Rakip 10 kisi ama inanılmaz bir istekle oynuyor takım izlemeye doyamıyor insan.
Rakip 10 kisi ama inanılmaz bir istekle oynuyor takım izlemeye doyamıyor insan.
Bu takımı ancak kendisi durdurur bu gidişle.Ancak 2. yarı başında da böyle gitmeleri gerekir 1 aylık ara oyuncuları nasıl etkiler onu da görmek lazım.Bu maçta tamam rakip 10 kişi ama adamlar takır takır atıyor golleri bizim bu sezon ligde 4 gol attığımız maç bile yok 2. olsak büyük başarı olur yine ŞL gitmiş olucaz.
Bu arada Salih'e neden üvey evlat muamalesei yapılıyor hala çözemedim.
Skor olmuş 4-0 bu adam girmeli oyuna diye düşünüyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Salih'in kesinlikle kiralanması lazım. Nasılsa oynatmıyor, takım da orta saha dolu. Şu çocuğu hazırlayamadılar helal olsun gerçekten.
Kadroda ilk 18 de var yani.Fenerbahçenin genel bu özelliği zaten gençleri bitirmek.
Maçı izlerken bariz sıkıldım. Çok dirençsiz takım Akhisar
Ersun Yanal büyük takım nasıl oynamalı buna uygun oynatıyor takımı. Devre arası bir forvet daha soktu oyuna, eğer aynı şekilde devam etselerdi tarihi fark olurdu, dört olduktan sonra ciddiyetten uzaklaştılar biraz.
Forvetlerin gol atmasına sevindim, Hasan Ali bir tek vasat bir performans sergiledi, Caner'den formayı alması çok zor, Caner olsaydı bu maçta daha keyifli bir maç izlerdik.
Büyük maçları kazanır, küme düşen takımlara kaybettiğimiz puanlarla şampiyonluklar kaçırdığımız sezonları hatırlarım, şimdi bakıyorum, derbileri çık, kalan maçları zaten böyle kazansan zaten şampiyonsun, üstüne derbilerde de kaybetmeyince bu puan farkı ortaya çıkıyor işte. Kayıpsız devreyi bitiririz diye düşünüyorum, Ersun Yanal bu tarzdan vazgeçmeyecektir ve zirvede haftalar ilerledikçe yalnız kalacak bir Fenerbahçe göreceğiz.
"YÜCE ATATÜRK"
Çok ilginç bir maç yaşadık. Yaptığım ilk yorumdaki hatalardan çok fazla yaptılar ve fark oluştu. Evren'i tebrik ediyorum. Akhisar adına sahadaki en iyi oyuncuydu.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Aykut Kocaman olsa devre arası Emenike ya da Sow dan biri çıkıp Selçuk oyuna girmişti. Ersun hocanın Webo Alper değişikliği bence yanlış olsa da,- rakibi küçümsemiş gibi geldi-. Büyük takım nasıl olur bu takım kimseden korkmamalı ve devamlı hücum edicektir temasını verdiği ve sonucu da aldığı için mutluyum.
Haftaya Karabük deplasmanı bence en az bir derbi kadar önemli. Onu da kazanarak geçersek şampiyonluk için yolu yarılamış oluruz.
Ersun hocaya da 5 yıllık kontrat sunulsun, kalibresini belli etti yeterince
Bir Fenerli olarak Genç konusundaki yoruma katılıyorum fakat Salih geçen sene Avrupa Liginde yarı Final oynamış bir futbolcu Türkiye Liginde benim diyen futbolcunun bile neredeyse böyle bir CV'si yok bence bu yıl Salih'in en büyük handikapı Ersun Yanal ile yönetimin 1 yıllık sözleşme imzalaması oldu , Ersun Yanal işini şansa bırakmadan en iyileri sahaya sürmeye çalışıyor Salih veya diğer gençlere bu yıl bu şartlarda şans vermesi çok zor , adam kendini riske atmaz Konya maçında ağzı birkere yandı şuan en mantıklı olanı banko oynayacağı bir takıma kiralanması
Tamam belki 1 senelik sözleşmenin verdiği şeylerdir ama 4-0 olan bir maçta Mehmet Topuz'dan önce gençlere yönelmek daha mantıklı.Hele ki bu genç Salih Uçan ise.
Gelecek sezon transfer yaparken Caner'in alternatifini bulmalıyız. Eğer yabancı kuralı böyle devam edecek ise yerli golcüler bulmamız gerek.
Salih'in üstüne koyması lazım. Takımın belirli bir fizik kalitesi var. Baroni bile zaman zaman rakibi ısırıyor bu sene. Salih ise o fiziki duruma ulaşmış gözükmüyor. Son dakikalar için Topuz'u tercih etti. Topuz sağ beki de yedekliyor birden fazla mevkide oynuyor ikinci yarı daha çok ihtiyaç olabilir kendisine, o yüzden normal. Ayrıca Topuz da mental anlamda kötü olsa da fizik olarak son dönemde toparlamış bi isim
Genç olduğu için oyuna girmesi zorunluluğunun düşünülmesi bence yanlış. Ersun Yanal eğer ki istediği seviyeye gelirse ilk onbire de koyacaktır, oyuna giren oyuncu da hep genç olacaktır diye bir durum olursa kendisiyle çelişmiş olur Ersun Yanal ki oyuna girmeyi Topuz hakettiyse onun girmesi normaldir.
Salih de fiziksel olarak bir seviyeye gelirse, Alper şu anda formunu kaybettiğinde formayı kapabilir, yeter ki çalışmaya devam etsin, düzenli oynayabilecek seviyeye gelebilirse o formayı bırakacağını hiç sanmıyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Caner'in alternatifi Hasan var iyi kötü idare ediyor ama Gökhan müzmin sakat bence yönetim bu yıl orada hata etti , Gökhan'ın yerine yabancı sağ bek alınıp Kadlec hiç alınmamalıydı bu Kadlec'in bizde tutmadığı için söylemiyorum ben normaldede Hasan'ı beğeniyordum oynaya oynaya üstüne koyuyordu bu yılda Caner performansının üstüne çıktı ama Gökhanın altrenatifi hiç yok devşirme olarak Topuz götürüyor
Allah nazarlardan saklasın bu takımı diyecek başka da bi şey yok.![]()
Muhtemelen de 10 kişiden gol yerdik
Şaka bi yana Salih kendini geliştirse fiziğini hazır tutsa forma şansı bulur. Ersun Yanal dan o konuda şüphem yok.
Bu ülkede genç yaşındayken güvenip ilk kez forma verdiği isimler Caner, Arda, Selçuk, Alper. Aklıma gelmeyenler de vardır belki.
Bu oyuncularının gelişimlerinde de büyük yeri olduğunu bizzat oyuncuların ağızlarından duyduk.
İş biraz da Salihte bitiyor yani
Galibiyet Turgay Demir'i o kadar rahatsız etmiş ki. Saldırıyor yine sağa sola.
Fener gençleri harcıyormuş. Geçiniz bunları. Fenerbahçe harcıyorsa her kulüp harcıyor gençleri. Kulüplere çamur atmak yerine o gençlere bakmak lazım. Forma verilmez alınır. Bu oyuncularla 7/24 vakit geçiren kişi teknik adamdır. O kimin formayı hakkettiğini biliyordur. hak eden formayı alır.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.