İnşallah gitmez.Çünkü:Fenerbahçe için yeri doldurulamayacak futbolculardan birisi.
Real Madrid´teki futbolcularin kariyerleri yeter.Appiah ilk önce onlarin gibi kariyer yapsin sonra gelelim burada real madridli futbolcularla Appiah´i kiyaslayalim![]()
Üslubumuza dikkat edelim. Lütfen
Appiah gerçekten çok kaliteli bir futbolcu.Eğer Juve'nin onu istediğini duymuş ise artık burada verimli olamaz bence.Çünkü her zaman kalbi orada olacaktır.12 MN gibi bir değere satılması uygundur...
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
Ama sen bir önceki mesajinda oyuncunun fiyatini ortaya koydugu performans belirler demistin. Simdi de kariyer belirler diyorsun.
Appiah şu an Türkiye'deki en pahalı futbolcudur. 5 milyon Euro gibi komik rakamlara aldırış etmiyorum.
Yaşla ne alakası mı var? 35 yaşındakiyle 20 yaşındakini bir tutmuyorsun umarım.
2 sene önce bize geldiğinde 8 milyon Euro idi değeri ki o fiyata aldık. Piyasası olan bir futbolcu olduğundan o kadar değer biçildi, geldiğinde 25 yaşındaydı.
Appiah gibi güçlü fizikli bir oyuncu, Avrupa'da zor bulunur. Sonuç olarak Appiah transfer olursa o zaman görürüz ne kadar ettiğini
Anelka için de kötü futbolcu deniyordu, Fenerbahçe'de kötü performans gösteriyordu, üstelik de hiçbir şekilde milli takıma çağrılmıyordu, ama gördük ki 8.3 milyon Pound'a satıldı Bolton'a. Bu tür oyuncular piyasası olan oyunculardır.
Piyasayı bilip bilmeden burda 5 milyon Euro gibi komik rakamlar atıp tutmayın. Appiah için de bilip bilmeden 12 milyon Euro etmez demeyin. Transfer piyasası bellidir, piyasası olan futbolcular bellidir.
5 milyon ile Appiah'ın sümüğü alınmaz. Rahat 15 milyon eder. Juve kendini aşmış.
Bir kere ben 5 milyon Euro eder demedim burada kimse öyle bir şey demedi
So what?
Saike
Egemen birak ugrasmaya degmezbir dedikleri bir dediklerini tutmuyor..
tamam arkadaslar siz haklisiniz Appiah 5 milyon € dan fazla etmez.... tartismada artik son bulsun...
egowich millete bir dediğin diğerini tutmuyor dengesiz falan diyosun ama
seninde pek dengeli olduğun söylenemez ...
hem diyosun appiah 8 milyon a geldi 1-2 sene geçmiş bırakında şimdi 12-15 milyon € etsin diyosun hemde genç oyuncular daha çok para eder diyosun karar ver istersen......ayrıca anelkayı 11.5 milyon pound a aldık diye size yöneticinizden duymuştum ...
Birbirinizi kırmadan, kırmaya çalışmadan devam ederseniz daha çok zevk alırsınız bu işten..
Siz Appiah'ı 15 milyon Euro'ya hiç bir Avrupa kulübüne satamazsınız![]()
So what?
Saike
Appiah'ın 8 milyon euro bedelle satılmasında Moggi'nin etkisini göz ardı etmeyin.Transfer işlerinde 1 numaraydı.O sırada Appiah için Porstmouth gibi kulüpler 3 milyon euro teklif yaptılar.Ama Moggi onu 8 milyona satmayı başardı.
Bakın Özgür abi kesinlikle doğruyu söylüyor Fenerbahçe Appiah'ı ilk aldığı zamanda çok eleştiri olmuştu o kadar çok para verilmesine
So what?
Saike
Ben Satılmasından Yana Takımda Kalmasını isterim..![]()
12 milyon Euro ile 12 milyon Pound arasında çok fark var.
5.3 milyon Pound'a aldık Anelka'yı, o da 12 milyon Euro ediyor olabilir.
Pound > Euro > Dolar > YTL
Fenerbahçe Anelka transferinden 3 milyon Pound kar etmiştir.
Neyse uzatmanın alemi yok eğer Fenerbahçe Appiah'ı satarsa kaça sattığını görürüz![]()
So what?
Saike
Stephan Appiah 2009'a kadar Fenerbahçe'deyim diye geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmıştı ayrıca, şu aşamada transferi spekülasyondan ibaret.
Anelka da kötü oynuyordu bizdeyken, hiçbir başarısı da yoktu ama kar ederek sattık, hem de 3 milyon Pound kar ederek, yani 5.8 milyon Dolar kar ederek...
Appiah da şu an istediği kadar kötü olsun -ki kötü değil- onu da aldığımız fiyatın üstünde satarız. Anelka'yı bile en kötü halinde 3 milyon Pound kar ederek sattıysak, Appiah'ı da rahat 5-6 milyon Euro kar ederek satarız.
Juventus Appiah'a talip ise Appiah koşa koşa gider. Kaptan Del Piero onu çok kolay ikna eder zaten, Fenerbahçe ile anlaştıkları takdirde transferi gerçekleşir. Appiah başarılı olur Juventus forması altında, bu sefer çok daha iyi oynar.
Appi'nin tek derdi Avrupa..
Gana Essien sayesinde çıktı Appiah sayesinde değil
Konu nereden nereye gelmiş. Denizli'deki çimlerle bu konunun ne alakası var yahu.
Neyse konu amacından saptığından ve yine tartışma düzeyi fazla yüksek olmadığından kapatılmıştır. Appiah transfer olursa hepimiz öğreniriz kaç paraya gittiğini...
"YÜCE ATATÜRK"
Atılan son mesajları sildim, kusura bakmayın, konu fazla dağılmıştı. Daha sakin, dikkatli ve saygılı yorumlar yapalım...
"YÜCE ATATÜRK"