Beyler Bna Bi Yardım Edin fm 08 Giremiorum !!! Oyunu Yükledim Ama Açılmıyor!!!! Hiç Bşe Olmuo Açılmıo Oyun Acil Yardımmm!!!!
Beyler Bna Bi Yardım Edin fm 08 Giremiorum !!! Oyunu Yükledim Ama Açılmıyor!!!! Hiç Bşe Olmuo Açılmıo Oyun Acil Yardımmm!!!!
Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum.. Önceleri bu hatayı oyunu kaldıracağım zaman alırdım java programını kaldırınca sorun çözülürdü.. Şimdi oyunu yükleyeceğim fakat ne kadar uğraşsamda bu hatayı alıyorum.. 1. sayfadaki önerileri defalarca yaptım tekrar tekrar JRE yi indirip kurdum ama yine aynı hata.. Bilgisayara katılımsız xp kurdum bundan kaynaklanma durumu olabilirmi bi aydınlatırsanız sevinirim..
Sadece 1. sayfaya bakma lütfen bu hata çoğu kullanıcı arkadaşımızda olmuş ve bir çok kere çözümü verildi. Biraz konuları araştırabilir misin ?
Kusura kalma hocam da benim diğer konularda gördüğüm oyunu kaldırırken bu hatanın gelmesi.. Benim sorunum oyunu kurarken bu hatayı almam.. Bununla ilgilide gördüğüm kadarıyla bir tek burada çözüm verilmiş.. Başka bir yerde verildiyse de arama yaptığım zaman bulabildiğim bütün konulara baktım göremedim..
belkide kullandığınz exede sorun var
oyunu yeni yükledim kurdum yeni oyunkurarken hata gelio 'match manager::load_tactics()could not load tactics' die bi uyari geliyor sonra oyun taklip kaliyo anca ctrlaltdel yapip çikion sonra bidaha giriom oyuna girio ama seçtiğin klübünoyuncularingöstermiyo takim listesinde sonra kaydedipçiktnimda bi daha girmio hiç böylesaçma bisey yani yardim etseniz süper olacak
Exe'de bir problem yok yahu. Programı kaldırırken bir kaç dosya kaldırılamamış problem buradan kaynaklanıyor da o kaldırılmayan dosyaları nasıl temizleyeceğiz onu araştırıyordum bende.
Arkadasim fazla arastirma bence.
Oyunu Program Ekle/Kaldır'dan kaldirmadan once Program Files icersindeki Sports Interactive'i ardindan da Documents and Settings teki Ayalari sil, sonrada Program Ekle/Kaldırdan sil.
O zaman oyun saten silinmis sadece listeden kaldirirsin...
ya hep ayni hata oluyor.bu yuzden oyundan soqudum "kayitli oyun yuklenemiyor" diyor ve bir daha o oyuna giremiyorum yardim edin![]()
Kusura bakmayın benimde bir sorunum var , ger zaman oynadığım bi save dosyam vardı ve geçen açayım dedim , tam yüklenecekken , tam açılacakken , pc masaüstüne atıyor , ve hiç hata vermiyor.Hata verse belki anlanayacağım ama hiç hata veriyor , üstelik oyunda kendilğinden kapanıyor..Sizce sorun nedir? neyden kaynaklanıyor.Çözüme ulaştırmak istiyorum . Kolay değil 2013 yılına kadar getirmiştim.Şimdiden teşekkür ederim.
ama bu sorunda da öyle bişey ki sadece benim pc de çalışmıyor , diğer her pc de çalışıyor neden bende çalışmıyor.
football manager 2008 is running dangerously low on memory.please quit and free up some memory
şu hatayı alıyorum.
Ram1 gb , 100 gb boş hafızam var.
Last edited by kaka0606 : 11.Temmuz.2008 at 19:46
Tam emin olmasamda save game'nde oluşan bir hatadan kaynaklana bilir.Kısacası save gamen'in bozulma olasılığı olabilir.
Kayıtlı oyun bozulduysa düzelme imkanı yok.
illegal içerikli oyun hakkında bilgi almak yasaktır.
ya arkiler banada söle bi hata werıo yardımcı oln plsnot well-formed (invalid token) at line 1 of sound_cache_mode.xml
Ses dosyasının xml sinde bir sorun var galiba. Emin değilim fakat oyunu yeniden kkurarsan belki düzelir.
BEYLER ALLAH RIZASI İÇİN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM..
spiker farklı maç farklı ilerliyor 30 defa sildim kurdum oyunu olmuyor olmuyor yama yok eklenti yok bişi yok..bazı arkadaşlar da aynı şeyi yazmış nolur bi yardım edin..formatla mı düzelcek tek çözüm bu mudur?
çok sağolun şimdiden allah kimseyi fm'siz bırakmasın bu yaz gününde!
Arkadasim senin sorununu msn de gorustuk ama bu sorunu devam eden arkadaslara yazayim ki, oyunu yuklediginiz CD ya kopyala yapistir seklinde yuklenmis yada baska bir siteden download ederekn oyunu oycalisiyorsunuz dur..
Bu yuzden once oyunu saglam bir CD ile YUKLEYİN sonra butun eklentileri hatasiz yukleyin ve deneyin...
Arkadaşlar biliyorum teknik bir sorun değil ama lütfen cevaplayın.
ManU'yu çalıştırıyorum,Altidore'yi aldım çalışma izni vermemelerine rağmen kadroma kattım,izni olmadığı için oynatamıyorum adamı ne yapacağım ? Kendiliğinden izin çıkar mı yoksa benim birşeyler yapmam gerekiyor mu ??
Acil cevaplarsanız ..
"villanueva42" Arkadaşımla Aynı Sorunu Paylaşıyoruz Heralde Yardımcı Olabılecek Bırılerı Varsa Sevınırız![]()
Reklamlardan sonra oyunu açmıyor..
Yeni cd aldım,Java'nın son versiyonunu yükledim yine olmuyor..
Yardımcı olur musunuz ?
1-Oyun kurulumunda bir sorun olmuş olabilir.
2-Oyunun dosyaları bozulma olasılığıda yüksektir.
Benim kendi arkadaşımın bilgisayarında da bu sorun oluşmuştu.Format attığımız zaman böyle bir sorun yoktu.Düzelmişti.Format atmayı deniyebilirsin.Çünkü böyle bir sorun doğal yollarla düzelmiyor diye biliyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyunun kapanıyor değil mi?
Büyük olasılıkla oyunun hafızası gitmiştir.Oyunu kaldırıp tekrar kurmanızı tavsiye ediyorum.
Çünkü oyununuzun hafızası gitmiştir.
C:\Documents and Settings\oturum ismi\Application Data
buraya girin, Sports Interactivete klasörünü silin.
İşe yaramaz ise, Oyunu silip baştan kurun.
Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 21.Temmuz.2008 at 16:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)