Anket Sonuçlarını Görüntüle: En çok hangi güncelleştirmeyi beğendiniz ?

Voters
137. You may not vote on this poll
  • v2 (Duran Toplar)

27 19.71%
  • v3 (Hızlı Oyun)

36 26.28%
  • v4 (Sonsuz Hakimiyet)

74 54.01%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 203 sonuç

Konu: Baldemir Sistem 2014 v4 "Sonsuz Hakimiyet"

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

sol tarafta hasan ali kaldırım var onu transfer ettim ancak cok adam kacırıyor kendisi.
    tekrar deneyecegim taktigi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    sol tarafta hasan ali kaldırım var onu transfer ettim ancak cok adam kacırıyor kendisi.
    tekrar deneyecegim taktigi..
    Hasan Ali "İki Yönlü Bek" oynamaya müsait bir oyuncu ancak Güç ve Denge fiziksel özelliklerini geliştirmeli, bunlar eksik olduğunda *özellikle güç* çok çabukl yorulur ve oyundan çok çabuk kopar bu da onun bölgesinden fazlasıyla atak yemene sebep olur. DML'miz takım içinde en fazla koşan oyunculardan biri olduğu için fiziksel olarak kuvvetli olması lazım, Zaten maç içinde kondisyon durumlarına baktığınız zaman *sakatlık ve darbe alma durumları dışında* kondisyonu hızlı bir şekilde düşen oyuncuların başında gelecektir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Bu taktikle Konyasporla mucizeyi gerçekleştirip avrupa ligine katılıyorum emegine sağlık hocam muhteşem bir taktik
    Edit: Bir sezonda 8-9 defa penaltı yaptık bu da normal zaten hep aynı isimler yaptığından dolayı biraz da çirkefliğe bağlıyorum hocam taktiğin bu yönden etkisi yok yani
    Last edited by ismaelbouzid : 02.Aralık.2013 at 22:11

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ismaelbouzid View Post
    Bu taktikle Konyasporla mucizeyi gerçekleştirip avrupa ligine katılıyorum emegine sağlık hocam muhteşem bir taktik
    Edit: Bir sezonda 8-9 defa penaltı yaptık bu da normal zaten hep aynı isimler yaptığından dolayı biraz da çirkefliğe bağlıyorum hocam taktiğin bu yönden etkisi yok yani
    Öncelikle geri dönüş yaptığın ve bilgilendirdiğin için teşekkürler, takımınla sağladığın başarı içinse tebrikler. Penaltı için olmasa bile ciddi sayıda faul problemi gözüme çarpmıyor değil oyuncuların durumları kadar takım taktiği de bunu tetikleyebilir. v3'te üzerinde duracağım konulardan biri olacak.
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Oyun kurucu pozisyonunda kimi oynatıryorsanız kesinlikle parlıyor değerini 4 e 5 e katlıyor ve İçe kat eden oyuncu ve forbet te kimi oynattıysam istikrar sağlayamadım. Kimler oynatmadım oralarda Ama çok başarılı bir taktik Roma ile ilk sezon şampiyon oldum devre arasında sadece Hondayı alarak

Nesil
    2006
    Yer
    konya

valla benmi indiremedim hatamı var anlamadım ama hotfile sitesinden indiremedim,normal indirmeyi tıklıyorum ama indirme baslatmıyor...yane eger mumkunse size zahmet olmazsa baska bi indirme sitesinden yukleme yapabilirmisiniz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    Oyun kurucu pozisyonunda kimi oynatıryorsanız kesinlikle parlıyor değerini 4 e 5 e katlıyor ve İçe kat eden oyuncu ve forbet te kimi oynattıysam istikrar sağlayamadım. Kimler oynatmadım oralarda Ama çok başarılı bir taktik Roma ile ilk sezon şampiyon oldum devre arasında sadece Hondayı alarak
    Ben üç rolden de verim alıyorum, tabi bunda oyuncuların kalitesi, ligin standartı, rakiplerin durumu ve taktik anlayışı da etkili.
    Quote Originally Posted by matias delgado View Post
    valla benmi indiremedim hatamı var anlamadım ama hotfile sitesinden indiremedim,normal indirmeyi tıklıyorum ama indirme baslatmıyor...yane eger mumkunse size zahmet olmazsa baska bi indirme sitesinden yukleme yapabilirmisiniz...
    Gün içinde geliştirdiğim v3'ü yayınlamayı düşünüyorum, son rütuşlar. Farklı indirme sitelerinden linklerle ilk mesajda olacak.
    ...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hocam orta sahaya Fernandesi aldım. Ofansif alanda verimli olur şüphesiz ama Top Kapma özelliği 5. Bu problem olur mu ? MC de oynayacak muhtemelen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Hocam orta sahaya Fernandesi aldım. Ofansif alanda verimli olur şüphesiz ama Top Kapma özelliği 5. Bu problem olur mu ? MC de oynayacak muhtemelen
    Fernandes AMC'de daha etkili olabilir, MC'de top kapma önemli bir yetenek üzerine rol olarak "Defansif Oyun Kurucu" olarak görev verdiriyoruz, Bu rol için önemli olan teknik özelliklerden biri de "Top Kapma"

Fernandes yine de oynar mı? Tabi ki oynar. Ayrıca üstün becerisi sayesinde hem Duran Top taktiği sayesinde hem de dönen topları tamamlamasını düşünürsen 10+ golü rahatlıkla çıkaracaktır, Sadece orta alanda başlayan savunma gücü biraz kırılgan olacaktır.
    ...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Fernandes AMC'de daha etkili olabilir, MC'de top kapma önemli bir yetenek üzerine rol olarak "Defansif Oyun Kurucu" olarak görev verdiriyoruz, Bu rol için önemli olan teknik özelliklerden biri de "Top Kapma"

Fernandes yine de oynar mı? Tabi ki oynar. Ayrıca üstün becerisi sayesinde hem Duran Top taktiği sayesinde hem de dönen topları tamamlamasını düşünürsen 10+ golü rahatlıkla çıkaracaktır, Sadece orta alanda başlayan savunma gücü biraz kırılgan olacaktır.
    Aslında sormamın nedenlerinden biri de şu. AMC ve MC'de banko oynayacak 3 oyuncu var. Salih,Emre ve Fernandes. Şimdi Salih çok iyi gelişiyor AMC'de ve 29 maçta oynadı geçen sezon 7.98 ortalama aldı. Bende oynatmak istiyorum onun için Fernandes ve Emre'yi dönüşümlü oynatmak istiyordum MC'de. O zaman Emre'yi MC Fernandes ve Salih'i de dönüşümlü olarak AMC'de kullanırım.

Uleyn Ne Çok Paul Walker Hayranııymışsın Ailesi Bu Kadar Üzülmedi

Başlık Sakıncalı İbo Bence Değiştir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

12. Default

v3 ü rizede denedim işe yaramadı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Uleyn Ne Çok Paul Walker Hayranııymışsın Ailesi Bu Kadar Üzülmedi

Başlık Sakıncalı İbo Bence Değiştir
    Paul Walker'ı tanımadığım gibi film serisini de pek izlemiş sayılmam (: Başlık direk taktikle alakalı dede.
    Quote Originally Posted by torreskaan34 View Post
    v3 ü rizede denedim işe yaramadı
    Bu Rize'de tempo yapacak ve hızlı, dikine oynayacak oyunlarının olmadığını gösterdiği gibi taktiğe alışma süreci istediğini de gösteriyor, mesela taktik üzerinde yapacağınız en ufak değişiklik bile tüm taktik anlayışın %100 olduğu bir düzeni geriye itebilir ve taktiğe alışma için tekrar zaman ister. Mesela ben taktiği kendi takımıma uygulamaya başladığım zaman full olan tüm yatkınlık durumlarının mevcut hali ;

Düşen her özellikle v2 ile v3 arasındaki anlayış farkından kaynaklanıyor, takımınızın yeni düzene alışması, oyuncuların bu düzene uygun yapıda olmasına ve zamana bağlı.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada arkadaşlar Takım komutlaryla - Oyuncu komutları arasında bir çakışma gözlemledim, Takım komutları sıkıntı yarattığından dolayı tamamen oyuncu komutlarıyla ufak bir düzen/değişiklik yaptım.

v3'ün son hali ilk mesajda ve burada : http://uploaded.net/file/6pct44us
    Last edited by ReaList : 05.Aralık.2013 at 05:57
    ...

Bu arada arkadaşlar Takım komutlaryla - Oyuncu komutları arasında bir çakışma gözlemledim, Takım komutları sıkıntı yarattığından dolayı tamamen oyuncu komutlarıyla ufak bir düzen/değişiklik yaptım.

v3'ün son hali ilk mesajda ve burada : http://uploaded.net/file/6pct44us
    son linkte direktifler boş gözüküyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    V3 yükledim ve takım komutları yok oldu taktikte yok yani anlamadım birşey
    Quote Originally Posted by enesx86 View Post
    son linkte direktifler boş gözüküyor
    Bir üstteki mesajda takım komutlarıyla - oyuncu komutlarının hızlı oyun için çakışma yarattığını bu yüzden tamamen oyuncu komutlarıyla taktikte düzeltmeye gittiğimi yazdım sanırım, gözden kaçmış olmalı (: Oyuncular birebir verdiğim görevleri yerine getirecek ve mücadele edecek. Takım komutlarını ise maç içindeki duruma göre sizlere bıraktım. Örneğin önde olduğunuz bir müsabakaysa ve zaman geçirmek istiyorsanız "Sakin Oyna" komutunu, Gol atmaya ihtiyacınız olduğu bir anda "Rakip Savunmanın Üstüne Git" komutunu kullanabilirsiniz. Takım komutları olmadan da oyuncular role uygun verdiğim komutlarla istenileni yerine getirecektir, İnce ayrıntılar sağlam, geniş bakış sizin maç içindeki durumunuza bağlı.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Karşıyaka ile 3. sezondayım, piyasa değeri 74 milyon €'luk takımımla Şampiyonlar ligi grubundan lider çıkmayı başarıyoruz. (Diğer takımların değeri: Dortmund 486 m €, İnter 193 m €, City 865 m €)

...

18. Default v3 form düşüşü

taktiğin v3 versiyonunda takım talimatları opsiyonal olabiliyor demiştin verdiğim her talimata rağmen son haftalarda nedense takım büyük bir düşüşe geçti .taktikle alakalı her özelliğin(uyum,diziliş,zihniyet vs.) full olmasına rağmen maç kazanmakta zorluk yaşıyorum ,özellikle büyük takımlara karşı. acaba senin sıklıkla kullandığın kafanda hep sabit olan takım talimatların neler? v2 versiyonundakilerin aynılarını mı seçiyorsun? ayrıca takımım sık gol yemeye başladı acaba bunun nedeni defans oyuncularımın niteliksizliği mi yoksa v3 taktiğinde değiştirilebilecek bir seçenek var mı? şuanki defans hattım riera(sol) nounkeu ve ya semih (merkez sol) chedjou(merkez sağ) hamit(sağ). takımın taktik özellikleri full olduğu için antrenman programında ne çalıştırmam gerektiğinden emin olamıyorum. antrenman yoğunluğunu yüksek mi çok yüksek mi yapmalıyım ? veya gol yediğim için savunma antrenmanları mı yaptırmalıyım bilemiyorum.
    Last edited by ozgundincer : 11.Aralık.2013 at 15:52

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

V3 yükledim ve takım komutları yok oldu taktikte yok yani anlamadım birşey

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Forumdaki açık ara en iyi taktik. Abimizinde dediği gibi sadece biraz daha dikkat ve özen. Gerisi maç motorunun insafına kalmış. Benim şuan 18 maçlık GALİBİYET serim var. Daha da artması muhtemel Koray Günter'de PDS(S) de tavsiye oyuncum. Daha ilk sezonunda formayı kaptı. Tam bizim sistemin oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ozgundincer View Post
    yardımların ve ayırdığın zaman için çok teşekkür ederim. çok faydalı oldu verdiğin bilgiler devam ettiğim sezonu şansım sayesinde şampiyon bitirmiştim fakat yazdıkların sayesinde 2. sezon işler daha da iyiye gidiyor tekrar teşekkürler (Y)
    Ayrıca Bruma'ya bireysel olarak paso fiziksel özellikleri çalıştırmanı öneririm, Teknik ve Zihinsel olarak yeterli bir oyuncu, oynadıkça daha da gelişecektir. Ancak fiziksel özellikleri geliştirmek adına birebir ilgilenmen ve takipte olman şart.

Başarılar.
    Quote Originally Posted by ErayG View Post
    İlk mesajdaki v3 link uçmuş hocam
    Bildirim için teşekkürler, link güncellendi.
    Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Forumdaki açık ara en iyi taktik. Abimizinde dediği gibi sadece biraz daha dikkat ve özen. Gerisi maç motorunun insafına kalmış. Benim şuan 18 maçlık GALİBİYET serim var. Daha da artması muhtemel Koray Günter'de PDS(S) de tavsiye oyuncum. Daha ilk sezonunda formayı kaptı. Tam bizim sistemin oyuncusu.
    Teşekkürler. Ben bu taktiği kariyerlerimde kullandığım kadar online organizasyonlarda da kullanırım. Üstte bahsettiğim motor insafı cümlesi boşta kalmasın diye turnuvalarda oynadığım maçlardan 2 tanesini örnek gösterecem.

Şu maçta Fenerbahçe'ye karşı Real Soicedad'ı yönetiyorum. Sadece tek maçlık bir mücadele. Taktik için ön hazırlığa, takımın buna adapte olmasına vs zaman yok, oyunu açtığınız gibi sadece role uygun oyuncular seçerek takımdan verim almak tek şansınız.

Sonuca baktığımız zaman Taktik, istediğimiz çoğu şeyi bize vermiş oluyor. Hızlı oyun, baskılı oyun, rakibi boğma ve skor.

Bir de Tottenham karşısında Manchester United'ı yönetirken aldığım şu sonuçlara bakalım.

2 maçta 63 şut. Hızlı oyun var, baskı muhteşem, rakibi boğma ve sıkıştırma muazzam ama gel gelelim bahsettiğim motor insafı bu kadar şahane oyundan sadece 2 gol çıkarabildi. Direkten dönen toplar, kalecilerin performansı ve motorun yuvarlaklığı.

Bu yüzden maç motoru yuvarlaktır, bunu unutmamak gerek : )
    ...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

İlk mesajdaki v3 link uçmuş hocam

23. Default

yardımların ve ayırdığın zaman için çok teşekkür ederim. çok faydalı oldu verdiğin bilgiler devam ettiğim sezonu şansım sayesinde şampiyon bitirmiştim fakat yazdıkların sayesinde 2. sezon işler daha da iyiye gidiyor tekrar teşekkürler (Y)

Hocam galatasaray için hangi versiyonunu önerirsin taktiğin?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by burak434 View Post
    Hocam galatasaray için hangi versiyonunu önerirsin taktiğin?
    Galatasaray için V2 daha ideal gibi. Hamit, Selçuk, Drogba, Melo gibi isimler sakin ve yavaş bir tempoda daha rahat iş yapar. İleride takviye yapıp, daha hızlı ve dinamik oyunculara sahip olursan v3 'ü denemek daha iyi olur.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Default Baldemir Sistem 2014 v4 "Sonsuz Hakimiyet"

Merhaba Arkadaşlar,

Taktiğimizin en son güncellemesi ile tekrar karşınızdayım. Yeni oyun felsefemiz "Sonsuz Hakimiyet" bu anlayışla beraber topa tamamen hükmeden, sahada basmadık yer bırakmayan, rakibin sinirlerini hoplatan ve skoru alan bir takımın yanında, İleride presle beraber kaya gibi bir savunma anlayışıyla oyunda olan bir anlayış içerisinde olacaz.

Yeni sistemde taktik üzerinde bazı rollerde değişiklik oldu.

Değişen Roller
    • GK: Süpürücü Kaleci
    • DR: İki Yönlü Bek
    • DMC: Regista
    • MR: Çalışkan Kanat Oyuncusu
    • AMC: Takımın Beyni
    • AML: Oyun Kurucu

Takım Anlayışı

Oyuncu Anlayışı (Ortalama)

SONUÇLAR

Hakimiyet

Devasa Pas Oranları

Rakibi çıldırt !

İndirme linki ilk sayfada da mevcuttur.

v4 İndir (Sonsuz Hakimiyet) : http://uploaded.net/file/t4vzc08l[/COLOR]
    ...

usta başka bir siteye upload etsen exe şeklinde iniyor nedense taktik

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DiegoCosta19 View Post
    usta başka bir siteye upload etsen exe şeklinde iniyor nedense taktik
    Quote Originally Posted by torreskaan34 View Post
    taktiği düzgün upload edermisin exe olarak iniyor
    Alternatif linkler ilk mesaja eklenmiştir.

Quote Originally Posted by kaanbjk07 View Post
    İndirirken download manager'in yanındaki şu tiki kaldırın http://prntscr.com/2b61f6

Düzenleme: hala indiremeyen varsa bu linkide kullanabilirsiniz; https://www.mediafire.com/?740bds6818e9514
    İlgi ve alakan için teşekkürler.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ErayG View Post
    Gimnàstic ile yeni bir kariyere başlamayı düşünüyorum sizce hangi versiyon daha verimli olur? v2 bu takım için daha verimli olur diye düşünüyorum çünkü sonraki versiyonlar sanki biraz daha kaliteli oyuncular gerektirecek gibi geldi bana
    Merhaba Eray,

Bu başlığa attığım ilk mesajdan bu yana, birebir konuştuğum ve tavsiyelerde bulunduğum herkese karşı söylediğim ortak bir cümle var. "Saça göre tarak, dişe göre misvak" : )

Bir takıma taktik uyguladığımız zaman öncelikle takımın taktiğe ne derece reaksiyon gösterebileceğini ölçmek gerek, Oyuncularımızın genel durumu ve ligin standartlarını iyi bilmek gerek. Son olarak ise doğru oyuncuyu doğru yerde tercih ederek sonucu izlemek kalıyor. v2 için Gimnastic takımı müsait olmadığı kadar, İspanya alt liglerinin standartlarının da hızlı oyuna müsait olmadığını düşünüyorum. Gimnastic kendi liginde favori bir takım ve ben bu takımı 1 maçlığına hem de takım taktiğe alışmadan test ettim. Rakibi ise yine 2. ligde 4. grupta yer alan Albacete olarak belirledim. Takımlarımız aynı düzeyde ve mücadele eşit. Çıkardığım (en ideal olan) 11

Sonuç

Doğru tercih kazandırır, başarılar.

Quote Originally Posted by dyzo View Post
    hocam palermo ile kariyer yapmayı düşünüyorum, hangi taktiğiniz daha uygun olur acaba? versiyon 14.1.4
    Takımın için v2'yi tavsiye ederim. Mevcut kadronda Abel Hernandez, Dybala, Stefanovic,Barreto, Munoz gibi kaliteli isimler bulunuyor. Ancak Seri B'de mücadele edecek Palermo için kıtasal bir mücadeleye doğru yelkenler 2-3 sezon sonra sağlamlaşır. Takımı test etmek adına, Belçika liginin şampiyonluk adayı takımlarından biri olan Genk'le karşılaştık. Genk ayrıca Uefa Avrupa Liginde mücadele edecek. Mevcut kadronda çıkardığım ideal 11 şu oldu.

Bir Seri B takımına göre hiç de fena olmayan bir performanstı. Takımdaki genç oyuncuların üzerine inşa edeceğin bir 11 ile bir kaç sezon sonra özellikle Uefa Avrupa Liginde adından rahatlıkla söz ettirebilirsin. Başarılar.
    ...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Merhaba Eray,

Bu başlığa attığım ilk mesajdan bu yana, birebir konuştuğum ve tavsiyelerde bulunduğum herkese karşı söylediğim ortak bir cümle var. "Saça göre tarak, dişe göre misvak" : )

Bir takıma taktik uyguladığımız zaman öncelikle takımın taktiğe ne derece reaksiyon gösterebileceğini ölçmek gerek, Oyuncularımızın genel durumu ve ligin standartlarını iyi bilmek gerek. Son olarak ise doğru oyuncuyu doğru yerde tercih ederek sonucu izlemek kalıyor. v2 için Gimnastic takımı müsait olmadığı kadar, İspanya alt liglerinin standartlarının da hızlı oyuna müsait olmadığını düşünüyorum. Gimnastic kendi liginde favori bir takım ve ben bu takımı 1 maçlığına hem de takım taktiğe alışmadan test ettim. Rakibi ise yine 2. ligde 4. grupta yer alan Albacete olarak belirledim. Takımlarımız aynı düzeyde ve mücadele eşit. Çıkardığım (en ideal olan) 11
    1. lig kalitesinde oyuncular olmasa da kendi ligimiz için yeterli oyuncular olduğunu düşündüğüm için hızlı oyun etkili olabilir diye düşünmüştüm Geri dönüş için çok teşekkür ederim

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri