Fenerbahçe ye çok acı kaybetmişsin...
90.dakikada Kezman'dan gol yemişsin...![]()
Fenerbahçe ye çok acı kaybetmişsin...
90.dakikada Kezman'dan gol yemişsin...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kümeye kümeye![]()
Bayağı iyi gidiyorsun. Başarılar.
Biri kariyerimi hortlatsın!
(Sağolasın Murat Özdemir!)
TSL 4.Hafta Kayserispor 2 - 1 Bursaspor
Ligde ve uefada aldığımız sonuçlarla iyi morallenmiştik.Ligin dördüncu haftasında ise rakibimiz evimizde oynadığımız bursaspor karşılaşmasıydı.Bu maçta amacımız yine galibiyetti.Maçın ilk dakikaları ortada geçti ancak ortalara doğru daha baskın oynamaya başladık ve golü bulduk daha sonra ataklarmız devam etti ve bir penaltı vuruşu kazandık.Penaltıyıda gole çevirince iyice rahatladık.İkini yarıda oyuna genç oyuncuları sürdüm ve başladım ikinci yarı biraz daha rakip baskın oynadı ve farkı bire indirdi daha sonra biz biraz daha defansif oynamaya başdık ve rakibimiz gol yollarında sıkıntı çekti ve maçta başka gol olmayınca 2-1 maçı kazan taraf biz olduk.
Maçın Yıldızı:Özgürcan Özcan (Kayserispor)
Tebrikler yine galibiyet....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
TSL 5.Hafta Ç.Rizespor 1 - 1 Kayserispor
Evimizde oynadığımız bursaspor galibiyetinden sonra sırada ç.rize deplasmanı vardı.Zor bir maç olacaktı çünkü rizesporda transfer döneminde iyi genç yetenkeler almıştı.Oyuncularıma bu maç için dikkatli olmalarını söyledim.Maçın ilk yarısında biz rizeden daha üstün oynadık ve gol atmayıda başarmıştık ikinci yarı hiçbir değişiklik yapadan sahaya çıktık ancak rizespor daha diri çıkmıştı ikinci yarı daha ortada bir maç olmuştu ama tam üç puanı cebe indirdik derken defansın solundaki büyük hatamız rakbimizin uzatma dakikalarda eşitliğ yakalmasını sağladı ve maç beraberlikle bitti.
Maçın Yıldızı:Erman Kılıç (Ç.Rizespor)
Arkadaşlar maçları bugün fazla koydum amacım oyunuma yetişmek ve kariyerimle oyunumu paralel devam ettirmek için diğer günler fazla yazamayacağım.
hehe kesin düşücen![]()
Deniz yine son dakika be dostum...
Deniz guzel gidiyor bence Uefada son eleme turunuda gecip gruplara kalmani bekliyoruz..
kayseri kayseri kayseri avrupa avrupa avrupalı kayseriyi bekliyoruz
I'm back...
Club Brugge güçlü takım dikat et
Deniz güzel gidiyor Bursa'yı bile yenmişsin
Avrupada da başarı bekliyoruz Kayseriden.
Uefa 3.Tur 1.Karşılaşma Kayserispor 2 - 0 Club Brugge
Süper ligdeki maçlarımdan sonra sıra uefa 3.tur karşılaşmasına geldi.Bu maç takımım ve benim için çok önemliydi.Bu turuda geçersek süper lig tarihinde bir ilk yapacak inter-totodan uefa gruplarına kalan ilk türk takımı olacaktık.Maçtan oyuncularımın hepsi stres içineydi.Oyuncularıma rahat olmalarını söyledim.Maça çok hızlı başladık ve hemen golü bulduk daha sonra yine atak olann taraf bizdik çok pozitfi bir futbol sergiliyoduk ama ilk yarıda başka gol olmayınca il yarıyı üstün bitirdik.Soyunma odasında hepsini tebrik ettim ve ikinci yarıda aynen böyle oynamalrını istedim.İkinci yarı başladığında yine iyi oynayan bizdik ardarda pozisyonlara giriyoduk ancak atamıyoduk daha sonra maçın böyle biteceğini zannederken çok güzel bir organizasyon sonucu farkı ikiye çıkardık ve maçta başka gol olmayınca böyle bitti.
Maçın Yıldızı:Andres Arboleda (Kayserispor)
Avantajlı bir skor Deniz 2-0 kazanmışsın artık tur senindir.
Aldığımız bu başarılı sonuçlardan sonra taraftarlarda bize video yapmış![]()
http://www.youtube.com/watch?v=hZCF5T3iE0w
Video guzel olmus Deniz.. Gruplara cok yaklastin.. Guzel gidiyor devamini bekliyorum
kesin gruplardasın
Video süper fon müziği de harika
guzeL geLmıssın buraya kdr inş. daada ii dwm edersın
ama johnson'ı gondermeseydın ke$ke ii adamdı
Videoyu evde izleyeceğim. Başarılar.
Kayserispor ile yapılabileceklerin en iyisini yapıyorsun belkide.Tebrikler.Benim hikyamede buyurun..![]()
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır