Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 99 sonuç

Konu: Hem klüp Hem ülke takımı Yöneten Varmı?

arkadaşlar ben athletic bilbao'nun başındayken aynı zamanda nijerya'nın başına geçtim. daha sonra bilbao'dan istifa ettim. başarılı bir teknik direktördüm ve nijerya ile de afrika kupasını kazandım fakat bilbao'dan istifa ettikten sonra hiçbir kulüp takımı başvurularımı kabul etmiyor. 3. lig takımları bile beni kabul etmiyor. acaba ülke takımı yönettiğim için mi kulüp takımlarına başvurularım başarısız oluyor. bi yardım ediverin.

edit: nijerya'dan istifa ettim ve kulüp takımları yine teklif yapmaya başladı.

ben hem besiktas hem de ingiltere milli takiminin basindayim!!!

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

2014-2015 sezonundayım hem man utd hem de ingiltere milli takımını yönetiyorum

Nesil
    2006

Fenerbahçe ile Türkiye'yi yönetiyrodum. Türkiye'yi yönetirken iyi bir sistem kurdum iyi antrenörler getirdim sadece maçtan maça yönettiğim için zorlanmıyorum ve çok kolay yönetebiliyorum. Ama Fenerbahçe'den fazla futbolcu alınca medya beni durmadan eleştiriyor.

bende turkiye=Galatasaray yonettim ///

turkey bjk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fm 2006dayken fenerbahçeyle birlikte fransa,çek cumhuriyeti,türkiye,brezilya gibi takımları yönetmiştim ama 2007de fırsat olmadı

8. Default

Quote Originally Posted by rectangle View Post
    Uruguay-Mersin İdman Yurdu
    koptum yaaaaaaa

Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    FM 2007 de azerbeycan oyuncuları çıkmıyo ki nasıl çalıştırıyorsun?

Portekiz Eskişehirspor
    Oyun ilk olarak açarken Tüm oyuncuları yükle bölümünden seçtiğin ülkelerin tüm oyuncuları yüklenir ve milli takımınıda yönetebilirsin Örn.Azerbaycan Karadağ Irak Vs...

UCAkkus Misafir

Rusya ve AnkaraSpor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aslında ankara ile başlamadım ama oyunun akışında teklif ettiler kbl ettim bende

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

istedigim oldu 8 yıllık B'burn kariyerimde 3. milli takım tecrubem meksika ile baslıyor. (vela,esparza,guardado,perez, of )

Kartalspor-brezilya

şaka tabiiii

Atletico-Türkiye

ben 2012 senesindeyim Hem Galatasaray'ı hemde TÜrkiye'yi yönetiorum...TÜrkiye ile 2012 Avrupa Kupasına katılacam...Çok zevkli bence aynı zamanda milli takımı da yönetmek her ne kdar medya bazı yerlerde eleştirsede

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Galatasaray-Türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Blackburn - Çek Cumh.

Dün oynarken bir dostluk macında kulup menejerlerinin verdikleri 45.dk uyarılarına uymadıgım icin cok kotu eleştri aldım.Özellikle Cech için Chelsea menejeri ile bayagı kapıstık
    eet ya bende cok sinir oluyorum ne zaman öle bişi olsa villarealin teknik direktörü hep eleştirio.. bide kendi takımından fasla oyuncu alınca medya seni eleştirio ya o da çok sinir ben o kadar ii oyuncuyu takımıma toplamişim milli takıma çagıramıcam mi yaw
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya bide kendi vatandaşı olmadığım ülkelerin başına bi türlü geçemiorum. o kadar tek. direktörlük kariyerim var belçika boştu teklif ettim onlar bile kabul etmedi...

ben trabzonspor ve türkiye bana ilk 11in trabzonlu olmasından dolayı eleştiri yağıyo her maç öncesi

ben kulüp olarak 5.5 senedir fenerbahçeyi yönetiyorum ülke olarak ise avustralya danimarka isveç ve şu anda da türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir milli takımı kulüple birlikte yönetmeyi çok istiyorum ama...

bolton ingiltere

20. Default

ya nasılyönetilio yazarmısınız

baya bir bekelmen lazim takiminla basarilar yakalman lazim sonra bir milli takim sana teklif verince kabul et ve hem kulup hemde milli takim yonetmis oluosun o kadar kolay is degil yane

Juventus ve İngiltere takımlarını yönetiyorum.3. Sezondayım.

Galatasaray+Türkiye

Türkiye'yi dünya şampiyonu yaptım istifa ettim çok fazla uğraşmayı sevmiyom sadece kendi takımımla uğraşıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

galatasaray + brazilya alt yapı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Köşeyi dönünce sağda

Scunthorpe United( ingiltere league 1 den premier e çıkardım) ve Avustralya(henüz ilk sezon sonunda teklif yaptılar championship e çıkarmıştım takımı)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği-Yunanistan

Real Madrid FC & Türkiye

28. Default

fm2005te yapardm şmdi yapmıyorm..

Galatasaray-U.S.A

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

arsenal we tabi ki hep hayalini kurdugum ama yillarca basvurmama ragmen kabul edilmedigim milli takimi yani ispanya milli takimini calistiriyorum....ama isim zor dunya sampiyonu oldular sonra ben gectim takimin basina we simdi ew sahibi biziz kendi ewimizde biseyler yapamazsam tekmeyi basarlar....

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri