Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 108 sonuç

Konu: Karşı Kıyıda Bir İstanbul Takımı | AEK Athens |

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    Son maç baya iyiymiş. Alt lig takımı nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynamışsın gerçekçilik tadı vermiş..
    Teşekkür ederim.Kendi adıma konuşursam o gerçekçilik hissini yakalayamadığım anda oyun sıkıcı gelmeye başlıyor bana.Böyle oynayınca başarısız olsam bile oyundan zevk alıyorum.Benim aldığım zevki size yansıtabiliyorsam ne mutlu bana.

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Çok iyi kapanmışsın hocam tebrik ederim, ama deplasmanda daha iyi oynamamız gerekecek.
    Teşekkür ederim.İnşallah planlarımız tutar ve o maçtanda istediğimiz sonucu alırız.

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    AEK koptu gidiyor
    PAOK maçından elde ettiğim tecrübeye göre turun ilk ayağında çok kasmıyor favori takım fakat beklenmedik bir sonuç alırlarsa ilk maç ikinci maça iyi konsantre olmş bir şekilde çıkıyorlar.İnşallah ikinci maçta bağlamazlar bizi

Panathinaikos maçındaki taktiğimizin tek maçlık bir şans galibiyeti mi getirdiğini yoksa gerçekten çok iyi bir savunma taktiği mi oluşturduğumu test etmek için zorlu geçeceğini düşündüğüm Chania deplasmanında da aynı taktikle çıktım ve sonuç yine gördüğünüz gibi oldu.Rakibi tamamen uzaktan şut çekmeye mahkum eden bir taktik olmuş.Kaliteli kanat oyuncularınız varsa ve biraz şanslıysanız 3 puanı alıp yolunuza devam edebiliyorsunuz.

Direnemedik...İlk maçın aksine kanatları etkili kullandılar ve duran toptan gelen gol sonrası oyuna ortak olmayı başaramadık.Buna rağmen gelecek sene için umutlandım.Çok büyük iki takımla karşılaştık kupada ve 4 maçta 2 galibiyet almayı başardık.

Bozuk moraller takım oyununu etkiledi fakat bir şekilde sonuca gitmeyi başardık.Böylelikle normal sezonun bitimine 2 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz ve yükselme grubunda karşılaşacağımız rakiplerin belli olmasını bekliyoruz.

Bu sırada birde rekor geldi.Son 2 maçta iyice pekiştiririz inşallah rekorumuzu.

Sezon boyunca pek şans veremediğimiz oyunculara şans verdiğimiz maçta tecrübe eksikliği maçı zora soksa da galip gelmeyi başarıyoruz.

Rekorlar üst üste geliyor bu seferde en fazla puan alma rekorunu kırdık.

Rakibin küme düşmesi bizim şampiyonluğumuz kesin bir şekilde maça çıkılınca tatsız tuzsuz bir maç oldu ve tek golle kazandık.

Yükselme grubuna geçtik artık.Her takımla ikişer maç yapacağız ve bu maçlar sonucu ilk 2 ye giren takımlar Süper Lige çıkacak.Neden 6 puanla başladık lige hiçbir fikrim yok ama güzel oldu

Her maç sonu bir rekor geliyor alışkanlık haline getirdik

Yine bana Helder Barbosa'nın bu seviyedeki bir ligde ne işi olduğunu sorgulatan bir maç daha.1 gol 2 asist ile tek başına aldı maçı ve yükselme grubuna net bir galibiyetle başladık.

Bu kadar beceriksiz ve şanssız olduğumuz bir maçta son dakikalarda şaha kalktık ve üçüncü ile aramızdaki puan farkını 9 a çıkartarak yükselmek için büyük avantaj yakaladık.

Hemen güncelleştirdim oyunu ama inşallah şu kritik maçlarda tepetaklak olmayız.Keşke yükselmeyi garantiledikten sonra alsaydım güncelleştirmeyi

İki takımda bol pozisyon buldu fakat bulduğumuz pozisyonları gole çeviren taraf biz olduk.Biraz defansif zaaf gösterdik fakat oyunu genel olarak beğendim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Hemen güncelleştirdim oyunu ama inşallah şu kritik maçlarda tepetaklak olmayız.Keşke yükselmeyi garantiledikten sonra alsaydım güncelleştirmeyi
    Bende şuan oynadığım oyunda şampiyonlar ligi yarı finalinde real madrid'i toplam 10-2 ile geçtim. Finali oynamadan güncelleme yapmak istemiyorum taktik şuan iyi çünkü. Takımım Roma.

İnş sıkıntı yaşamazsın..

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    Bende şuan oynadığım oyunda şampiyonlar ligi yarı finalinde real madrid'i toplam 10-2 ile geçtim. Finali oynamadan güncelleme yapmak istemiyorum taktik şuan iyi çünkü. Takımım Roma.

İnş sıkıntı yaşamazsın..

Pozisyona girmek kolaylaştırılmış sanırım rakip takımlar maça ortak olabilecekleri pozisyonları buluyorlar.Yada bizim performansımız düştü.2 maçla oyunu değerlendirmek pek sağlıklı olmaz.

Bizim gibi köklü ve güçlü bir kulüp olan Larisa deplasmanında 1 puanla yetiniyoruz.İki takımda maçı kazanabileceği pozisyonları buldular ve bana göre adaletli bir sonuç çıktı maç sonunda.

Yine bol pozisyonlu bir maç oldu.Yine pozisyonları değerlendiren taraf bizdik.5 maç kala üçüncü ile 11 puan fark açtık.Kalan maçlarda alacağımız 1 galibiyet 1 beraberlik bizi Süper Lige taşıyacaktır.

Maçın birinci dakikasında attığımız golün avantajını maç boyu iyi kullandık.Farkı arttırma şanslarını bulduk ama değerlendiremedik.

Süper Lige kaldı 1 puan...

İki sene daha takımın başında bulunacağımızı garanti eden sözleşmeye imzamızı attık.Bu gazla inşallah önümüzdeki maç Süper Lige çıkıyoruz.

AEK 2 SENE ARADAN SONRA OLMASI GEREKEN YERDE...SÜPER LİGDE...

Transfer bütçemizde ayarlandı.Şu an 4 milyon civarı bir maaş ödememiz olduğunu düşünürsek sağlam bir araştırma ile yeterli bir kadro kurabiliriz elimizdeki parayla.

Yedek ve altyapıdaki oyuncularımıza şans verdiğimiz ve çabuk çabuk geçtiğim son 3 formalite maçıyla sezonu kapattık.

Yarın geniş bir sezon incelemesi yaparız.

İyi geceler.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tebrikler hocam AEK bulunması gereken lige geldi
    ADANA DEMİRSPOR

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Tebrikler hocam AEK bulunması gereken lige geldi

Eyvallah hocam.İnşallah fazla beklemeden Pana ve Oly'e ciddi bir rakip olabiliriz ligde.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Tebrikler..

Evet ilk sezonumuzun sonuna geldik ve AEK'i hakettiği yere rahat bir şekilde taşıdık.Ligin çok üstündeki kadromuz ile sezon boyunca 3 mağlubiyet yaşadık ki bu 3 maçın 2 si yükselmeyi garantiledikten sonra yedek ve genç ağırlıklı çıktığımız maçlarda geldi.Asıl mücadelenin bu seneden sonra başlayacağının farkında olarak ufak bir sezon analizi yapalım.

Genel olarak takımın istatistikleri bu şekilde oldu.Kanat oyuncularımız lige damga vururken forvete transfer ettiğimiz Trotta hayal kırıklığı yaratarak elimizdeki diğer forvetlere karşı pek fark yaratamadı ve sözleşmesi bitmesine rağmen gelecek sene kendisiyle devam etmeme kararı aldık.Bir diğer transfer Vallejo ön liberoda istikrarlı ve güzel bir sezon geçirdi.Lolley ise iyi bir rotasyon oyuncusu oldu.

Öne çıkan oyunculara en geriden başlayalım.

Anestis çok iyi bir sezon geçirdi ve oyununa çok yararlı oldu.Maça çıkamasa bile Milli Takım kadrosuna girmeyi başardı.Muazzam bir gelişim kaydetti sezon boyunca ve gelecek senede kalemizi koruyacak.

Kolovetsios da aynı Anestis gibi zaman zamann milli kadroya seçilen oyuncularımızdan.Yine Anestis gibi muazzam gelişim gösteren oyunculardan oldu.Sezon başı bir as oyuncu transferi düşünmeme rağmen kendisine güvenip vazgeçmiştim.Beni yanıltmadı hem sahada hem antremanlarda belkide takımın en iyisiydi.

Orta sahadaki generalimiz hücum ve defansın arasındaki köprümüz Cordero kendisinden sahada yapmasını istediğim her şeyi yaptı.Defansta sağlam durmamıza ve kazandığımız topları olumlu kullanmamıza büyük yardımı oldu.

Milli oyuncumuz Mantalos istatistik olarak olmasa da oyun olarak çok iyiydi.Gerektiğinde sorumluluk almasını bildi.

Ve kanatlarımız...İkisi de muhteşemdi.Bu kadar rahat bir sezon geçirmemizin baş mimarları oldular.

Son olarak sezon boyu kullandığımız taktiklerimizi paylaşıp yeni sezon hazırlıklarına başlayalım.

İlk taktiğimizi sezonun genelinde kullandık.Topa sahip olup oyuna hükmetmemizi sağlayan taktiğimizdi.

İkinci taktiğimiz ise Pana ve PAOK'u yenmemizi sağlayan,maçlar zora girdiğinde skoru korumamız için geçtiğimiz taktiğimizdi.İki taktiğimden de memnunum fakat gelecek sezon iki taktiği de ana taktiğim olarak düşünmüyorum.Bu iki taktiğin karışımından daha dengeli bir üçüncü taktik oluşturup o taktik ile çoğu maça başlamak gibi bir düşüncem var.

Quote Originally Posted by MassiveStroke View Post
    Tebrikler..

Teşekkür ederim.

Taraftarlar Helder Barbosa'ya hakettiği ödülü verdi.Bir sıralama yapılsa sanırım benimde ilk üçüm aynı olurdu.

Sezonluk beklentiler yüksek çıktı.Yönetim hızlı bir şekilde eski günlerimize dönmemizi istiyor.İnşallah ilk sezondan gelen bu yüksek beklentiler başımızı ağrıtmaz.

Hazırlık maçlarımızı ayarladık.Türkiye ve Kıbrıs'a misafir olarak gideceğiz.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Mantolas can yakar gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Helder Barbosa büyük top oynamış, Süper Ligde tutunup üst sıralara yükselme adına takım transfer isteyecektir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Vizeler başladığı için forumun kapalı olduğu dönemlerde fazla oynayamadım ama sezona başlamaya hazır hale geldik.Transferleri ve hazırlık kampını paylaşalım 3 gün sonra vizeler bitince kaldığımız yerden devam ederiz.

Takımımız itibarlıydı fakat bu itibarın getirdiği beklentileri karşılayacak oyuncuları kulübe getirmeye yetecek mali durumumuz yoktu.Bizde kaliteli oyuncuları kiralama,potansiyelli oyuncuları bonservis bedeli ödemeden takıma kazandırma yolunu seçtik bu yüzden.Çok iyi olmasa bile bu kadronun bu sene yeterli olacağını düşünüyorum.

Türkiye kampında takımın başında ben vardım Kıbrıs'ta ise asistanı görevlendirdik maçlar için.Skorlar iç açıcı mı ilk 2 maç harici hayır ama Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarındaki oyundan memnun kaldım.

Kampın yıldızı ise yeni transfer Tocantins oldu.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri