Ilk maclarda kotu Basladik ama Ilerdeki maclar icin cok umutluyum..Sakatliklar azalmaya basladi ve istedigim ilk 11 sahaya cikmaya basladi..
Ilk maclarda kotu Basladik ama Ilerdeki maclar icin cok umutluyum..Sakatliklar azalmaya basladi ve istedigim ilk 11 sahaya cikmaya basladi..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
VE BOMBALAR PATLADI HEMDE 2 TANE BIRDEN !!!!
SİZLERİNDE ISRAR ETTİĞİNİZ DİEGO'YU REAL MADRİD'E KAPTIRINCA 2 TANE BİRDEN ALMAK İSTEDİM.....
1.BOMBA
YILDIRAY BAŞTÜRK
Yıldıray imzadan sonra yaptığı açıklmada:
- ''Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. 100. yılımızda Avrupa'yı sarsmaya geliyoruz.'' dedi. Yıldıray yeni sezonda '' 17 '' numaralı formayı giyecek.
2. BOMBA
GELECEĞİN FİGO'SU
İBRAHİM AFFELAY
AFFELAY İMZADAN SONRA :
- ''Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğimin farkındayım. 100.yılımızın ne kadar önemli olduğunu Sayın Nihat Özdemir bana uçakta gelirken anlattı. 100.yılımızda Avrupa'da Bomba etkisi yaratacağız. Kezman ve Babel'i çok iyi tanıyorum. Çok hızlı hırslı bi futbolcular. Kezman Psv forması giyerken 2 kere gol kralı olmuşu. Benim verdiğim paslarla İnş. Bu sezon da gol kralı olacak. Bu stadda bir kere maç yapmıştım onda da 3-0 yenilmiştik. Muhteşem bi taraftarı var Fenerbahçe'nin bunu çok iyi biliyorum. Benim buraya gelmemi sağlayan Sayın Serkan BÜYÜKGÜROĞLU ve Sayın Başkanımız Aziz YILDIRIM'a çok çok teşekkür ediyorum.'' dedi. Ayrıca Affelay yeni sezonda '' 8 '' numaralı formayı giyecek.
Güzel transferler Serkan![]()
Güzel Transfer SerkaN...Orta Saha iyice güçlendi...
Bi futbolcular
Guzel gidiyosun serkan.Favorim sensin.
Galatasaray bomba transfer yapmıyacakmı yönetim nerde
Saol Kerem. Bu arada bjk çok sessiz oyundaGel bjk sen ol
Evet Fıratcan orta saham çok güçlendi. Özellikle Affelay gerçekten harika bi oyuncu uzaktan şutları harika.
Bi futbolcular derkenannamadım
ee başka favori varmı kii
Galatasaray yönetimi bomba peşinde deil galiba genç oyuncu aldı ziya arkdaşımz. Bi bildiği vardır elbet
BU ARADA ARKADAŞLAR YARIN ANKARA'YA GİDİYORUM. KARİYERE KISA BİR ARA VERİCEZ. GELİNCE KARİYERE DEVAMMM.
[QUOTE=sekocan;762442]Saol Kerem. Bu arada bjk çok sessiz oyundaGel bjk sen ol
Bizim kariyer bitti zaten.Transfer dönemi bitmediyse gelirim
.Sen şu Ankaraya git gel bakalım o zamana kadar lim öle kim kala
![]()
You can call me a hero.
Herşeye rağmen CimBom diyorum ben
Yıldıray süper olmuş TSL ' de harika oynar o. Hiç unutmam CL finalinde 120.dk da gol atıp şampiyon yapmıştı bizi..![]()
Serkan iyi transferler maçlar ne zamana ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Hepinize başarılar..
Ankaraya gitcekmiş ya.....Kısa bir süre kariyer yokmuş...
Oylesine bir isim ..Lutfen burda sadece Kariyer ile ilgili konusalim..
Tatilden Sonra devam edecik..Bizi takip etmeye unutmayiniz!!
You can call me a hero.
Bekliyoruz...
yaa bende lige katılmak istiomm
Her zaman Galatasaray..
ne oldu kariyere
bEN Tatilden döndümiStanbul'da(yım) Zasa arkadaşıma ulaşırsam yarından itibaren devam edeceğiz
İyi o zaman bekliyoruz![]()
bende kariyerin takipçilerindenim GALATASARAY favorim,ikinizede başarılar
__________________________________________________ __________________________
benimle ortak kariyer yapan arkadaşlar aranıyor,benimle ortak kariyer yapan war mıı??
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
adresimi weriyim
msn=mert_ultraslan_1905_95
Devamını bekliyoruz. Zasa'ya ulaşılabildiyse tabii![]()
Serkan gerçekden çok iyi transferler yapmışsın.Bende Fenerbahçe'liyim ve favorim tabi ki Fenerbahçe...
Ancak dostum defansa takviye yapmayı düşünmüyormusun?Hucuma bence çok falza oyuncu almışsın.Ayrıca çok gol yiyorsun.
Everton'da Yobo var.Edu ve Lugano yavaş oyuncular,Yobo'yla bu açığı kapatabilirsin![]()
Bende bu kariyerin takipçisiyim Galatasaray'lı olduğum için favorim Galatasaray.Galatasaray'a başarılar...
Devam etmiyomusunuz Serkan?
başarılar fb nin transferler süper
favorim fenerbahce
Arkadaslar ben yeni geldim Tatilden ve Sekochan ustamis yeni dedi Oyunu bulamiyorum diye maalasef kilitlemeliyiz konuyu
You can call me a hero.