Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 63 arası toplam 63 sonuç

Konu: Kezman'in Türkiye Saskinligi

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Bu mesajindan sonra gelecek mesajlari dur tahmin edeyim.
    Neee sen ne diyorsun yahu Adebayor ile Kezman kiyaslanir mi ?
    Hah dedigin lafa bak Adebayor oynar tabi, Kezmandan daha iyi
    vs. vs.
    bnce kezman adebayordan daa ii bi oyuncu...su anda form dusukluu yasıor ama tam oynadıı saman neler yapabileceini PSV'de gosterdi
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by yatebos View Post
    bnce kezman adebayordan daa ii bi oyuncu...su anda form dusukluu yasıor ama tam oynadıı saman neler yapabileceini PSV'de gosterdi
    adebayoru da amma kuculttun ha bi ciddi anlamda izle bence... bu arada kezman psv den ayrildigindan beri formunu bi yukseltmedi umarim bunu fb de basarir (aslinda basarmamasi daha iyi bjk liyim ben ) bence gol vuruslarini mukemmel yapiyor normalde ama tr de izliyorum karsi karsiya bin tane gol kacirdi sanssizlik dersiniz ama cok kacirdi cidden son macta 2 gol atana kadar belki de cok yoruldugu icin gol pozisyonunda yorgunluktan vuramiyor olabilir kezman mucadele gucu yuksek liglerde napabilecegini tam anlamiyla gosteremedi henuz

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Noz View Post
    adebayoru da amma kuculttun ha bi ciddi anlamda izle bence... bu arada kezman psv den ayrildigindan beri formunu bi yukseltmedi umarim bunu fb de basarir (aslinda basarmamasi daha iyi bjk liyim ben ) bence gol vuruslarini mukemmel yapiyor normalde ama tr de izliyorum karsi karsiya bin tane gol kacirdi sanssizlik dersiniz ama cok kacirdi cidden son macta 2 gol atana kadar belki de cok yoruldugu icin gol pozisyonunda yorgunluktan vuramiyor olabilir kezman mucadele gucu yuksek liglerde napabilecegini tam anlamiyla gosteremedi henuz
    normalde karsi karsiya pozisyonlarda affetmeyen bir oyuncu ama senin yorumuna katiliyorum cok yoruluyor..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri