Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 150 sonuç

Konu: ilk hedef tamamlandı sırada yeni hedefler.. [trabzonspor kariyer]

Hybrid View

ben fbyle son sampiyonlar ligi elemelerinde steuyla oynamistim romanya milli takimininda macini izlemistim sol kanatta cok iyiler adrese gonderiyorlar toplari kulaginda kupe olsun sola saglam kisileri koy

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cool

ve 11 günlük milli maçlar için verilen arada yattara gine milli takımına çagrıldı ve milli takımdan sakat döndü 1 ay yok.. bende hemen ali tandogana hazır ol talimatı verdim. kayseri maçı geldi çattı.. takımın kondiksonu iyiydi verilen arayı iyi degerlendirdik

süper lig 5. hafta
    trabzonspor - kayserispor

geriye düştügümüz maçta kazanmayı bildik. kazanmayı hakettik ama yaklasık 15 dkkalık süreyi 10 kişi tamamladık stres dolu 15 dakika.. ceyhun oyundan atıldı mac sonunda uyarı verdim ceyhunda uyarıyı haklı buldu ceyhun 2 mac yok..

maç sonrası açıklama yapmadım
    uefa
    uefa eleme maçında rakip dinamo.. iddia tahmincileri macın fovarisi dinamo olarak gösteriyor ben ise deplasmanda olmamıza ragmen takımı ofansif cıkartıcaktım..

maçı yine 10 kişi tamamladım hemde 45 dakika 10 kişi oynadım 2-0 önde maçı bitirmeyi bildim cok sayıda pozizyon kacırdık rakip varlık gösteremedi . 10 kişi kaldıgım bölümlerdede cok etkiliydim ama son vuruslarda kaleciye takıldım rakibin dogru düzgün bir pozizyonu bile yok

maçtan sonraki acıklamalarım
    işi burda bitirdik. rakibi eledik diyebiliriz rahatlıkla.. biraz daha dikkatli olsaydık 4 - 5 tane atardık hüseyinin 45. dk. da oyundan atılması üzüntü verici 1 hafta maaş kesimini cezası ile karşşı karşıya kalacak rakibin kaleciside başarılı maclarından birini cıkardı.

röpörtaj...
    muhabir : bu işi burda bitirdik dediniz avniakerdeki macta nasıl kadroyla sahaya cıkcaksınız.?
    ben : yedek agırlıklı kadroyla cıkacagız cunku bu macın hemen ardından galatasaray ile maç yapacagım o maç oldukca önemli..
    muhabir : hüseyin oyundan atıldı ve tek forvete döndünüz rakibin atakları bile dogru düzgün yoktu 2 forvet yapıp farka gidebilirdiniz neden yapmadınız _?
    ben : riske girmedim 2-0 neyimize yetmiyor hem futbolcularımı bu farklı skor ankaragücü macı için etkileyebilirdi..
    muhabir : hüseyin atıldıktan sonra musampa o bölgede mucadale etti. perfonmansı nasıldı?
    ben: musampa zaman zaman orda oynuyabilecek bir futbolcu perfonmansıda güzeldi

SÜPER LİG 6. HAFTA

RAHAT MAC OLDU MACI 11 KİŞİ TAMAMLADIGIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

türkiye kupasında gruplar belli oldu

teknik direktör yunus emre iyi bir kura cektiklerini söyledi..

trabzonspor ligde 2 tane peş peşe derbiye cıkcacak bu maclar liderlik için büyük önem taşıyor 2 maçı trabzonspor kazandıgı taktirde lider olucak beşiktaşla kendi sahasından galatasarayla deplasmanda oynuyacak galatasarayın suana kadar puan kaybı yok ts nin ankaraspor karşısında beraberligi var. onun için bu maç büyük önem taşıyar bjk ise ligde 10. ve başkan yıldırım demirören kongre kararı aldıklarını söyledi

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    gencoyu izleyecem macları oynayacam ve koyacagım bu gece önümüzde 2 derbi var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SÜPER LİK 7.HAFTA

Ts-bjk

güzel bir galibiyet aldık

uefa eleme rovanş maçı..

yedek agırlıklı cıktıgım kadroda rahat bi maç oldu zaten 1.maçta deplasmanda bitirmiştik işi..

ve uefada gruplarda oynamaya hak kazandık

ve kuralar çekildi..

teknik direktör yunus emre seyhan GRUPTAN CIKCACAKLARINI SÖYLEDİ

SÜPER LİG 8.HAFTA
    galatasaray - TRABZONSPOR

BU KARŞILAŞMADAN GOL SESİ CIKMADI LİGİN 2 NAMAGLUP TAKIMI UNVANLARINA DEVAM ETTİ BÖYLECE TRABZONSPOR 2. BERABERLİGİNİ ALIRKEN GALATASARAY İLK PUAN KAYBINI VERDİ

SÜPER LİG 9.HAFTA
    konyaspor - TRABZONSPOR

bu maçta iyi perfonmans ortaya koyamamıza ragmen kazandık..

TÜRKİYE KUPASINDA GRUPLAR BELLİ OLDU..

uefa gruplar 1. maç

TRABZONSPOR - AZ

gökhan ünal ve ersen martin adeta rakip defansı dagıttı bir topumuzda direkten döndü kazandık sonucta.. rakip forveti durdurma taktigim işe yaradı şota eski takımına karşı oynadı tribunlerde sota ya destek vardı..

SÜPER LİG 10.HAFTA
    TRABZONSPOR- denizlispor

maçta kötü futbol ortaya koyduk buna ragmen tartışmalı penaltıyla macı kazandık rakibimiz galatarasarayda 1. sırada namaglup durumuna devam ediyor

başarılar güzel çalışma

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Güzel gidiyo maçlar
    Puan durumu koyarsan güzel olur!

Masallah her maci kazaniyorsun
    Puan durumu koyda bakalim Sampiyonluga ne kadar kaldi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harıkasın ADAŞ inşallah sampıyon olursun puan durumunu ıstıyoruz
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivas spor evinde galatarasarayı 2-0 yendi.. o macı izlerken sivasın gollerini teknik heyet halinde cok sevinmiştik.. artık manisayı yenersek lideriz..

SÜPER LİG 11.HAFTA
    manisaspor - TRABZONSPOR

son haftalarda kazanmamıza ragmen bi türlü iyi futbol ortaya koyamıyorduk. taktik degiştirtirmeye karar verdim forumda bulunan v 3.0 bindirmeler taktigini kullandım maç cok zevkli oldu sonucta biz kazandık 1-0 olsun bizim olsun iyi futbol ortaya koyduk hakketmiştik.. lider olduk

maç sonrası yaptıgım acıklamalar
    ilk defa taktik degiştirdik cok degişik bir taktikle ( 4-3-3 ) taktigiyle mucadale ettik göze hoş gelen maç oldu

türkiye kupası 1. grup maçı
    TRABZOSPOR - ANKARAGÜCÜ

4. dk da işi bitirdik

SÜPER LİG 12.HAFTA
    TRABZONSPOR -antalyaspor

4-3-3 taktigiyle oynadık yine cok gol kacırdık gollerin 2 si duran toptan teyfik frikikten attı musampa penaltıdan gökhanda kafayla sonuc itibariyle cok kacırdık cok hoş oynuyoduk yeni taktikten memnunum 3-0 lık skor taraftarları mutlu etti

SÜPER LİG 13.HAFTA
    sivas - TRABZONSPOR

Bu sivasspor galatarasarayın namaglup unvanını bozmustu dolayısıyla benide lider yapmıstı cekindigim maclardan bir tanesiydi ama kazanmayı bildik ama cok sinirlendigim maçtı risp cok hata yaptı rakkibin bir topu direkten geri geldi.

maç sonrası yaptıgım acıklama
    sivassporu yenerek 1 maç fazlasıyla 2. ile olan puan farkını 5 e yükselttik korktugum olmadı namaglup devam ediyoruz futbolcularımızı tebrik ediyorum takıma 2 gün izin verdim.. geliyor geliyor ŞAMPİYON GELİYOR

SON 6 LİG MACINDA GOL YEMEDİK
    TRABZONSPOR KALECİSİ VE DEFANSINDAN BÜYÜK BAŞARI..
    bu konuda yunus emre nin yaptıgı acıklamada : defansımı ve kalecimi kutluyorum ama pozizyon vermiyoruz desek yalan olur.. bu büyük başarının nedeni taktiktir. oynayacagım rakibi abluka altına alıyorum

13. hafta süper lig puan durumu

Topragim senin Puan durumunda sorun var galiba avaraj 17 yerine -17 diyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Selim55 View Post
    Topragim senin Puan durumunda sorun var galiba avaraj 17 yerine -17 diyor
    bende şasırdım ama oyuna girdim averaj yazan yere tıklama yapınca - ye dönüştügünü görürsün

Eee yeni maclar nezaman

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

süper lig 14.hafta
    TRABZONSPOR- erciyes

maç sonunda defansımı eleştirdim çok pozizyon verdik çok allahtan rakip forvet beceriksizdi teyfik frikikten 87de rahatlattı..

SAKATLIKLAR CAN SIKICI..
    trabzonspor ersen martin ve teyfik köse yaklasık 1 ay yok..

UEFA GRUP 2. MAÇ..
    austria wien - TRABZONSPOR

maç öncesi sakatlıklar can sıkıcıydı.. deplasmandada kötü karsılandık kafilemize yumurta yagdırdılar bunlardan biri yattaranın başına geldi (zavallım soguk suda yıkadı başını ) yattaraya yumurta atan vatandaş emniyet tarafından kelepcelendi. stada gelirken otobüsümüzün önü kesildi taşlar yagdırdılar ben stadda bizim basına şu acıklamayı yaptım bu yaptıkları yanında kalmayacak bunu uefaya rapor edicegiz. maç öncesi sahayı ıslattılar.. ama gurbetciler bizi taraftarsız bırakmadı.

iyidefans yapmamıza ragmen beklenmiyen anda golü yedik bu golun şokunu ilk yarı boyunca atlatamadık.. oyuncularımı ilk yarı sonunda çıkın sahaya gösterin kendinizi dedim.. gökdenizin ortasında gökhan skoru 1-0 yaptı bu dakikadan sonra iki takımda goleyaklasmasına ragmen golü bulamadı.

uefa gruplar 3. maç
    TRABZONSPOR - espanyol

espanyol güçlü bir ekip ispanyada ligde 5. sıradalar avniaker doluydu ispanyollara kendimizi göstermemiz lazımdı... espanyol takımı maça 3 puan gözüyle bakıyordu

espanyollar cok etkili geliyordu ilk yarının ortalarında golu buldular 34 de ceyhunun kullandıgı kornerde seken topu ufukhan tamamladı ve skora eşitlik geldi ilk yarı bitti.. espanyol ile başabaş mucadale yapıyordık 53 de golü buldular 5 dk içinde bizde dramatik şekilde cevap verdik cok güzel organize bir şekilde gol attık takımımı golden sonra alkışladım sonra uzun toplarla defansın arkasına toplar attırarak oynattım takımı pozisyonlarda bulduk ama gol bulamadık rakipte etkili geldigi pozizyonlar oldu

maç sonrası espanyol teknik direktörü macın cok zevkli geçtigini ve türklerin bir kez daha ne kadar etkili oldugunu gördük 2 takımda tebrik ediyorum bir muhabir şu soruyu sordu ts de begendiginiz oyuncular oldu mu transfer etmek istediginiz _? çok yıldızları var ama suanda transfer sezonu deil rakip namaglup olmasıyla beraber kötü sonucaldıgımız söylenemez.

maç sonrası basın toplantım :
    zevkli maç oldu ofans bakımından etkiliydiler onları durdurmak bir hayli zordu ama bizde etkiliydik kötü sonuc aldıgımız söylenemez ama tabii ki yenmek isterdik ama olmadı.

röpörtajım :
    muhabir : teyfik ve ersen martin yoktu eksikliklerini cektiniz mi bu macta ?
    ben : öncelikle teyfik deil tevfik eksik bir oyuncu olması hem yedek hem ilk onbir bakınından her zaman için takımı olumsuz etkiler
    muhabir : uefada gruplardan cıkabilecekmisiniz ?
    ben: suanda ki duruma bakarsak cıkarız
    muhabir: transfer yapacakmısınız _?
    ben : yönetim bütce verirse evet

uefa e grubu puan cetveli

uefa e grubunda kalan maçlar

leverkusen maçından puan cıkarmamız lazım

süper lig 15.hafta
    TRABZONSPOR - sakaryaspor

rakibe pozizyon vermedik sıkıcı maçtı ama kazanmayı bildik

15. HAFTA SÜPERLİG PUAN DURUMU

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

lıgdekı durumun ıyı.wıen macı ya berabere yada espanyol alır.leverkusen macından galıp ayrılmaya bak

Yunus su anda bütcen ne kadar?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yunus su anda bütcen ne kadar?

transfer bütçesi : 0

ama transfer yapmak istediklerimi görsen

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    transfer bütçesi : 0

COK GUZEL KIMI ALMAYI DUSUNUYOSUN YILDIZMI BARI

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by samasti View Post
    COK GUZEL KIMI ALMAYI DUSUNUYOSUN YILDIZMI BARI
    bu gidişle robinho ya kadar yolum var

bu gidişle robinho ya kadar yolum var
    Benim bütcede 0
    Caner'le Sezer'i alinca bu hale geldim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[SÜPER LİG 16. HAFTA
    bursaspor- TRABZONSPOR

malesef maçtan 1-0 yenik ayrıldık namaglup ünvanımız sona erdi leverkusen gibi birmaç öncesi moralleri 0 a indirdi gol yedikten sonra rakip kaleyi abluka altına almamıza ragmen golu bulamadık bursa cok iyi kapandı.

ankaraspor TRABZONSPOR a moral verdi

galatarasaray ankaraspora deplasmanda 1-0 yenilerek trabzonspora moral verdi 6 puanlık fark devam ediyor öte yandan trabzonsporda kiki musampa sakat yaklasık 2-3 hafta yok

uefa e grubu 4. maç
    leverkusen - TRABZONSPOR
    leverkusen şehrine ayak bastıgımızdan andan beri büyük ilgiyle gurbetçilerimiz tarafından karsılandık bu maç çok önemliydi olası bi yenildi de direk elenirdik oyuncularıma macın önemini anlattım.. gruptan cıkma sözü verdiler..

Maça leverkusen etkili başladı biz ise kontra atakla cevap vermeye calıstık ceza sahası içine gelen topları başarıyla uzaklastırdık ilk 45 dkyı nefesnefese bitirdik 2.yarıda futbolcularıma size güveniyorum dedim.. hemen ikinci yarının başına gökhan ünal sakatlandı.. oyuna umutu soktum baskı yedigimiz dakikalarda defanstan hüseyinin uzun pasında kontra ataga kalktık ve umut golü attı büyük sevinç yaşadık trabzonda horanlar tepilmeye başlanmıştı bile odakikadan sonra oyunun hakimiyeti bize geçti

maçtan sonra ki acıklamalarım
    iyi futbol ortaya koyduk rakip defansı 75 de iyi yakaladık ve golü bulduk grupta 1.olduk cok mutluyuz. oyuncularımı tebrik ediyorum

e grubunu 1. tamamladık

uefa firsh knockout round kuraları çekildi..yunan rakip

panathinaikos

yunus yaptıgı acıklamada yunanları eleyeceklerini söyledi belki zorlanabiliriz ama kesin eleriz dedi. ÖTE YANDAN GÖKHAN ÜNAL 3 HAFTA SAHALARDAN UZAK

UEFA KUPASI 2nd knockout round kurası çekildi..

fb ile TS UEFADA KARSI KARSIYA GELEBİLİR..

trabzonspor yunan ekibi elemesi halinde
    iskoç ekip fenerbahceye elenmesi halinde 2nd knockout roundda karsıkarsıya gelicek..

yunus emre yaptıgı acıklamada celtic ve fb yide eleyecek güçteyiz fbnin celtici elemesini istiyoruzki türk tarihinde bir ilke imza atalım tabi bizimde yunan rakibi elememiz gerekiyor

türkiye kupası b grubu 2. maç

konyaspor - TRABZONSPOR

-3 derecelik hava vardı tribunler bomboştu ( 139 taraftar ) beraberligde razıydım gökhan ünalı arar gibi olduk malum 3 hafta yok ikinci yarınınbaşlarında ceza sahası carprazında ayman orta niyetiyle açtı ama top kaleye girdi.. bu gol 3 puanı getirdi gökdenizin formu göze carptı iyi oyun ortaya koydu böylece türkiye kupasında b grubunda 2.maçımızdanda 3 puankopardık

gökdenizle ilgilenen biridaha cıktı..

gökdenizin artan formu var gökdeniz gitmek istiyor yunus emre kararını vermedi ( gerçek hayatta gökdenizi cok severim )

SÜPER LİG 17.HAFTA
    gençlerbirligi - TRABZONSPOR

bu maçta temkinliydim -5 derece hava vardı ama hava beni etkilemedi 3-0 kazandık ama rakipe de pozizyon verdik maç esnasında gs- fb derbisinide takip ediyordum fb yenseydi puan farkı 9 a cıkcaktı ama galatasaray yendi puan farkı 6 da kaldı

İLK DÖNEM PUAN DURUMU...

YEDİGİM GOLE DİKKAT SADECE 17 MACTA 4 GOL YEDİM DEFANSIMA TEBRİKLER

ilk dönem degerlendirmesi :

4 büyüklerde en başarılı :TRABZONSPOR
    anadolu takımlarında flaş takım : ankaraspor
    hayal kırıklıgı yaşayan takımlar : fenerbahce , beşiktaş , g.birligi ve ankaragücü

yorumları esirgemeyin

Bence büyük denen takimlarin en iyisi sensin ama en flas anadolu takimi ankara degil Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bence büyük denen takimlarin en iyisi sensin ama en flas anadolu takimi ankara degil Trabzonspor
    anadolu derken 4büyüklerin dışında olarak kasteddim

kardes basarilar fenerdeyken o panatlilar bana neler yapti yunan bayragini yariya indirme zamani artik

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sweeper1907 View Post
    kardes basarilar fenerdeyken o panatlilar bana neler yapti yunan bayragini yariya indirme zamani artik
    yunana takımına elenirsem büyük ihtimal istifayı basarım kendime sindiremem

yunana takımına elenirsem büyük ihtimal istifayı basarım kendime sindiremem
    Rumlara tarihimizde bir kere elendik simdi bir de Yunanlara elenirsek Vatan hainligi gibi birsey olur. Sen elenirsen ben birdaha bu konuya yorum yapmam. Ona göre cik sahaya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Rumlara tarihimizde bir kere elendik simdi bir de Yunanlara elenirsek Vatan hainligi gibi birsey olur. Sen elenirsen ben birdaha bu konuya yorum yapmam. Ona göre cik sahaya
    agzınızı hayırlı açın

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler ADAŞ HARIKASIN
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

ben hazirlik macindaydim inan pur dikkat takip ediyorum heyecanla onlara o ay yildizli bayragi itaat ettir yunana onlari karadenize dokme zamani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yuru yunus arkandayim ez su yunanlari

yenılırsende ıstıfanı ver hıc bekleme

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yaw sakin olun yaw daha onları ezmemize yani maça 2aydan fazla süre var

Nesil