Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 81.82%
  • Berabere biter

2 18.18%
  • Elazığspor kazanır

0 0%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 70 arası toplam 70 sonuç

Konu: Beşiktaş - Elazığspor | STSL 16. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Mustafa bence kötü değildi, koşan mücadele eden ve sahanın her yerine basan bi oyun sergiledi. Şuana kadar almeida'nın attığı gollerin yarısı al da at cinsinden. Eminim mustafa'ya gelse o da çok rahat bir şekilde gol yapardı aynı şekilde holosko'da. Şans verilirse ve güven kazanırsa mustafa çok iyi yerelre gelebilir, benim hala umudum var mustafa'dan.
    Holosko'nun attığı ikinci golde Mustafa önüne düşen topu bomboş pozisyonda olmasına rağmen kontrol edemedi ve Elazığ defansının hatası sebebiyle son golü atabildik. Bunun dışında, yakaladığı 2-3 pozisyon da vardı ayrıca. Hiçbirisini değerlendiremedi. Pektemek, Ömer'den bile kötü durumda şu an. Bugün Ömer bir yana, Eneramo bile olsaydı Pektemek yedek kalırdı, emin ol.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Müthişsin çArşı.

Galibiyet için de Beşiktaş'a tebrikler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Holosko'nun attığı ikinci golde Mustafa önüne düşen topu bomboş pozisyonda olmasına rağmen kontrol edemedi ve Elazığ defansının hatası sebebiyle son golü atabildik. Bunun dışında, yakaladığı 2-3 pozisyon da vardı ayrıca. Hiçbirisini değerlendiremedi. Pektemek, Ömer'den bile kötü durumda şu an. Bugün Ömer bir yana, Eneramo bile olsaydı Pektemek yedek kalırdı, emin ol.
    İki asisti var mustafa'nın, bunun yanında net pozisyon kaçırmadı (kaçırdığı pozisyonda da asist yaptı). Gol atma isteği çok fazla ve buna rağmen çoğu pozisyonda gol attırmayı düşündü. Eneramo ilerde top tutar, mustafa topa basar, aralarında dağlar kadar fark var oyun olarak. Almeida ile çift forvette mustafa gol kralı olur, bu kadar da iddalıyım açıkcası.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    İki asisti var mustafa'nın, bunun yanında net pozisyon kaçırmadı (kaçırdığı pozisyonda da asist yaptı). Gol atma isteği çok fazla ve buna rağmen çoğu pozisyonda gol attırmayı düşündü. Eneramo ilerde top tutar, mustafa topa basar, aralarında dağlar kadar fark var oyun olarak. Almeida ile çift forvette mustafa gol kralı olur, bu kadar da iddalıyım açıkcası.
    Ben, Eneramo'nun Almeida olmadığında oynaması gerektiğini düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın; fakat Pektemek'i de oyunun geneline bakarak beğenmediğimi söylüyorum. Holosko'nun 2. golünde de top Elazığ futbolcusundan gitti gibi gördüm ekranda. Almeida ile çift forvet izleyemedik bir türlü, o konuyu izlediğimiz zaman konuşuruz.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben, Eneramo'nun Almeida olmadığında oynaması gerektiğini düşünmüyorum, yanlış anlaşılmasın; fakat Pektemek'i de oyunun geneline bakarak beğenmediğimi söylüyorum. Holosko'nun 2. golünde de top Elazığ futbolcusundan gitti gibi gördüm ekranda. Almeida ile çift forvet izleyemedik bir türlü, o konuyu izlediğimiz zaman konuşuruz.
    Abi zaten mustafa direk santrafor değil bence, yani almeida'dan beklediğimizi mustafadan beklememek gerekir. Kanatta bile oynasa yine etkili olur mustafa ki sow örneği var önümüzde. İster istemez kayıcak ceza alanının içine. Olcay veya töre'nin yokluğunda holosko yerine denemek lazım bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Olcay'ı gerçekten çok beğeniyorum. Çokta güzel bir gol atmış. Mustafa Pektemek bana çok beceriksiz geliyor bu takımda yeri olmamalı bence. Ayrıca Serdar Kurtuluş çok pasif geliyor bana.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Maç sonu ne oldu Gökhanla Necip arasında anlayamadım

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Maç sonu ne oldu Gökhanla Necip arasında anlayamadım
    Necip, Gökhan'ın sahadaki vurdumduymaz tavırlarına sinirlenmiş olabilir. Şu da var, Gökhan bugün sakat sakat oynadı. Bu kadar eksik olmasaydı kadroda bile olmazdı, forma şansı bulması bir kenara. Maç atmosferiyle sıcağı sıcağına bir tartışma yaşandı, geldi geçti. Üzerinde durulmaması gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa yanlışım yoksa 2 asist yaptı. Oldukca istekli, her yerde basan bir futbol sergiledi. Teknik zaafiyetleri olmasına rağmen iyi işler yaptı bence.

Fakat takımın en etkili ismi bence Uğur Boral'dı. Hem isabetli pasları-ortaları hem de sağlam bindirmeleri ile sol kanadı inanılmaz canlı tuttu. Kesinlikle daha fazla şans bulması lazım.

Olcay'da çok koştu, pres yaptı, etkili paslar attı. Takdire şayan bir futbol sergiledi.

İkinci yarısı zevkli bir mactı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elazığspor'un bu futbolla Bank Asya'da bile tutunması zor bu bir gerçek ama biz de gerçekten iyi top oynadık hiç beklenmedik bir şekilde.

Kadrolar açıklandığında hadi geçmiş olsun izlenimi vardı bende ancak özellikle geçen hafta yaşananlardan sonra takımda bir kıpırdanma olmuş çok belli bir şekilde. Herkes iki kişilik oynadı resmen. 45 dakikayı zor çıkarır dediğim Uğur maç boyunca sol kanadı otoban etti. Necip ve Veli orta alanda rakibe nefes aldırmadı. Defansta Ersan kusursuza yakın oynadı , Serdar sağolsun ilk yarıdaki tek şutta gol yedik.

Mustafa Pektemek için söylenecek çok söz var aslında. Milli Takım'ın geleceği gözüyle bakılıyordu forvet anlamında ama sakatlıklardan yakasını kurtaramadı. Tekrar form tutması halinde ben kumaşının olduğunu düşünüyorum kesinlikle.

Son olarak ; NEYLEYİM KUTUDAKİ MİLYON DOLARIIIII ...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri