Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 278 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by real_footballer View Post
    mehmet topuz ve gökhan ünal bize gelirse kimse bizi tutamaz bide bir tane adam gibi defansif ortasaha aldıkmı tamamdır
    abi bu dediklerini hangi takım yapsa kimse onları tutamaz zaten=)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak Yılmaz, Ali Tandoğan hatta Ali Güneş elimizde mevcut iken Mehmet Topuz transferi gereksiz olur. Çünkü sağ kanattan önce transferde öncelik verilmesi gereken mevkiiler var. Yani bu transfer gereksiz olur, o yüzden ben bu yönetimin bu transferi gerçekleştireceğine inanıyorum
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

ya besiktas bari bi insaf etsin gercekten,hersene 10un asagisida türk futbolcu aliyo,hepsi genc yetenek sonra onlarin yarisini oynatmadan satiyo.
    bari mehmet topuzu birakin,ali tandogan,serdar,burak gibi yetenekleriniz var.gercekten besiktas son yillarda türk futbolcularini bitirmekte cok ustaca davraniyo.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    ya besiktas bari bi insaf etsin gercekten,hersene 10un asagisida türk futbolcu aliyo,hepsi genc yetenek sonra onlarin yarisini oynatmadan satiyo.
    bari mehmet topuzu birakin,ali tandogan,serdar,burak gibi yetenekleriniz var.gercekten besiktas son yillarda türk futbolcularini bitirmekte cok ustaca davraniyo.
    her sene 10 futbolcu alıyorduk doğru ama bu sene ilk defa gençleştirmeye gittik ve dediğin gibi Türk futbolunu bitirmiyoruz hepsi neredeyse 11 de oynuyor bu nasıl bitirmeymiş anlamadım

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    her sene 10 futbolcu alıyorduk doğru ama bu sene ilk defa gençleştirmeye gittik ve dediğin gibi Türk futbolunu bitirmiyoruz hepsi neredeyse 11 de oynuyor bu nasıl bitirmeymiş anlamadım
    nerede ilk de oynuyor yapma allah askina.besiktasa gelipte senesini doldurmadan gidenleri sen benden daha iyi bilirsin.simdi sizin mehmet topuza ihtiyaciniz mi var.serdar,burak ve ali tandogan var orada.simdi onu alirsaniz bu ücünden biri gidecek.paf takimdan futbolcu cikaramiyonuz nedeni cok transfer yapmanizdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray dabızde oynayacak dıyor bakalım kım kazancak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nerede ilk de oynuyor yapma allah askina.besiktasa gelipte senesini doldurmadan gidenleri sen benden daha iyi bilirsin.simdi sizin mehmet topuza ihtiyaciniz mi var.serdar,burak ve ali tandogan var orada.simdi onu alirsaniz bu ücünden biri gidecek.paf takimdan futbolcu cikaramiyonuz nedeni cok transfer yapmanizdir.
    serdar,burak,mehmet sedef,fahri bunlar çokça oynadı kabze gibi sonradan oyuna giren futbolcular olmadılar zaten ben tandoğanı beğenmediğimden topuz un gelmesini istiyorum

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    serdar,burak,mehmet sedef,fahri bunlar çokça oynadı kabze gibi sonradan oyuna giren futbolcular olmadılar zaten ben tandoğanı beğenmediğimden topuz un gelmesini istiyorum
    fahri ne zaman oynadi ya.simdi yedeklerde.hic bir macta oynamiyor.ne güzel adam oynuyomu yok,mehmet sedef son maclarda hic oynamiyor.ama hasan kabze hep oynuyor,sonradan girse dahi takima ne büyük katkilar yapiyo.sizi yedek futbolcumuzla yendik ama hatirla bunu.
    al iste ali tandogani begenmiyorsunuz satin oda bitsin,genclerbirligindew ne güzel oynuyodu,galatasaray onu alacakken siz girdiniz araya onu aldiniz,simdi begenmedik diyorsunuz ve yolluyonuz.iste sorun burada.

Gökhan Zan'ı Bırakın Şu an için Arsenal'ı Herhangi bir avrupa takımına gitse bile oynayamaz, ki bahsedilen klüp Arsenal ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

fahri ne zaman oynadi ya.simdi yedeklerde.hic bir macta oynamiyor.ne güzel adam oynuyomu yok,mehmet sedef son maclarda hic oynamiyor.ama hasan kabze hep oynuyor,sonradan girse dahi takima ne büyük katkilar yapiyo.sizi yedek futbolcumuzla yendik ama hatirla bunu.
    al iste ali tandogani begenmiyorsunuz satin oda bitsin,genclerbirligindew ne güzel oynuyodu,galatasaray onu alacakken siz girdiniz araya onu aldiniz,simdi begenmedik diyorsunuz ve yolluyonuz.iste sorun burada.
    beyler tartısma yapamayın once kardes hasan kabze tartısması yapılırmı bunu en ıyı orengı gecen sen besıktas macı ıdı bır mehmet sedef ıle hasan kabze eslestırılırmı ustelık kabze mıllı oyuncu

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    beyler tartısma yapamayın once kardes hasan kabze tartısması yapılırmı bunu en ıyı orengı gecen sen besıktas macı ıdı bır mehmet sedef ıle hasan kabze eslestırılırmı ustelık kabze mıllı oyuncu
    ya emrah tartisma güzel birseydir ya.ama biz küfür,hakeret etmeden tartisiyoz.eger tartismayacaksak bu forumda neden futbol genel bölümü var???ozaman herkes desin,paylasim icin saol kardes,ay ne güzel kardes,mükemmelin kardes falan filan...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Mehmet Sedef,Fahri Tatan ve hatta Baki Mercimek Besiktas'ta oynayacak oyuncular degil.Oynamasi gerekenler zaten yeterince oynuyor(bkz. Serdar Kurtulus,Burak Yilmaz,Gokhan Zan)
    Sen kimden bahsediyorsun anlamadim.
    Cok begeniyorsaniz Ali Tandogan'i siz alabilirsiniz,hatta bir iyilik yapin transfer edin su adami.Oyle yedek oyuncumuzla falan yendik deme ortami germe.

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Mehmet Sedef,Fahri Tatan ve hatta Baki Mercimek Besiktas'ta oynayacak oyuncular degil.Oynamasi gerekenler zaten yeterince oynuyor(bkz. Serdar Kurtulus,Burak Yilmaz,Gokhan Zan)
    Sen kimden bahsediyorsun anlamadim.
    Cok begeniyorsaniz Ali Tandogan'i siz alabilirsiniz,hatta bir iyilik yapin transfer edin su adami.Oyle yedek oyuncumuzla falan yendik deme ortami germe.
    peki ozaman neden fahri tatani aldiniz,neden bakiyi aldiniz.iste deminden beri bunu söylüyorum ama siz besiktasli oldugunuz icin bunlari bilerek kabullenmiyonuz.ali tandogani zamaninda karismasaydiniz alacaktik zaten.genclerbirliginde attigi frikik golleri,süper ortalari meshurdu zaten.hasan kabze konusunda ilk önce sen densconstantinin mesajina bak sonra gel bana mesaj yaz.biz hasan kabzeyi yedek birakiyoz ama oynadimi mükemmel oynuyo,bunu belirtmek istedim ama sen lafi nereden istiyosan anla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mehmet sedef bir ara çokça oynadı ama geniş kadromuz var ibrahim akın yıldızı parladı sonunda son maçlarda o oynuyor geniş kadro kurmak suç değil ve gerekiyor da beşiktaşın başı sakatlıkla dertte zaten formu iyi olan oynuyor sezon başındaki 11 ile şimdiki aynı değil feyyaz arkadaşımın dediği gibi gereksiz futbolcularımız da var onların alınmaması gerekirdi ama yönetim sağolsun aldılar

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

peki ozaman neden fahri tatani aldiniz,neden bakiyi aldiniz.iste deminden beri bunu söylüyorum ama siz besiktasli oldugunuz icin bunlari bilerek kabullenmiyonuz.ali tandogani zamaninda karismasaydiniz alacaktik zaten.genclerbirliginde attigi frikik golleri,süper ortalari meshurdu zaten.hasan kabze konusunda ilk önce sen densconstantinin mesajina bak sonra gel bana mesaj yaz.biz hasan kabzeyi yedek birakiyoz ama oynadimi mükemmel oynuyo,bunu belirtmek istedim ama sen lafi nereden istiyosan anla.
    Kardesim Hasan Kabze iyi oynadigi halde yedek kaliyor demek istemis,bunda ne var anlamadim!!Oyle soylemene gerek yok,son cumlen cok gereksiz cevap vermek istemiyorum.
    Oncelikle Fahri'yi Tigana'nin istedigini sanmiyorum.Eger kendi istedigi bir oyuncu olsaydi,Jose Kleberson ve Koray Avci sakatken mutlaka oynardi.Yonetimin yaptigi bir transfer olabilir ve bencede yanlis bir transfer ama Fahri artik genc oyuncu statusunu gecti yani artik kendini gelistiremez ve kapasitesi belli.Yani Besiktasin Turk futboluna kaynettirdigi bir sey yok.
    Baki'de bence Besiktas'ta oynayacak bir oyuncu degil,zaten Genclerbirliginde bile dogru duzgun oynamiyordu.Ama Tigana begenmis ve oynatiyor iste mumkun oldugunca(Bizi deli ediyor o ayri).
    Ali Tandogan'da yavas yavas formunu buluyor ve oynuyor.Baska soylemek istedigin oyuncu varmi
    Fahri Tatan,Baki Mercimek ve Ali Tandogan artik gelisimini tamamlamis ve Turk futboluna yapacak bir katkisi bulunmayan oyuncular.Bu adamlar Besiktasimda en fazla yedek olabilirler,tabi Turk futbolu bu adamlara muhtacsa yazik Turk futboluna.
    Birde Galatasaray'a bakalim,Milli oyuncu Tolga Seyhan ve Hasan Kabze yedek.Mehmet Topal Canakkale Dardanelspor'dan alindi dogru duzgun mac oynamadi.Ozgurcan ortalarda yok Hakan Sukur hala oynuyor.Ugur Ucar kiralik gitti.Arda Turan gecen sene Ersun Yanal tarafindan kesfedilmese simdi oynamiyor olacakti.Iki tane yetenikli kaleci ise Mondragon'un arkasinda telef oldu(Aykut Ercetin ve Fevzi Elmas)
    Benim soyledigim adamlara bak ve kim Turk futboluna zarar veriyor gor.
    Senin soyledigin adamlarin Turk futboluna katkisi olamaz ama benim soyledigim adamlarin su anda Turk futbolunun gelecegi olmasi gerekirdi.

Ayrica aldigimiz oyuncular 10 dan fazla olabilir ama bunlarin genc olanlari 3-5 tanedir ve yetenikli olanlar oynuyor(Serdar Kurtulus,Burak Yilmaz,Gokhan Zan)Ibrahim Akin Galatasaray'da olsa bu kadar sabredebilirmiydiniz cok merak ediyorum ve Mehmet Topuz'u Ali Tandogan,Fahri Tatan'la ayni yere koyan mantigi anlayamiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ya hala oyuncu tartısması yapıyorsunuz hıc gerek yok kabze ıle bır fahrı veya mehmet sedef eslestırlırmı kabze ye gelen teklifler bellı

Default Beşiktaş'tan transfer atağı!

Ocak'taki kongre öncesinde taraftar ile 'barışmak' için transfere yönelmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, 6 yerli futbolcuyla görüşmelerini sürdürüyor.

Beşiktaş yönetimi, Ocak ayında gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde, taraftar ile 'arasını düzeltmek' istiyor. Başarısız sonuçlardan sonra siyah-beyazlı taraftarların her bir ağızdan istifaya davet ettiği yönetim, bir dönem daha görevinin başında kalmayı planlıyor. Başkan Yıldırım Demirören ve ekibinin, taraftar ile barışmak için seçeceği yöntem ise ara transfer döneminde adından söz ettirmek. Yönetim ilk olarak isminin büyüklüğüne yakışan futbolu bir türlü ortaya koyamayan Kleberson'u gönderecek.

SERHAT İSTANBUL'A DÖNÜYOR!
    Brezilyalı orta saha oyuncusunun yerine çok daha ünlü bir yıldızı renklerine bağlamak isteyen yöneticiler, teknik direktör Tigana'nın isteği doğrultusunda pek çok yerli futbolcuyla da görüşüyor. Yerliler içinde en çok istenenler Kayserisporlu Mehmet Topuz ile İlhan Parlak. Bunların yanı sıra üç tane de stoperle anlaşma yolları aranıyor. Bu isimler Gaziantepsporlu Bekir, Çaykur Rizeli Yasin ve Sivasspor'un milli futbolcusu Servet Çetin. Ayrıca Ocak'ta Anderlecht ile yollarını ayıracak olan Fenerbahçe'nin eski forveti Serhat Akın'ın da ikinci yarıda Beşiktaş forması giyeceği konuşuluyor.

10.12.2006

Kaynak : Sabah

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

ya hala oyuncu tartısması yapıyorsunuz hıc gerek yok kabze ıle bır fahrı veya mehmet sedef eslestırlırmı kabze ye gelen teklifler bellı
    Oyuncu tartismasi degil.Takimima hic hak etmedigi bir suclama yapildi,o yuzden bunlari anlattim.
    Gecen sene Gaziantespor'da oynamazken Gokhan Gulec'i getiren takimda Besiktasti,bu sene ikinci ligden Serdar Kurtulus ve Burak Yilmaz'i da getiren Besiktas.Oyunculari bitiriyor denmesi cok sacma bence.

Mehmet Topuz transferi bence gereksiz degil cunku su anda Besiktas
    taki tum sag taraf elemanlarindan iyi,cunku Burak Yilmaz sag kanat oynayacak bir oyuncu degil bence.Yani en azindan Antalyaspor'da forvet oynuyordu diye biliyorum.Ali Gunes bence yeterli bir oyuncu degil,Ali Tandogan'i da anladigim kadariyla J.Tigana pek tutmamis.
    Hem belki Toraman stopere doner Ali Tandogan beke doner bu transferle birlikte ama hic sanmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

HALA turk stoper ariyorlar yahu yabanci saglam bir stoper almiyorlar bence delgado gitmesi lazim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

beşiktaş bence bunların hepsini olmasada birkaçını yapabilir yaparsada iyi olur...

S-B-Z Misafir

inşallah servet haricinde diğer oyuncuları alabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

stoper yabanci lazim ustelik delgado tipi bir oyuncuya ihtiyac yok cunku onun mevkisinde ricardinho var bence onu satip hemde iyi paraya gider yerine ki tane stoper lazim hatta iyi bir forvet lazim

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bir kere burdaki oyunculardan hic biri acil gerekli degil bizim takimimiza.
    Serhat Akin hic gelmesin bir kere Besiktas'a falan,yonetim asrin hatasinin yapmis olur.
    Bekir,Yasin ve Servet'e Besiktas'in ihtiyaci yok,stoper alinacaksa yabanci ve tecrubeli bir isim alinsin.
    Ilhan Parlak hakkinda pek fikrim yok ama bence alinmasa da olur,Mehmet Topuz'u ise Jean Tigana istiyorlarsa alsinlar.

kesinlikle delgado gitmeli yerine yabancı stoper

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yönetimin taraftarlarla arasını düzeltmek için adı geçenlerin çoğu arayı bozar bile

Serhat olsa da olur olmasada ama inş. servet i almazlar. büyük takımların hiçbirinde oynayamaz o adam. kleberson bence de gitsin maçı 90 dakika lig tv de izledim, adam delirtti beni, ama yerine kesinlikle yabancı ön libero alınmalı. zaten bir de yabancı hakkımız var. bir defans, bir de defansif orta saha ikiside yabancı süper olur. tigana yobo hayal gibi demiş. inşallah onu alabilirler ama pek ümidim yok...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Galatasaray dabızde oynayacak dıyor bakalım kım kazancak

aradan Fenerbahçe sıyrılırsa hiç şaşırmam, zaten Gökhan da Fenerli olduğundan gelmek istiyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Neyse insallah hepimizi utandirir Gokhan. Yalniz sunu da unutmamak gerekir. Bu bir takim oyunu ve oyuncunun basarili bir performans gostermesi oynadigi takimin kalitesine bagli ama bu ingiliz takimi olunca isler degisiyor. Orda maçlar çok hizli oynaniyor. Mesela bir teklif gelirse once Almanya'yi tercih etmeli oyuncularimiz. Orda kendini ispat eder zaten iyi bir oyuncuysa. Ondan sonra Ingiltere'nin yollari tastan diye yurur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal'den Gökhan'a rekor teklif
    Beşiktaş’ın ve A Milli Takım’ın defans oyuncusu Gökhan Zan’a talih kuşu kondu. Dünyanın en büyük kulüpleri arasında Arsenal, genç futbolcunun transferi için astronomik bir rakamı gözden çıkardı. İngiltere’nin en yüksek tirajlı pazar gazetesi News of the World’ün haberine göre Londra kulübü, Gökhan Zan’a 6.5 milyon sterlin (18.2 milyon YTL) teklif etmeye hazırlanıyor.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in, Beşiktaşlı futbolcuyu hemen istediği belirtilen haberde, ara transfer dönemi başlar başlamaz İngiliz yöneticilerin Beşiktaş Kulübü ile masaya oturacağı ifade edildi. Gazete, 23 yaşındaki Türk milli futbolcunun William Gallas, Philippe Senderos ve Kolo Toure’nin yer aldığı Arsenal defansının kalbine yarış getirebilecek özellikle taşıdığı kaydedildi.

Tekke en pahalısı

Eğer transfer gerçekleşirse Gökhan Zan, en pahalı Türk futbolcular arasına girecek. Rusya’nın Zenit takımına 7.5 milyon Euro’ya (14.25 milyon YTL) satılan Fatih Tekke, halen en pahalı Türk futbolcu unvanını elinde bulunduruyor. Newcastle United’ın 5.5 milyon Euro’ya İnter’den aldığı Emre Belözoğlu ise ikinci sırada yer alıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri