Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: Colin Kazım Milli Takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Mehmet Topuz'a kötü diyen yok.Aksine Türkiye'nin en iyi sağ kanatlarından birisidir.Ancak Sabri'nin de oldukça üstün özellikleri var..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bursaspora 35 metreden atılan gol
    az alkmaar maçını çevirten asist
    fener maçında uğur boraldan kapıp attırdığı gol
    fener maçında 4 oyuncuyu dizip direkten dönen şut
    bjkye attığı bugünkü gol
    erciyese atılan 35 metrelik gol
    antalya maçında topu kapıp 3 oyuncuyu dizip atılan gol vs vs vs

bunların hangisini sabri yapıyor???

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    EmperoR ve eGowiCh bu size ilk, tek ve son uyarımdır. Karşılıklı atışmayı kesin. Tartışalım ama bu şekilde tartışma olmaz. Gidin msnde veya özel mesajla yapın tartışmanızı. Herkes fikrini belirtir, katılan olur, katılmayan olur, nedenlerini yazar ve biter. Siz kaç tane karşılıklı mesaj atmışsınız, bu devam ederse kuralları uygulamak zorunda kalacağım...
    Nasıl tartışalım sekopej? Ben fikrimi belirtiyorum, o katılmıyor, fikrini belirtiyor, akabinde ben katılmıyorum, fikrimi belirtiyorum, o katılmıyor, fikrini belirtiyor. Hiçbir kırıcı söz yok. Ne ben alınıyorum sözlerine, ne o alınıyor, ne ben geriliyorum, ne o. Şurada futbol muhabbeti yapamayacak mıyız? O Sabri'yi savunuyor, ben Mehmet Topuz'u, ne yapalım şimdi, tartışmayı kes demişsin de, ben fikrimi değiştirip Sabri daha iyidir mi yazayım, veya o Topuz daha iyi mi yazsın? Bizden başka burada Topuz-Sabri konusunda fikrini yazan yok ki karşılıklı tartışma olmasın, biz yazdığımız için öyle oluyor. Ben her seferinde nedenlerimi yazdım görüşün, o da yazdı, bundan daha normal ne var? Anlayamıyorum... Tartışma şeklini izah edersen sevinirim. Sahte üyelik açıp araya mesaj mı yazayım karşılıklı olmasın diye?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    bjkye attığı bugünkü gol

Katılıyorum. Sabri ne gol atabiliyor, ne uzaktan vurabiliyor, ne duran top kullanabiliyor. Ben beğenmiyorum.

Topuz'un yaptıklarını kısaca özetlemişsin, isteyen videolarını bulur izler. Topuz çok iyi oyuncu gerçekten, çok beğeniyorum, üst düzey bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    bjkye attığı bugünkü gol

Deniz iyi güzel söylüyorsun da, her futbolcunun kendine has özellikleri var.. Sabride çok fazla koşuyor, pres yapıyor vs vs.. Ayrıca belki ilk 11'de Mehmet Topuz oynayacak, siz merak etmeyin Fatih Terim milli takımımız için en iyisini düşünür..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Deniz iyi güzel söylüyorsun da, her futbolcunun kendine has özellikleri var.. Sabride çok fazla koşuyor, pres yapıyor vs vs.. Ayrıca belki ilk 11'de Mehmet Topuz oynayacak, siz merak etmeyin Fatih Terim milli takımımız için en iyisini düşünür..
    Mehmet Topuz Yunanistan ve Norveç maçları döneminde çok formdaydı, Sabri'den kat kat iyi performans ortaya koyuyordu ama ona rağmen 11 oynamadı, hatta Yunanistan maçında ilk 18'e bile giremedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    tamam sabri,ye ben kötü demiyorum ama topuz daha iyi diyorum sonuca büyük etkisi olan bir futbolcu.inşallah oynatır dua ediyorum Allah'a o zaman ben susacam zaten
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Mehmet Topuz Yunanistan ve Norveç maçları döneminde çok formdaydı, Sabri'den kat kat iyi performans ortaya koyuyordu ama ona rağmen 11 oynamadı, hatta Yunanistan maçında ilk 18'e bile giremedi.
    evet hatta o antalya maçı sonrasıydı rıdvan dilmen de demişti bunu oynatmalı diye türkiyede hareket halinde böyle sert vuran oyuncu yok demişti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Nasıl tartışalım sekopej? Ben fikrimi belirtiyorum, o katılmıyor, fikrini belirtiyor, akabinde ben katılmıyorum, fikrimi belirtiyorum, o katılmıyor, fikrini belirtiyor. Hiçbir kırıcı söz yok. Ne ben alınıyorum sözlerine, ne o alınıyor, ne ben geriliyorum, ne o. Şurada futbol muhabbeti yapamayacak mıyız? O Sabri'yi savunuyor, ben Mehmet Topuz'u, ne yapalım şimdi, tartışmayı kes demişsin de, ben fikrimi değiştirip Sabri daha iyidir mi yazayım, veya o Topuz daha iyi mi yazsın? Bizden başka burada Topuz-Sabri konusunda fikrini yazan yok ki karşılıklı tartışma olmasın, biz yazdığımız için öyle oluyor. Ben her seferinde nedenlerimi yazdım görüşün, o da yazdı, bundan daha normal ne var? Anlayamıyorum... Tartışma şeklini izah edersen sevinirim. Sahte üyelik açıp araya mesaj mı yazayım karşılıklı olmasın diye?
    Ben konuyu yeni girdim ve uzunca bir süre sizin karşılıklı yazışmalarınızı gördüm. Aynı şeyleri döndürüp döndürüp yazıyorsunuz ve karşı tarafın görüşünü kabul etme gibi bir durumunuz söz konusu değil. Ben bu nedenle bu düşünceyi savunuyorum dersin. O karşı çıkar, sen yine kendi görüşünü belirtirsin falan filan. Ama bu kadar uzarsa ve genelde aynı görüşe yönelik mesajlar karşılıklı atılmaya devam ederse böyle tartışma olmaz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bakin Mehmet Topuz kesinlikle kötü bir futbolcu degil.Cok iyi bir futbolcu.Ama benim demek istedigim sey Sabri o bölgede cok iyi oynuyor,Hamit ile cok iyi anlasiyor.Böyle bir futbolcuyu kesmek mantiksiz degil mi?

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ben konuyu yeni girdim ve uzunca bir süre sizin karşılıklı yazışmalarınızı gördüm. Aynı şeyleri döndürüp döndürüp yazıyorsunuz ve karşı tarafın görüşünü kabul etme gibi bir durumunuz söz konusu değil. Ben bu nedenle bu düşünceyi savunuyorum dersin. O karşı çıkar, sen yine kendi görüşünü belirtirsin falan filan. Ama bu kadar uzarsa ve genelde aynı görüşe yönelik mesajlar karşılıklı atılmaya devam ederse böyle tartışma olmaz...
    Sana da hak veriyorum, ancak cevap vermek zorundayım. Ben mesaj yazıyorum, cevap geliyor, cevap yazmak zorundayım ve yazıyorum, karşı taraf da cevap yazmak zorunda ve yazıyor, dolayısıyla karşılıklı diyalog oluyor, üzgünüm ama bilerek yapılmıyor bu. Sonuçta dikkat edersen mesajlara, ikimiz de futbol konuşmuşuz, fanatizm veya başka bir muhabbet yok. Hatta Aurelio'nun adam dövme konusu da kapatılmış, futbol konuşulmaya devam edilmiş ve hala da devam ediyor, ben diyorum şimdi Sabri'nin bazı meziyetleri yok, Topuz'un var, EmperoR'dan cevap gelecek, ben kendi fikrimi savunucu, destekleyici cevap yazacağım, o da yazacak, sürecek. Özür dilerim kendi adıma ama bilerek olmuyor bu, maalesef isteyerek değil, sonuçta kırıcı veya tahrik edici mesajlar yok, futbol adına bir şeyler var, tek sorun karşılıklı olması, iki kişinin bu muhabbeti yapıyor olması. Arada diğer arkadaşlar da katılınca sorun olmuyor zaten, neyse devam edelim...

Benim fikrim Mehmet Topuz Türkiye'nin en iyi sağ kanadıdır. Topuz gerektiğinde sağ bekte, forvet arkasında ve diğer bölgelerde de oynayabiliyor fakat Sabri sadece sağ kanatta oynayabiliyor.

Sabri'nin fizik gücü oldukça zayıf, Topuz'un ise güçlü, ayrıca Sabri'nin defansik özellikleri neredeyse hiç yok.

Ofans olarak ise Topuz daha iyi, golleri, asistleri, ortaları, pasları, çalımlarıyla direkt katkı sağlıyor.

Sabri'nin tek artısı presi, hırsı ve isteği. Çok hırslı ve presli oynuyor, çok koşuyor, tıpkı Tuncay gibi... Topuz da çok mücadeleci, hırslı ve presli, ama Sabri daha presli oynuyor. Topuz'un da ondan geri kalır yanı yok bu konuda gerçi.

Topuz gerçekten mükemmel futbolcu diyorum sonuç olarak, üstüne sağ kanat tanımam. İstatistikler de onun 1 numara olduğunu gösteriyor bölgesinde.

Biz burada birbirimize hakaret etmeden,fanatizm yapmadan tartisiyoruz Serkan abi.Egowich´in dedigi gibi Aurelio konusu hemen kapandi zaten.Ben Sabri´yi o bölgenin adami olarak görüyorum,kendisi Mehmet Topuz´u o bölgenin adami olarak görüyor.Bu da dogal olaraktan tartismamiza neden oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sana da hak veriyorum, ancak cevap vermek zorundayım. Ben mesaj yazıyorum, cevap geliyor, cevap yazmak zorundayım ve yazıyorum, karşı taraf da cevap yazmak zorunda ve yazıyor, dolayısıyla karşılıklı diyalog oluyor, üzgünüm ama bilerek yapılmıyor bu. Sonuçta dikkat edersen mesajlara, ikimiz de futbol konuşmuşuz, fanatizm veya başka bir muhabbet yok. Hatta Aurelio'nun adam dövme konusu da kapatılmış, futbol konuşulmaya devam edilmiş ve hala da devam ediyor, ben diyorum şimdi Sabri'nin bazı meziyetleri yok, Topuz'un var, EmperoR'dan cevap gelecek, ben kendi fikrimi savunucu, destekleyici cevap yazacağım, o da yazacak, sürecek. Özür dilerim kendi adıma ama bilerek olmuyor bu, maalesef isteyerek değil, sonuçta kırıcı veya tahrik edici mesajlar yok, futbol adına bir şeyler var, tek sorun karşılıklı olması, iki kişinin bu muhabbeti yapıyor olması. Arada diğer arkadaşlar da katılınca sorun olmuyor zaten, neyse devam edelim...

Tartışın, size tartışmayın diyen yok, ayrıca fanatizm yaptınız diyen de yok. Ama yazdıklarınızı arka arkaya okudum ve hep aynı şeyleri yazmışsınız. O iyi, hayır değil, bu şekilde bir sürü mesaj olmuş, karşı tarafın yazdığına bir cevap değil, hep kendi görüşünüzü savunmaya yönelik mesajlar atmışsınız ve bıraksam bu böyle sabaha kadar uzayıp gider ve bir sonuç alınmaz. Çünkü karşı tarafın görüşünü önemseyip, ona göre düşünmüyorsunuz.

Bu konu harici atılan son mesajdır. Bana cevap vermek isteyen özel mesajı kullanabilir....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bakin Mehmet Topuz kesinlikle kötü bir futbolcu degil.Cok iyi bir futbolcu.Ama benim demek istedigim sey Sabri o bölgede cok iyi oynuyor,Hamit ile cok iyi anlasiyor.Böyle bir futbolcuyu kesmek mantiksiz degil mi?
    dostum tamam sabride iyi kötü demiyorum ben ancak mehmet topuzuda orada denememek mantıksızlık değil mi?
    hırsına gelince zaten bugünk
    beşkitaş maçında golunu hırsı üzerine attık ondna önce faul verilmedi çok sinirlendi ve attı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hemen hemen hepsini okudum kimin yaklaşık olarak ne düşündüğünü az çok anladım.
    Ben bugün Mehmet i izledim gerçekten sabriden çok daha iyi oyuncu.Ofans olarak daha gelişmiş özellikleride olsa kademeleri iyi markajda fena sayılmaz ayrıca iyi şut çekiyor.Bunu tartışmaya gerek yok ama daha iyi değil sahada daha uyumlu olan kurallara uyan oynar.O yüzden Fatih hoca işini bilir.

Sabri'nin Hamit iyi anlaşıyorlar, Topuz ile Hamit de iyi anlaşıyorlar. Daha zorlu maçlarda Sabri'nin fizik gücü yetersiz kalabilir. Brezilya maçında göreceğiz, güzel bir fırsat olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

herşey fatih hocada bitiyor sonuçta onun kararını beklemek gerekir tartışmaya gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Genel olarak kadroyu beğenmedim. Gereksiz çağırılan oyuncular olduğunu düşünüyorum. Euro 2008'de kesinlikle bulunmalıyız. Futbol organizasyonlarında ülkeler bazında 5 senedir Türkiye ismi geçmiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Brezilya maçında tam olarak ortasahamızı göreceğiz bakalım neler olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bosverin arkadaslar kadro yapmayi bosnayi terimden iyimi taniyorsunuz o simdi kasetleri izleyince iyi bir kadro cikarir terim en iyisini bilir zaten terimin kadrosu belli yunanistan ve norvec macindan farkli ilkonbir olmaz
    Kaleci buyuk ihtimal rustu olacak her iddiasina varim bosuna cagirmadi onu

Bosna maci ilk onibiri yuzde 99 boyle olur
    defans belli servet ve gokhan zan ikilisi sol bek volkan yaman sag bek hamit bunlar garanti
    Kanatlar sabri ve arda
    gobek aurellio ve emre
    forvet tuncay digeri kim olur bilemem
    terim yuzde 99 bu kadroyu cikaracak bunuda bir yere not alin

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Farklı onbir bence olacak çünkü orda biraz daha kontrollü olmak lazımdı.Artık o kadarına gerek yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

sabriyi ölsem oynatmam milli takıma bile çağırmam. hatta gs nin pilot takımı beylerbeyinde oynamalı galatasaraya bile yakışmıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eğer Fatih Terim hala o eski Fatih Terimse ki ben öyle olduğuna şüphe ile bakıyorum ozaman Oğulcan senin dediğin gibi bir kadro çıkar ama Fatih Terim değiştiyse ki değişti bence Galatasaray'a UEFA Kupasını kazandıran Fatih Terim değil ozaman Emrah'ın dediği gibi kadro pek değişmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    sabriyi ölsem oynatmam milli takıma bile çağırmam. hatta gs nin pilot takımı beylerbeyinde oynamalı galatasaraya bile yakışmıyor
    Mahmut valla cok haklisin galatasarayda adamin bir isabetli ortasi yok ama milli takimda neden se iyi oynuyor bizde neden oynamiyor anlamiyorum hatta bazen kiziyorum diyorumki ya milli takimda ne guzel ortalar paslar yapiyorsun bize gelince colapa gibi oynuyorsun diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beyler ama milli takımda önünde hamit,yani ileri çıktığında arkayı kapatabilecek derece defans becerisi olan bir adamın verdiği rahatlık var ayrıca hamit biraz da içeriye doğru oynamayı seviyor ve sabri de çizgiden bindirince göze batıyor.

Bizde Sabri sag bek oynuyor.Adam bu boyla,fizikle ne yapsin sag bekte?Sag kanatta oynadimi da arkada Cihan oldugu icin kendini rahat hissedemiyor.Mecburen defansif oynuyor.Bu da performansini etkiliyor direk.Ama milli takimda Hamit ile cok iyi anlasiyorlar ve Sabri orada cok iyi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kadroda bir kaç gereksiz isim var genelde iyi bir kadro seçim yapmak zor hakikate ama İmparator en iyisii çıkartır...
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mehmet Topuz kadrodan çıkarıldı

Bosna-Hersek ve Brezilya maçı hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımızın kamp kadrosundan, sakatlıkları nedeniyle Mehmet Topuz ve Uğur Kavuk çıkarıldı.
    Sağlık ekibi tarafından yapılan muayene ve tetkikler sonrasında, Milli Takımlar Teknik Heyeti bu oyuncuların kamp kadrosundan çıkartılmasına karar verdi.
    işte bu çok kötü oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mehmet Topuz'un çıkması kötü oldu hakikaten
    So what?
    Saike

Mehmet Topuz'un çıkarılmasına üzüldüm Türkiye'nin şu an en iyi 2 oyuncusundan biri, gerçekten kötü oldu.

İki oyuncu alabilir kadroda Fatih Terim, bakalım kimleri alacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz kadrodan çıkarıldı
    Bosna-Hersek ve Brezilya maçının hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı'nın kamp kadrosundan, Mehmet Topuz ve Uğur Kavuk sakatlıkları nedeniyle çıkarıldı. Sağlık ekibi tarafından yapılan muayene ve tetkikler sonrasında, Milli Takımlar Teknik Heyeti, bu oyuncuların kamp kadrosundan çıkartılmasına karar verdi.

27.05.2007

Kaynak : DHA

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri