Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 91 sonuç

Konu: Zicoyla anlasilamadi yeni Fenerbahce T.D=Mert Ceken

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

tebrikler dostum gruptan çıkmışsın panathinaikos un çıkamamasına çok sevindim psg nin çıkamamasına ise çok şaşırdum
    I'm back...

arkdaş meraktan çatlayacam.ne zaman mesaj yazacan.neler olduğunu çok merak ediyom

Arkadaslar oncelikle gosterdiginiz ilgi icin tesekkurler.Derslerim yogun oldugu icin son birkac gundur yazamiyorum.Neyse daha fazla uzatmadan Kariyere devam....
    ---------------------------------------------------------------------
    Uefada gruplardan cikmamiz sadece uefa.com da degil tum avrupada genis yanki uyandirmisti.Hemen 1 Gun sonrasinda kura cekimi vardi.Iste butun detaylari ile Kura cekimi

Fenerbahce Hollanda ekibi FEYENOORD La eslesti !!!!

Hollanda ekibinin cok tehlikeli oyunculari var.Iste rakibin analizi

Kura ile ilgili yorumlar...
    Fenerbahce t.d si Mert Ceken
    Oncelikle sunu belirtmeliyimki artik kupada oyle bir yerdeyiz ki zor takim kolay takim kalmadi.Rakibimizin sanini sohretini biliyoruz.Hesaplarimizi ona gore yapacagiz.Bizim hedefimiz bu kupada sampiyonluktur.
    Feyenoord T.D si Erwin Koeman
    Bende kolay bir takim sectigimizi soyleyemem.Ancak kulubun tarihine baktigimizda Fenerbahceyi iki defa yendigimiz belli oluyor.Rakip T.D Mert Cekenin iyi bir teknik direktor oldugunu dusunuyorum.Ama bizim hedefimiz bu kupada iyi yerlere glebilmektir.

Fortis Turkiye Kupasi (Kalan maclar)

V.Manisaspor 0-1 Fenerbahce
    Gol=Ugur Boral
    Malesef Manisa maci goruntulerini Manisa kalecisi Bulent Atamanin kameralarimiza saldirip onlari parcalamasi yuzunden yayinlayamiyoruz.
    Fenerbahce 1-1 Denizlispor

Mardinspor 1-4 Fenerbahce

Ve Fortis Turkiye kupasinda Ceyrek FInal eslesmeleri soyle olsutu.

Sok ustune sok daha..
    Fenerbahce hayal kiriligi yaratan muzmin yedek forvet deivid 2 Milyon$ bonservis bedli ile hamburga gitti.Ayni saatlerde Fenerbahce Estudiantesin forveti Jose Sosa ile sozlesme imzaladi.

Yeni transfer Sosanin bomba gibi basin aciklamasi.
    T.Kda oynanan Antalyaspor maci vee.. Turkcell Super Ligi 2.yarisi
    basliyorrr...

Hepsi ve daha fazlasi birazdan....

Okuduktan sonra yorumda yazip hevesimi kirmassaniz cok sevinirim

abi iyi transfer yapmışsın tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

ii gidio bakalım

Default Kariyere devam

Evet gercekten Fenerbahcenin menfaatleri icin cok iyi bir transfer olacakti Jose Sosa nerdenmi biliyorum??Oynadim cunku Sizlerde goreceksiniz Jose Sosanin nekadar iyi bir futoblcu oldugunu (Gerci herkes biliyo ama ben geyik yaptim biraz )
    ---------------------------------------------------------------------------
    <<<<Fenebahce Kulup Binasi Sozlesme toreni>>>>>>
    Artik anlasmalar yapilmis Jose Ernesto Sosa kendisini 2011 yilinin Mayis ayina kadar Fenerbahceli yapacak sozlesmeyi imzlamistir
    Muhabir=Fenerbahceye gelmenizdeki en buyuk etken neydi?
    Jose Sosa=Tabiki Para..... Diyecegimi saniyorsaniz yaniliyorsunuz Fenerbahceyi tanidigim,Cok iyi oyuncularla oynama firsati buldugum icin geldim
    CMuhabir=Yeni teknik direktorunuz Mert Cekeni taniyormusnuz?Taniyorsaniz nerden taniyorsunuz?
    Jose Sosa=Tabiki taniyorum o 30 Lu yaslardayken Arjantin/Buenos Aires te Meyve Sebze halinde calisiyordu. .Bi ara balik pazarinda da calismisti. Ben 6-7 yasindakyen buralarda harclik topladigim icin biliyorum
    Muhabir=

Iste yeni transfer Jose Sosa!

Turkcell Super Ligi 18.Hafta
    K.Erciyesspor-Fenerbahce

Macin Yildizi=Tuncay Sanli

Off ye ne macti soguktan dondugumuz macta yerli yildizlarimizla galip gelmeyi bildik.Ve maci kazanip Liderlik koltugunundaki yerimizi saglamlastirdik.
    Iste mactan Ssler

Uefadaki Feyenoord maci....
    Kupadaki maclar ve diger Lig maclari....
    Hepsi ve daha fazlasi birazdan...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yorum yazip da hevesimi kacirmassaniz cok sevnirim.......
    Sözlerine biraz dikkat etmelisin bence.

Neyse, çok güzel gidiyor. Deivid'i iyi kakalamışsın. Sosa da hem genç hem de yetenekli. Devamını bekliyoruz.

Default Kariyere devam

Uyarin icin tesekkurler Cumhur Bu benim ilk yazdigim bir hikaye elimden geldigince duzgun yazamya calisiyorum.O yuzden hatalarim varsa kusuruma bakmayin.Hatalarimi gorurseniz elestirmekten cekinmeyin.Elestirilerede acigim
    cunku
    ---------------------------------------------------------------------------

Akdenizz aksamlari birbaska oluyorr...

Fortis Turkiye Kupasi Ceyrek Final
    Antalyaspor-Fenerbahce

Macin Yildizi=Jose Sosa

Soguk bir Akdeniz aksaminda Antalya Ataturk Stadini dolduran Antalyalilar takimlarina destek vermeye gelmislerdi.Iki takimda sahaya cikinca tezahuratlar
    doruk noktasina ulasti.Fenerbahce icin cok zor bir mac olacakti fakat biz bu kadar yogun atmosfer arasinda skoru kendi lehimize cevirmeyi bilmistik.Jose
    Sosa ilk golunu bu macta atti.

Bu mactan sonra moralli bir sekilde Istanbula donuyorduk...

3 Subat 2007
    Turkcell Super Lig 19.Hafta
    Fenerbahce-Genclerbirligi

Macin Yildizi=Jose Sosa

Sosaa,Sosaa,Sosaa.... Yeni transferimiz Genclerbirligi macindada sahneye cikti ve son dakikalarda Tuncaya attirdigi golle maca damgasini vuran isim oldu.Mac boyu rakibimiz daha etkili bir futbol sergilemesine ragmen son dakikalarda bastirip kazaninca en yakin rakibimiz besiktasla olan puan farkini koruduk.Iste mactan SSLer

7 SUBAT 2007
    Fortis Turkiye Kupasi Ceyrek Final Rovans
    Fenerbahce-Antalyaspor

Macin Yildizi=Oscar Cordoba

Konusacak fazla bir sey yok.Yakaladigimiz firsatlari degerlendiremedigimiz macta Antalyaspora penaltilarda elendik.Altta gordugunuz resim zaten herseyi yeterince acikliyor.

{10 Subat 2007}
    Turkite Super Ligi 20.Hafta
    Caykur Rizespor-Fenerbahce

Macin Yildizi=Alex De Souza

Fenerbahceye gunduz maclari hep ugursuz geliyordu.Sahaya ciktigimizda
    Rizespor tribunlerinin actigi bu pankart demoralize olmami saglamisti.

O sirada...

Umit=Hocam gordunuzmu pankarti?
    Ben=Gordum Kaptan, Uzuldum tabi ama artik bu maci kazanmamiz sart oldu.Sen bu takimin kaptanisin,Agabeyisin hadi cikin sahaya kazanin maci

Umit Ozatla yaptigim konusma etkili olmus olacakki etkili bir futbolla maci 3-1 kazandik..

Okudugunuz icin cok tesekkurler....
    Feyenoordla Hollandada ve Istanbulda ki maclarda neler yasandi??
    Birazdann...

Nesil
    2006
    Yer
    -

feyenord maçını merak ediyorum devam

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Süper gidiyorsun. Pankart güzelmiş. Ben de Fossa Del Leoni'nin açtığı pankartları koyabilirim. (Fossa Del Leoni: Milan aşığı taraftar grubu)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Feyenoord macını sabırsızlıkla bekliyorumPankart hoş olmuş

iyi gidiyosun abi.

Cool Kariyere devam

Ve en sonunda Feyenoord maci gelmis catmisti.Kisa bir ucak yolculugunun ardindan Hollandaya inis yaptik...
    <<<<15 Subat 2007>>>>>>>>>>>

UEFA Kupasi 3.Tur Karsilasmasi
    Feyenoord-Fenerbahce

Macin Yildizi=Alex de Souza

Ve Avrupda birseyler yapbilecegimizi butun kamuoyunua gosterdigimiz mac.Bu maci kazanirsak Avrupada cok yol ilerleyebilirdik.Ben butun takimin gozlerinde galibyet,zafer atesini goruyordum.Butun bunlarin akabinde mac basladi.Fakat bir turlu golu bulamiyorduk.Surekli yop kalecide kaliyordu.Ama macin sonlarina dogru ortaya cikan Alex maci kazanmamizi sagladi.Iste mactan goruntuler.

Bir Feyenoordlu taraftarin mactan sonra bana yaptigi harekti is kiniyorum. Iste gazetecilerin yakaladigi o an ...

<<<<<18 Subat 2007>>>>>>>>>>>
    Turkcell Super Ligi 21.Hafta
    Fenerbahce-Sakaryaspor

Macin Yildizi=Jose Sosa

Son bur kac oynadigim macta birsuru pozisyon kaciriyor.Son dakikalarda golleri buluyorduk Sakarya macida boyle gecer diye dusundum ve tahminimde yanilmadim.Son dakikalarda sahneye cikan Jose Sosa attigi golle maci kazandirdi.Iste mactan goruntuler.

Bu mactan sonra Feyenoordla oynayacagimiz mac icin hazirliklara baslamistik.Hollanda da Avantajli bir skor almistik.Fakat bu skor o kadar avantajli degildi.

<<<<<<22 Subat 2007>>>>>>>>>
    Uefa Kupasi 3.Tur Rovans Musabakasi
    Fenerbahce-Feyenoord

Macin Yildizi=Stephen Appiah
    [IMG]ttp://img250.imageshack.us/img250/5864/105491bg2.jpg[/IMG]
    Soylenebilecek bir sey yok ki.Futoblcularimi cani yurekten,ictenlikle taraftarlariniz icin oynayin dedigimde ciktilar sahaya aslanlar gibi maci kazandilar .Kendi sahalarinda aldiklari 1-0 Lik maglubiyet sayesinde stresli oynayan ve 2 kirmizi goren Feyenoord stresine yenik dustu.
    Iste mactan goruntuler

Fenerbahce bu mactan sonra Uefa Kupasinda AC Milan la eslesti.!!!

Yonetim Mert Cekenle Sozlesme yenileyecekmi?
    Milanla oynanacak olan 2 macta neler yasandi???
    Turkcell Super Ligde Antalya,Sivas ve Konya maclari...
    Bizi okumaya devam edin

Cool Kariyere devam

Iste rakibimiz Milanin analizi..................

Milanla oynanacak olan 2 macta neler yasandi???
    Turkcell Super Ligde Antalya,Sivas ve Konya maclari...
    Bizi okumAya devam edin

Okudugunuz icin tesekkurler

omer-faruk-14 Misafir

O hareketi bir çocuktan yemeye yakışmıyorsun. Şaka bir yana seni tebrik ederim. Milan karşısında iyi yenilgiler dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    -

milan seni darmadağan edecek malesef ben iki maç oynadım onların sahasında 3-0 yenildim kendi sahamda ise 2-1 yendim hava toplarına dikkat et.

Default Kariyere devam

Turkcell Super Ligi 22.Hafta
    Antalyaspor-Fenerbahce

Macin Yildizi=Stephan Appiah

Zor gecen bir Antalya deplasmanindan beraberlikle ayrilmistik.Tek istegim sakatlik olmamasiydi.Oyle de oldu

Turkcell Super Ligi 23.Hafta
    Fenerbahce-Sivasspor

Macin Yildizi=Alper Balaban

Yeni bir forvet doguyor.Sonradan oyuna girmesine ragmen birde gol atan Alper
    benim gozumde macin yildizi oldu.Fenerbahce ile oynuyorsaniz bu genci kacirmayin!!

Milanda sakatlar ve cezalilar can SIKIYOR!
    Milanla ilgili gelismeleri ogrenmek icin web sitelerine girdigimde sok olmustum.Seedorf ve Gilardino nun cezali olduklarini biliyordum fakat antremanda carpisarak sakatlanan Dida ve Olivieira Kadikoydeki macta oynamasi supheli olmasi sevincimi 2 kat arttirmisti.

Artik Milan in sakat ve cezalilarinin benim icin buyuk avantaj oldugunu dusunmeye baslamistim...

Muthis gecen Milan macinda neler yasandi???
    Bizi okumaya devam edin

Arkadaslar derslerim su an cok yogun kisa bir sure yazamayacam ama donusum tam super olacak bizi okumaya devam edin

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Iste grup maclari bittikten sonra D grubu...

arkadaşım iyi hoş güzel anlatmışsında ben bi yere takıldım.. Dinamo Kievi ve PAO'yu 2-0 yendin. Frankfurt'a 2-1 yenildin, PSG ile 2-2 berabere kaldın.. Yani attığın 7 yediğin 4 gol var ama puan durumunda 7 ye 6 gösteriyor.. Bide aldığın puan 7 olması lazımken puan durumunda 5 gözüküyor..

hakketen bir hata var yanlis puan durumu vermis olabilirim bir dakka...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by romuluslobyo View Post
    arkadaşım iyi hoş güzel anlatmışsında ben bi yere takıldım.. Dinamo Kievi ve PAO'yu 2-0 yendin. Frankfurt'a 2-1 yenildin, PSG ile 2-2 berabere kaldın.. Yani attığın 7 yediğin 4 gol var ama puan durumunda 7 ye 6 gösteriyor.. Bide aldığın puan 7 olması lazımken puan durumunda 5 gözüküyor..
    arkadaslar kusura bakmayin bu hatanin sebebi su,
    ben son panatinhaikos macini ilk oynayisimda berabere kalmistim.Ve puan durumu fotosunu cekmistim bu puan durumu i puan durumu.Sonra oyuna devam ederken birden hata vermisti ve oyun kapanmisti.Tekrar acip oynadigimda is 2-0 kazandim(Yanlis anlasilmasin bunda kesinlikle bir hile YOKTUR) Bu hata o yuzden kaynaklaniyor.. Kusura bakmayin kariyer kaldigi yerden devam edecektir...

(Hata duzeltilmistir)

AC Milan macinda neler yasandi??
    Bizi okumaya devam edin

tamamdır arkadaşım teşekkürler bilgilendirdiğin için.. kariyerin çok güzel gidiyo başarılarının devamını dilerim..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Milan ve Fenerbahçe...
    Aşık olduğum iki takım.
    Bakalım kim yenecek?

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

mert harbiden supper yaw dewam ve milan macinda shevchenko nun rovansini isteris

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

gusel olmus basarilarin dewami nede olsa fener cnm yaaawwwww

Nesil
    2006
    Yer
    Sarı Güllerin İçinde Olduğu Lacivert Gökyüzünden

guzel gıdıor tbrkler Fener le iyyi yerlere gelmen dileğiyle

mektup gibi oldu sonu...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Devamını Bekliyorum Mert.

İyi Gidiyorsun Tebrik Ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Devamını bekliyorum.

Son okudugum birkac hikayeden sonra Fenerbahce gibi buyuk takimlarda kariyer yapmakta sevkim kirildi.Yakinda bir alt lig takimiyla kariyere baslamayi dusunuyorum.modlar bu konuyu kapatabilirler.
    Tekrar soyleyeyim.Yakinda yeni bir alt lig takimiyla kariyere baslamayi ve sizlerle paylasmayi dusunuyorum

Cok yakinda yeni kariyer hikayemde gorusmek uzere....

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

basta sona okudum cok zevkliydi

tesekkur ederim dedigim gibi yakinda yazacagim yeni kariyer hikayemde daha guzel suprizlerle karsinizda olacagim Yeni kariyerimle 1-2 hafta icerisinde karsinizdayim

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by cekocha View Post
    Son okudugum birkac hikayeden sonra Fenerbahce gibi buyuk takimlarda kariyer yapmakta sevkim kirildi.Yakinda bir alt lig takimiyla kariyere baslamayi dusunuyorum.modlar bu konuyu kapatabilirler.
    Tekrar soyleyeyim.Yakinda yeni bir alt lig takimiyla kariyere baslamayi ve sizlerle paylasmayi dusunuyorum

Cok yakinda yeni kariyer hikayemde gorusmek uzere....
    Ben de öyle düşünüyorum. Ama ben PSV kariyerine daha yeni başladığım için bırakmak doğru olmaz . Ama daha fazla ilgi olmazsa olmazsa bırakacağım .

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri