Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

24 61.54%
  • Berabere biter

4 10.26%
  • Galatasaray kazanır

11 28.21%
Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 316 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 11. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    14 sene önce yendik,yine yeneriz
    Süper bir bakış açısıydı

Ben kesinlikle ağır favori gibi görüşlere katılmıyorum. İki takım form ve kadro durumu ne olursa olsun birbirleri karşısında hiç bir zaman açık ara favori olamazlar. Galatasaray'ın maddi krizde boğuştuğu, kadrosunda çok kötü yabancıların olduğu dönemde bile kimse rahat alırız demiyordu. Aynı şekilde bizde ligi 5. 6. bitirdiğimiz sezonlarda bile galibiyet alabiliyorduk. Hatta bana göre favori gösterilmeyen, şişirilmeyen takım daha rahat oluyor. İlk yorumumda umutluyum, tek farkla kazanabiliriz demiştim ve gerekçe olarakta fizik durumunu, 90 dakikalık enerjimizi gösterdim. Ağır favoriyiz, açık ara kazanırız, fark atarız gibi bir yorum yapmadım. Çünkü yapamam. Maç için çokta rahat değilim. Söylediğim gibi favori gösterilen takımlar genelde çok şişiriliyor. Karşı takım daha rahat oluyor. Bu konuda acayip rahatsızım. Maçta tek farklı galibiyet alacağımızı bunun aksi olursada beraberlik olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bruno Alves kırmızı kart görür'e ev,araba,çoluk çocuk ne varsa satıp basın.

İnşallah forvette Webo ile başlarız maça. Emenike formunda olmazsa saç baş yoldurur bize, yani buldu mu atması lazım. İkinci yarı girip defansı daha fazla yıpratması daha mantıklı bana göre.

Ve Meireles'i de merak ediyorum bakalım Ersun Hoca formayı vericek mi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Benim tahminim galatasarayin yenilmeyecegi yonunde 1-1 1-2 gibi bir sonuc bekliyorum

Note 2

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Galatasaray galibiyeti diyenler hayal görmesin böyle bir şeyin bu maçta olması için fenerin ya çok kötü ya da çok şanssız olması lazım.13 yıl geçmiş dile kolay ne kadar sürer bilinmez ama şu anki duruma bakıldığında gs de defans yok,sol bek yok,kale yok,ortasaha yok e bu macı nasıl kazanacak bizim mi oyuna girmemiz lazım kazanması için? taş çatlasa beraberlik ötesi yk.Lakin ben şu şekilde diyorum ik yarı fb ikinci yarı da fb bu kadar ancak fark beklemiyorum.Mancini tamamen katı defans uygulayıp kontra yaparsa belki bir şansı var ancak burda da bireysel hatanın olma ihtimali mevcut.Ayrıca burak hala ofsaytı bilmiyor bu da başka bir handikap.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Bruno Alves kırmızı kart görür'e ev,araba,çoluk çocuk ne varsa satıp basın.
    Çoluk çocuğu nasıl basıyoruz?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Çoluk çocuğu nasıl basıyoruz?
    Sat dedim yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Şampiyonluk treni zaten Fatih Terim ile kaçmıştı bence. Bu yüzden bu maçın sonucunun pek bir önemi yok.

sıkıntı olmaz kazanırız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Anladığım kadarıyla Trabzonsporlusunuz.Fenerbahçe - Trabzonspor maçını bir arkadaş'ın izleme isteği üzerine izlemiş oldum.Tek kale oynanan bir mücadele vardı ve sahada şanssız bir Fenerbahçe'de maçın berabere bitmesine vesile oldu.Eğer Galatasaray bunu yapmaya çalışırsa çok farklı bir sonuç ortaya çıkabilir tabi Fenerbahçe Trabzonspor maçında ki kadar şanssız olmassa eğer.
    Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    İmzamı atarım.

Açıkcası ben Mancini'nin gereksiz risklere gireceğini düşünmüyorum amacı 1 puan almak olacaktır.
    evet Trabzonsporluyum sıkıntı şu biz savunma yapamıyoruz zaten fener bizde belki şanssızdı ancak Gs her ne kadar savunmada sorun yaşıyor olsa da bizim gibi kötü savunma kurgusu yok antin kuntin takımlar bile bize baskı kurabilip sahamızda top çevirebiliyor yani..Misal Galatasayarın juve deplasındaki oyunu gibi olucak demek istediğim Terim gibi en iyi savunma hücumdur demeyecektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu 6 1 yenilgiden sonra Terim'in adı hadi saldırın koçum demekten başka bir şey bilmeyen teknik direktör oldu ya. Sinir oluyorum.

Gol olursa, ilk golü erken dakikalarda Galatasaray bulur. Fakat biz yenilmeyiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Şu 6 1 yenilgiden sonra Terim'in adı hadi saldırın koçum demekten başka bir şey bilmeyen teknik direktör oldu ya. Sinir oluyorum.
    6-1den sonra değil öteden beri aynı fikirdeyim..mesela aynı şeyi fenerbahçeye 2-1 kaybettiklerinde de yapmıştı yine maç berabereyken yüklendi oysa beraberlik çok işlerine yarıyordu sonra sanırım hızlı bir kontrada bienvenü yere düşerken paslamıştı stoch atmıştı yanlış hatırlamıyosam

Ben buradaki yorumlardan cevremdeki muhabbetlerden de görüyorum ki bu derbi güzel olacak
    Değişik bir enerjisi var şu sıralar benim hissettiğim.

Mesela buradaki muhabbetler herkes son derece kibar falan, derbi atmosferlerinde alışık olmadıgımız seyler bunlar.
    Çoluk cocuk muhabbetleri falan
    Kimse kırıcı olmak istemiyor herkes temkinli herkes rakibinin iyi yönlerini söylüyor falan değişik yani.

Maç sonrasında da böyle devam etmesini dilerim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    evet Trabzonsporluyum sıkıntı şu biz savunma yapamıyoruz zaten fener bizde belki şanssızdı ancak Gs her ne kadar savunmada sorun yaşıyor olsa da bizim gibi kötü savunma kurgusu yok antin kuntin takımlar bile bize baskı kurabilip sahamızda top çevirebiliyor yani..Misal Galatasayarın juve deplasındaki oyunu gibi olucak demek istediğim Terim gibi en iyi savunma hücumdur demeyecektir
    Savunma da sizin kadar sıkıntılı olmasa da sıkıntılı bir Galatasaray var esasında savunma konusunda.Bunu zaten Galatasaray taraftarı olan herkes de açık bir şekilde kabul edecektir.Üstelik tamamen form yakalamış ve tabiri caizse rakibi ısırmaya başlayan bir Fenerbahçe karşısında hele ki 3.kalecinin oynayacağı bir durum söz konusu iken Trabzonsporun yaptığı gibi 90 dakika savunma yapmak felaket olur düşüncesindeyim.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haklıyız kazanacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Valla bizim ligde şampiyonluk bir maçla belli olmaz. Daha oynanacak 20 küsür maç var, o maça kadar kim en çok puan alırsa o şampiyon olur.

Ayrıca Eray'ın yedeği Aykutmuş haberde gördüm. Aykut'un yedeği Eray olsa daha akıllıca olmazmıydı? Aykut 4 sene önce Kadıköy'de maça çıkmamışmıydı? Eray'dan çok daha tecrübeli bir isim varken neden tecrübesiz bir kaleciyi böyle önemli bir maçta oynatılır ki?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Eğer galatasaray ilk yarım saatte reale 3 tane atsa kimse fatih terimi konuşamazdı 30dan sonra oyundan düşen oyuncular neleri değiştirdi be şimdi bilmiyor filan deniliyor çok yazık...

Bu arada bence fark yeriz 4-0 kaybederiz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Muslere ve Wesley'in durumları maç günü belli olacakmış.Az önce mackolik de otomatik olan çıkan videolu haber de dinledim.Eğer sakat sakat oynayacaklarsa profosyonelliğin dışına çıkacakları çok net.Ama eğer sakatlıkları lanse edildiği kadar değil de iyi durumda oynayacaklarsa işler çok değişir
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Valla FB'li oyuncular gol sevinci denemeleri falan yapıyormuş ne kadar doğru bilmem NtvSpor'da öyle okudum eğer bunlar doğruysa bayağı bi rahatlar anlaşılan bu da FB için hiç iyi bir durum değil hasret biterse şaşırmamak lazım.Ben dünkü Zeki'yi gördükten sonra Eray'ın da bir şeyler yapabileceğine inanıyorum benim güvenmediğim alan savunma hep diyoruz bu sefer bizi şaşırtsınlar ama her maç 1 hata 1 gol yememize neden oluyor Allah'a emanetlik bir savunmamız olacak artık Allah'a kalmış gol yiyip yemeyeceğimiz.
    Zamanında yengeç dansınıda çalışarak yaptılar sonuç değişmedi...

Quote Originally Posted by Universal View Post
    ama bizim de uefa kupamız var

Başlayalım mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Her halükarda yeneriz diyorsun yani

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray, şuana kadar oynadığı maçlarda kendinden kadro kalitesi olarak daha düşük takımlara diş geçiremiyor fakat kadro kalitesi bakımından eşit veya daha yüksek takımlara karşı iyi oynuyor. ( Akhisar, Rize, Antalya) (Juventus, Beşiktaş, Arsenal)

Fenerbahçe'de ise tam tersi, kendinden daha küçük takımlara karşı çok kolay üstünlük kurarken, kendisinden kadro kalitesi olarak büyük yada kendisiyle eş düzey takımlara karşı zorlanıyor. (Arsenal, Galatasaray, Trabzonspor)

Ek olarakta;

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçların skorları;

24.10.2010 - FB Şükrü Saracoğlu - Süper Lig: 0-0
    18.03.2011 - Türk Telekom Arena - Süper Lig: 2-1
    07.12.2011 - Türk Telekom Arena - Süper Lig: 1-3
    17.03.2012 - FB Şükrü Saracoğlu - Süper Lig: 2-2
    22.04.2012 - Türk Telekom Arena - Süper Lig: 2-1
    12.05.2012 - FB Şükrü Saracoğlu - Süper Lig: 0-0
    12.08.2012 - Yeni Erzurum Stadı - SüperKupa: 2-3
    16.12.2012 - Türk Telekom Arena - Süper Lig: 1-2
    12.05.2013 - FB Şükrü Saracoğlu - Süper Lig: 2-1
    11.08.2013 - Kadir Has Stadyumu - SüperKupa: 0-1 (Uzatmada)

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Galatasaray en son galibiyetini aldığında kalede mehmet bölükbaşı vardı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Melo Fenerbahçe'yi destekleyeceğini açıklamış

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Galatasaray, şuana kadar oynadığı maçlarda kendinden kadro kalitesi olarak daha düşük takımlara diş geçiremiyor fakat kadro kalitesi bakımından eşit veya daha yüksek takımlara karşı iyi oynuyor. ( Akhisar, Rize, Antalya) (Juventus, Beşiktaş, Arsenal)

Fenerbahçe'de ise tam tersi, kendinden daha küçük takımlara karşı çok kolay üstünlük kurarken, kendisinden kadro kalitesi olarak büyük yada kendisiyle eş düzey takımlara karşı zorlanıyor. (Arsenal, Galatasaray, Trabzonspor)
    Galatasaray konusunda doğru demişsin de Fenerbahçe'yle ilgili olan kısım çok saçma geldi bana. Arsenal ve Galatasaray maçları sezon başındaki kötü dönemimizin sonuçları. O maçlardan sonra büyük bir çıkışa geçtik zaten biz. O yüzden bu maçları hesaba katmamalıyız. Trabzonspor maçında da tek kale oynanan bir maç vardı, zorlanmadık ki o maçta.

Bana göre yarın Fenerbahçe 3-1 gibi bir skorla galip gelecektir. Yine de ufak kaygılarım var...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Galatasaray konusunda doğru demişsin de Fenerbahçe'yle ilgili olan kısım çok saçma geldi bana. Arsenal ve Galatasaray maçları sezon başındaki kötü dönemimizin sonuçları. O maçlardan sonra büyük bir çıkışa geçtik zaten biz. O yüzden bu maçları hesaba katmamalıyız. Trabzonspor maçında da tek kale oynanan bir maç vardı, zorlanmadık ki o maçta.

Bana göre yarın Fenerbahçe 3-1 gibi bir skorla galip gelecektir. Yine de ufak kaygılarım var...
    O korku da yeter

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post

Fakat şöyle bir durum var; iyi bir çıkış yakaladıktan sonra büyük yada kendinle eşit kadro kalitesinde olan takımlarla oynamadı Fenerbahçe. Birde Trabzonspor maçında panik bir futbol sergiledi bence Fenerbahçe. Evet, etkili oldu tek kale oynadı ancak üretkenlik yoktu ve Trabzonspor defansını açamadı. Büyük takımlar bunu yapabilmeli bence. Galatasaray içinde söylüyorum aynı şey Beşiktaş içinde geçerli. Avrupa'da ki takımların bizden en büyük artısı oyunu açabilmeleri bence. Biz çok telaşlı ve panik bir futbol oynuyoruz maalesef.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Geçen yıl şampiyonluğu garantilediğimiz maç dışında Kadıköy'de son 3 sezondur yenilmiyoruz ve genelde de üstün oynuyoruz.Yarın da böyle olur. Oyun olarak Galatasaray üstün olur ama skor olarak Fenerbahçe hep şanslı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    ama bizim de uefa kupamız var

Başlayalım mı?
    Aman abi

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Her halükarda yeneriz diyorsun yani
    Şahsen bütün maddi yatırımlarımı galibiyet üstüne kurdum. Şahsen bu dakikadan sonra tek kendileri için oynamayacaklar. .D

Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri