Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır.

23 57.50%
  • Berabere sonuçlanır.

9 22.50%
  • Beşiktaş kazanır.

8 20.00%
Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 277 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 22. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Berabere bitse dadından yenmez bi sonuç olur
    Last edited by anil luque : 22.Şubat.2014 at 15:43

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by byariff View Post
    umarim , drogba yerine hayrovic baslar

mac kadrom

muslera

sabri - semih - ceyhun - balta - telles

melo-selcuk-sneijder

telles-burak
    Telles hem forvette hem sol bekte oynayan bir oyuncuydu zaten hep 2 kişilik bir oyuncu olduğunu biliyorduk yani güzel 11 olmuş Arif. Hayalciliğe gerek yok Mancini böyle bir 11'le çıkmaz sahaya.Chedjou kesinlikle olacaktır böyle bir maçta.

3. Default

Benim 11'im

Almeida
    Olcay-Oğuzhan-Gökhan
    Veli-Atiba(Necip)
    R.Motta-P.Franco-Dany-Serdar K.(Atiba)

Serdar yine saçmalarsa sağ beke Atibayı ortaya is Necip'i sokarız.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Telles hem forvette hem sol bekte oynayan bir oyuncuydu zaten hep 2 kişilik bir oyuncu olduğunu biliyorduk yani güzel 11 olmuş Arif.
    hayrovic yazcaktim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

En yakın seçenek beraberlik gibi ama Galatasaray favori bence. Ben ise Beşiktaş'ın kazanmasını istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Telles hem forvette hem sol bekte oynayan bir oyuncuydu zaten hep 2 kişilik bir oyuncu olduğunu biliyorduk yani güzel 11 olmuş Arif. Hayalciliğe gerek yok Mancini böyle bir 11'le çıkmaz sahaya.Chedjou kesinlikle olacaktır böyle bir maçta.
    Chedjou için Muslera'yı mı, Drogba'yı mı, Sneijder'i mi, Melo'yu mu, Telles'i mi, Eboue'yi mi kesecek?

Hoca zaten Koray Günter , Umut Gündoğan , Burdisso , Ontivero ve Chedjou'yu kadroya almamış.Hajroviç ya da Eboue'den biri de dışarda kalıcak muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gokhan kadroda mi bilmiyorum ama stoperde o oynar sanki, almeida ile fizik acidan mucadele edebilecek tek stoper o bence. besiktasta sag bek icin necip diyorlar ama atiba olur orda da sanki.

Ben Bilic'in orta sahayı bozacağını düşünmüyorum.Oğuzhan oynayacak durumdaysa Veli-Atiba-Oğuzhan olucaktır.Sağ bek ise Necip söyleniyor bu şekilde olması kuvvetle muhtemel.Bizim hocadan ise Gökhan hamlesi ben de bekliyorum.Sabri ve Veysel varken Hajrovic'i kenarda koz olarak tutsa daha iyi olur duruma göre Ceyhun-Hajrovic değişikliği yapılıp 4-2-3-1 e dönülebilir.Ayrıca Necip'in üzerine oynanırsa atılma olasılığı yüksek.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Eboue'nin ilk 11 başlamaması büyük sürpriz olur benim için. Oynamazsa problem çıkar. Ha belki hoca "sana Chelsea maçında ihtiyacım var" deyip kafaya alır bilemem ama Eboue bu kadar maç üstüste kesik yiyipte tepkisiz kalacak bir oyuncu değil. Ayrıca bu tür maçlarda en yüksek performans gösteren oyuncuların başında geliyor.

Chedjou'nun kadroya alınmadığını nerede okudun veya nerden duydun Kerem-19?

ekleme: Ceyhun'un oynaması çok gereksiz olur bizim için. Savunma açısından baktığımızda; Almeida'yı stoperler kontrol edecek zaten. Olcay ile Gökhan hareketli ve hızlı oyuncular, Ceyhun'un eşleşebileceği oyuncular değil. Keza Oğuzhan da onun tutabileceği tarzda bir oyuncu değil. Veli, Atiba ve Necip gibi oyuncularla mücadele etmesi açısından oynatılıyorsa daha önde basması gerekir. Çünkü bahsettiğim isimler daha geride oynuyorlar. Bunu zaten önde Melo ile Selçuk yapacak. Hücum açısından baktığımızda; oyun kuracak bir oyuncu değil. Uzaktan şut çekecek bir oyuncu da değil. Tek bir avantajı; Beşiktaş'ın kısa ve hava toplarında zayıf bir takım olması olabilir. Ancak Ceyhun hava toplarında da öyle aman aman etkili bir oyuncu değil.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@Walter Sakana

NTVSPOR 18 kisilik kadro icin yukarda yazdigim yabancilari saydi, keza bjk icin de jones 18 kisilik kadroda gorunmuyor. kesin bilgi midir emin degilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    gokhan kadroda mi bilmiyorum ama stoperde o oynar sanki, almeida ile fizik acidan mucadele edebilecek tek stoper o bence. besiktasta sag bek icin necip diyorlar ama atiba olur orda da sanki.

Böyle bir kadroyla çıkmaz bence Bilic.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Formsuz, moralsiz Fernandes ile sakatlıktan yeni çıkan tek antrenmanlı Oğuzhan'ın aynı anda sahada yer alması düşük bir ihtimal.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten tek orasi belirsiz. necip-veli-fernandes de olabilir 3lu. fernandes ile oguzhan arasindan birini eleyecektir bilic.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sağ bekte Necip yerine Atiba'nın oynaması daha mantıklı olur. Beşiktaş'a gelmeden önce PSV'de sağ bek oynuyordu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

byariff'in isteği gerçekleşecek mi acaba: Drogba yedek Hajrovic 11'de olacak diyor vatan.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muslera, Semih, Veysel, Hakan, Telles, Ceyhun, Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba, Burak

Fanatik'in yalancısıyım

edit:Fanatik dışında herhangi bir yerde yok on bir.

Bence %90 böyle başlayacağız maça.

19. Default

Beşiktaşın 11'i : Tolga-Necip-Dany-Pedro-Motta-Veli-Atiba-Gökhan-Oğuzhan-Olcay-Almeida

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Muslera, Semih, Veysel, Hakan, Telles, Ceyhun, Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba, Burak

Fanatik'in yalancısıyım

edit:Fanatik dışında herhangi bir yerde yok on bir.
    Bu şekilde başlarsa Galatasaray kendi seyircisi önünde hücum presi yapacak demektir. Franco uzun top, Almeida indir Gökhan Töre koş tarzı hücumları çok bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Düşündügüm 11. Ceyhun bu durumda stoper gibi oynayacaktır. Veysel yerine Eboue'yi bekliyorum ama.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

XI: Muslera, Semih, Hakan, Telles, Veysel, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba

Yedekler: Aykut, Gökhan Zan, Emre Çolak, Yekta, Umut Bulut, Hajrovic, Sabri Sarıoğlu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Veysel sürpriz oldu, Eboue'yi bekliyordum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Necip sağ bek mi oynayacak? Her derbide mutlaka bir offside hareketimiz oluyor. Yandık yani.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ceyhun - almeida eslesmesi olacak , ceyhun kafa toplarinda o kadarda iyi degil keske g.zan olsaydi

ilk yari berabere biterse 2. yari hayrovicden birseyler bekliyorum. + veysel yerine sabri olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Necip sağ bek mi oynayacak? Her derbide mutlaka bir offside hareketimiz oluyor. Yandık yani.
    Atiba oynar sağ bekte. Yazım sırasına göre düşünme sahaya çıktıklarında anlarız kim nerede oynuyor. Ama Necipi Galatasaray'ın en tehlikeli olduğu bölgede, hem de mevkisi olmadıgı bir yerde oynatmak gibi bir hataya düşmez Bilic.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ceyhun - almeida eslesmesi olacak , ceyhun kafa toplarinda o kadarda iyi degil keske g.zan olsaydi

ilk yari berabere biterse 2. yari hayrovicden birseyler bekliyorum. + veysel yerine sabri olabilirdi.
    tam ben de bunu yazacaktim, agzimdan aldin
    ceyhun - almeida eslesmesi gorunuyor kadroya bakilirsa. ne semih ne hakan almeidaya rakip olabilir.
    necip sagda oynamaz, atiba varken luzumsuz olur bence de.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hoca sanırım 3-5-2 oynatacak bu nedenle Veysel'i tercih etti.Almeida için Ceyhun stoperde oynayacak.Melo Arena'daki Bursa ve Eskişehir maçlarına göre daha defansif oynayabilir.

Beşiktaş'ın sağ bekinde Necip'in oynaması bizim için sevindirici bir gelişme.Sol kanattan Sneijder Telles feci şekilde geliyorlar.Gökhan Töre Necip'e yardım etmezse o taraf otoban olabilir.Aynı şekilde Telles'in hücum yaparken kendini kaybetmesi durumunda Gökhan boş alanlar bulabilir.Maçın kilidi o kanatta bence.

Ayrıca Hakan Balta'nın performansı önemli.İnşallah yakmaz bizi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Chedjou olmalıydı bence ne olursa olsun.Hoca , Hajrovic'i 2. yarı işler kötü giderse koz olarak kullanacak sanıyorum bakalım güveniyoruz Aslanlarımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahanda söylüyorum buradan,

eğer Necip sağ bek oynarsa ilk yarıda bi sarı yer. Sonra tereddütlü oynamaya başlar ve ikinci yarı ikinci sarıdan atılır. Sağda Atiba oynar diyorsun ama son zamanlardaki o formda ikiliyi bozacağını zannetmiyorum. Veli Atiba ortada kalır.

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri