Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Konyaspor Kazanır

1 3.33%
  • Berabere Biter

3 10.00%
  • Beşiktaş Kazanır

26 86.67%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 62 arası toplam 62 sonuç

Konu: TSL 18.Hafta |Konyaspor - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yani bize mi yazık olacak, yoksa size mi, bilmem. O kadar kural koyduk bu bölüme, halen bakıp da feyz alalım, uyalım demiyorsunuz.

1. Maç esnasında şu bol oldu bu attı şu attı goooolllll işte edu deivid yok gökhan kaba yok şu çıktı şu girdi tarzında mesajlar atmayın. Demedik mi iki kelimelik dandik yorumlara yer yok artık diye?

2. Tartışmalarınızı birebir husumete dönüştürmeyin. Dönüşen mesajlar silinir. Ellerinize yazık.

3. Şimdilik sadece mesajlar silindi. O silinen mesajlara uyarılar da verilecek, gereken arkadaşlar okur grubuna alınacak. Bunu da bilelim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün gece 6pas izledim..Beşiktas macını izleyememişdim..Ali tandogan yine kendini yere atmış..

Ahma çakar baya kızdı;Bu cocugun bir gün ayagını kırcaklar hakem ozaman faul,penaltı vermeyecek falan dedi.8.defa aynısın yapıyor dedi..Sonrada kimse hakeme kızmasın dedi..Sinan engini uyardı Ali'nı kulagını cek diye

İzleyince bende sasırdım..Devam etse golü atıyor..

Bu arada iki takımızda tebrik ederim..nobre'nin golü baya hosuma gitti.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri