Sağolasın Serhat gelmem çok büyük mucize olur
Ama gelmiş kadar oldum sağolasın![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aslında desteklediğim bir ekip yok. Ama Adana gibi bir şehrimizin Süper Ligde hiç bir klubu olmaması üzücü. En fazla nüfusta 5. sıradalar. Süper Ligde bir Adana takımı görmek için Adana Demirspor'u destekliyorum. Seneye Lig A'ya çıkacaklarından eminim.
Emrah sana yakıştıramadım
Şurada aramızda 30 dakikalık mesafe var Ordu ile niye bizi desteklemiyorsun
Rekabetten mi ?![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Giresun Zaten Favorim ama marasi tutuyorum ilginc bir sehir cunku tarihi falan onlarda ciksa uzulmem
Hatta ordu-Giresun el ele bir cok atilimlarimiz olacak ilerde mesela hava alani ama hala niye yapilmadi
Giresun ciksa bile lig a ya zevkli maclar gecer aramizda iki takimda evsahibi gibi oynar bir giresune geliriz siz orduya
Etimesgut çıkacak bence.
Emrah herkes senin benim gibi düşünse GİRESUN-ORDU rekabeti için ama gerçekten çok az böyle düşünen...
LİG A ya çıkarsak o hava inanılmaz olacaktır.Her hafta maçtayım.Bir hafta Giresun'da diğer hafta Ordu'da![]()
Buyuk ihtimal Giresun ve Sekerspor karsi karsiyagelecek bu maci yenen baa gore finalda adana demirspor ile karsilasir
Evet adana demirspor çok iyi takım![]()
Giresun finale kadar gelemez...
Televizyonda maçı veriyorlar mı?
Yarın izleyebilirim de
Maraş'ım göster kendini hadi be.
Alanyaspor 3-1 Kırıkkalespor
İlk yarı finalist Alanya !
2. yari finalist
Adanademirspor 4-1 Karabukspor
Ilk yari 1-1 son erdi ama 2. yari adana takimi oyuna agirligini koydu golleri
2 sene ordusporun yildiz aslinda gidince bende cok uzulmustum goller Serkan turhan dan geldi
Serkan turhan 2 gol
Ozgur nasuh 1 gol ozgurde sezon basi bize geldi geri gonderdik
Yari Final
Adanademirspor-Alanyaspor
Yarın saat 16.00 da müthiş maç...![]()
Alanyaspor yarı finalde
Türk Telekom Lig (A)'ya Yükselme play-off maçları Bursa'da başladı. İlk maçta MKE Kırıkkalespor'u 3-1 yenen Alanyaspor yarı finale yükseldi.
Hakemler: Hakan Sivriservi, Süleyman Özay, Arkın Akgöl
Alanyaspor: Doğan, Taner, Kenan İmirhan (Dk. 88 Önder Arslan ), Erdal, Hakan, Halit, Semavi, Serkan (Dk. 74 Metin Kurt ), Nedim, Önder Dalkıran (Dk. 62 Metin Telle ), Cihan
MKE Kırıkkalespor: Hamit, Halit (Dk. 79 Coşkun ), Kürşat, Sabri, Çağdaş, Erkan (Dk. 52 Hüseyin ), Oral, Zafer, Mete, Uğur, Yasin
Goller: Dk. 12 Erdal (penaltıdan), Dk. 50 Nedim, Dk. 63 Metin Telle (Alanyaspor), Dk. 61 Mete (MKE Kırıkkalespor)
Sarı Kartlar: Dk. 54 Semavi, Dk.76 Halit, Dk.77 Taner (Alanyaspor), Dk. 12 Hamit, Dk. 73 Çağdaş, Dk. 90 Yasin (MKE Kırıkkalespor)
21.05.2007
Kaynak : AA
favorim alanyaspor aslanım benim
Adana'nın çıkmasına sevindim. Lig A'ya çıkmaları için ilk adımı geçtiler. Alanyaspor'uda eleyeceklerinden eminim.
Adanademirspor´un Lig A´ya cikmasini istiyorum![]()
Giresunspor 3-1 Kahramanmaraşspor
1-0 yeniliyoduk ama bir anda toparlandık 45,48,50 'de gol bulduk ve kazandık...
Gümbür Gümbür GELİYORUZ
ÇOTANAKLAR
Tebrikler =/
Bir dahaki tur Giresun elenir...
Adana demirspor
Sekerspor
Giresunspor
bu 3 luden ikisi filan oynar valla sekerspor yakin goruyorum nedenmi sergen boyle maclari cok sever
Giresun yarı finalde
Türk Telekom Lig A'ya Yükselme play-off maçında Giresunspor, Kahramanmaraşspor'u 3-1 mağlup etti.
STAT: Bursa Atatürk
HAKEMLER: Halis Özkaya, Utku Yılmaz, Nihat Samuz
GİRESUNSPOR: Soner, Levent, Fırat, Emre, Ziya, Cem (Serdar Üçüncü dk. 66), Mustafa, Serkan, Burak (Serhat dk. 84) Mehmet (Hakan dk. 76), Ümit
YEDEKLER: Ufuk, Emrah, Zafer, Halim
TEKNİK DİREKTÖR: Musa Cengiz Demir
KAHRAMANMARAŞSPOR: Orhan Altay, Zafer, Orhan Terzi, Paşa, Veli, Hakan, Mustafa (Serdar Deliktaş dk. 59) Ozan, Ahmet (Bünyamin dk. 81) Ender (Engin dk. 75), Ferit
YEDEKLER: İbrahim, Armağan, Lütüf, Osman
TEKNİK DİREKTÖR: Teoman Tanrıyıldız
GOLLER: Ender (dk. 30) (Kahramanmaraşspor), Emre (dk. 40), Cem (dk. 48), Ümit (dk. 51) (Giresunspor)
SARI KART: Serkan (Giresunspor)
22.05.2007
Kaynak : İHA
Serkancım eğer finale kalırsak BURSADAYIM !!!![]()
sergen herkez gol atar bos gecmez