ben fbyle son sampiyonlar ligi elemelerinde steuyla oynamistim romanya milli takimininda macini izlemistim sol kanatta cok iyiler adrese gonderiyorlar toplari kulaginda kupe olsun sola saglam kisileri koy
ben fbyle son sampiyonlar ligi elemelerinde steuyla oynamistim romanya milli takimininda macini izlemistim sol kanatta cok iyiler adrese gonderiyorlar toplari kulaginda kupe olsun sola saglam kisileri koy
ve 11 günlük milli maçlar için verilen arada yattara gine milli takımına çagrıldı ve milli takımdan sakat döndü 1 ay yok.. bende hemen ali tandogana hazır ol talimatı verdim. kayseri maçı geldi çattı.. takımın kondiksonu iyiydi verilen arayı iyi degerlendirdik
süper lig 5. hafta
trabzonspor - kayserispor
geriye düştügümüz maçta kazanmayı bildik. kazanmayı hakettik ama yaklasık 15 dkkalık süreyi 10 kişi tamamladık stres dolu 15 dakika.. ceyhun oyundan atıldı mac sonunda uyarı verdim ceyhunda uyarıyı haklı buldu ceyhun 2 mac yok..
maç sonrası açıklama yapmadım
uefa
uefa eleme maçında rakip dinamo.. iddia tahmincileri macın fovarisi dinamo olarak gösteriyor ben ise deplasmanda olmamıza ragmen takımı ofansif cıkartıcaktım..
maçı yine 10 kişi tamamladımhemde 45 dakika 10 kişi oynadım 2-0 önde maçı bitirmeyi bildim cok sayıda pozizyon kacırdık rakip varlık gösteremedi . 10 kişi kaldıgım bölümlerdede cok etkiliydim ama son vuruslarda kaleciye takıldım rakibin dogru düzgün bir pozizyonu bile yok
maçtan sonraki acıklamalarım
işi burda bitirdik. rakibi eledik diyebiliriz rahatlıkla.. biraz daha dikkatli olsaydık 4 - 5 tane atardık hüseyinin 45. dk. da oyundan atılması üzüntü verici 1 hafta maaş kesimini cezası ile karşşı karşıya kalacak rakibin kaleciside başarılı maclarından birini cıkardı.
röpörtaj...
muhabir : bu işi burda bitirdik dediniz avniakerdeki macta nasıl kadroyla sahaya cıkcaksınız.?
ben : yedek agırlıklı kadroyla cıkacagız cunku bu macın hemen ardından galatasaray ile maç yapacagım o maç oldukca önemli..
muhabir : hüseyin oyundan atıldı ve tek forvete döndünüz rakibin atakları bile dogru düzgün yoktu 2 forvet yapıp farka gidebilirdiniz neden yapmadınız _?
ben : riske girmedim 2-0 neyimize yetmiyor hem futbolcularımı bu farklı skor ankaragücü macı için etkileyebilirdi..
muhabir : hüseyin atıldıktan sonra musampa o bölgede mucadale etti. perfonmansı nasıldı?
ben: musampa zaman zaman orda oynuyabilecek bir futbolcu perfonmansıda güzeldi
SÜPER LİG 6. HAFTA
RAHAT MAC OLDU MACI 11 KİŞİ TAMAMLADIGIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
türkiye kupasında gruplar belli oldu
teknik direktör yunus emre iyi bir kura cektiklerini söyledi..
trabzonspor ligde 2 tane peş peşe derbiye cıkcacak bu maclar liderlik için büyük önem taşıyor 2 maçı trabzonspor kazandıgı taktirde lider olucak beşiktaşla kendi sahasından galatasarayla deplasmanda oynuyacak galatasarayın suana kadar puan kaybı yok ts nin ankaraspor karşısında beraberligi var. onun için bu maç büyük önem taşıyar bjk ise ligde 10. ve başkan yıldırım demirören kongre kararı aldıklarını söyledi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gencoyu izleyecem macları oynayacam ve koyacagım bu geceönümüzde 2 derbi var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SÜPER LİK 7.HAFTA
Ts-bjk
güzel bir galibiyet aldık
uefa eleme rovanş maçı..
yedek agırlıklı cıktıgım kadroda rahat bi maç oldu zaten 1.maçta deplasmanda bitirmiştik işi..
ve uefada gruplarda oynamaya hak kazandık
ve kuralar çekildi..
teknik direktör yunus emre seyhan GRUPTAN CIKCACAKLARINI SÖYLEDİ
SÜPER LİG 8.HAFTA
galatasaray - TRABZONSPOR
BU KARŞILAŞMADAN GOL SESİ CIKMADI LİGİN 2 NAMAGLUP TAKIMI UNVANLARINA DEVAM ETTİ BÖYLECE TRABZONSPOR 2. BERABERLİGİNİ ALIRKEN GALATASARAY İLK PUAN KAYBINI VERDİ
SÜPER LİG 9.HAFTA
konyaspor - TRABZONSPOR
bu maçta iyi perfonmans ortaya koyamamıza ragmen kazandık..
TÜRKİYE KUPASINDA GRUPLAR BELLİ OLDU..
uefa gruplar 1. maç
TRABZONSPOR - AZ
gökhan ünal ve ersen martin adeta rakip defansı dagıttı bir topumuzda direkten döndü kazandık sonucta.. rakip forveti durdurma taktigim işe yaradı şota eski takımına karşı oynadı tribunlerde sota ya destek vardı..
SÜPER LİG 10.HAFTA
TRABZONSPOR- denizlispor
maçta kötü futbol ortaya koyduk buna ragmen tartışmalı penaltıyla macı kazandık rakibimiz galatarasarayda 1. sırada namaglup durumuna devam ediyor
başarılar güzel çalışma![]()
Güzel gidiyo maçlar
Puan durumu koyarsan güzel olur!
Masallah her maci kazaniyorsun
Puan durumu koyda bakalim Sampiyonluga ne kadar kaldi
Harıkasın ADAŞ inşallah sampıyon olursun puan durumunu ıstıyoruz
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sivas spor evinde galatarasarayı 2-0 yendi.. o macı izlerken sivasın gollerini teknik heyet halinde cok sevinmiştik.. artık manisayı yenersek lideriz..
SÜPER LİG 11.HAFTA
manisaspor - TRABZONSPOR
son haftalarda kazanmamıza ragmen bi türlü iyi futbol ortaya koyamıyorduk. taktik degiştirtirmeye karar verdim forumda bulunan v 3.0 bindirmeler taktigini kullandım maç cok zevkli oldu sonucta biz kazandık 1-0 olsun bizim olsuniyi futbol ortaya koyduk hakketmiştik.. lider olduk
maç sonrası yaptıgım acıklamalar
ilk defa taktik degiştirdik cok degişik bir taktikle ( 4-3-3 ) taktigiyle mucadale ettik göze hoş gelen maç oldu
türkiye kupası 1. grup maçı
TRABZOSPOR - ANKARAGÜCÜ
4. dk da işi bitirdik
SÜPER LİG 12.HAFTA
TRABZONSPOR -antalyaspor
4-3-3 taktigiyle oynadık yine cok gol kacırdık gollerin 2 si duran toptan teyfik frikikten attı musampa penaltıdan gökhanda kafaylasonuc itibariyle cok kacırdık cok hoş oynuyoduk yeni taktikten memnunum 3-0 lık skor taraftarları mutlu etti
SÜPER LİG 13.HAFTA
sivas - TRABZONSPOR
Bu sivasspor galatarasarayın namaglup unvanını bozmustu dolayısıyla benide lider yapmıstı cekindigim maclardan bir tanesiydi ama kazanmayı bildik ama cok sinirlendigim maçtı risp cok hata yaptı rakkibin bir topu direkten geri geldi.
maç sonrası yaptıgım acıklama
sivassporu yenerek 1 maç fazlasıyla 2. ile olan puan farkını 5 e yükselttik korktugum olmadı namaglup devam ediyoruz futbolcularımızı tebrik ediyorum takıma 2 gün izin verdim.. geliyor geliyor ŞAMPİYON GELİYOR
SON 6 LİG MACINDA GOL YEMEDİK
TRABZONSPOR KALECİSİ VE DEFANSINDAN BÜYÜK BAŞARI..
bu konuda yunus emre nin yaptıgı acıklamada : defansımı ve kalecimi kutluyorum ama pozizyon vermiyoruz desek yalan olur.. bu büyük başarının nedeni taktiktir. oynayacagım rakibi abluka altına alıyorum![]()
13. hafta süper lig puan durumu
![]()
Topragim senin Puan durumunda sorun var galiba avaraj 17 yerine -17 diyor
Eee yeni maclar nezaman
süper lig 14.hafta
TRABZONSPOR- erciyes
maç sonunda defansımı eleştirdim çok pozizyon verdik çok allahtan rakip forvet beceriksizdi teyfik frikikten 87de rahatlattı..
SAKATLIKLAR CAN SIKICI..
trabzonspor ersen martin ve teyfik köse yaklasık 1 ay yok..
UEFA GRUP 2. MAÇ..
austria wien - TRABZONSPOR
maç öncesi sakatlıklar can sıkıcıydı.. deplasmandada kötü karsılandık kafilemize yumurta yagdırdılarbunlardan biri yattaranın başına geldi (zavallım soguk suda yıkadı başını
) yattaraya yumurta atan vatandaş emniyet tarafından kelepcelendi. stada gelirken otobüsümüzün önü kesildi taşlar yagdırdılar ben stadda bizim basına şu acıklamayı yaptım bu yaptıkları yanında kalmayacak bunu uefaya rapor edicegiz. maç öncesi sahayı ıslattılar.. ama gurbetciler bizi taraftarsız bırakmadı.
iyidefans yapmamıza ragmen beklenmiyen anda golü yedik bu golun şokunu ilk yarı boyunca atlatamadık.. oyuncularımı ilk yarı sonunda çıkın sahaya gösterin kendinizi dedim.. gökdenizin ortasında gökhan skoru 1-0 yaptı bu dakikadan sonra iki takımda goleyaklasmasına ragmen golü bulamadı.
uefa gruplar 3. maç
TRABZONSPOR - espanyol
espanyol güçlü bir ekip ispanyada ligde 5. sıradalar avniaker doluydu ispanyollara kendimizi göstermemiz lazımdı... espanyol takımı maça 3 puan gözüyle bakıyordu
espanyollar cok etkili geliyordu ilk yarının ortalarında golu buldular 34 de ceyhunun kullandıgı kornerde seken topu ufukhan tamamladı ve skora eşitlik geldi ilk yarı bitti.. espanyol ile başabaş mucadale yapıyordık 53 de golü buldular 5 dk içinde bizde dramatik şekilde cevap verdik cok güzel organize bir şekilde gol attık takımımı golden sonra alkışladım sonra uzun toplarla defansın arkasına toplar attırarak oynattım takımı pozisyonlarda bulduk ama gol bulamadık rakipte etkili geldigi pozizyonlar oldu
maç sonrası espanyol teknik direktörü macın cok zevkli geçtigini ve türklerin bir kez daha ne kadar etkili oldugunu gördük 2 takımda tebrik ediyorum bir muhabir şu soruyu sordu ts de begendiginiz oyuncular oldu mu transfer etmek istediginiz _? çok yıldızları var ama suanda transfer sezonu deil rakip namaglup olmasıyla beraber kötü sonucaldıgımız söylenemez.
maç sonrası basın toplantım :
zevkli maç oldu ofans bakımından etkiliydiler onları durdurmak bir hayli zordu ama bizde etkiliydik kötü sonuc aldıgımız söylenemez ama tabii ki yenmek isterdik ama olmadı.
röpörtajım :
muhabir : teyfik ve ersen martin yoktu eksikliklerini cektiniz mi bu macta ?
ben : öncelikle teyfik deil tevfik eksik bir oyuncu olması hem yedek hem ilk onbir bakınından her zaman için takımı olumsuz etkiler
muhabir : uefada gruplardan cıkabilecekmisiniz ?
ben: suanda ki duruma bakarsak cıkarız
muhabir: transfer yapacakmısınız _?
ben : yönetim bütce verirse evet
uefa e grubu puan cetveli
uefa e grubunda kalan maçlar
leverkusen maçından puan cıkarmamız lazım
süper lig 15.hafta
TRABZONSPOR - sakaryaspor
rakibe pozizyon vermedik sıkıcı maçtı ama kazanmayı bildik
15. HAFTA SÜPERLİG PUAN DURUMU
![]()
lıgdekı durumun ıyı.wıen macı ya berabere yada espanyol alır.leverkusen macından galıp ayrılmaya bak
Yunus su anda bütcen ne kadar?
[SÜPER LİG 16. HAFTA
bursaspor- TRABZONSPOR
malesef maçtan 1-0 yenik ayrıldık namaglup ünvanımız sona erdi leverkusen gibi birmaç öncesi moralleri 0 a indirdi gol yedikten sonra rakip kaleyi abluka altına almamıza ragmen golu bulamadık bursa cok iyi kapandı.
ankaraspor TRABZONSPOR a moral verdi![]()
galatarasaray ankaraspora deplasmanda 1-0 yenilerek trabzonspora moral verdi 6 puanlık fark devam ediyoröte yandan trabzonsporda kiki musampa sakat yaklasık 2-3 hafta yok
uefa e grubu 4. maç
leverkusen - TRABZONSPOR
leverkusen şehrine ayak bastıgımızdan andan beri büyük ilgiyle gurbetçilerimiz tarafından karsılandık bu maç çok önemliydi olası bi yenildi de direk elenirdik oyuncularıma macın önemini anlattım.. gruptan cıkma sözü verdiler..
Maça leverkusen etkili başladı biz ise kontra atakla cevap vermeye calıstık ceza sahası içine gelen topları başarıyla uzaklastırdık ilk 45 dkyı nefesnefese bitirdik 2.yarıda futbolcularıma size güveniyorum dedim.. hemen ikinci yarının başına gökhan ünal sakatlandı.. oyuna umutu soktum baskı yedigimiz dakikalarda defanstan hüseyinin uzun pasında kontra ataga kalktık ve umut golü attı büyük sevinç yaşadık trabzonda horanlar tepilmeye başlanmıştı bileodakikadan sonra oyunun hakimiyeti bize geçti
maçtan sonra ki acıklamalarım
iyi futbol ortaya koyduk rakip defansı 75 de iyi yakaladık ve golü bulduk grupta 1.olduk cok mutluyuz. oyuncularımı tebrik ediyorum
e grubunu 1. tamamladık
uefa firsh knockout round kuraları çekildi..yunan rakip
panathinaikos
yunus yaptıgı acıklamada yunanları eleyeceklerini söyledi belki zorlanabiliriz ama kesin eleriz dedi. ÖTE YANDAN GÖKHAN ÜNAL 3 HAFTA SAHALARDAN UZAK
UEFA KUPASI 2nd knockout round kurası çekildi..
fb ile TS UEFADA KARSI KARSIYA GELEBİLİR..
trabzonspor yunan ekibi elemesi halinde
iskoç ekip fenerbahceye elenmesi halinde 2nd knockout roundda karsıkarsıya gelicek..
yunus emre yaptıgı acıklamada celtic ve fb yide eleyecek güçteyiz fbnin celtici elemesini istiyoruzki türk tarihinde bir ilke imza atalımtabi bizimde yunan rakibi elememiz gerekiyor
türkiye kupası b grubu 2. maç
konyaspor - TRABZONSPOR
-3 derecelik hava vardı tribunler bomboştu ( 139 taraftar ) beraberligde razıydımgökhan ünalı arar gibi olduk malum 3 hafta yok
ikinci yarınınbaşlarında ceza sahası carprazında ayman orta niyetiyle açtı ama top kaleye girdi.. bu gol 3 puanı getirdi gökdenizin formu göze carptı iyi oyun ortaya koydu böylece türkiye kupasında b grubunda 2.maçımızdanda 3 puankopardık
gökdenizle ilgilenen biridaha cıktı..
gökdenizin artan formu var gökdeniz gitmek istiyor yunus emre kararını vermedi( gerçek hayatta gökdenizi cok severim
)
SÜPER LİG 17.HAFTA
gençlerbirligi - TRABZONSPOR
bu maçta temkinliydim -5 derece hava vardı ama hava beni etkilemedi 3-0 kazandık ama rakipe de pozizyon verdik maç esnasında gs- fb derbisinide takip ediyordumfb yenseydi puan farkı 9 a cıkcaktı ama galatasaray yendi puan farkı 6 da kaldı
İLK DÖNEM PUAN DURUMU...
YEDİGİM GOLE DİKKAT SADECE 17 MACTA 4 GOL YEDİMDEFANSIMA TEBRİKLER
ilk dönem degerlendirmesi :
4 büyüklerde en başarılı :TRABZONSPOR
anadolu takımlarında flaş takım : ankaraspor
hayal kırıklıgı yaşayan takımlar : fenerbahce , beşiktaş , g.birligi ve ankaragücü
yorumları esirgemeyin
Bence büyük denen takimlarin en iyisi sensin ama en flas anadolu takimi ankara degil Trabzonspor![]()
kardes basarilar fenerdeyken o panatlilar bana neler yapti yunan bayragini yariya indirme zamani artik
Tebrikler ADAŞ HARIKASIN
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ben hazirlik macindaydim inan pur dikkat takip ediyorum heyecanla onlara o ay yildizli bayragi itaat ettir yunana onlari karadenize dokme zamani
yuru yunus arkandayim ez su yunanlari
yenılırsende ıstıfanı ver hıc bekleme![]()
yaw sakin olun yaw daha onları ezmemize yani maça 2aydan fazla süre var![]()
olsun gazı sımdıden verelım![]()
![]()
Yunus Yunanlara yenilirsen sen istifa etmeden biz seni indiririz ordan![]()