dün orkun bizi gülmekten kırdı geçirdi ama gerçekten bi yandan da hayran bıraktı bi hazırlık maçını final havasnda oynadı ... simovic e benzettik biz saçlardan dolayı falan eski kalecileri andryo ama ayrı bi hava getrdi takıma![]()
dün orkun bizi gülmekten kırdı geçirdi ama gerçekten bi yandan da hayran bıraktı bi hazırlık maçını final havasnda oynadı ... simovic e benzettik biz saçlardan dolayı falan eski kalecileri andryo ama ayrı bi hava getrdi takıma![]()
Sadece ozetlerden izledigim kadari ile her ne kadar refleksleri iyi olsa da kurtarislari yaparken tokatladigi topun nereye gidecegini pek hesaplamiyor gibi geldi. Evet, hareketli, refleksler iyi, hatta cok konsantre. Ancak ozellikle Galatasaray'in geriye yaslandigi maclarda atilan sutlari ya tutmasi, ya da disariya dogru tokatlamasi lazim. Ceza sahasi icine dogru biraktigi toplar cok can yakar.
Orkunu dünkü macta tipi bir acayipti insana dönmüs kurt tibi vardı yüzünde
Orkun milli takıma göz kırpıyor
Ömer abiye katılıyorum Hatta Bir gaza geldi kornerde bosa cıktı ama cok iyi yer tutuyor macı dıkkaetle takip ediyor
Orkun un yuzune hirs burumustu sadece bu kadar.. Aslinda Aykutla degismeli oynasalar lig boyunca ..hem en iyi oynlarini oynarla hem kulubedeki kusmez..Ayhan midir o herif futboldan cakiyosa bn de Uefa ya baskan olurum gece gece sinirlerimi bozdu yav..Hikmet Karaman ne dedi kali bi sunum yapti hayran kaldik...
Anıl ilk defa oynadığı maçta sol bek olarak oldukça başarılıydı hatta Ferhat'tan bile daha formda gözüktü.
Barış Öztürk oyun tarzı ile bana Hamit Altıntop'u hatırlattı. Serkan Çalık da tıpkı Yıldıray Baştürk gibi dikine oynayan, bire birde çok etkili, şutları iyi olan, süratli ve teknik bir oyuncu. Her ikisi de mutlaka ilk 11'de oynamalı.
Kaleci Orkun'u da çok beğendim, refleksleri harika. Özgürcan da beklediğimden çok daha iyi oynadı.
Serkan Calik hakikaten Saviola tipi bi adama benziyor cok kaliteli bence 2. Ribery olabilir...