olsun üst sıraları Anadolu takımları sarmış![]()
Her maca en iyi 11'inle cik.. bir iki puan kaybi yasadin mi liderlik gider. Ben bir kere Dortmund ile son 8/9 haftada 11 puanla onde oldugum sampiyonlugu verdim dikatli ol![]()
Çok iyi gidiyoruz gerçekten![]()
Bu seride sakatlar can yakıyor.
@Krios teşekkürler evet gerçekten güzel gidiyoruzhemde bana göre mükemmel
@BurakAkmanoğlu bir sakatlanan bi daha sakatlanıyor çok cabuk![]()
Ziraat Türkiye Kupası Grup Maçlarını En Son Karşılaşmaya Kadar Bilgilendirme Yayınlıyacağım Direk Olarak Maçları Paylaşmıyacam.Maçlar oynanmaya başladı.Ara Transfer Döneminde ne olacağı bilinmez.
İlk 2 önemli![]()
Gerçekten sürükleyici bir hikaye olmuş bence resimler görseller çok iyi oynanan oyun şahane birkaç terslik oluyor ama onlar da normal olarak karşılamak lazım
@davidalaba27 aynen
@gokoreis teşekkürler ilk defa böyle güzel bi yorum alıyorum etkilendim teşekkürler![]()
Hala Galatasaray toplarlanmamış çok ilginç gerçekten ,senin gidişatta halen mükemmel iki büyük çelişkişaka laan Görkem bey gayet iyisin
![]()