Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 87 arası toplam 87 sonuç

Konu: Almennia Aachen Şampiyon mu Olacak ???

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    gerçekten muhteşemsin senin şampiyon olmanı isteriz ama zor imkansız ama cl gitmekte iyi
    yok arkadaş muhteşem falan değiliz ecc ye katılmak istemiyorum ilkturdan elenirim zaten şu kadar söyleyeyim sezonu bitirdim eccye gidemedim son maçların hiçbirinide kazaamadım

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    kardeş hangi antrenmanı kullanıyon?
    kendi antrenman programımı kullanıyorum 9-10 tane ayrı program var paketi burdan sizlere sunacağım taktikle birlikte zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

berlin yenilirse ve münih beraberlik veya yenilgi alırsa cl seni bekler.ayrıca 5 fark atarsan ve 1. de 5 fark yerse daha çok gol attığın için sen şampıyon olursun

Quote Originally Posted by magirus View Post
    berlin yenilirse ve münih beraberlik veya yenilgi alırsa cl seni bekler.ayrıca 5 fark atarsan ve 1. de 5 fark yerse daha çok gol attığın için sen şampıyon olursun

ölme eşşeğim ölme kardeş bu dediklerini yapmam çok zor shalkeden son maçda fark yedim hemde az buz deil baya bi fark yedim ama ilgin için teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    -

bide şampiyonlık sözü vermiştin

bide şampiyonlık sözü vermiştin
    İnşallah gelecek sezon şampiyon olucaz

bu arada artık önceden daha düzenli olduğu için küçük ss leri tercih ediyordum ama siz tıklamadan açılanları daha iyi bulduğunuz iin artık büyük ss ler olucak

bu sezon bitti Bundes Liga ve diğer ligler aşşağıda

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar son üç haftayı kısa kısa geçtim çünkü maçlar benim için hiç iyi geçmesede ligi beklediğimden çok iyi yerde bitirdim son hafta çok fazla süpriz vardı

32.Hafta Bundes Liga

Aachen - Hannover

Maç hannover için süper başladı 2. dakikada ismini bilmediğim bi oyuncuları ceza sahası yayının üstünden müthiş ve sert vurdu ve gol durum 0 - 1 biz bastırdık da bastırdık devre arası gazı verdik ikinci yarı golü 61 de karambolde bulduk defanstan şişirilen topu Malchow indirdi Gomez vurdu durum 1 - 1 maçda bu skorla bitti bizde interoto yolunda önemli bir darbe aldık ama son iki maçta hala 3. lük şansım vardı tabi bunun yanında ligi 8. de bitirebilirdik

33.hafta rakibimiz Leverkusen ile idi

33. Hafta Bundes Liga

Leverkusen - Aachen

Maça hızlı başladık Edson Salazar Lopezin ceza sahasında düşürülmesi ile penaltı kazandık 19. dakikada Gomez beyaz noktadan kaleciyi avlayıp skoru 1 - 0 getirdiği ana lig tablosunda 3. sıraya yükselmiştik ama bu 3. lük uzun sürmedi Voronin müthiş bir golle bizi tekrar 6. sıraya düşürdü ve bunun şokunu atlatmamıştık ki Kiesling müthiş bir gol atarak skoru 2 - 1 yapmıştı biz ise bir sıra daha düşerek 7. sıraya gerilemiştik
    Ama oyunda bariz üstünlüğümüz vardı ve bunu 41 de Gomezin ayağından bulduğumuz golle ispatlayıp yine maça ortak olmuştuk İlk yarı bu skorla biterken biz ikinci yarı atacağımız bir golün bizi rakiplerimizin yenik durumda olmasından dolayı 3.sıraya taşıyacağını söyledik ama maç 2 - 2 bitti ve biz ligin bitimine 1 hafta kala 6. sırada Hannover ile eşit puanda yer aldık

34.hafta bizim için çok or olacaktı zira Shalke ile evinde oynayacaktık maça 1 puan parolası ile hazırlandık

34.Hafta Bundes Liga

Shalke - Aachen

Maç 15. dakikada 3 - 0 olmuştu moraller çökmüştü maç ortada olmasına rağmen bizim şutlar farkla dışarı Shalkenin şutları ise hep içeri girmişti ilk yarı bu skorla biterkerken süpriz bir biçimde Hannover de düşme potasındaki Mainz karşısında 1 - 0 yenik duruma düşmüştü biz umutlanmadık ama yinede ufak bir umut vardı çünkü ikinci yarı başlar başlamaz evinde Frankfurt karsısında 1 - 0 geriye düşen Hamburg 7.sıraya düşerek bizi 5. sıraya yükseltiyordu Shalke ise 5. sıradan 4. sıraya çıkıyordu tam bu sırada shalke Halil Altıntop ile skoru 4 - 0 a taşıdı biz ise 53 de Gaston Porfiri ile farkı 3 e indirirken Hannover Mainz karşısında 2 - 0 geriye düşerek bizi averaj bakımından oldukça rahatlatıyordu ama Hannover in son dakikada skoru 2 - 1 e taşıması averaj durumunu da eşitlemişti biz Shalke karşısında iyice defansa gömülüp maçın son düdüğünü bekliyorduk gözümüz Hannover maçında idi

veeee hakem son düdüğü çaldı maçlar sona erdi 5. sıradaydık ve buda UEFA kupası demekti !!!!

Basın Toplantısı

A:Evet arkadaşlar skordan oldukça rahatsız olsamda Bundes Lİga bizim için şanslı bitti 4 gol yiyip İnter Toto yu riske attığımız halde rakiplerimiz kaybederek avantajı kullanamadılar
    G:Ligi 17. sırada bitirmeniz beklenirken siz son 3 haftada ilk 8 de bitirmeyi garantilediniz hatta az da olsa bi şampiyonluk şansınız vardı ama son 3 haftada hiç maç kazanamamanız size pahalıya patlayacaktı
    A:Evet hemde çok pahalıya patlayacaktı ama Hamburg ve Hannover sürpriz bir şekilde yenildi ve eşit puan eşit averajda iki takım Aachen ve Hannover den biri gol atsa yada yese her şey değişebilirdi ama olmadı şans bizim yanıızdaydı oyuncularımı sezonluk performanslarından dolayı kutluyorum ama bu maç yedikleri gollerden dolayı da eleştiriyorum
    G:Gelecek sezon için transfer için düşündüğünüz isimler varmı
    A:Evet var ama tabiki bunları burdan açıklamayacağız sadece bir gençleştirme operasyonu olacak bunu söyleyebilirim

34. haftada Bundes Liga

Şampiyon Werder

Bundes Lİga da bu sezon süprizleri so haftaya kadar yaşanmaya devam etti.Son hafta 3 şampiyon adayı bulunurken son hafta rakiplerinin puan kaybetmesi ile şampiyonluğu Werder Bremen kazandı bylece Bayern münichin Bundes Lİgadaki hegamonyası bu sezonlukta olsa son buldu tabi ligde yaşanan sürprizler bununla kısıtlı değildi Son maçlarının hicbirini kazanamayan ligin flash takımı Almennia Aachen rağmen ikili averaj ile ligi 5. sırada bitirerek tarihinde ilk kez uefa kupasına katılmaya hak kazandı ama sürpriler bu kadar ile de sınırlı değildi bir başka sürprizde 30 haftaya kadar şampiyonluğuna eşit şans verilen Hamburgun evinde Frankfurta yenilerek avrupa kupaları şansınıda sıfırladı.

Bundes Liga da Şampiyon Werder

Werder Son haftada

Münich başka bahara

bu arada diğer liglerde şampiyonlar sıralamalar

Türkiye Son Hafta

İspanya Son Hafta

İngiltere Son hafta

Diğer ligler de böyle sonuçlanırken biz yeni sezon için transfer harekatına başlamıştık yeni sezonda yine birlikte olucaz 1 senelik daha sözleşme imzaladım 6.7 mn bütce var yine sürpriz oyuncular gelecek takım yeni sezonda UEFA da yarı final lig de ise en az 3. lük hedefi koyduk yeni transferler hazırlık kampı önümüzdeki günlerde burdan yayınlanmaya devam edecek izlemeye devam edin........
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İngiltere ispana ve türkiyede de bana göre büyük sürprizler var örneğin ispanyada real ve barca genelde ilk sezon durdurulmazken ben ilk kez villarealin ilk sezonda şampiyon olduğunu gördüm bunun yanında ingilterede arsenal son 4 haftada oynadığı chelse ve liverpoola 6 şar gol attı ve hiç gol yemedi ben daha önce chelsea nin ilk sezon bir maçta 6 gol yediğinide görmemiştim

türkiyeye gelirsek aziz yıldırım bu fenerin başındaki zico yu ligde ki bu duruma rağmen kovmadı bursa eccy gidecek türkiyenin puanı bence düşer bu durumda bence neyse gelecek sezon transferleri ve hazırlık kampı bitmek üzere onlarıda uygun olunca yazıcam gelecek sezo belki (inşallah) şampiyon olurum

Nesil
    2006
    Yer
    -

uefa'ya gitmişin başarılar ama fener sanki oyunda güçsüz yapılm yerine bak hele 7. ilginç

aynen tebrikler bence ilk sene icin bence guzel tebrikler...

2. sezon için hazırlıkları son hızla devam ederken bizde takımı gençleştirecek bir proje için aylar öncelden belirlediğimiz oyuncular için klüpleri ile pazarlıklara başladık, bunun yanında kamp yeri için düşündüğümüz Türkiyeden olumsuz yanıt gelmişti bizde kamp dönemini Almanyada geçirme kararı aldık bu sırada ayrılan ve gelen oyuncular 1 temmuzdan çok önce belli oldu biz son güne kadar saklı tuttuğumuz oyuncuları imza törenine saklamıştık.
    Ama biz takımı gençleştirmeyi düşünürken başkan sağolsun Jesus Bogar Jasso ya 10 + 2 mn euroluk teklifi bana sormadan kabul etmesi ile genç yıldızlarımdan birini Real Madride kaptırdım

Jasso Galaktiko Oldu

Almennia Aachen in genç ön liberosu Jesus Bogar Jasso nun Real Madrid ile sözleşme imzaladağı öğrenildi Jasso imza töreninden sonra mutluluğunu gizleyemezken Aachen klübüne ve hocası Aytekin e çok büyük borcu olduğunu fakat kariyerinin ilerlemesi için bu basamağı atlaması gerektiğini söyledi Aachen menajeri Aytekin ise transferden sonraki demecinde klüp başkanına ve Jasso ya ağır ithamlarda bulundu
    Aytekin başkanı istifa ile tehdit ederken Jasso yada "Jasso emin olsun Real de kimse ona burda 30 maç oynadı diye forma vermeyecek biz onu meksikada bile tanınmazken aldık getirdik o ise yakaladığ ilk fırsatta klübüne sırt cevirdi Jassoya hakkımı helal etmiyorum" demesi genç oyuncuda şok etkisi yarattı.
    Başkan Jasso nun boservisinin klüp rekoru olduğunu açıkladı.

Evet en önemli dahası iki ön liberoda asker diye tabir edilen bir tane oyuncum vardı onuda başkan sattı ve 12 mn euro fiyata sattık ama kasaya sadece 2mn girdi onuda anlamış deilim ciddi ciddi istifa etmeyi düşünüyordum ama bi süre sonra yönetimin stadı büyütme projesi , genç tesisleri projesi ve gelmesi garantilenen bi çok oyuncu olduğunu düşünüp vazgeçtim peki kimdi bu oyuncular hepsi Meksika Arjantin ve Brezilyada yaptığımız uzun taramalar soucu belirlendi maç raporları gözlendi ve bu oyuncularda karar kılındı işte gelecek sezonun bomba transferleri

Transfer Bilgi (gelen)

Anthony Scribe

Cristian Molina

Francois Outtara (ocakta gelecek)

Gilson

Gonzalo Mottura

Jorge Pallares

Jose Luis Lopez

Jukka Linström

Leandro Lİma

Magnus Ekvall

Marcio (amc)

Marcio (wbr)

Nathan Sturgis

Bu sezon geçen sezona göre çok daha ciddi bir bütcemiz olmasına rağmen yine fazla para harcamadan gerçekten çok iyi oyuncular aldık bazıları ülkelerinde bile tanınmayan bu oyuncular basında büyük yankı uyandırdı tabi bu bizim istediğimiz tarzda olmadı

Almennia Aachen dan transferde büyük kumar

Bundes Liga da bu sezon daha büyük hedefler peşinde koşacaklarını açıklayan Almennia Aachen klübü bu hedeflere pekde uymayacak transferler yaptılar bakalım bu sezon bu transferler onları geçen sezon gibi üst sıralarda tutmaya yetecekmi?

Basın konuşa dursun biz yaptığımız transferlerin çok iyi gelecek vadettiğini biliyorduk ve aldığımı oyuncuları koruyan bir açıklama yaparak onlara destek verdiğiimizi hissettirdik bu sırada takımdan gidenlerde olmuştu iste gidenler

Gidenler

bu kadar çok oyuncuyu serbest bırakmamın bir sebebi takımı gençleştirmekti ama zaten bir çok as takım oyuncum benim değil farklı takımların sözleşmelerini kabul ettikleri için klüpden ayrıldılar biz birtek Jasso nun 12mn ye satılmış gözükürken Real Madrid bize sadece 2 mn vermesine üzülmüştük geçmiş sezon sadece 1 maçda görev alıp 5 gol atan Nemethi 500 bin euro ya nürnberge sattık

Bunların dışında yeni sezon hazırlık maçlarımızda Atletico ve Duisburg la oynayıp lig kupasında FC Bayern ile eşleşmştik
    bu maçları yazın yazacağım

Nesil
    2006
    Yer
    -

aldığın oyuncular inanılmaz sen şimdi yazın mı yazı yazcan yoksa yarın mı

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

tebrikler arkadaş ligi 5. bitirmişsin. transferlerin çok süper özellikle marciolara bayıldım 2.sene şampiyon olur o arkadaşlar merak etmeyin
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

marciolar manyak ayrıca bence bu sezon şampiyon olursun..

Nesil
    2006
    Yer
    -

devamı.........

devamı.........
    devamı burda olucak da şu günlerde çok yoğunum aslında iki gün önce baya bi oynadım ama iki gündür ne oyunu oynuyorum ne de yazacak zamanım oluyor ama gelecek tabi süper maçlar var uefa, lig, kupa

hepsiburada olucak

Nesil
    2006
    Yer
    -

tamam bekliyoruz başaılar

kardes süper hikayen ya. hele su basin toplantilari yok mu, gülmekten yerlere serildim... "lucio kendi kalesine bi gol daha atsaydi, fark atmis olacaktik "

ama kariyer süper. aachen gibi bir takimi bu hale getirmissin ya. hem de 35 bin lirayla...

bu arada, Bremen macinin kaderi gercekte de oldu. Diego Aachen´e yaklasik 70 metreden atti

bi de ufak bi yanlislik yapmisin. Aachen tarihinde ilk kez gitmedi uefaya.. daha önce 2. ligdeyken kupa finali oynadigi icin gitmisti...

İlginize teşekkürler arkadaşlar artık yazmaya başlıyorum

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hazırlık kampını bitirmiştik fakat hazırlık maçlarındaki performanslar bizi pek tatmin etmedi zira At.Madrid ile evimizde oynadığımız maçı 2 hatalı gol yiyerek 2 - 1 kaybettik diğer maçlar kolay olmasından dolayı da rahat kazandık ve geçen sezon ligi ilk 6 da bitirdiğimiz için Almanya Lig Kupasında mücadele edecektik Hazırlık kampı kuralar çekilmediği için kısa sürdü......

Bayern belalısı ile eşleşti

Almanya Kupasında Çeyrek Final Kuraları çekildi.Kupanın en büyük favorisi olan bavyera ekibi Bayern Münich geçen sezon iki maçdada yenildiği geçen sezonun flaş takımı Aachen ile eşleşti Geçen sezon Allianz Areana da 2 - 0 Tivoli Stadionda 3 - 2 skorlarla biten maçları favori olmayan Aachen kazanmıştı bakalım lig kupasında ligde yaptığını yapabilecekmi.

Kura çekildi: Aachen - Bayern

Almanyadaki temsilcimiz Aytekin in takımı Almannia Aachen lig kupası çeyrek finalinde alman devi Bayern Münich ile eşleşti.Bavyera ekibinin bu sezona Shaun Wright Philips,Luca Toni gibi dev transferler yaparak girecek buna karşılık Almannia Aachen ise pek tanınmamış futbolcularla anlaşarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı , bütün bunlara rağmen biz almanya temsilcimiz Aytekin ve takımına güveniyoruz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Basında bizim turu geçebileceğimiz de konuşulurken biz hazırlık maçlarında gösterilen kötü performansdan ve oyuncuların uyumsuzluğundan dolayı pek de yarı final için umutlu değildik ama unu takıma hissettirmiyorduk.

Lig Kupası Çeyrek Final

Aachen - Bayern

Maça hızlı başladık ama son vuuşlarda ve kanat akınlarında organize olamamamız ve tandemde oynayan ikilimiz Gilson - Morales in daha uyum gösterememesi bize pahalıya patlıyordu dakikalar 12 yi gösterdiğinde ceza sahasına yapılan ortayı Podolski kaleye gönderiyor yeni transferimiz genç kaleci kaleyi bulan ilk şutla ilk golünü yiyerek istatistiklere geçiyordu.Durum 0 - 1 biz istatistiklerde üstün gözüksekde son vuruşlardaki hatalar kanat organizasyonlarındaki yardımlaşma eksikliği bizim maçı etkisiz ve yarım yamalak oynamamıza sebeb oluyordu zaten ikinci yarının başında Van Bommel in ceza sahası dışından yaklaşık 25 metreden çektiği şutda tam köşeye gidince şans faktörününde karşı tarafın yanın da olduğunu gördük bundan sonra Malchowun yerine Lindström ü alarak ilk maçını oynamasını sağladık Alejandro Gomezin milli takım nedeni ile olmayışı bizi zorlamıştı bizde pek varlık gösteremeyen Leandro Lima ile Marcio yu değiştirdik.Belki bu biraz bizi canlandırdı ama 89 da Sebastian Besan ın atılması ve golün ancak 90 da gelmesi bizim maçı kaybetmemize sebeb oldu

Maçtan sonra takımın morali çok bozuktu bu belliydi çünkü genç bir takımdık geçen seneki büyükler gitmişti ve takımı motive etmek zorlaşmıştı ama biz onalara iyi çaba gösterdiklerini söylemek zorunda kalıyorduk çünkü önümüzde ligin ilk maçı olan zorlu Werder maçı vardı

A:Evet arkadaşlar bugün pek iyi oynamadık ve yenildik ama ben oyuncularımı yinede tebrik ediyorum varsa sorularınızı alalım
    G:Bugun çok etkisiz oynadınız bunun sebebi milli takımda ki oyuncularmı yoksa takımın tecrübesizliğimi
    A:Tabi ikiside diyebiliriz çünkü Lima bugün atakları yönetemedi ama bunda daha arkadaşlarını tanımamasıda etkendi ve birde buna tecrübesizlik eklenince maçı kağıtta kaybeden takım olduk.Kupa tecrübesi ile lig tecrübesi çok farklıdır Bayern bugün bunu iyi gösterdi golü attıkdan sonra tempoyu düşürdüler bir ara top hep onlardaydı bizde bundan iyi bir tecrübe çıkardık tabiki bayerni tekrar kutluyorum
    G:Peki yeni gelen oyuncular nasıldı siz performanslalrından memnun kaldınızmı
    A:Tek tek oyuncuları değerlendirmeyeceğim bugün ilk kez oynayıp bir gol atan Lidström var mesela ama bugun çok mu iyi oynadı yorum yapamam bunu uzun periyotlarda takip edeceğiz
    G:Gençleştirme operasyonu başarısız oldu diyebilirmiyiz
    A:Bunu hemen söyleyemeyiz belki bir belki 3 sezonda meyve verecektir bu operasyon ama şunu unutmayalımki takımın yaş ortalaması 19 a inmiştir bugun sahada 20 den büük tek oyuncu lehmanndı oda 23 yaşında yani genç bir oyuncu
    G:O zaman konuyu lige getirelim bu sezon hedefiniz nedir
    A:Gerçekci olmak gerekirse bu sezon rakiplerimiz ciddi transferler yaptılar Werder,Leverkusen,Bayern,Dortmund yani bu takımların şampiyonluk şansı bizden fazla gözüküyor ama bizde şampiyon olabiliriz hedefimiz ilk 3 sıra ama şampiyonluk içi sonuna kadar savaşacağız.Toplantı burda bitmiştir arkadaşlar

Maçın Linki

http://rapidshare.com/files/29269925...nchen.pkm.html

Sezon başında aldığımız Bayern yenilgisi bizim moralimizi bozmuştu ancak Werder maçına düşük moralle çıkmamalıydık Alt yapı takımıyla oynadığımız maç ile biraz olsun morallendik bu arara Werder Diego yu 43mn euro gibi rekor bir fiyatla Chelsea ye satmıştı ama Kiesling ve Aimar transferleri ile hiçde güç kaybetmiş gözükmüyorlardı......

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bundes Ligada Heyecan yeniden Başlıyor
    Birinci haftada rakip olarak en son isteyeceğimiz takım,son şampiyon: Werder Bremen ile oynayacaktık maça eksiksiz çıkacaktık Werder ise çok eksik vardı

1.Hafta Bundes Liga

Aachen - Werder Bremen

Soyunma odasında verdiğimiz gazdan olsa gerek inanılmaz hızlı ve tek parça oynuyorduk pas trafiğimiz inanılmazdı üst üste şutlar geliyordu hakimiyet bizdeydi tam golü bulduk bulucaz derken genç ve yeni sağ bekimiz Marcio kendi kalesine sahalarda ender rastlanacak bir gol attı ve durum 0 - 1 oldu ama bizim baskılı oyunumuz sonuç verecekti önce Gomez le sonra Ekvalle kaleyi yokladık Werder ise sahada silik durumdaydı ve Malchow Aachen in golünü Werder ağlarına göndeririken dakikada 74 ü gösteriyordu biz dahada baskılı oynamaya başladık fakat Werder biraz da şansı ile ikinci golden kurtuldu biz ise 2 puandan olduk ama futbol beni korkutmuştu bu genç takım son şampiyonu sildi geçti

Soyunma odasında şansızlıktan yakınmadan iyi oynadıklarını bu futbolu devam ettirmelerini ve son vuruşlarda daha dikkatli olmaları gerektiğini onlara söyledim

A:Bugun soru almayacağız Werderi kutluyoruz çok şanslılardı kimse maçtan önce Almannia Aachen son şampiyonu sahadan silecek dese inanmazdınız ama bugun biz bunu yaptık zaten oyuncularım o kadar gaza gelmişlerdi ki bunu önce 47 de kendi kalelerine sonra 74 Werder kalesine attıkları gollerle gösterdiler hepsini tektek kutluyorum.Toplantı bitmiştir arkadaşlar

Hakikaten çok iyi oynayıp şansız bi şekilde 1 puana mahkum olduğumuz bir maçtı ve böyle oynarsak şampiyonluk hayal olmaktan çıkar ama her maç bu performans olurmu onu bekleyip göreceğiz

Maçın linki

http://rapidshare.com/files/29270205...remen.pkm.html

Werdere yakışmadı

Bundes Liga açılış maçında Aachen a Tivolide konuk olan Werder maç boyunca hiç bir varlık gösteremedi ve 1 puana sevinen taraf oldu maç boyu sadece bir kaç atak üretebilen Werder i ise böyle oynamaya mahkum den Aachen muhteşem bir oyun ortaya koydu yeni transferlerden Marcio nun Aachen formasıyla ilk golünü kendi kalesine atmasıda bu adam cenabetmi sorularını akıllara getirdi.Maçtan sonra bir taraftar sözcüsü görevlerinin genç Marico ya nazara karşı kurşun döktürüp en yakın Türk hamamında gerekeni yapmak olduğunu açıklayıp en kısa sürede Marcio yu bu durumdan kurtaracaklarını acıkladı

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nesil
    2006
    Yer
    -

bayenr yenilgisi kötü ama olsun

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Müthiş oynadığımız Werder maçından sonra lige çıktığımızdan beri oynadığımız maçların adeta derbi havası kazanması ve hep bol gollü geçen maçlar oynamamız Stuttgart ile oynayacağımız maçı RTL ekranlaından canlı yayınlanacaktı.Biz rakibin oyuncularını oyun sistemini ve zayıf yerlerini etüd ediyorduk maç günü geldi çattı

2.Hafta Bundes Liga

Stuttgart - Aachen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. hafta da Stuttgart ı yenerek ilk gelibiyetimizi aldık bu arada UEFA kurası çekildi.

UEFA Kupası 1.tur da rakip belli oldu :"Legia"

UEFA Kupasının ilk tur kuraları çekildi İsviçrenin Nyon kentinde yapılan kurada Alman ekiplerinden Almannia Aachen Polonyanın güçlü ekiplerinden Legia ile eşleşti

UEFA Kupası 1.Tur İlk Maç

Legia - Aachen

Deplasmanda olmamız bizi pek etkilememiş olucak ki maçı rahatca kazandık ikinci maç için avantaj yakaladık

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada da almanya kupasında ilk tur maçını oynadık rakibin güçsüz olması bu skoru yarattı tabi bizimde maçı çok ciddiye almamız ana nedenlerden biriydi

Almanya Kupası 1. Tur
    Berlin Eichkamp - Aachen

3.Hafta Bundes Liga

Aachen - Kaiserslautern

Maç bizim için rahat geçti iki Marcioda gol attı golü ise 92 de yedik Kaiser sadece 2 şut çekebildi

4.Hafta Bundes Liga

Freiburg - Aachen

Freiburg 11. dakikada golü bulunca kapandı ve kontra aradı bizde golü atamayınca maç 1 - 0 freiburg un üstünlüü le bitti komik olan freiburgun lgde son srada olmasıydı demekki neymiş rakibi küçümsemek en büyük yenilgiymiş

UEFA 1.Tur Rövanş Maçı

Aachen - Legia

Marcio nun frikiği ile golü erken bulunca turu erken geçmiş olduk 39 da Malchow skoru 2 - 0 a taşıdı ilk yarı böyle bitti ikici yarı Legia 68 de golü buldu ama işin ilginç tarafı turu geçmiş gibi sevinmeleri oldu.

Aachen UEFA da

Geçen sezon ligi 5.sırada bitirp UEFA şansı yakalayan köklü alman ekibi Almannia Aachen UEFAda 1.turda Legia yı iki maçda da yenerek UEFA gruplarına kalmaya hak kazandı Aachen taraftarları şampiyonolmuş gibi sevindiler Bu arada Almannia Aachen Bundes Liganın 5.haftasında oynayacakları Bayern Münich maçını hazırlıklarına ara vermeden başladılar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada oynadığımız müthiş Bayern Münich maçı ve UEFA daki rakipleride yazıcam vakit bulunca

Nesil
    2006
    Yer
    Island

UEFA Hayırlı olsun abi,grupları merakla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    -

gruplar bekliyoruz bu arada artık şampiyonluk bekliyoruz...

Abi guzel gidiyor devamini bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İyi başlamışsın bu sezona...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bu sezon diğer sezona göre daha iyi bu sezon şampiyon olusun belki....
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

kardeş maç linklerini yayınlamaya devam et çok iyi oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    -

şampiyonluk dedinizde yine aklıma imkansız geldi bende dedim belki olursun ama imkansız morel olsun diye

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UEFA Kupası Grup Kuraları çekildi

Nyonda yapılan kura töreninde Almannia Aachen ın grubunda güçlü rakiplerin oluşu Aachen klübünün gözünü korkutmuşa benzemiyordu Klübün genel menajeri rakiplerin dişlerine göre olduğunu grubun favorisi olmadıklarını ancak tek amaçlarının 1. lik olduğunu açıkladı işte Aachen ın rakipleri ve grubu

Grup C

Deportivo La Coruna

AEK Athens

Racing Club Lens

Almannia Aachen

Helsingborg

Grup favorisi olarak İspanyol takımı Deportivo gösterilirken AEK ,Aachen, Helsingborgun 3. lük mücadelesi yapacakları otoritelerce açıklandı.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UEFA da güzel bir gruba düşmüştük çünkü çok or grplar arasında eş güçlü 4 takımın olduğu bir grupta olmak bizim için şanstı.Ama biz Bundes Liga da oynayacağımı büyük maça konsantre olmuştuk.Malum rakip Bayern di ve Aachen in başında Ligde Bayern e hiç yenilmemiştik ve Lig kupasında bizi yenmelerinide unutmamıştık oyuncularım hırslıydı ve maç günü geldi çattı

5.Hafta Bundes Liga

Aachen - Bayern Münich

Maça acaip tutuk başladık Münich bizi iyi etüd etmişti ne kanatlardan ne ortadan girebiliyorduk ama onlarda giremiyordu sonra biz geriye çekilip tabiri caizse pusu ya yattık maçın 10 dakikasında Münich defans bloğunu ileriye çıkarmaya başlayınca bizde ileriyi düşünmeye başladık ki bunun sonucunu ilk yarı alacaktık dakika 26 da geçen senenin genci bu senenin ileri uçtaki uçan santraforu Malchow skoru 1 - 0 a taşıdı ve 26 da Lehmann ile skoru 2 - 0 a getirince de spor eleştirmenleri tarafından slowmode olarak aşşağılanan taktiği verip oyunu rölantiye alarak skoru koruduk maç sonunda Bayern bir kez daha lig de Aachen i yenemeyeceğini görmüş oldu

Basın Toplantısı

A:Arkadaşlar sorularınız varsa alalım ama ben öncelikle bütün oyuncularımı kutladığımı söylemek istiyorum evet kutladım şimdi soru varsa alıyım
    G:Bayerni yine yendiniz ligde 3 maçlık bir üstünlük kurdunuz ki Bayern ve Aachen arasında her açıdan bir uçurum var neler hissediyorsunuz
    A:Neler hissediyorum biraz sol dizim ağrıyo şuan onun dışında pek bişey hissetmiyorum
    G:Yok yani duygusal anlamda
    A:Soğuk bi espri yapayım demiştim sadece evet maçla ilgili söyleyecek pek bişey yok aslında Bayern mi???? ne diye bilirimki biz bıktık onlar bıkmadılar Türklerin bir atasözü var yenilen pehlivan diye işte ta o hesap onlar hep favori ama hep biz kazanıyoruz sağolsun Hitzfeld amcanın bu galibiyetlerde inanılmaz yararları oluyo
    G:Nasıl yani şike mi var
    A:Yok canım mesela tek ön libero ile sahaya çıktığı yetmiyomuş gibi birde bekleri sürekli bizim beklerin yanına gönderiyor öyle olunca böyle oluyo zaten
    G:Peki transfer haberleri ile ilgili biey söyliycekmisiniz
    A:Benzemez kimse sana tavrına hayran ola.......

hakikaten Bayerni yenmekten bıkmıştım ama

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada Tele Gol programı tekrar ekranlara dönmüştü bu büyük maçın ardından neler yaşandı hepsi aşşaada

Sabri Ugan:Evet sayın seyirciler Almanyadaki temsilcimiz Aytekinin takımı Almannia Aachen bugun oynadığı Aachen - Bayern maçını değerlerndirmek için efsane kadromuzu tekrar biraraya getirdik.Bu müthiş maçı bütün detaylarıyla konuşacağız ve teknik analizlerde bulunacağız evet söze Ömer Üründül ile başlayalım Nasısın Ömer Abi maçı izledin
    Ömer Abi(üründül):Evet izledim tabi ki ama birşeye değinmeden geçemeyeceğim Bayern menajeri Hitzfeld bugun oynadığı oyundan utanmalı
    Sabri Ugan:Peki neden Ömer Ağbii
    Ömer Abi:Nedenmi Sabri bak açıklayayım geçen bir Livırpul- Çelsi maçını Enfiyıld Roodtan izledim ve çağdaş futbolun tüm gereksinimlerini bir maçda gittim gördüm iki menajerde çağdaş futbolun en önemli kuralı olan toplu hücüm ve savunma anlayışını özümsemiş ve hatasız uyguladılar topu kanatlara yaydılar maçı livırpul kazandı tabi bunda kaleye sırtı dönük oynayan hakan şükür tarzı siprinter santrafor Pitır Kruuç unda çok büyük etkisi oldu Çelsi ise müthiş savunma ağını çok az ileriye çıkardı...
    Sabri ugan
    :Ömer abi Aachen - Bayern maçına geçsek
    Ömer Abi:ıııııııııııııı tamam. Hitzfeldin bu takıma biran önce bloklar arası bağlantıyı ve savunmanın ileride başladığını öğretmesi gerekir maçı kazanan aachen ise herşeyi hakan şükür tarzı çağdaş forveti Malchowa ve bunun yanında oyunu geride kabul etmesine kontrollü oynamasına kombinezonlu ataklarına ve tabi en önemliside kritik anda skor avantajını yakalamasına borclu genç türk menajer Aytekini kutluyorum futbol ziyafetiydi gelelim Çelsi Livırpul maçı....
    Sabir Ugan :Teşekkürler Ömer Abi evet söz bu kez Turgay Şeren de
    Turgay Şeren:Ben ilk olarak şunu söyliyim bu Aytekin futboldan anlamıyor ya neyse bu Malchow da 15 dakikalık futbolcu değildir ayrıca ya 90 dakika oynar ya hiç kadroya alınmaz
    Sabrii Ugan:Turgay Abi Malchow 90 dakika oynadı zaten
    Turgay Şeren:tamam işte Aytekin sözümü dinledi maçı kazandı onun dışında 5 para etmezdi maç neden toplandık anlamadım iki kötü takım kötü ataklar kötü futbol ben başkada bişey söylemem
    Sabri Ugan:Turgay Abi saatin geç olmasından olsa biraz gergin biz o yüzden sözü Adnan Aybabaya verelim
    Adnan:Şimdi Sabri sözümü kesmeyin ben konuşucam taaammı
    Sabri U:Tabiki Adnan bey kimse kesmez sözünüzü
    Adnan :Olsun ben sööliim dedim neyse maça gelelim şindi benim görüşüm Bayern kolay kazanmalıydı Bayern kolay kazanmalıydı yoksaa büyük takım olamazsın bak bak Beşiktaşa nası 90 artı 3 de atıyo golünü sende atıcaksın Aachen kim Achen kim Sabri abi soruyorum size Bayernden büyük takım değilmi ağğbii değilmi ağbii değilmi ağğbi değilmi ağbiii......
    Sabri Ugan:Evet Adnan görüşlerin için teşekkürler a..
    Adnan Ay:Nedemek Sabri abi
    Sabri ugan:Evet hakem hocası Ahmet Çakar dan da genel bir maç yorumu alalım
    Ahmet Ç:Bak Sabri şimdi bu maça ben gitseydim hemde bir Bavyeralı olarak gitseydim
    Tüm stüdyo:eeeeee
    Ahmet Çakar:Giymişim lisanslı formamı dolamışım atkımı takımda paralar harcanmış transferler yapılmış
    Sabri Ugan :Biraz kısa tutalım sayın Ahmet Çakar
    Ahmet Ç: Demezmiyim Hitzfeld bugun Aachen i yenmeyecek ezecek diye tabiki derim niye derim çünkü Aachen takımı adam gibi oyuncu almamış para yok pul yok Bundes Ligaya geçen sezon çıkmış ama biz kimiz biz Bayerniz bayern kim bir zamanlar avrupada finaller oynamış bir takım skor kaç kaç ?
    Kazım kanat: 2 - 0
    Ahmet Çakar:Kim kazanmış
    Sabri Ugan: Aachen kazandı ama lütfen biraz kısa
    Ahmet Ç:Hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııı.Şimdi paralar dökülmüş taraftarlar yaz kış dememiş maça gelmiş takımını desteklemeye ama skor 2 - 0 kazanan Aachen pardon ama ben Hitzfeldin arkasından değil direk yüzüne söverim sevgili Kazım Kanat böyle korkaklık böyle utanmazlık böyle kepazlik olmaz
    Kazım Kanat:Ama hocam şimdi aachende...
    Ahmet Çakar:Ne demek aachen nedemek aachen sen ilk yarıda iki gol ye sonrada ahen ahen de olmaz olmaz ben buradan Beckenbauere seslenirim işte ozaman Eyyyyy Beckenbauer sen geçen sezon Magathı neden kovdun "Takım kötü gidiyo diye" peki kimi getirdin "Hitzfeldi" peki sorarım sana Sevgili Beckenbauer Hitzfeldi zamanında kim kovu "Sen kovdun" ulan arlanmaz adam ulan arsız heriz ulan yaşlı bunak demezmiyim ben sana derim hatta sana şerrrrrrrre
    Sabri Ugan :Evet sayın seyirciler bu müthiş programda diğer konuklara söz gelemeden programı bitirelim ki Ahmet Çakar ilerleyen dakikalarda Beckenbauer ve Hitzfeld in anne ve sülalerine iyi dilerklerini iletmesin yakşamlar sayın seyirciler .

Bu arada UEFA da grupdan kimler çıkar kim kaçıncı olur bilene ödül(artık sanal alemde elle tutulur ne olursa )

Abi zor bir gruba dusmussun ama cikarsin sen Devamini bekliyorum

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri