futbol bilgimiz bunu gösteriyor.. buna karışma gibi bir lüksiyetin olduğunu düşünmüyorum. bana kral sana göre amele bu hiç bir şekilde seni ilgilendirmez..
futbol bilgimiz bunu gösteriyor.. buna karışma gibi bir lüksiyetin olduğunu düşünmüyorum. bana kral sana göre amele bu hiç bir şekilde seni ilgilendirmez..
Koşmasın..
Daha iyi.![]()
benim futbol bilgimden mi şüphe ediyorsun kardeşim ?
Yiyin birbirinizi![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Alex De Souza ligimizin futbolcu ölçü birimidir.
Yeni transfer edilen bir yabancı öncelikle Alex'le ölçülür.
Alexmetre!..
Transfer Heyeti : "Efendim aldığımız bu adam alexmetreye göre 0.65 alex yararlılığında olacakmış"
Başkan: "Şampiyonuz desene"![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Eren, acikcasi Alex hakkinda gereksiz tartismalar yapmak istemiyorum.Belli bir seviyenin üstünde bir futbolcu cünkü. Türkiye'nin gelmis gecmis en iyi yabanci futbolcularindan birisi.
Ama Alex'i baya bir abartip, HAGI boyutuna getirmeye calisiyorsun, buna karsiyim ben...
Simdi konu Alex - Hagi tartismasina döner, Fblilere de malzeme cikar ...![]()
Nedir ki Alex'ten tek farkı koşmasımıdır. Liderlikse liderlik gol ve asistte, kralı var. Bu kadar abartmayın Hagi'yi.
Burda 20 kişiye karşı 1 görüşü savunup bu kişilere aşağılayıcı cevaplar vermek hoş değil.Dikkat çekmeye çalışmayın lütfen.
10un adı Alex.
ah be bir de koşsa. (:
Bugün attığı 3 golle Türkiye'nin en iyi yabancı oyuncusu olduğunu kanıtladı.
Alex'de istikrar olsa 10/10 olacak.
Lincolnü bulaştırmayında tartışma çıkmasın..![]()
Sadece anlayamayanlar ve anlayamamak ve çekememek arasında çizgi bırakanlar şeklinde ayrılabilir Alex'i küçümsemek.
Alex'i tartışmak abesle iştigaldir.
Alex'i anlatmaya gerek yok, krallıkları ile yaptıkları ile fazlası ile anlattı zaten.
Görmek istemeyen göze parmak sokmaya gerek yok, istemese de görmek zorunda zaten.
İstatistikler ortada abartmaya gerek yok, her sezon sonu gibi bu sezon sonu da Alex için farklı olmayacak.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Çok büyük futbolcu hatta Türkiye ligine gelen en istikrarlı yabancıdır bence. Neyseki yaşlanıyor..
Beyler elinizde varsa Hagi'nin istatistiklerini koyar mısınız buraya![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Edit........
Last edited by Addolorato : 15.Şubat.2009 at 15:47
Edit...........
Last edited by Addolorato : 15.Şubat.2009 at 15:47
Hagi; 1996-2001
132 maç 59 gol 51 asist.
Alex De Souza ; 2004- günümüz
205 maç 105 gol 110 asist.
Last edited by nerazzuri : 15.Şubat.2009 at 02:22
Yani sadece istatistiklere bakiyorsun öyle mi Seko ?
Oynadigi oyuna, takimi yönetisine, liderlik özelliklerine, Uefa Kupasina, takimsal basarilarina hic bakmiyorsun. Zaten o dönem de Hagi'nin yerine Lincoln olsaydi biz yine alirdik Uefa Kupasini degil mi.
Neyse, ben Hagi'yi tartismam bile ...
E buyur Baran ;
Alex De Souza ; 2004- günümüz
205 maç 105 gol 110 asist.
5 sezonda 215 golde başrol oynamış. Alex'de yaptı hepsini. Ayrıca Uefa kupası tek kişi ile kazanılmaz diğer futbolcuların hakkını neden yiyorsun. Liderlik Alex'de de var, yönetmek Alex'de de var. Başarı ise Alex'de de var gerek Milli takım gerek klüpsel. Alex'de geldiğinde gol attırmaktı ama extra işler yaparak istatikiğini geliştirdi.
Unutma istatistik top oynamadan yapılmaz. Kafadan atılan rakamlar değildir. Ayrıca atılan gollerde 5 sezonda %90'dan daha fazlasında Alex'in imzası var. Bende Alex'i tartışmam. Yatarak yapılmadı bu istatistik. Bana göre Hagi'den daha üstündür.
İstatistik futbol kişsellik ortada. Bana düşen ise savunmak.
Alex madem o kadar büyük bir futbolcu, neden Avrupa da Fenerbahce'den baska bir takim da tutunamadi ? Parma'ya gitti, tutunamadi ülkesine geri döndü.
Hagi ise zamaninin devi olan Steuau takiminda oynadi. O takimi Sampiyon Kulüpler kupasinda finale cikardi. Barcelona da oynadi, Real Madrid'te oynadi.
Romanya'da yüzyilin futbolcusu secildi. Romanya Milli takiminda 1994 Dünya Kupasinda ceyrek final basarisini yasadi.
Türkiye'de Uefa Kupasini kazanmamiz da en büyük etken Hagi'ydi. 4 sene sampiyonluk yasadi takimla, Avrupa Süper kupasini kazandik onunla ...
Karpatlarin Maradonasi lakabini da yatarak almadi Hagi.
Hagi Dünya'da markadir, Alex'in esamesi okunmaz onun yaninda.
Hagi'yi tartismadan önce bi git elini yüzünü yika, kendimde miyim diye düsün.
Biraz saygi duyun efsanelere.
O kadroda ( Okan Suat Emre Ümit Fatih vs vs.) Hagi'nin yerine Alex'i koy olacakları görmeni isterdim şahsen. Bende görmek isterdim.