Cangele son dakikalarda mükemmel top sakladı.. 1 dakika boyunca topu orada tutmayı başardı.. Gerçekten harika bir transfer olmuş Sakarya için.. Ayrıca Martinez'ide beğendim.. Çok iyi transferler yapmış Sakarya..
Cangele son dakikalarda mükemmel top sakladı.. 1 dakika boyunca topu orada tutmayı başardı.. Gerçekten harika bir transfer olmuş Sakarya için.. Ayrıca Martinez'ide beğendim.. Çok iyi transferler yapmış Sakarya..
Sakarya güzel oynadı ve kazandı cangele bacak arası şov yaptı resmen. İyi olan kazansın demiştim iyi olan gerçekten kazandı
Maç bitti !
Sakaryaspor 2-1 Fenerbahçe
Appiah ın olmaması ve tabi ki Sakaryanın güzel oyunu maçın skorunu tayin etti.
Selçuk o golü rüyasında atamazdı yahu.
tebrikler sakaryaspor demek kalıyor bize.
Olacak işmi bu şimdi be Fenerbahce ? Ben macı izleyemedim Lugano nasıldı ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Oluyor böyle kazalarOriginally Posted by Frank_Castle
Sakarya'yı tebrik etmek lazım. Fener'i hüsrana uğrattı.
Fenerbahçe bu gün kazanmak içn sahaya çıkmadığı belli idi ilk yarı kora kor bir mücadele vardı ikinci yarıdada bu mücadele devam etti ve galip ayrılan Sakaryaspor oldu tebrik ediyorum.
Bu maç Fenerbahçe'nin 100. yıldaki nazarı olarak görüyorum yeni transferler ile artık daha iyi olacakları kesin ama Tümerin egoistli oyunu etkiledi ben bu gün Tümer'i beğenmedim. Ümit Özat maça iyi başladı ama ikinci yarıda sahada fazla ismi duyulmadı. Lugano hakkında fazla bir şey söylemiyeceğim çünkü daha ilk maç ama basit karakterli bir oyuncu artık Semih'in bittiğini görüyorum kendisi Fenerbahçe forveti olacak bir oyuncu değil.
Bu arada hakem gayet iyiydi gol pozisyonunda Okan ofsayt olduğunu fark edince hemen durumunu düzelti ve pas durumunu düzeltince geldi yani gol geçerlidir. Her ceza sahasnda oyuncu düşünce bütün Türk halkı penaltı diye bekliyor bu durum düzelmeli hiç bir düşmede penaltı yoktu...
Maçı hak eden kazandı tebrikler Sakaryaspor.
bu yenilginin tek nedeni var o da fb nin yaptıgı 3 transfer
yonetim bu transferleri cok yanlıs zamanda acıkladı
bu haberleri alan futbolcuların kafası karıstı
ipte olan futbolcular ozellikle etkilendiler
yenilgi kaçınılmaz oldu
yonetim hataları son hızıyla dewam ediyor
ne zaman bitecek dersek
1 Eylul tarihini gosterebilirim
ne ozelligi mi var diyeceksiniz ?
cunku o gün transfer donemi bitecek spekulasyonlar son bulacak
ve fenerbahce istikrara dogru yol alacak ama inşallah alışma donemi uzun surmez
cunku burası turkiye uzun surerse zico gider appiah falanda gider
süper objektif ve doğru yorum tebrik ederimOriginally Posted by batuhan1907
valla sakarya süper oynadı hele cangele sahanın yıldızıydı zaren arjantin ümit milli takımında oynamıs bir oyuncu
bu arada tabiki fenerin yenilmesine sevindim cünkü yenseydi puan farkı acılacaktı
çok basit bir mağlubiyet ama bu fb daha çok yenilir bir de kezman gibi bri bela getirdiler daha çok başı ağrır fb nin allah kolaylık versin.
Dinamo Kiev’e elenerek, Şampiyonlar Ligi kapısından dönen Fenerbahçe, ligde moral bulmak için çıktığı Sakaryaspor deplasmanında, adeta neye uğradığını şaşırdı
yaşasın sakarya tüm cimbomluların yüzünü güldürdün
sakaryanın golü bence bariz ofsayt
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Konu dışı mesaj atmayın. Ayrıca hakaret eden olursa bir daha iyi şeyler olmaz dikkatli davranın burası düzeyli tartışmanız için bir forum atıp tutmanız hakaret etmeniz için değil
Kezman Türkiyeyi sallar merak etmeOriginally Posted by scolari12111
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ya birader siz de konu saptı diye diye iyice kasıyorsunuz adamı 3 msj yazdık silindi hemen ne olacak isteyen sitediğini konuşsun biz başka damardan onlar başka damardan sıkmanın ne anlamı var?
Konu sakarya maçı kezman değil buna göre yazın
Maçı kazanacak bir performans sergiledik mi derseniz hayır derim fakat ilk gol bence % 100 ofsayt. Ayrıca Tuncay'ın pozisyonunda da sarı değil kırmızı çıkması gerekirdi. Tuncay düşürülmese ya kendi atabilirdi ya da yanındaki Hacıoğlu'na verip attırabilirdi. Bir de ilk yarıda yine kendi görüşüm emin değilim ama Tuncay'ın attığı gol de ofsayt değildi. Bu sene hakemler çok kötü başladı ve öyle devam ediyorlar.
Semih geçen senelerde neden 11 de başlamıyor dedik ama gördük ki 11 de başlayacak kapasiteya sahip değilmiş artık bir daha başlayamaz o yine 75 de oyuna girip golünü atan Semih olsun.
Sakaryaspor'u tebrik ediyorum ama maç bizim açımızdan en kötü berabare bitebilirdi. Artık bunu nazar boncuğu olarak takalım yeni gelecek oyuncularla da uyum sorunu yaşamadan yolumuza devam edelim...
"YÜCE ATATÜRK"
bence sakaryanında penaltısı verilmemiş
valla ilk defa fener aleyhie hakem kararı görüyorum mac sonrasında nihat özdemir diyorki biz hakemler hakkında konusmadık hiç diyor........ tabi konusmasınız hiç aleyhinize karar olmadıki bugünkü macı saymassak
penaltı yoktu bana göre adama dokunmadılar hiç
maçı izlemedim. FB ye geçmiş olsun. yaa tv de bozuk maçlarıda izlemiyom acayip sinir oldum![]()
Aurelio'nun pozisyonunda bence yoktu. Kerim'in pozisyonuna da penaltı çalınırsa her maç en az 3-4 penaltı olur ligimizde....
"YÜCE ATATÜRK"
okanın tipi beni çok korkuttu golden sonra o surat neydi öyle adam acayip konsantre olmuş
Fenerbahçe açısından şanssız bi mağlubiyet oldu aslında maç genelinde çok fazla etkili de değildik...
tekrarlarda da seyrettim ilk gol açık şekilde ofsayt...Aurelio'nun pozisyonunda penaltı yok...tuncay'a yapılan harekette kırmızı kart olmalıyıdı...
Ama sonuçları buna bağlamamak gerekir Fenerbahçe kötü oynadı ve bunun faturasını ödedi Sakaryaspor'a tebrikler fırsatları ii değerlendirip galip geldieler...
sakaryaspor sezon sonunda bu cangele elinde tutamaz bence bu arada bu martinez iyi kaleci
ama fenerbahcenin net bir golü verilmemiş
sakaryada olay var fenerbahceli taraftarlar ve sakaryalı taraftarlar arasında
Bu Fener bu zico'dan çok çeker..
Arkadaşlar lütfen makul çerçevede yorum yazın hakaret içermeyen yorumlar. Haklı olduğunuz konuda haksız konuma düşmeyin. Hakem maçı katletti bu doğrudur Okanın golü ofsayt tuncaya yapılan hareket kırmızı tamam bunu atladılar ama lütfen hakaret etmeyin düzgünce yorum yapın
Klasik Türk hakemlerinin hataları.. Bu hepimizin başına geliyor.. Alışmak lazım
evet bence hakemleri bu kadar elestirmeye gerek yok dünya kupasındaki hakemleri gördük