Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 120 sonuç

Konu: Euro 2016 Elemeleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Hocam emre biraz daha Ronaldo'ya özenmeye çalışıyor.Zaten saçları aynı.Bide onun gibi sprint atmaya çalışıyor, çok belli.Keşke yeni Hakan Şükür olsa
    Ronaldo olsa da fena olmaz hani yok demeyiz (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Emre Güral yeni Hakan Şükür olabilir. Potansiyeli var ancak üzerinde durulması gerekiyor, Buca'dan beri takip ederim kendisini özellikle futbol bilgisini Almanya'da aldığından dolayı bu konuda biraz şanslı.
    emre gural bana bu liverpooldaki rekor ucrete transfer edilen forveti hatirlatiyor, west hama kiralandi galiba sonra. bu tip santraforlar zamanimizda pek gecerli degiller. biraz cevik olmalilar. hakan sukur daha fuleli bir oyuncuydu, emre oyle degil gibi sanki. yasi da epey varmis, seviye atlayacaksa simdiye yapmasi lazimdi bunu ayrica. su sezonu bitirsin bakalim, sene sonu tekrar bakmak lazim. onun icin bu yil kritik. kendini gosteremezse kaybolur gider.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ronaldo olsa da fena olmaz hani yok demeyiz (:
    Bence en fazla burak olur. Zaten o tarz bir oyuncu onune top bekliyor oyle rahat hissediyor. Bu arada su elazigli deniz yilmaz st paulideki eleman mi? Ben cok begendim belirli ozellikleri degil de bir santraforda olmasi gereken tum ozelliklerden biraz var. Milli olma sansi varsa bence terim kacirmaz. Zaten kıtlık var o bölgede.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kariyerinde mainz ve paderborn var, st pauli deki deniz naki idi. o da genclere geldi bu sene. pek bir varlik gosteremedi henuz.

ben de cok begendim denizi. defansi perisan etti bugun. her yere kosuyor. teknigi de fena degil.

Evet naki idi o. Tarzi da benziyor sertligi falan almanciymis zaten futbolu iyi biliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Evet naki idi o. Tarzi da benziyor sertligi falan almanciymis zaten futbolu iyi biliyor.
    su almanlarin futbol reformu almanlara yaradigi kadar bize de yaradi zaten. armut pis agzima dus bildigin
    turkiyedeki yerli kontenjani %70 falan almanyadandir. bu yabanci kuraliyla iyice yuklendik gurbetcilere.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ben Antepteki Muhammet Demir mi Demirci mi ne onun üstüne gidilse çok iyi verim alınabileceğini düşünüyorum. Biraz sakatlıklara yatkın sanırım ama David Villa tarzı bir forvet. Soğukkanlı, teknik, bitirici, yetenekli ve ver kaçlara falan da çok iyi giriyor. Zeki bir oyuncu. Bursada şans bulamadı, Antepte sakatlıktan çekti ama potansiyeli çok yüksek bence.

Ben bu uzun boylu fizikli forvet düşüncesine katılmıyorum. Avrupanın büyük takımlarının çoğu bundan çoktan vazgeçmiş durumda. Barcelona (Neymar, Alexis), Atletico Madrid (David Villa), Real Madrid (Benzema, Morata), Manchester United (Van Persie, Rooney, Hernandez), Chelsea (Eto'o, Torres)... Bi tek Bayern kaldı fizikli forvet oynatan bi de Man City sayılabilir uzun olmasa da fiziğini iyi kullanan Negredo'dan ve Dzeko'dan dolayı.

Diyeceksiniz ki; onların oynadığı futbol tarzıyla bizimki bir mi? Değil belki ama madem yıllardır teknik kapasitemiz yüksek deyip duruyoruz o zaman bunun hakkını verecek bir oyun tarzı oturtmamız lazım artık. Pas oyunu oynuyoruz gibi görünüyor ama yana paslar çoğunlukta, pozisyon çok az. Tempomuz çok düşük. Futbolun temposuna ayak uydurmamız gerekiyor ve bunu da daha çabuk daha hareketli oyuncularla yapabiliriz. Selçuk'tan falan vazgeçmek gerekiyor (zamanında Avcı'ya o kadar saydıktan sonra bir gün bunu yazacağım aklıma gelmezdi ).

Rakip kaleye yüklenmek illa kanattan git orta yap değildir. O sistemde oynarsan fizikli forvet gerekir, Muhammet'ti Burak'tı etkisiz kalırlar tabi ama ceza alanına dripling ve verkaçlarla girip pozisyon üretmeyi başarırsan hem bu tür oyunculardan daha yüksek verim alabilirsin hem de rakip kalede daha net pozisyonlar üretmiş olursun. Bizde bunu yapabilecek kanat oyuncuları var; Arda, Gökhan Töre, Sercan gibi... Ama forvet eksik.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    kariyerinde mainz ve paderborn var, st pauli deki deniz naki idi. o da genclere geldi bu sene. pek bir varlik gosteremedi henuz.

ben de cok begendim denizi. defansi perisan etti bugun. her yere kosuyor. teknigi de fena degil.
    Benim de Elazığ-GS kupa maçında dikkatimi çekmişti. Dediğin gibi her yere koşuyor, mücadele ediyor ve fiziğini çok iyi kullanıyor. Orta sahaya hatta savunmaya bile baya yardımcı olmuştu o maçta.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Muhammed demir müthiş bir yetenek. Isleyemedik biz kendisini. 17 yas gruplarinda turnuvalarun yildiziydi. Dedigin gibi david villa gibi hem tarzi hem fizigi benziyor. O cocuktan muthis bir santrafor cikar ama yurtdışına transfer yapmasi lazim bence.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Hollanda ile İzlanda çıkar.Çekler falan hikaye.Eğer basit takımlara puan kaybetmezsek Hollanda ile biz çıkarız ama İzlanda bence Hollandadan bile daha korkutuyor beni.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    emre gural bana bu liverpooldaki rekor ucrete transfer edilen forveti hatirlatiyor, west hama kiralandi galiba sonra. bu tip santraforlar zamanimizda pek gecerli degiller. biraz cevik olmalilar. hakan sukur daha fuleli bir oyuncuydu, emre oyle degil gibi sanki. yasi da epey varmis, seviye atlayacaksa simdiye yapmasi lazimdi bunu ayrica. su sezonu bitirsin bakalim, sene sonu tekrar bakmak lazim. onun icin bu yil kritik. kendini gosteremezse kaybolur gider.
    Andy Carroll Liverpool tarihinin en berbat transferidir herhalde

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

3.lük için İzlanda ile çekişir, baraj maçlarına kalmaya çalışırız. O da zor bence. Terim de kura sonrası zemin hazırlamış gibi geldi bana.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bu gruptan da çıkamazlarsa bir daha giymesinler zaten milli formaları ..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hollanda kim gelirse gelsin teknik direktorluge, gruplardaki cizgisini bozmaz.

Cekleri gucsuz gormek sacmaliktir.

Ben basari felan beklemiyorum.

Turk futbolunun basindakiler sadece taraftarlari birbirine dusurmedi, futbolcularda birbirini yiyor maclarda (ornek Sabri-Volkan). Sonra baristilar felan yazilip ciziliyor ama bence bosuna. Samimiyet gitmis bir kere.

Samimiyetin gittigi yerde guven olmaz, sahadaki 11 adam birbirine guvenmedigi surecede zaferler kazanilmaz.

Hollanda banko çıkar
    Çekler bence Belçika yada İsviçre geleceğine gelmesi iyi oldu
    İzlanda kapalı kutu ama daha bi maçlarını izlemedim
    Letonya eski Letonya değil
    Kazakistanı evde deplasmanda yenmemiz lazım ayıp yoksa

Bence play-offlara kalırız.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Andorra gol attı

Kibris deplasmanda Bosna'yi yendi bence cok buyuk iş. Cok yakında bizden daha ust torbalarda olacaklar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Conte etkisi ile birlikte İtalya bu sene çok iyi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Kazakistan deplasmanda berabere götürüyor HOLLANDAya karşı. Son dünya üçüncüsü.

Üstelik 10 kişiler.

Edit:Afellay attı

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

60 dakika üstün götürdü Kazakistan,helal olsun. Biz Hollanda'ya gol atabilmiş miydik?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Azeriler attı,

1-1 oldu 1-1

https://twitter.com/IdmanTV/status/520670591859179520

Edit:2-1 oldu.

bundan sonra azerbaycan,kazakistan gibi bilimum ülke hakkında yorum yapmamaya karar verdim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Giovinco'm asist yaptı ve 86'da yendik. Conte varsa sorun yok

Edit : Ahahaha Ben niye yendik demişim ya. İtalyan damarım varmış iyice, ortaya çıktı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Giovinco'm asist yaptı ve 86'da yendik. Conte varsa sorun yok

Edit : Ahahaha Ben niye yendik demişim ya. İtalyan damarım varmış iyice, ortaya çıktı.
    Italyanlar senin kadar sevinmemis yalniz
    Azerbaycan milli futbol takimi, yeni Türkiye federasyon karmasindan daha Türk oldugu icin üzüldüm ben. Biraz daha dayanabilirlerdi. Yazik olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hâlâ Türkiye'nin çıkabileceğini düşünen var mı?

Kalan maçları düşünürsek;

Hollanda deplasman --> 0
    Hollanda ev --> 0
    İzlanda --> 1
    Çek Cumhuriyeti --> 0
    Letonya --> 3
    Letonya deplasman --> 1
    Kazakistan deplasman --> 0
    Kazakistan ev --> 3

Benim tahminim şu anda puanımız olmadığına göre bu grupta 8, maksimum 10 puan toplarız.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Hâlâ Türkiye'nin çıkabileceğini düşünen var mı?

Kalan maçları düşünürsek;

Hollanda deplasman --> 0
    Hollanda ev --> 0
    İzlanda --> 1
    Çek Cumhuriyeti --> 0
    Letonya --> 3
    Letonya deplasman --> 1
    Kazakistan deplasman --> 0
    Kazakistan ev --> 3

Benim tahminim şu anda puanımız olmadığına göre bu grupta 8, maksimum 10 puan toplarız.
    Olabilecek en kötü ihtimali göz önüne alarak tahminde bulunmuşsun sen. O kadar da uzun boylu olmaz bence. Benim düşüncem;

Hollanda deplasman --> 0
    Hollanda ev --> 0-1
    İzlanda --> 3
    Çek Cumhuriyeti --> 0-1
    Letonya --> 3
    Letonya deplasman --> 1-3
    Kazakistan deplasman --> 3
    Kazakistan ev --> 3

Minimum 13, maksimum 17 puan yapıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence de 17 puan ile bitireceğiz,belki Hollanda'yı şansımıza yenersek en fazla 19 puan alırız.Birde Çek deplasmanı belli olmaz,yenilmez bir takım değiller,dün şansları yanlarındaydı,hemde çok yanlarındaydı, 37.dakika da o penaltıyı verseydi hakem şu an çok başka şeyler konuşuyorduk ama olmadı işte.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Yine ite kaka zorla bu takımımız 3.lükle devam.. Bir kere de rahat rahat şu gruplardan çıksak da herkes memnun kalabilse..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şahsen Kazakistan deplasmanından üç puanla ayrılacağımızı sanmıyorum. Hatta evimizdeki maçta bile berabere kalabiliriz.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu İzlanda neye göre averaj takımı deniyor ya şimdi spor programlarında "averaj takımı diye beklediğimiz izlanda 3 te 3" falan deniyor bundan öncede Hasan Şaş'ın saçma bir açıklaması vardı. 2014 dünya kupasına playoff bile oynayamamış ülke de ki yorumcular 2014 dünya kupasını gitmeyi playofflarda zorlayan İzlanda'yı averaj takımı diyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Meğer Hollanda'yı Kuyt taşıyormuş.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri