Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 107 sonuç

Konu: Hakan Şükür bırakıyor !

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Serkan dediğin küçük takım oyuncusu Gs de oynadığı sene 15 goL civarı attı.. Ee Hakan'da zaten 15 civarı atıyordu aradakı fark ne ? Serkan niye yoLlandı madem o da goL atıyordu Hakan kadar.. Ama Hakan gibi bir güce sahip oLmadığı için tutunamadı.. Bu güç dediğimde fiziği yada boyunun 10 cm uzun oLması değiL.. Basın ve hacı hocadan aldığı güçtür.. Bunu kim inkar edebiLir..

Ben bu dediğine katıLmıyorum.. Büyük takımda goL atmak daha koLaydır.. Şimdi Hakan Şükür 2000 den beri 7 senede rekoru ancak kırabiİLdi diyorsun .. Burda tamam ama .. 2000'den önce Arkasında Hagi,Emre,Okan Kanatlarda Ergün,Ümit Davala vardı.. 2000'den sonra ise BüLent Akın,Bratu,Faruk AtaLay kanatlarda çok kalitesiz oyuncular vardı.. Şimdi Kendini düşün sen en uçta oynuyorsun .. Seni C.RonaLdo,Giggs,Scholes gibi oyuncular desteklese mi daha çok goL atarsın .. yada 2.sınıf oyuncuLar iLemi ? Yada Serkan'ın oynadığı takımda mı goL atmak daha koLay yoksa Hakan'ın oynadığı takımda mı .. Yattara'nın Fatih'e kestiği adrese tesLim ortaları ve Fatih'inde mükemmel kafa vuruşu becerisini izLiyordunuz dimi ? Fatih Tekke goL kralı olduğu sezon ve miLli takımda Fatih mi ? Hakan mı ? tartışıldığı sezon Fatih Tekke sadece kafayLa 13 goL atmıştı.. Hakan ise 2-3 .. Şimdi Yattara yine var .. Yine ortalar aynı .. Ama Umut'un becerisi Fatih'e göre çok az.. Yani Ne kadar iyi malzemeye sahipsen verim o kadar artar.. Küçük takımda goL atmayı koLay sanıyosun sen.. Küçük takımlarda genellikle kontra oynarlar ve forvet oyuncusu tek başına kalır.. gol atmak sadece onun kişisel becerilerine kalır.. Büyük takımlarda ise sağdan,soldan,ortadan,kanatlardan sürekLi goL pozisyonuna girer forvet oyuncusu.. Tabi becerisi varsa atar yoksa atamaz .. OK ?
    hiç üşenmiyormusun ya.yazıların çok uzun olmuş.

biz hakan şükürü yıllardır tanıyoruz.ona dalga olsun diye kral demiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet hakLısın boşuna yazıyorum uzun uzun.. değişen birşey yok tamam sizlere göre Hakan KraL ama bana göre değiL.. Az önceki arkadaşa fenerLi diye yükLenmişiniz ama Bende Trabzon'Luyum Hakan'ı sevmeme nedenim FanatikLikten değiL .. böyLe bir oyuncyu sevmiyorum kardeşim oLamazmı ? Ne teknik özeLliği war ne bitiriciLiği var .. Ne de 2-3 kLas hareketı var ..Şimdi diyeceksiniz ki yine Hakan Pivot oyuncu fLn.. Ee Crouch ta pivot ama araLarında çok fark var.. Hakan'ın kaç kez kaLe dibinden topu dağLara taşLara vurduğu zmn bırakın bizlere ,GaLatasarayLılar biLe kaç kez yuhLadıLar.. GsLi spor yazarları Hakan'ı kaç kez eleştirdi.. bırak artık dediler.. Onun için ben burda Hakan'ın attığı goLlerden bahsetmiyorum.. Ben işlevine bakarım bana göre Hakan süper bir oyuncu değiL.. Kazma ve Torino'Lu Şaban'ı ben takmadım Lakap dıye ... FenerLiside bJkLiside GsLiside dedi.. Ya biraz eLinizi vicdanınıza Koyun hadi ben TarafLı bakıyorum diyeLim.. Hiçmi Hakan'ı 90 dakika izLemediniz.. Her maç sonrası Hakan Bunu nası kaçırdın.. Ahh hakan be bu da kaçarmı.. demedinizmi ? Uzun boyLu bir forvet tabikide kafayLa goL atacak .. başka ne yapacak .. Ersen Martin de Kafayla çok goL attı.. Ya varya keşke arşiv faLan olsa da Hakan'ın kaçırdığı goLleri,dağlara taşlara çektiği şutları,Kaçırdığı penaltıları,Gs medyasının Hakan için yazdıkLarını, Yada Basın'da SürekLi Hakan Küstü,Hakan oynamıyor,Hakan niye oynamıyor,Hakan'ın oynaması Lazım diye geçen haberleri videoları buLup çıkarsakta şu tartışmaya son versek.. İsim vermek istemiyordum ama napayım hala aynı şeyler yazıLıyor.. Hakan'ın mafyayLa oLan iLişkisini,FethuLlah GüLenci oLduğunu,Medya'daki ve türk futboLundaki yerini,ağırLığını nelere borçLu acaba ? Bunu damı biLmiyorsunuz ?? Gs ye bir antipatim yok ayrıca.. Emre BelözoğLu dersin tamam .. Hagi dersin tamam.. Ergün dersin tamam ama Hakan'ı be-ğen-mi-yo-rum.. Kendi şahsi fikrim ...Dahada tartışmaya gerek yok... Adam futboLu bırakacak OLAY , MiLli Takıma çağrıLmayacak OLAY , Avrupa'dan kovulacak OLAY, Yedek bırakılcak kadroya aLınmayacak OLAY Bıktık be kardeşim Ya Hakan'ın oLaylarından .. Bu onun ne kadar iyi bir oyuncu oLduğunu değiL ne kadar sorunLu bir oyuncu oLduğunu gösteriyor.. Ve son oLarakta o başarıları yazmışınız oraya ama .. Bazı türk futboLcularına o kadar şans verilse, o kadar sabır edilse, medyada o kadar gücü oLsa, Hacı hocaların desteğini alsa Kuşkusuz Hakan'dan daha başarıLı oyuncular oLurdu..

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

shamur1 ama sen çelişiyorsun yazdıklarınla. adamın şu anki futbolunu eleştirirsen ben derim ki haklısın. ama sırf adamın kişiliğini kendisini sevmiyorsun diye gözün kapalı karalıyorsun.

ben bir önceki yazımda demiştim ki hakan şükür tr nin en iyi oyuncusu değil sadece en çok gol atan oyuncusudur.

ama bir şeyi eklemeyi unutmuşum. bülent korkmazla beraber türkiyenin en başarılı oyuncusudur kendisi. yani bunları da tesadüfe medyaya bağlamzsın sanırım.

sana karşı olduğum şeyler, milli takımda adam bırakmadı, herkesin önüne geçti falan gibi şeyler demen. onlar dışında fetullahcı oluşudur şudur budur onlara birşey demem.

ayrıca haberlerde popüler oyuncular çok geçer. 21 yaşındasın hatırlarsın sergen bjk de oynuyorken ne haberleri geçerdi. her takımın duygusal oyuncusu medyanın göz bebeğidir ve haber kaynağıdır.

ayrıca hakana kaçırdığı golden sonra herkes küfür eder şunu yapar bunu yapar ama samiyende hiç hakan yuhalanmadı. onu da belirteyim.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hayır ben kişiLik demedimki yukarda açık açık belirttim Hakan'da oLmayan özeLlikleri.. neyse daha uzatmaya gerek yok.. Türk futboLunu bir bütün oLarak pasta şekLinde düşünürsek bu pasta'nın en büyük diLimini Hakan Şükür yemiştir.. Zaten benimde demek istediğim Hakan süper bir oyuncu değiLdi.. evet seninde dediğin gibi baya goL attı.. bu attığı goLlerin nasıL atıLdığını ve hangi şartlar aLtında bu istikranın yakaLandığını belirtmek istedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsanların kabul edip etmemesi, Hakan Şükür'ün Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi golcülerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmez.
    Kişiliğini veya bazı özelliklerini sevmeyebilirsiniz. Sonuçta hiç bir insan mükemmel değildir. Eksikleri, hataları olabilir.
    Fakat gerçekleri görmek ve kabul etmek zorunda herkes...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bu haber koyulmuşsa özür dilerim,

Polat: ''Galatasaray'da Hakan'ın yeri yok.''

Adnan Polat, "Biz yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda Hakan Şükür'ün yeri yok. Ben burada olduğum sürece Hakan Şükür önümüzdeki yıl Galatasaray formasını giyemez." dedi.

Galatasaraylı spor yazarı Turgay Şeren'in, Yunanistan'a giderken Adnan polat ile yaptığı röportaj gündeme bomba gibi düştü. İşte Şeren'in kaleminden tüm ayrıntılar...

Galatasaray'daki "gizli çekişme" Hakan Şükür'ün GS TV'ye verdiği röportajla gün yüzüne çıkmıştı. Ne demişti Hakan Şükür o röportajında, hatırlayalım: "Adnan Polat düşündüğünü söyleyebilen bir insandır. Bana daha önce futbolu ne zaman istersem o zaman bırakacağımı söylemişti. Şimdi de böyle haberler çıkıyor. O zaman acaba Adnan Polat gazeteciyle farklı benimle farklı mı konuşuyor, diye düşünüyorsunuz. Ben kaptanım, takımdan gelen istekle, yöneticiye parayı sorunca, ertesi gün gazetelerde ‘Hakan parayı sordu' diye manşet oluyor!"

Hakan'ın bu açıklamaları Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat tarafından, "Röportajın kasetini izledikten sonra yanıt vereceğim" diye geçiştirilmişti. Polat'la Yunanistan seyahati öncesinde Atatürk Havalimanında karşılaşınca biraz konuştuk. Ben sözü Hakan Şükür ve açıklamalarına getirince Adnan Polat net konuştu... Yani öyle lafı evirip çevirmedi. Belli ki hazırlıklı ve Hakan'a kızgındı..

HAKAN ŞÜKÜR OLMASAYDI
    Söze, "O sözleri eğer Hakan Şükür değil de, başka biri söylemiş olsaydı, sezon sonuna kadar kadro dışıydı. Ama onun ayrıcalığı var. O yüzden sezon sonuna kadar kalacak" diye başladı... Ve şöyle de bitirdi: "Ben varken Hakan Şükür Galatasaray formasını önümüzdeki yıl giyemez. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda onun yeri yok. Sezon sonunda ya jübile yapacak, ki istemiyor, ya da yollarımız ayrılacak. Kendisine de bunu aynen söyledim. Sürekli olarak bir basın toplantısı yapacağını söylüyor. Bekliyorum o toplantıyı yapmasını, bakalım neler söyleyecek. Ama bu toplantıyı bir türlü de düzenlemiyor."

HAKAN: "BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
    Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Hakan Şükür, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaları yanıtladı. Yunanistan seyahati sırasında yazarımız Turgay Şeren'e açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, futbolu kesinlikle bırakmayı düşünmediğini söyledi.

GALATASARAY'DA JÜBİLE YAPMAM
    Hakan Şükür şöyle konuştu: "Ben futbolu bırakmayı da, Galatasaray'da jübile yapmayı da hiç düşünmüyorum. İki yıl daha futbol oynayacağım. Ancak bu Türkiye'de olmayacak. Çünkü ben Türkiye'de sarı kırmızılı formayı bugüne kadar gururla ve başarıyla taşıdım. Bundan sonra, o formanın dışında başka bir formayı giymek aklımın ucundan bile geçmez. Dolayısıyla futbol hayatımı Türkiye dışından sürdüreceğim. İstenmediğim yerde durmak benim karakterime sığmaz ve uymaz. Ama tekrar ediyorum iki yıl daha futbol oynayacağım. Büyük bir ihtimalle yurt dışına gideceğim. Hangi takım diye sormayın. Beni isteyen iki üç takım var."

Kaynak: Akşam
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

abdullaharici92 ve shamur1 ; dertlerinizi açıkça söyleyin. Köşeye sıkışıyorsunuz her seferinde, yoksa canınızı zamanında çok yaktığı için mi bu atıp tutmalar ?
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

"Biz yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda Hakan Şükür'ün yeri yok. Ben burada olduğum sürece Hakan Şükür önümüzdeki yıl Galatasaray formasını giyemez."
    Adnan Polat, mevkini bilmeden, Hakan Şükür'ün kim olduğunu bilmeden yapmış bu açıklamaları ( tabi doğruysa ). Hakan bırakmayacağını söylemiş. Eğer kendisini iyi hissediyorsa tabi ki de devam kararı alacak. Hakan Şükür'ü Galatasaray'dan etmek pek mantıklıca değil. Kulübe de abilik yapar yine takımda yeri olur. Bu adam yeri gelmiş sakatlığını doktorlardan, hocalarından saklamış, ne diye? Oynamak için, takımı için ve son derece de iyimser davranmış bu konuda. Bu adam o kadar fedakarlığının karşılığında ne gördü? ne görecek acaba?
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya bundan sonra ki mesajLarınıza dikkat edin. Ya da sonuçLarına katLanın. Bu ne yahu. Adam gibi tartışamazmısınız siz hiç bir konuyu ?

MiLLi takımına ve kLübüne bu kadar katkıda buLunmuş. Gösterdiği performans ve kişiLiği iLe herkese örnek oLan Hakan şükür ü bu kadar ağır eLeştiride buLunmaya kimsenin hakkı yok bence.

Bundan sonra yazdıkLarınıza tekrar söyLüyorum dikkat edin.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakan iyi oyuncudur değildir bunları geçelim. Çünkü Hakan'ın futbolu bırakması veya Galatasaray'dan ayrılması ile alakası yoktur.

Vefa olayına gelince. Galatasaraylı oyuncuların hepsi 2000'de kaçıp gitmeseydi belki Şampiyonlar ligi finali yaşanır yada kupa ülkemize gelebilirdi. Vefaysa alın size vefasızlık örneği. Aman fırsat bu fırsat deyip teknik direktöründen oyuncusuna sağa sola gittiler. Kimse kal dememişmiş işin kılıfıda hazır. Galatasaray bütün eski oyuncularına kapısını tekrardan açmış bu oyuncuları geri almıştır. Zamanı gelincede jübileni yapalım veya ayrılalım seçeneklerinden başka bir seçenek var ve Galatasaray yerine getirmemişse o zaman Galatasaray suçludur. Ekstra bir durum vardır oda ucuz fiyata imza atarsın ve yedek kalıncada takımı örgütlemezsin. Bunları yapmayınca Galatasaray'da yollarını ayırıyor ki bundan doğal birşey olamaz. Hakan'ın Galatasaray'a katkısı büyükse Galatasaray'ında ona katkısı büyüktür.

Sonuç olarak madem Kral oldun. Taraftarın nefretini kazanmadan, Krallığına leke sürmeden bırak. Yada takımdan ayrıl.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Hayır ben kişiLik demedimki yukarda açık açık belirttim Hakan'da oLmayan özeLlikleri.. neyse daha uzatmaya gerek yok.. Türk futboLunu bir bütün oLarak pasta şekLinde düşünürsek bu pasta'nın en büyük diLimini Hakan Şükür yemiştir.. Zaten benimde demek istediğim Hakan süper bir oyuncu değiLdi.. evet seninde dediğin gibi baya goL attı.. bu attığı goLlerin nasıL atıLdığını ve hangi şartlar aLtında bu istikranın yakaLandığını belirtmek istedim
    Oha yaani..

Diyecek baska birsey yok. Süper oyuncuydu, bunu kabullen.
    2000 yilinda Leeds'e attigi gole bi bak, al sana bitirilicik, al sana dribbling...
    o zamanlar ingilterenin en iyi 5 defans oyuncudan 2 leeds oynuyordu, Rio Ferdinand ve Jonathan Woodgate. Hakan Sükür bu iki oyuncuya gecip topu kaleye gönderdi. Her babayigdin harci degil bu.

Haddini bir kerede bil yaani....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Oha yaani..

Diyecek baska birsey yok. Süper oyuncuydu, bunu kabullen.
    2000 yilinda Leeds'e attigi gole bi bak, al sana bitirilicik, al sana dribbling...
    o zamanlar ingilterenin en iyi 5 defans oyuncudan 2 leeds oynuyordu, Rio Ferdinand ve Jonathan Woodgate. Hakan Sükür bu iki oyuncuya gecip topu kaleye gönderdi. Her babayigdin harci degil bu.

Haddini bir kerede bil yaani....
    Arkadaşlar süper oyuncuydu yada değildi. Şimdi adamın yaşı gelmiş 36'ya ve Galatasaray onunla artık çalışmak istemiyor. Bunun üzerine tartışalım.

2000'de attığı çalım dersin, o zaman Ronaldinho hep çalımlıyor. Hakan süper oyuncuysa o mekanik adam mı? der. Sen kırdığı rekora bak dersin o da Metin Oktay kaç maçta atmış Hakan kaç maçta onun rekorunu kırmış der. Sen birşey atarsın o söyler ben söylerim. Bu işin sonu yok diye belirtmek istiyorum.

Bence artık bırakmalıdır. Bırakılır yada gönderilirse vefasızlık yapılıyor diyenlerede biraz profesyonel düşünmeye davet ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arkadaşlar süper oyuncuydu yada değildi. Şimdi adamın yaşı gelmiş 36'ya ve Galatasaray onunla artık çalışmak istemiyor. Bunun üzerine tartışalım.

2000'de attığı çalım dersin, o zaman Ronaldinho hep çalımlıyor. Hakan süper oyuncuysa o mekanik adam mı? der. Sen kırdığı rekora bak dersin o da Metin Oktay kaç maçta atmış Hakan kaç maçta onun rekorunu kırmış der. Sen birşey atarsın o söyler ben söylerim. Bu işin sonu yok diye belirtmek istiyorum.

Bence artık bırakmalıdır. Bırakılır yada gönderilirse vefasızlık yapılıyor diyenlerede biraz profesyonel düşünmeye davet ediyorum.
    Bencede birakmali yada Amerikaya filan gitmeli, ama benim tartistigim konu o degil.

Shamur1 diyorki hakan sükür hicbir zaman iyi futbolcu olmamistir. bende bunu tartisiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bu haber koyulmuşsa özür dilerim,

Polat: ''Galatasaray'da Hakan'ın yeri yok.''

Adnan Polat, "Biz yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda Hakan Şükür'ün yeri yok. Ben burada olduğum sürece Hakan Şükür önümüzdeki yıl Galatasaray formasını giyemez." dedi.

Galatasaraylı spor yazarı Turgay Şeren'in, Yunanistan'a giderken Adnan polat ile yaptığı röportaj gündeme bomba gibi düştü. İşte Şeren'in kaleminden tüm ayrıntılar...

Galatasaray'daki "gizli çekişme" Hakan Şükür'ün GS TV'ye verdiği röportajla gün yüzüne çıkmıştı. Ne demişti Hakan Şükür o röportajında, hatırlayalım: "Adnan Polat düşündüğünü söyleyebilen bir insandır. Bana daha önce futbolu ne zaman istersem o zaman bırakacağımı söylemişti. Şimdi de böyle haberler çıkıyor. O zaman acaba Adnan Polat gazeteciyle farklı benimle farklı mı konuşuyor, diye düşünüyorsunuz. Ben kaptanım, takımdan gelen istekle, yöneticiye parayı sorunca, ertesi gün gazetelerde ‘Hakan parayı sordu' diye manşet oluyor!"

Hakan'ın bu açıklamaları Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat tarafından, "Röportajın kasetini izledikten sonra yanıt vereceğim" diye geçiştirilmişti. Polat'la Yunanistan seyahati öncesinde Atatürk Havalimanında karşılaşınca biraz konuştuk. Ben sözü Hakan Şükür ve açıklamalarına getirince Adnan Polat net konuştu... Yani öyle lafı evirip çevirmedi. Belli ki hazırlıklı ve Hakan'a kızgındı..

HAKAN ŞÜKÜR OLMASAYDI
    Söze, "O sözleri eğer Hakan Şükür değil de, başka biri söylemiş olsaydı, sezon sonuna kadar kadro dışıydı. Ama onun ayrıcalığı var. O yüzden sezon sonuna kadar kalacak" diye başladı... Ve şöyle de bitirdi: "Ben varken Hakan Şükür Galatasaray formasını önümüzdeki yıl giyemez. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Bu takımda onun yeri yok. Sezon sonunda ya jübile yapacak, ki istemiyor, ya da yollarımız ayrılacak. Kendisine de bunu aynen söyledim. Sürekli olarak bir basın toplantısı yapacağını söylüyor. Bekliyorum o toplantıyı yapmasını, bakalım neler söyleyecek. Ama bu toplantıyı bir türlü de düzenlemiyor."

HAKAN: "BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
    Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Hakan Şükür, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamaları yanıtladı. Yunanistan seyahati sırasında yazarımız Turgay Şeren'e açıklamalarda bulunan golcü oyuncu, futbolu kesinlikle bırakmayı düşünmediğini söyledi.

GALATASARAY'DA JÜBİLE YAPMAM
    Hakan Şükür şöyle konuştu: "Ben futbolu bırakmayı da, Galatasaray'da jübile yapmayı da hiç düşünmüyorum. İki yıl daha futbol oynayacağım. Ancak bu Türkiye'de olmayacak. Çünkü ben Türkiye'de sarı kırmızılı formayı bugüne kadar gururla ve başarıyla taşıdım. Bundan sonra, o formanın dışında başka bir formayı giymek aklımın ucundan bile geçmez. Dolayısıyla futbol hayatımı Türkiye dışından sürdüreceğim. İstenmediğim yerde durmak benim karakterime sığmaz ve uymaz. Ama tekrar ediyorum iki yıl daha futbol oynayacağım. Büyük bir ihtimalle yurt dışına gideceğim. Hangi takım diye sormayın. Beni isteyen iki üç takım var."

Kaynak: Akşam

ALın işte benım anLatmaya çaLıştığım oLay bu !! saçmaLayıp duruyorsunuz sürekLi aynı şeyLer.. Kendi takımında biLe oLay Yaratan ve Yönetici de Hakan'ın Bu takımda yeri yok diyebiLiyorsa Bize daha birşey demek düşMez.. BaşLı başına sorun işte Hakan Şükür.. Adnan PoLat birşey biLiyorki Hakan Şükür'ün Takımda yeri yok diyor.. Hakan oynasada ,oynamasada ,goL atsada,atmasada,MiLli takıma çağrıLsada,çağrıLmasada Her zmn oLay oLuyor işte.. Hakan'ın üstünde başka güçLer oLduğunu hepimiz biLiyoruz.. Zaten diğer futboLculardan onu ayıran tek gücü bu.. öyLe oLmasa Şu an Adnan PoLat ve Gs ye karşı rest çekemezdi.. İLerleyen zamanlarda herşeyi daha net göreceğiz hep beraber.. BekLeyip göreLim..

Bir arkadaş Hakan'ın Leeds'e attığı goLü demiş.. Yuh diyorum başka birşey demiyorum.. Peki Ya kaçırdığı goLleri ? Boş kale yerine dağa taşa çektiği şutLarı ve kaçırdığı penaLtıLardan bahsetmicekmisin ?

Eğer bana geLipte bak şu maçta böyLe goL attı dersen.. Bende sana kapı gibi OktaY DereLioğLu'nun BeLçika'ya 7 kişiyi çaLıma dizip attığı goLü mü örnek vereyım.. Yada başka isimLerin attığı süper goLleri.. 1 goL örnek vermeyLe süper oyuncu oLunuyorsa o başka tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Bencede birakmali yada Amerikaya filan gitmeli, ama benim tartistigim konu o degil.

Shamur1 diyorki hakan sükür hicbir zaman iyi futbolcu olmamistir. bende bunu tartisiyorum..
    Tartıştığınız kısmı biliyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum. Ben daha önce farklı görüşlerden dolayı tartışan iki kişinin sonunda anlaştığını görmedim. Dediğim gibi Hakan Şükür'ü bende beğenmiyorum. Sebebleri çok farklıdır. Attığı onca gole rağmen bence çok abartılacak bir oyuncu değildir. Yeri gelmiştir takımı kurtarmıştır. Milan maçında bir gol birde penaltı yaptırmıştı. Zaten Uefa macerası öyle başladı ve güzel bitti. Yeri gelmiş artık kale çizgisinin üstünde geri pas vermiştir. Çok önemli maçta gol kaçırmıştır. Sebebinide ben estetik olsun diye golün güzelini ararım gibi komik bir sebebe bağlayıp daha da bizi sinirlendirmiştir. Çok müthiş pres yapmıştır. Bir ortayı açamadılar diye maç boyu küsmüştür. Takımda abilik yapmıştır. Takımı karıştırmıştır. Bütün bunlara rağmen sen beğenirsin ben beğenmem. Bunlar uzun konular ama bırakması konusunda Hakan Şükür'ü beğenen biri olarak bu fikirde olman güzel. Çünkü duygusal davranıp gitmesin ölene kadar oynasın diyenler var. Şahsen ben teknik adam olarak gelmesinden hep korktum korkuyorumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kendi takımında biLe oLay Yaratan ve Yönetici de Hakan'ın Bu takımda yeri yok diyebiLiyorsa Bize daha birşey demek düşMez..
    Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, bazı gazetelerde sarı-kırmızılı futbolcu Hakan Şükür'le ilgili yayımlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Adnan Polat, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Galatasaray futbol takımında yeniden yapılanma sürecine gidildiğini belirterek, "Atina seyahati sırasında SayınTurgay Şeren'le yaptığım sohbette "Hakan Şükür'ün artık Galatasaray'da Yeri Yok" ve "Hakan'la Asla" ifadelerini kullanmadığımı belirtmek isterim. Hakan Şükür sezon sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz olup görevini en iyi şekilde yapma gayreti içindedir.

Dolayısıyla bu gerçekliklerden hareketle futbolcumuz Hakan Şükür'e yönelik olarak yukarıda adı geçen gazetelerde bana ithafen dile getirilen iddiaların gerçekle hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Bizler bu tarz beyanların sonuç olarak medyanın inandırıcılığına zarar verdiğini düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte bu tarz olumsuzlukların tekerrür etmemesinin en büyük arzumuz olacağını da kamuyona beyan etmek isteriz." ifadelerini kullandı.

CHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hakan canlı yayında kararını açıkladı

Panionios'a karşı 2. yarıda oyuna girerek maçın kaderini değiştiren Hakan Şükür, sezon sonu G.Saray'a veda kararını canlı yayında Türkiye'ye ilan etti.

Hakan Şükür, Galatasaray'a veda etme kararını karşılaşmadan sonra açıkladı, "Sezon sonuna kadar giyeceğim bu forma için terimin son damlasına kadar savaşacağım" dedi

Panionios'a karşı 2. yarıda oyuna girerek maçın kaderini değiştiren Hakan Şükür, sezon sonu G.Saray'a veda kararını canlı yayında Türkiye'ye ilan etti.

Tecrübeli golcü, "Son 10 gündür üzerimde spekülasyonlar yapılıyor. Seyircilerden şunu bilmelerini istiyorum, Hakan Şükür adam gibi adamdır. Bu formayı belki sezon sonuna kadar giyeceğim, ama bu forma için terimin son damlasına kadar savaşacağım" ifadelerini kullandı.

Sözleşmesinin sezon sonu biteceğini hatırlatan Hakan, "2008 Avrupa Şampiyonası'na katılacağımız tarihe kadar, 2 yıllık kontrat imzaladım. O zaman için söylüyorum, bu zamanın sonunda da bu formayı bırakacağımı belirttim. Seyirci yazılanların hiçbirine inanmasın, dolmuşa gelmesin. Ben oynasam da, oynamasam da bu takımı desteklesinler. Devre arasında başka bir takıma gitmem söz konusu değil, bunu herkes bilsin" diye konuştu.

'Operasyonda payımız olacak'
    Tecrübeli golcü, 2008 finallerinde yer almak istediğini de belirterek, "Galatasaray'da uygulanan gençleştirme operasyonunda bizim de bir payımız olacak. Ben vefa istemiyorum. İnşallah Milli Takım'da da olmak isterim. Umarım sezon sonuna kadar göstereceğim performansla başından beri içinde bulunduğum milli formayla 2008 finallerine de katılarak bunu taçlandıracağım" dedi.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ise Hakan Şükür'ün veda kararıyla ilgili olarak, "Hakan'ın bırakma niyetini biliyoruz. Türk futboluna yaptıkları unutulmaz. O bıraksa da bırakmasa da bizim onu bırakmayacağımızı iyi bilir" açıklamasını yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan GS'yi mi bırakıyor yoksa futbolu mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    abdullaharici92 ve shamur1 ; dertlerinizi açıkça söyleyin. Köşeye sıkışıyorsunuz her seferinde, yoksa canınızı zamanında çok yaktığı için mi bu atıp tutmalar ?
    haklsın birader hakan zamınında canımız çok yaktı 2003 yılında neydi o olimpiyat stadında attığı gol 30 metreden kafayla atmışı!!! bide atarken haberi olsa bence sen ya stand pu çısın yada hayatında hiç gs-fb maçı izlemdin eğer ikinci seçenek ise 10 gün sonra kadıköye bekleriz

Hakan Sükür sezon sonunda %100 Galatasarayi birakiyor.Yurtdisinda futbol hayatina devam edecekmis ...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Amerika'ya gidecek diyorlar, LA Galaxy'ye.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    haklsın birader hakan zamınında canımız çok yaktı 2003 yılında neydi o olimpiyat stadında attığı gol 30 metreden kafayla atmışı!!! bide atarken haberi olsa bence sen ya stand pu çısın yada hayatında hiç gs-fb maçı izlemdin eğer ikinci seçenek ise 10 gün sonra kadıköye bekleriz
    Dün akşam oynadığı futbol ile bazı şeyleri görmüş ve olup olmadık laflar etmemeyi öğrenmişsindir. Haddini bil doğru düzgün konuş, git 4 çay 1 su iç..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bak dostum Bugun Fanatik gazetesini aLdınmı ? Şimdi yazayım da asıL sen öLe çok havaLardan uçma.. iLk Sayfadaki manşet aynen böyLe devam ediyor.. : Ancak bazı gerçekLeri de görmek zorundayız.Panionios,kesinLikLe Cim Bom'un rakibi oLabilecek bir takım değiLdi.Buna karşın iLk şutu 50'de attık ! Serkan'La buLduğumuz goL ofsyattı.İkinci goL Song'dan geLdi,Penaltı ağır bir karardı.

Çok doğru demiş Fanatik gazetesi bu yazısında.. Evet maçı izLedim Hakan'ı da izLedim tmm goLü atmış oLabiLir ama öyLe ağzım açık izLiyemedım ekstra birşey yapmadı.. Şimdi sen her goL attığı zaman bak gördünüzmü kötü dediğiniz adam goL attı diyecek oLursan o zmn başkaLarıda Hakan'ın goL atamadığı maçLarda bak gördünüzmü Bu adam becerip goL atamıyor der.. İŞin içinden çıkıLmaz.. Haddini biLecek birileri varsa o da sensin ..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan hakkında şimdiki halini baz alarak atıp tutsanız neyse adam gelmiş 36 yaşına.. Bende şu andaki halinden hiç memnun değilim ve Gs'yi bırakmasını canı gönülden istiyorum.. Ama bu adam bu kadar kupa kazanmış, rekorları parçalamış, Türkiye'nin en kariyerli oyuncusu.. Geçmişi hakkkında konuşmak, onu SIRADAN bir oyuncu gibi göstermeye çalışmak KISKANÇLIKtan başka birşey değildir..

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Şimdi ki futbolunu beğenmeyebilirsiniz veya kişiliğini beğenmeyebilirsiniz ancak arkasından atıp tutarak, kariyerine laf atıp onu karalamaya çalışmak bence hiçbir futbolsevere yakışmaz. Sonuçta birşeyler bilen, dengeli ve akıllı insanlarız hepimiz. Lütfen cahilce yorumlar yapmayalım, tahriklere kapılmayalım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hakan hakkında şimdiki halini baz alarak atıp tutsanız neyse adam gelmiş 36 yaşına.. Bende şu andaki halinden hiç memnun değilim ve Gs'yi bırakmasını canı gönülden istiyorum.. Ama bu adam bu kadar kupa kazanmış, rekorları parçalamış, Türkiye'nin en kariyerli oyuncusu.. Geçmişi hakkkında konuşmak, onu SIRADAN bir oyuncu gibi göstermeye çalışmak KISKANÇLIKtan başka birşey değildir..
    kardeşim bizde başka birşey demiyoruz ki geçmiş yıllarda müthiş işler çıkardı onu inkarda etmiyoruz ama bazı arkadaşlar onun türkiyenin yetiştirdiği en iyi futbolcu olduğunu söylüyor ben buna karşı çıkıyorum sonuçta metin oktaylar,can bartular,feyyazlar,şifolar,rıdvanlar,lefterler hakandan daha iyi oyunculardı ben bunu savunuyorum shamur1 kardeşte ağer diğer oyunculara hakan kadar destek çıkılsaydı türkiyeden bir sürü hakan çıkarabilirdik demeye çalışıyo olay bu

bu arada bir kaç arkadaşta önceki msjımda hayatında can bartuyu izledimi ki onun iyi olduğunu söylüyü yazmış.peki arkadaşım bu gün hangimiz hayatımızda metin oktay izledik ama hepimiz ona taçsız kral diyoruz ayrıca bana haddini bil diyenler öncelikle kendi at gözlüklerini çıkarsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Aimar1905 gerçi yaşı beLli oLmuyor ama demek ki PeLe yi biLe izLemiş.. Şimdi bizLer PeLe'yi izLiyemedik diye kabuL etmıcekmıyız dünyanın en iyi goLcüsü oLduğunu ? bu kadar saçma birşey oLurmu.. Evet Tanju,Rıdvan bunLar Hakan'dan daha iyi oyuncuLardı.. Bakın kariyer demiyorum.. Çünkü Türk medyası,basını Hiçbir futboLcunun arkasında bu kadar durmadı Hakan'dan başka.. Benim kaç gündür anLatmaya çaLıştığım şey bu.. Keşke Hakan'ı sadece goLleriyle,başarıLarıyla izLeseydık.. SürekLi küsen,SürekLi oLay yaratan,Hacı Hocalarla arası iyi oLan bir oyuncu profiLini yaratmasaydı bizLere.. Ayrıca Dünya'nın hiçbir yerinde de yok .. Hiç gördünüzmü RonaLdo,Ronaldinho,Totti gibi yıLdızlara Kazma ve Şaban gbi aLaycı Lakaplar takıLdığını ? Ama siz şimdi dersinizki o lakapları Hakan'ı çekemeyenler taktı .. Yani Koskoca dünya o kadar yıLdıza tek bir lakap takmamış,aLay etmemiş bir Tek Türkiye'de böyLesine büyük bir yıLdızla senelerce aLay ediLmiş,Lakaplar takıLmış.. pardon pardon hakLısınız siz..

Hiç mi anLamıyorsunuz.. eLinizden birşeydemi geLmiyor kardeşim Girin Fm 2008 e aLın GaLatasaray'ı Bakın Hakan Şükür'ün kariyerine .. Oynadığı maç topLamına attığı goL topLamına , 2-3 sene hariç 20 goL üzerine çıkamadığına maLum o döneminde Hagi'Li dönem oLduğunuda hatırLayın sonra devam edeLim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca sürekLide şimdiki haLi faLan demeyın.. 2000 den beri zaten hep şimdiki haLi faLan diyorsunuz.. Madem bu adam süper bir goLcüydü de Neden 2000 den beri rekoru ancak 2007 de kırabiLdi ?? Ya yok böyle saçma bir düşünce.. Bir futboLcu gerçektende süper bir oyuncu ve sizin söyledikleriniz kadar başarıLı,yetenekLi bir oyuncu ise oLurmu yok şimdiki haLi yok 30 dan sonrası faLan.. Niye Maldini 40 yaşına kadar hala sahadaydı ? Solskjear, Andy CoLe,Dwight Yorke,ALan Shearer ,Şu an Totti mesela her sene goLlerini atıyor.. oLurmu böyLe birşey bir futboLcu yıLdızsa yetenekLiyse 20 sinde neyse 30 unda da aynıdır.. Ama Bu saydığım isimlerde Yetenek de vardı tabiki..

oLdu oLacak Hakan'ın kariyerini ayıraLım.. Hagi döneminde Hakan , Avrupa ya gidip geri dönen Hakan Ve 30 undan sonra goLü unutan Hakan diye..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir goLcünün seneler geçse biLe formu bu kadar düşmez.. Tamam yaşının verdiği oLumsuz şeyler oLabilir.. Mesela eski hızı oLmayabiLir.. İkiLi mücadelelerde eski haLi gibi güçLü oLmayabiLir ama goL atma becerisi,yeteneğini,tekniği zayıfLarmı ?? Bir çok Avrupa takımının forvetınde 30-35 yaş arası oyuncuLar oynamıyormu ? Ama arkadaşlar biraz gerçekci oLalım Hakan Şükür 25 Li yaşlarında da çok goL kaçırıyordu.. Boş kaleye atamıyordu,dağLara taşLara çektiği şutlarıda vardı.. Şimdi yine aynı şekiLde.. Onun için boşuna şimdiki haLi fln demeyın.. Zaten Hakan'ın tekniği ve goL yapma becerisi iyi oLsaydı Avrupa'da tutunurdu.. Şimdi Hakan da değişen şeyler yaşının verdiği yorgunLuk,dirençsizLik ve ikiLi mücadelerdeki güçsüzLüğüdür.. İnsan yaşLanınca fiziksel zorLukLar yaşar.. FutboLcu içinde böyLedir bu ama Hiç gördünzmü 30 yaşına geLipte Tekniği,Becerisi düşen oyuncu ? Teknik,becerik futboL anLayışı doğuştan geLir sonradan kazanıLmadığı gibi yitiriLmezde.. Şota ArveLadze bizden gittikten sonra AJax,G.Rangers,Az aLkmaar da her sezon 20 goL ortaLamasıyLa oynadı üsteLik geçen sene 34 yaşındaydı Şota .. Uefa'da attığı goLleri ben izLedim beLkide siz izLemediniz.. Bizdeykende goL kraLı oLdu gittikten sonra Az ALLkmaar da da goL kraLı oLdu.. Yani çizgisini bozmadı.. Ve 35 yaşında şuan İspanya gibi bir üLKeye Transfer oLabilliyor. Hakan Şükür ise genelde 35 yaş üstü oyuncuLarı aLan Amerika Ligine transfer oLabilirim diyor.İşte aradaki fark

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hacı Hocalarla arası iyi oLan bir oyuncu profiLini yaratmasaydı bizLere..
    Onun hacılarına,hocalarına takılmak yerine futboluna takılsaydın. Ayrıca kişisel tercih senin niye bu kadar zoruna gidiyor ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

shamur1 uzun uzun yazilar yaziyorsun,ama bana göre bos yaziyorsun.

Koskoca Krali ne hallere getirdin,helal olsun sana ...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Aimar1905 gerçi yaşı beLli oLmuyor ama demek ki PeLe yi biLe izLemiş.. Şimdi bizLer PeLe'yi izLiyemedik diye kabuL etmıcekmıyız dünyanın en iyi goLcüsü oLduğunu ? bu kadar saçma birşey oLurmu.. Evet Tanju,Rıdvan bunLar Hakan'dan daha iyi oyuncuLardı.. Bakın kariyer demiyorum.. Çünkü Türk medyası,basını Hiçbir futboLcunun arkasında bu kadar durmadı Hakan'dan başka.. Benim kaç gündür anLatmaya çaLıştığım şey bu.. Keşke Hakan'ı sadece goLleriyle,başarıLarıyla izLeseydık.. SürekLi küsen,SürekLi oLay yaratan,Hacı Hocalarla arası iyi oLan bir oyuncu profiLini yaratmasaydı bizLere.. Ayrıca Dünya'nın hiçbir yerinde de yok .. Hiç gördünüzmü RonaLdo,Ronaldinho,Totti gibi yıLdızlara Kazma ve Şaban gbi aLaycı Lakaplar takıLdığını ? Ama siz şimdi dersinizki o lakapları Hakan'ı çekemeyenler taktı .. Yani Koskoca dünya o kadar yıLdıza tek bir lakap takmamış,aLay etmemiş bir Tek Türkiye'de böyLesine büyük bir yıLdızla senelerce aLay ediLmiş,Lakaplar takıLmış.. pardon pardon hakLısınız siz..

Hiç mi anLamıyorsunuz.. eLinizden birşeydemi geLmiyor kardeşim Girin Fm 2008 e aLın GaLatasaray'ı Bakın Hakan Şükür'ün kariyerine .. Oynadığı maç topLamına attığı goL topLamına , 2-3 sene hariç 20 goL üzerine çıkamadığına maLum o döneminde Hagi'Li dönem oLduğunuda hatırLayın sonra devam edeLim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca sürekLide şimdiki haLi faLan demeyın.. 2000 den beri zaten hep şimdiki haLi faLan diyorsunuz.. Madem bu adam süper bir goLcüydü de Neden 2000 den beri rekoru ancak 2007 de kırabiLdi ?? Ya yok böyle saçma bir düşünce.. Bir futboLcu gerçektende süper bir oyuncu ve sizin söyledikleriniz kadar başarıLı,yetenekLi bir oyuncu ise oLurmu yok şimdiki haLi yok 30 dan sonrası faLan.. Niye Maldini 40 yaşına kadar hala sahadaydı ? Solskjear, Andy CoLe,Dwight Yorke,ALan Shearer ,Şu an Totti mesela her sene goLlerini atıyor.. oLurmu böyLe birşey bir futboLcu yıLdızsa yetenekLiyse 20 sinde neyse 30 unda da aynıdır.. Ama Bu saydığım isimlerde Yetenek de vardı tabiki..

oLdu oLacak Hakan'ın kariyerini ayıraLım.. Hagi döneminde Hakan , Avrupa ya gidip geri dönen Hakan Ve 30 undan sonra goLü unutan Hakan diye..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir goLcünün seneler geçse biLe formu bu kadar düşmez.. Tamam yaşının verdiği oLumsuz şeyler oLabilir.. Mesela eski hızı oLmayabiLir.. İkiLi mücadelelerde eski haLi gibi güçLü oLmayabiLir ama goL atma becerisi,yeteneğini,tekniği zayıfLarmı ?? Bir çok Avrupa takımının forvetınde 30-35 yaş arası oyuncuLar oynamıyormu ? Ama arkadaşlar biraz gerçekci oLalım Hakan Şükür 25 Li yaşlarında da çok goL kaçırıyordu.. Boş kaleye atamıyordu,dağLara taşLara çektiği şutlarıda vardı.. Şimdi yine aynı şekiLde.. Onun için boşuna şimdiki haLi fln demeyın.. Zaten Hakan'ın tekniği ve goL yapma becerisi iyi oLsaydı Avrupa'da tutunurdu.. Şimdi Hakan da değişen şeyler yaşının verdiği yorgunLuk,dirençsizLik ve ikiLi mücadelerdeki güçsüzLüğüdür.. İnsan yaşLanınca fiziksel zorLukLar yaşar.. FutboLcu içinde böyLedir bu ama Hiç gördünzmü 30 yaşına geLipte Tekniği,Becerisi düşen oyuncu ? Teknik,becerik futboL anLayışı doğuştan geLir sonradan kazanıLmadığı gibi yitiriLmezde.. Şota ArveLadze bizden gittikten sonra AJax,G.Rangers,Az aLkmaar da her sezon 20 goL ortaLamasıyLa oynadı üsteLik geçen sene 34 yaşındaydı Şota .. Uefa'da attığı goLleri ben izLedim beLkide siz izLemediniz.. Bizdeykende goL kraLı oLdu gittikten sonra Az ALLkmaar da da goL kraLı oLdu.. Yani çizgisini bozmadı.. Ve 35 yaşında şuan İspanya gibi bir üLKeye Transfer oLabilliyor. Hakan Şükür ise genelde 35 yaş üstü oyuncuLarı aLan Amerika Ligine transfer oLabilirim diyor.İşte aradaki fark
    Güzel kardeşim, senin Hakan Şükür'ü düşünmekten başka bir işin yok mu? Bu kadar kasmaya ne gerek var ?

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri