bence direk tracksuit kalsın. özel isim gibi. gerçi oyuncu rollerini bile çeviriyorsunuz.
bilmiyorum ne kadar akla yatkın ama ismi tracksuit olarak kalıp açıklaması türkçe olur gayet hoş olur gibi
bence direk tracksuit kalsın. özel isim gibi. gerçi oyuncu rollerini bile çeviriyorsunuz.
bilmiyorum ne kadar akla yatkın ama ismi tracksuit olarak kalıp açıklaması türkçe olur gayet hoş olur gibi
İdman Uzmanı ve Satranç Ustası benim de hoşuma gitti açıkçası ama tactical manager'e taktisyen de oturuyor.
Edi ile büdü diye de çevirilebilir. Taktikçi büdü idmancı edi.
Mühendis Menajer / Taktisyen Menajer
Çeviri işinin dışarıdan kolay görünüp aslında ne kadar zor olduğu da bir kez daha ortaya çıktı böylece
Herkesi memnun etmenin mümkün olmadığı çok açık. Bir seçim yapılacak ve kimisi beğenecek kimisi burun kıvıracak. Tabi önemli olan çoğunluğun içine sinecek bir sonuç çıkması. Bu yüzden sonunda Aydın ne karar verirse versin saygı duymak lazım.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
çoğu arkadaş da belli etmiş eğer bu konunun, oyunun çevirisine katkısı olacaksa " Antrenör menajer / Taktisyen menajer " çok uygun olur.
bune yaaa eşofmanlı filan yokk donsuz juan olsun![]()
fm 13 te ılk turkce oynadıgımızda fm 14 te daha ıyı ama fm 15 te turkce oturur demıstı aydın.bu kadar ınsan kafa patlatıyoruz daha ıyı olması ıcın. çeviri zor iş emegı gecen herkese tesekkurler bir kez daha buraya post atan arkadaslarda dahıl
.
Antrenman odaklıya Teknik direltör
Diğerine taktik direktör diyelim
Ya da antrenman odaklıya teknik direktör
Diğerine menejer diyelim
Last edited by Önder HOCA : 14.Ekim.2014 at 01:27
antrenör bence olmaz çünkü zaten antröner var oyunda. "antrenman menajer" çok daha iyi. diğeri ise "taktiksel menajer"
Bence direkt deha kelimesini kullanalım bizim basından da aşinayız. Antrenman Dehası Taktik Dehası gibi.
İdmancı ve Taktisyen ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sonuçta hangisini seçsen diğer menejerin kulvarına el atacak eninde sonunda o yüzden sırıtacağını sanmıyorum
Zatem bizdeki antrönörler genelde tracker tarzı o yüzden trackere teknik direktör denmesi kanısındayım takımın başına geçeceksem sıfatım ya menejer (taktik) ya da teknik direktör olmalı
oyuın içinde hala çevrilmemiş keliemelr var bunlar en kısa zamnda düzelir herhaldeee