Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 90 arası toplam 97 sonuç

Konu: Al Necati'yi ver Semih'i

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Önce ilk yorumumu alinti yaptin simdi bu yorumumu alinti yapiyorsun. neyse hasan dünyanin en iyi 2 forvetinden biri tamam. Tartisma bitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Önce ilk yorumumu alinti yaptin simdi bu yorumumu alinti yapiyorsun. neyse hasan dünyanin en iyi 2 forvetinden biri tamam. Tartisma bitsin.
    Bi dakka şimdi.Konunu başlarında tartışmayı çıkaran kim.Sensin.Neymiş Semih Galatasaray'ın forvetlerine 10 basarmı.Amacın tartışma çıkarmaksa tartıştığın şeyi doğru düzgün tartışıcaksın.Tartışmayı bilmiyorsanda hiç tartışmaya girmeyeceksin.

Ayrıca benim yazdığım bir tane Hasan Kabze çok iyi mesajı göster.Türkiye'nin en iyi forvetlerindendir dediğim mesaj göster bakalım.Hadi hodri meydan.Göster ben bir daha Futbol Genel'e yazmayacağım.Eğer gösteremezsen ve ben senin Semih'i öven mesajlarını göstereceğim ve sen bir daha Futbol Genel'e yazmayacaksın.Haydi hodri meydan

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by sherryy View Post
    Bi dakka şimdi.Konunu başlarında tartışmayı çıkaran kim.Sensin.Neymiş Semih Galatasaray'ın forvetlerine 10 basarmı.Amacın tartışma çıkarmaksa tartıştığın şeyi doğru düzgün tartışıcaksın.Tartışmayı bilmiyorsanda hiç tartışmaya girmeyeceksin.

Ayrıca benim yazdığım bir tane Hasan Kabze çok iyi mesajı göster.Hadi hodri meydan.Göster ben bir daha futbol Genel'e yazmayacağım.Eğer gösteremezsen ve ben senin Semih'i öven mesajlarını göstereceğim.Haydi hodri meydan
    Tartismayi baslatan ben degilim.kendi düsüncemizide söylemek yasak mi?

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bak hasani izlemis olabilirsin ama sen üzerindeki 100.yil fenerbahce formasiyla izliyon hasan kabzeyi.Ben semihin attigi golleri gördüm hepsi belese,trabzona attigi bos kale golü okadar abartiyonki utanmasan bu sezonun en iyi golleri arasina sokacan.Ama ne tesadüftür hasan kabzenin mükemmel gollerini semihin mahalle maclarinda bile atamayacagi golleri besiktasa atiyor ve sen sans diyon.Fanatizmin bu kadari.Semih ne zaman 16 gol atti la,semihin kariyeri boyunca attigi golleri toplasak 16 etmez.Palavraciligin bu kadari!

Bakalim semihin gercek lig istatistiklerine!

2006/2007 516 dakikada 1 gol.
    2005/2006 532 dakikada 9 gol.
    2004/2005 golü yok!

Hasan Kabze!

2006/2007 17 macta 646 dakika oynamis 3 gol.
    2005/2006 18 macta 407 dakika oynamis 6 gol.
    2004/2005 14 macta 435 dakika oynamis 8 gol.

Bak bakalim istatistiklere,kim önde?

Hadi canim hadi söyle sagdan ilerle.

1. Trabzonspor'a attığı golleri tekrar izle, boş kale mi değil mi bir daha bak. Maçları izlemiyorsun hiç, gelip burda yorum yapıyorsun. Bahsettiğim golü hatırladığına eminsen diyecek söz bulamıyorum.
    2. Bana "la" gibi bir ifadede bulunmuşsun. Sert bir şey yazardım ama bu seferlik sadece uyarıyorum.
    3. İstatistikleri yazdım. Bu istatistikler doğrudur ve TÜM RESMİ MAÇLARın istatistikleridir. 16 gol mü atmış 18 gol mü atmış bir daha incele yazdığım tabloyu istersen

Bir daha bak bakalım istatistiklerde kim önde TÜM RESMİ MAÇLAR ve işte istatistikler, kendi yazdığın istatistiklere bak benim yazdıklarıma bak, hangisi önde gör

"Sağdan ilerle" falan, ne diyorsun sen, üslubuna dikkat et, bir daha uyarmayacağım. Amcanın oğluyla konuşmuyorsun!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Salla türkiye kupasini,lig önemli,baktik lig istatistiklerine,hasan kabze fark atmis.Ya hasan gibi bir golcüyü kazma semih ile kiyasliyorsunuz vallahi ben ne diyeyim ya.

Lafi cevirin cevirin,zaten mesleginiz belli
    Semih'e kazma diyip de ona hakaret etme! Biz burda Kabze'ya kabız veya kazma demiyoruz, üslubuna dikkat et.

Türkiye Kupası'nı salla, onu salla, bunu salla Bak TÜM RESMİ MAÇLARA göre istatistikleri yazdım, hadi sen de yaz, dakika falan yazmadan, direk maç ve gol sayısı yaz, asist sayısı yaz, görelim kim önde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Hasan Kabze'ye kazma diyenler. Hasan Kabze Galatasaray'a ilk geldiği sezonda Fenerbahçe'ye yeni gelen Anelka'dan daha fazla gol atmıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaşlar Semih İyi bir oyuncu Hasanda Öyle İkisi Türk Milli takımımızın Oyuncuları değilmi Bırakalımda Biz Burda Tartışacağımıza Onlar Sahada Kozlarını Paylaşsın Bizde Zevkle İzleyelim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

al kızı ver papazı hesabı.....

beyler neden tartışıyorsunuz yahu...

Bir Arkadaş Bir Arkadaşıyla Tartışıyor Ne Dİye..???

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Ne Hasan Galatasaray'da oynayacak bir futbolcudur.Ne de Semih Fenerbahçe'de oynayabilecek bir futbolcudur.Tabi ki ikiside gol atacak.Birisinin arkasında Appiah-Alex-Tuncay var.Birinin arkasında Arda-Hasan Şaş yanında Ümit Karan var(Aman ha bu cümleden alex daha iyidir şu daha iyidir lafı çıkarmayın).Adamların mevkisi forvet .Arkalarında ve yanlarında da çok kaliteli futbolcular var.Gol atmaları normal.

Ama ikisi de şu an için oynadıkları kulüpleri hak etmiyorlar.Hatta bunun içine Necati ve Deivid'i de katabiliriz.

necatiyi napsın semih daha ii

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Semih bu kadar gol atmadıki .. Perpetua doğru söylüyor bence .. Hazırlık maçlarını hesaba neden katıyorlar ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

omerdinho yorum yapiyorsun ama butun tartismayi sen baslatiyorsun fanatizm gibi yorum yapma

Hazirlik macini hesaba katiyorsak ozaman hergün beylerbeyi ile mac yapalim,herm macta hasan kabze gol atsin,gol rekoru kirsin,nasil olsa hazirlik macindaki goller sayiliyor.

Böyle sacmalik olmaz!

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Arkadaşlar Tartışma son bulsun Her Konuda Olduğu gibi Yine Fb-Gs Tartışması Çıkıyor ortaya Ve Her zaman Olduğu gibi Bir yere varamıyoruz Bize ne Hasan Semihten İyimiş Yok Semih Hasana 10 basarmış Bunlar bizim İşimiz Değil Bunlar Futbolcuların Klüplerinin İşi demekki Memnunlar takımda tutuyorlar Beğenmediği Adamı Kimse Bir yerden bir yere getirmeye Uğraşmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu istatistik konusu benimde garibime geldi ben semihin o kadar gol attığını hatırlamıyorum herhalde fenerbahçenin hazırlık maçlarını seyretmiyorum ondandır
    So what?
    Saike

haklısın kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

her konuyu acarsaak burda her zaman tartisma olur bence her haberide yayinlamayalim burda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Çoğu kişinin kellesi gidecek..

gerekli cezalar verilecektir konuyu kitliyorum

Konuyu tekrar açıyorum gereken uyarılar verilmiştir tartışmayı bilmiyorsanız yazmayın bir tartışma çıksın o tartışmayı çıkaran kişi süresiz uzaklaştırılcak...

önemli değil abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burak'ın tartışma çıktı diye konuyu kapatmasından sonra, konu tekrar açılınca Ömer abiden sonraki mesajlar konuyla alakasız atılmış. Bu mesajları da ben siliyorum.

100 tane mesaj atılmış, böyle bir konu için. Başta şunu belirteyim, böyle bir transferin gerçekleşeceğini düşünmüyorum.

Boşu boşuna ortam geriliyor, eğer rahatsız olduğunuz mesaj varsa bunu bildirin, forum üzerinden siz cevap vermeyin. Eğer cevap verirseniz iş daha da büyüyor ve sonunda siz de ceza alabiliyorsunuz.

Artık konuyu, özünden devam etmeyeceğini düşündüğüm için kapatıyorum. Hadi hayırlı olsun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri