Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 64 arası toplam 64 sonuç

Konu: Özer Hurmaci

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ayağındaki platinin alınması sezon başı kampına yetişmesini engellemez ama omuzunun durumu nedir bilmiyorum. Fenerbahçe'de İlhan'ın da dediklerine katılarak, formasıkıntısı yaşamayacak birisi Özer. Ki bu sezon da, geçen senenin yarısını sakatlığı sebebiyle oynayamamış, sezon başı kampıuna katılamamış ve sezonun başlarında uzunca bir süre oynamamışolmasına ağme, iyileince kadroya girdi.

Sakatları çok olması, fedakarlık yapmasını gerektiriyor. Sahada yapmak isteyip de, fiziki sıkıntılar sebebiye yapamadığını görüyoruz. Eğer hedeften erken kopulmazsa ya da erken şampiyonuk ilan dilmezse amaliyat olmaz, bu 2 ihtimal da düşük olduğundan, fedakarlık yapmaya devam edecek, günü kurtarmak için geleceğini tehlikeye atacak. Biz seni anlıyoruz Özer, ameliyat olman takımı yalnz bırakman anlamına gelmez, o nedenle mümkün olan en kısa sürede ameliyat olmalısın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://www.sabah.com.tr/multimedya/v...e-9020867a0749

Çok eğlenceli bir video ben çok beğendim. Gerçekten içten ve samimi bir şekilde anlatıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sayın Barto , Videoyu izleyemedim ama başlığı okudum Bu sene Şampiyonluğun niye kaçdığı anLaşıLdı bu haberden sonra
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yeteneklerinin yanında pres yapması ve çok koşması güzel.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri