Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

22 88.00%
  • Berabere biter

1 4.00%
  • Akhisar Bld. kazanır

2 8.00%
1 ile 30 arası toplam 124 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Akhisar Bld. | STSL 15. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Aykut Kocaman olsa devre arası Emenike ya da Sow dan biri çıkıp Selçuk oyuna girmişti. Ersun hocanın Webo Alper değişikliği bence yanlış olsa da,- rakibi küçümsemiş gibi geldi-. Büyük takım nasıl olur bu takım kimseden korkmamalı ve devamlı hücum edicektir temasını verdiği ve sonucu da aldığı için mutluyum.
    Haftaya Karabük deplasmanı bence en az bir derbi kadar önemli. Onu da kazanarak geçersek şampiyonluk için yolu yarılamış oluruz.

Ersun hocaya da 5 yıllık kontrat sunulsun, kalibresini belli etti yeterince
    Aykut Kocaman Sow'u veya Emenike'yi çıkarıp Salih'i oyuna alırdı diye düşünüyorum. Geri kalan yorumlarına katılıyorum. Ersun Yanal'ın sözleşmesi uzatılmalı

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Aykut Kocaman Sow'u veya Emenike'yi çıkarıp Salih'i oyuna alırdı diye düşünüyorum. Geri kalan yorumlarına katılıyorum. Ersun Yanal'ın sözleşmesi uzatılmalı
    Muhtemelen de 10 kişiden gol yerdik

Şaka bi yana Salih kendini geliştirse fiziğini hazır tutsa forma şansı bulur. Ersun Yanal dan o konuda şüphem yok.
    Bu ülkede genç yaşındayken güvenip ilk kez forma verdiği isimler Caner, Arda, Selçuk, Alper. Aklıma gelmeyenler de vardır belki.

Bu oyuncularının gelişimlerinde de büyük yeri olduğunu bizzat oyuncuların ağızlarından duyduk.

İş biraz da Salihte bitiyor yani

Mesaj Yetkileri