Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 198 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Yeni Başkanı : Adnan Polat

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

DURAK'IN 100 MİLYON DOLARI HAZIR!..

Galatasaray'da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı'na kısa bir süre kala sürpriz bir gelişme yaşandı.

Başkan adayı Prof. Dr. Nazım Durak, Divan Kurulu toplantısında adaylıktan çekildiğini bildiren Adnan Öztürk ile birleştiğini açıkladı. Durak, seçime girecekleri yönetim kurulu listesini Öztürk ile birlikte yaptıklarını belirterek, ''Biz Galatasaray'ın menfaatleri için birlikteyiz. Parayla koltuk satmıyoruz. Adnan Öztürk ile birlikteyiz. Kendisi de muhtemelen seçimde listemizde olacak'' dedi.

Durak, şu anda 100 milyon dolarlık kaynaklarının bulunduğunu da kaydederken, bu paranın Londra'da hazır olduğunu sözlerine ekledi.

http://maraton.com.tr/news.php?news_id=41437

Nazım durak ortalıgı karıstırıyor..Listesine aldıklarını cogu bayan..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Hagi üye olsun"

Galatasaray, cumartesi günü yapılacak seçimin heyacanını yaşarken, başkan adaylığından çekilen Adnan Öztürk'ten ilginç bir öneri geldi.
    Adnan Öztürk, bütün ısrarlara rağmen Adnan Polat'ın listesine de girmedi, ancak hem başkan Özhan Canaydın'a hem de başkan adayı Adnan Polat'a çağrıda bulunarak, Hagi'nin sarı kırmızılı kulübün üyesi yapılmasını teklif etti. Adnan Öztürk, Galatasaray'ın değerlerine artık sahip çıkması ve sarı kırmızılı kulüpteki vefa duygularının canlandırılması için başta Hagi olmak üzere tarihe geçmiş önemli sporcuların acilen sarı kırmızılı kulübe üye yapılmasını önerdi. Eğer Öztürk'ün teklifi gündeme alınırsa, Hagi üye olup, gelecek yıllarda Galatasaray yönetimlerinde bile görev yapabilecek konuma gelecek.

Kaynak : DHA

Bu liseciler Adnan Polati baskan yapmamak icin heryolu deniyorlar.Ama Adnan Polat baskan olup,bu zihniyete son verecektir !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Polat'ı çökertme planı var..Ya bu nazım durak futboldan anlıyormu??..Listesinde bile bayan dolu.Hersey para ile olmaz.

Galatasarayımızı yönetmeye talip olanlara bakın..inanılır gibi değil...Üstelik nazım durak çamur'da atmaya basladı..Yok aslantepe iptal olacak falan diye..Kac kere dediler öyle sey yok diye.
    Liseliler ortalıgı karıstırıyor.Umarım adnan öztürk onun listesinde degildir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nazım mı ? Özhan Canaydın kalsın daha iyi .

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nazım durak baskan olurda;Yılmaz vural'ı getirecekmiş..Üstelik ayhan akbinde transfer işlerine bakacak..

Nazım durak kaza ile falan kazanırsa..Ligde ilk 5 hayal olur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

100mn $ falan hikâye . Polat götürcek. Nazım ı düşünemiyorum bile.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "Durak ile anlaşmadım"

Galatasaray'da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak Seçim Olağan Genel Kurul toplantısı öncesinde aday olduğunu açıklayan, ancak daha sonra çekilen Adnan Öztürk, kimseyle anlaşmadığını söyledi.
    Öztürk, başkan adaylarından Prof. Dr. Nazım Durak ile herhangi bir anlaşmasının bulunmadığını belirterek, ''Ben onun listesinde değilim, anlaşmam yok. Adaylıktan da çekilmiştim zaten'' dedi.

Kaynak : AA

-------------
    Nazım'ın Nasıl bir kişilik oldugnu anlamış oluyoruz. 100mn $ nerde acaba
    Last edited by PesimiSTyLa : 19.Mart.2008 at 16:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

"Durak ile anlaşmadım"

Galatasaray’da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak Seçim Olağan Genel Kurul toplantısı öncesinde aday olduğunu açıklayan, ancak daha sonra çekilen Adnan Öztürk, kimseyle anlaşmadığını söyledi.
    Öztürk, başkan adaylarından Prof. Dr. Nazım Durak ile herhangi bir anlaşmasının bulunmadığını belirterek, ’’Ben onun listesinde değilim, anlaşmam yok. Adaylıktan da çekilmiştim zaten’’ dedi.

------------
    Nazım Durak iyi yalanlar atıyor..Allah bilir dedigi para'da yalandır..Çamurda atmaya basladı..

Nazim Durak´a cok güzel sözler söylemek istiyoruz,anlamli sözler söylemek istiyoruz,böyle devam etsin,iyi gidiyor ...

Böyle kisilik olmaz,kendi reklamini yapmak icin girdi secime,sonradan diger adaylara camur atti,palavradan yönetim kadrosu kurdu.Resmen rezillik !

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Sarı-kırmızılılarda, 22 Mart'ta yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi çalışmalarını sürdüren Adnan Polat, yönetimine Albayrak'ı da aldı.

Yiğit Şardan'ı ikna ederek listesine alan Polat, bu kez önce aday olacağını düşündüğü Özhan Canaydın ile görüşen ancak Canaydın'ın aday olmamasının ardından kendisiyle temasa geçen eski yönetici Albayrak'ı listesine aldı. Polat, kesin listesini Perşembe günü düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Polat ve Durak listelerini açıklıyor
    Galatasaray’da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısında başkanlığa adaylıklarını koyan Adnan Polat ve Prof. Dr. Nazım Durak, listelerini açıklıyor.
    Başkan adaylarından Adnan Polat, yarın saat 10.00’da Galatasaray Adası’nda düzenleyeceği basın toplantısında listesini açıklayıp, önümüzdeki dönemdeki hedeflerini anlatacak. Polat ayrıca, akşam saat 19.00’da da Ritz Carlton Oteli’nde kongre üyelerine yemek verecek.

Başkan adayı Nazım Durak ise listesini saat 13.00’de The Plaza Oteli’nde düzenleyeceği basın toplantısı ile açıklayacak.

19.03.2008

Nazım ve Polat iyice kurtlar vadisine döndük

Polat'ın listesi hemen hemen belli..Nazım'ın listesinde ise bayanlar dolu

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Afedersiniz ama Nazim beyde bazi konularda hakli..

Böyle cakallarin baskan olmasini istemiyorum, Polatinda, Naziminda.

Ben daha efendi, futboldan anlayan birisinin baskan olmasini isterdim.

Efendi diyorsun da Yusufcum,Özhan Canaydindan efendi bir kisi yoktur bu futbol aleminde,almadigi fair-play ödülü kalmamisti adamin.Bu dönemde Galatasaraylilik önemlidir,icraatlar önemlidir.Adnan Polatta bunu görüyoruz biz.Harbiden Galatasarayli,gerektiginde tüm sorumlulugu üzerine alabilen,taraftarlara arasi iyi,parali bir baskan görünümünde.(:

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adnan polat kesin kazanacaktır...adnan sezgin listedeyse biraz başı ağrıyacak son gelişmelerden sonra...

Adnan Sezgin kulübün maasli calisani durumunda,yani yönetim listesine falan girecek durumu yok. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İşte Adnan Polat'ın hedefleri!

Galatasaray Kulübü'nde 22 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adaylarından Adnan Polat, hedeflerini açıkladı. Galatasaray Adası'nda basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, 1992-1996 döneminin ardından görevini yerine getirdiğini düşünüp, tekrar yöneticilik yapmayı düşünmeyerek, yöneticiliği bıraktığını, ancak yaşanan sürecin kendisine yeniden böyle bir görev biçtiğini söyledi. Polat, ''Özhan Canaydın başkanlığında 2 yıl boyunca gerçekten zor ve sıkıntılı dönemler geçirdik. Ben de mali, idari ve sportif alanlardan sorumlu başkan yardımcılığı yaptım. Bu da aşağı yukarı kulübün tüm faaliyetlerinin ve işlemlerinin yüzde 95'i demektir. Tüm faaliyetlerin altında da imzam var'' diye konuştu.

Başkanlık görevini almasının ardından geriye dönük hiçbir muhasebe içine girmeyeceğini vurgulayan Polat, şunları söyledi: ''Tamamen geleceğe dönük olarak bir beyaz sayfa açıp, Galatasaray'ı daha iyi yerlere nasıl getiririz, onun mücadelesini vereceğim. Sorunlar büyük, problemler de kolay ve çabuk çözülmeyecek. Camianın birlikteliği bize güç verecektir. Tek vücut olduğumuz zaman, bugünkü problemler ehemmiyetsiz hale gelecektir. Yeter ki biz o gücü arkamızda hissedelim. 22 Mart Cumartesi sonrası eski başkanlarımızı, fikir önderlerimizi, duayenlerimizi bir araya getirip, bize yardımcı olmalarını, destek vermelerini isteyeceğiz.''

-''YENİDEN YAPILANMAYA MECBURUZ''-

Adnan Polat, kulübün içinde bulunduğu durumun herkes tarafından gayet iyi bilindiğini ve geleceğe dönük de 2 yıl için pembe tablolar çizemeyeceklerini ifade etti.

Gelecek 2 yıllık süreçte her anlamda yeniden yapılanmaya mecbur olduklarını vurgulayan Polat, mali sıkıntıların azalması yönünde önlerindeki en önemli adımın Seyrantepe'de yapımına başlanan stat olduğuna dikkat çekerek, ''Stat inşaatında subasmanlarının çıkılmasının ardından loca ile VIP kombine satışlarına başlayacağız. Sevinerek söyleyebilirim ki, şimdiden yoğun talep mevcut. Eylül ayı itibariyle kombine satışlarına başlayabileceğiz'' dedi.

Önlerindeki ikinci önemli projenin Galatasaray Sportif A.Ş. ile Futbol A.Ş'nin birleştirilmesi olduğunu anlatan Polat, şöyle devam etti: ''Bunun için 1 yıl önce SPK'ya yaptığımız başvurular sonrası izin alındı. Gereken kaynağı yaratmaya çalışacağız. Miktar 65-75 milyon dolar arası. Bu kaynağı bulduğumuz taktirde birleşmeyi sağlayabiliriz. Bu kaynağın en büyük yeri de Riva'daki arazi olacak. Riva'yı daha önce satabilirdik ama teklif edilen rakamlar 80 milyon dolar civarındaydı. Şu anda 120 milyona kadar yükseldi ve 1-2 ciddi teklif de var. Önümüzdeki kısa sürede gerçekleşebilir.''

-''SPORCULARIMIZ KENDİ GELECEKLERİNİ KENDİ TAYİN EDECEK''-

Adnan Polat, sportif şubelerde yeniden yapılanma olacağını kaydederken, özellikle futbol takımındaki oyuncuların da ligde kalan 8 haftadaki performanslarıyla kendi kaderlerini belirleyeceklerini söyledi.

Polat, sportif alanlarda hep başarı zorunluluğu olduğunu ifade ederek, ''Yeniden yapılanma içinde başlattığımız faaliyetlerimize devam edeceğiz. Özelikle futbolda bu sezon başlattığımız gençleştirme ve yeniden yapılandırma var. Ligdeki 8 haftalık süreçte sporcularımız, ortaya koyacakları performanslarla, bir noktada kendi geleceklerini de tayin etmiş olacaklar. Önümüzdeki 8 haftada onlar ve Galatasaray için önemli. İnşallah performansları üst düzeyde olur da futbol takımı bu anlamda fazla fire vermez'' diye konuştu.

-PROJELER-

Gelir elde etme amacıyla yeni projelere girişeceklerini dile getiren Adnan Polat, Mecidiyeköy'deki GS Store Çadırı'nın bulunduğu yere bir iş merkezi kuracaklarını, orta vadede de Florya Metin Oktay Tesisleri'ni Büyükçekmece'ye taşımak istediklerini belirtti.

Mecidiyeköy'deki iş merkezini kendi kaynaklarıyla yapmayı planladıklarını kaydeden Polat, Florya için ise şu ifadeleri kullandı: ''Florya'da 120 dönüm bir arazi mevcut ve bunun 21 dönümü Galatasaray'ın. Diğer bölüm ise Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Maliye'nin. Biz diğer bölümleri de alıp, buradan 600 milyon dolar gelir sağlanabilecek bir proje üretmek istiyoruz. Tesisimizi ise Büyükçekmece'de, tapu ve üst kullanım hakkı işlemleri devam eden 400 dönümlük bir alana taşıyacağız. Bunun için tabii ki oraya gerekli yatırımların yapılması gerekiyor. Galatasaray'ın gayrimenkullerine baktığımızda, adı geçen borçlar korkutucu değil. Sıkıntı, nakit akışındaki dengesizlik. Amaç bu nakit akışını sağlıklı hale getirmek. Bunun için de gelir artırıp, mümkün olduğu kadar gideri kısmak gerek. Bunu kemer sıkma olarak de nitelendirebiliriz. Elde edilecek gelirleri futbola ve transfere değil, yeni değerler yaratmaya kullanacağız. Futbol A.Ş. mevcut kaynaklarını geliştirerek ihtiyaçlarını karşılayabilmeli. Galatasaray Kulübü kendi gelirlerini kendi yaratarak, kimsenin cebine bağımlı olmaksızın idare edilmek zorunda. Biz de bunu amaçlıyoruz.''

Galatasaray'da ilk görev aldığı 1992-1994 döneminde başlattıkları gençleştirmenin meyvelerini 8 yıllık süreçte önemli başarılar kazanarak aldıklarını kaydeden Polat, ''Kimsenin bizden akşamdan sabaha olağanüstü başarılar beklememesi lazım. Bu süreci yaşayacağız'' dedi.

20.03.2008

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Adnan Polat, cumartesi günü yapılacak kongre öncesi hedeflerini açıklarken, yeni sezonda Feldkamp'a alt yapı sorumluluğu önereceklerini söyledi.
    Last edited by Emurafu : 20.Mart.2008 at 16:56

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yaw alt yapıdaki gencecik çocukları disiplin diye bitiririm bu adam...hem onca yaşa gelmiş kabul etmez bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İşte Nazım Durak’ın listesi

ERGUN GÜRSOY’UN EŞİ, DURAK’IN LİSTESİNDE!..

Galatasaray Kulübü’nde 22 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi, başkan adaylarından Prof. Dr. Nazım Durak’ın yönetim kurulu listesi belli oldu.

Durak’ın listesinde en dikkat çeken isim ise Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy’un eşi Ayşe Gürsoy. Nazım Durak’ın kongreden zaferle ayrılması halinde Ayşe Gürsoy’un yönetimde ikinci başkan olarak görev alacağı öğrenildi.

İşte Nazım Durak’ın listesinde bulunan isimler:

Ayşe Gürsoy, Haldun Gediz, Vedat Gürer, Deha Orhon, İhsan Yalmaç, Secahattin Sarıkaya, Ayhan Akbin, Hasan Basri Uğurlu, Okan Böke, Mehmet Yiğit, Meral Kosif, Ender Merter, Önder Mercangöz.

MARATON.COM.TR.
    Ne liste beee..Bu listedede futboldan çakan varmı??..Üstelik transferi ayhan akbin yapacak..Kaza ile falan kazanırsa Galatasaray'ın sonu olur..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Nazım Durak, listesini açıkladı

Galatasaray Kulübü’nde 22 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesi, başkan adaylarından Nazım Durak, yönetim kurulu listesini açıkladı. Durak’ın, The Plaza Hotel’de düzenlediği toplantıyla açıkladığı ve Galatasaray Kulübü’nde uzun yıllar yöneticilik yapmış Ergun Gürsoy’un eşi Ayşe Gürsoy’un da yer aldığı listede şu isimler bulunuyor: Haldun Gediz Şener, Cüneyt Cezayirli, Vedat Gürer, Hikmet Kocaoğlu, Deha Orhan, İhsan Yalmaç, Secaattin Sarıkaya, Ayhan Akbin, Hasan Basri Uğurlu, Okan Böke, Mehmet Yiğit, Meral Kosif, Ender Merter, Önder Mercangöz. Nazım Durak toplantıda yaptığı konuşmada, Galatasaray’ın zorlu bir dönemden geçtiğini, kendisi ve arkadaşlarının bu zorlu dönemde ellerini taşın altına sokma cesareti gösterdiklerini belirterek, "Galatasaray’ın 282 milyon dolarlık borcunu sihirli değnekle yok edemezsiniz. Ben burada ütopik vaatlerde bulunmak istemiyorum. Bizim amacımız, kulübü şeffaflaştırıp projelerimizi geliştirmek, daha sonra, kısa sürede olağanüstü kurula giderek, kulübü emin ellere vermektir" dedi. Kulübün 25 milyon dolar nakit paraya ihtiyacı olduğunu, bu paranın mayıs ayana kadar bulunmasının zorunlu olduğunu ifade eden Durak, "Yoksa kulübün kapısına kilit vurulacak. Borsadaki hisselerine el konulacak. ’Biz bunu buluruz’ diyen insanlar, 2 yıldan beri nerelerdeydi. Neden bu hale getirdiler? Bu mu başarı? Bu başarıysa, biz çok daha iyisini yaparız. Biz parayla koltuk satmayız. Benimle birlikte hareket eden arkadaşlar, sorumluluklarının bilincindeler. Hepsi de ekonomik güçleri olan insanlardır" diye konuştu. Nazım Durak, kendisine, kimi teknik direktör olarak getireceğinin sorulduğunu dile getirerek, şunları söyledi: "Biz önce var olan teknik direktörümüzü bulalım. Yani özel bir tim göndereceğiz, uçakla gidip, Almanya’da sayın Feldkamp’ı yakalayıp getireceğiz. Türkiye’de doktor mu yok? Bu çok büyük bir ayıp, bir yüz karası. Şampiyonluk yarışındaki bir takımın teknik direktörü, bir grip yüzünden tedavi olmak için yurt dışına gidiyor. Bu ne biçim yöneticiliktir. Teknik direktörüne sahip çıkmayan bir yönetici, yönetime nasıl tekrar talip olabiliyor?" diye konuştu. -"RİVA SATILAMAZ"- Nazım Durak, 3 önemli projelerinin olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "Bunlar sportif başarı, ekonomik başarı ve tesisleşmedir. Sportif başarı ile ekonomik başarı bir bütündür. Sportif başarı, ekonomik başarıyı, ekonomik başarı da sportif başarıyı getirir. Tüccar zihniyetiyle var olan arsaları satarak, ipotek yaparak, kulübe gelir akışı sağlayamazsınız. Galatasaray Kulübü’nün bir santimetrekare arsasını sattırmayacağız. Riva gibi kıymetli bir arsayı nasıl satarsınız? Zaten satamazsınız. Bu arsanın üzerinde sayın Özhan Canaydın’ın vermiş olduğu teminatın kaldırılması için ipotek var. Bu 55 milyon dolarlık bir ipotek. Böyle bir arsa satılamaz." -"FLORYA ARAZİSİ VE SEYRANTEPE PROJESİ’NDE SORUN VAR"- Galatasaray’ın Florya’daki arsalarının da satılamayacağını savunan Durak, oradaki arsanın bir bölümünün Galatasaray Kulübü’ne, bir bölümünün Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne, bir bölümünün de özel sektöre ait olduğunu söyledi. Florya arazisinin imar sorunu olduğunu dile getiren Durak, "Sayın Adnan Polat başkan olsa bile, 2 yıllık yönetim dönemi bu sorunu çözmeye yetmeyecektir. Seyrantepe’deki yeni Ali Sami Yen Stadı Projesi’nde de sorun var. Sorun olduğu için projeyi yapan şirketin ABD’li yöneticileri geldi. Sermaye artırımına gitmek istediler. Başlangıçta verilen rakamlarla Eren Talu bu işleri yürütemeyecekti. ABD’lilerle tekrar görüşme nedeni bu sermaye sorunu. Bunun ötesinde Bölge İdare Mahkemesi, stat arazisinin yeniden mahkemede görüşülmesi için karar vermiştir. Böyle bir durumda siz kalkıp nasıl stat yapabilirsiniz?" şeklinde konuştu. -"POLAT’IN ÇEKİLMESİNİ İSTİYORUM"- Nazım Durak, genel kuruldaki rakibi Adnan Polat’ın, Galatasaray Kulübü yönetiminde başarısız olduğunu iddia ederek, "Sayın Polat ve arkadaşlarının bu kulübü yöneteceklerine inanmıyorum. Biz kısa vadede çözümler peşinde değiliz. Bizim amacımız kulübü şeffaflaştırıp, projelerimizi geliştirmek, daha sonra kısa sürede olağanüstü kurula giderek, kulübü emin ellere vermektir. Olağanüstü genel kurulda, herkesin üstünde mutabık kaldığı yönetime kulübü teslim edeceğiz. Biz bu kulüpte sevgi tohumları ekmek istiyoruz. Bu kulüpte mektepli, alaylı karmaşasına, saçmalığına son vermek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Adnan Polat’ın başkanlık yarışından çekilmesini isteyen Durak, "Bu kulübü daha fazla felakete götürmemek için, müflis tüccar politikasının yok olmasını istiyoruz. Bu kulübün gerçek sahipleri var. Müteahhit zihniyetiyle, yap-satçılıkla bu kulübü yok sayamazsınız. Elden çıkaramazsınız" dedi. Toplatıda yer alan Ayşe Gürsoy da Nazım Durak’ın kendisine yaptığı tekliften dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Zaten uzun yıllardan beri Galatasaray’ın içindeyiz. Birçok sorunla baş ettik. Bundan sonra da elimizden gelen her şeyi yapacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Ayhan Akbin in listede olmasina sasirdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Adnan Sezgin kulübün maasli calisani durumunda,yani yönetim listesine falan girecek durumu yok. (:
    Bende neden Polat listesine almamış diye şaşırmıştım.Kendisinin A.Ş müdürü olduğunu unutmuşum.Ama sanki yönetimdenmiş gibi duruyor hep..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılan Adnan Polat'ın listesi şöyle;

Faruk Bil
    Mehmet Helvacı
    Işın Çelebi
    Sinan Kılıç
    Haldun Üstünel
    Yiğit Şardan
    Ali Haşhaş
    Mümtaz Tahincioğlu
    Murat Yalçındağ
    Kemal Özgörkey
    Ahmet Dedehayır
    Metin Karakaya
    Nejat Uygun
    Tunca Haznedaroğlu
    Adil Emecan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Abdürrahim Albayrak yok mu yaa?bir yerde okumuştum listeye girdi diye...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben başkan olacak bir karizma göremedim nazım da zaten adnan polat kesin kazanacak özhan canaydın da destekliyor yani liselilerde destekliyor demektir...

Abdürrahim Albayrak girmememis listeye,ama yönetim listesi gercekten kaliteli isimlerden olusuyor bence.Adnan Polat ve ekibine güveniyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Abdürrahim Albayrak gibi birisi o listeye çok yakışırdı ama olmadı.. neyse hayırlısı bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Feldkamp'a alt yapı sorumluluğu önereceklerini söyledi.
    eğer bu gerçekleşirse galatasaray yönetimi tarihinin en mantıklı hamlelerinden birini yapmış olur ki kalli aynı zamanda bir psikolog gibi karakterde yaratabiliyor eğer kalli alt yapı sorumlusu olursa galatasarayın sabri gibi hasan şaş gibi bülent korkmaz gibi karaktersiz futbolcuları olmaz herşeyden önce nasıl sporcu olunur onu öğrenirler ve profesyonallik ne demek onu öğrenirler inşallah gerçekleşir
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Efendi diyorsun da Yusufcum,Özhan Canaydindan efendi bir kisi yoktur bu futbol aleminde,almadigi fair-play ödülü kalmamisti adamin.Bu dönemde Galatasaraylilik önemlidir,icraatlar önemlidir.Adnan Polatta bunu görüyoruz biz.Harbiden Galatasarayli,gerektiginde tüm sorumlulugu üzerine alabilen,taraftarlara arasi iyi,parali bir baskan görünümünde.(:
    Özcan Canaydin iyimi dedim? bunuda begenmiyorum.

A.Polatin listesi iyimis, ama birkac önemli kisi eksik, insallah bekledigim seyleri yapmazda... beni yaniltir..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat yılların verdiği yöneticilik deneyimiyle kendi çıkarlarını düşünmeksizin bu kulübe bişeyler yapabilecek olan isimlerden nadir isimlerden bi tanesi. Listesini de dikkat ettiyseniz zaten bu konuda kaliteli olan isimlerden kurmuş. Fakat Abdürrahim Albayrak'ı almamış olması benim de garibime gitti. Herkes bu yönetimde Abdürrahim Albayrak'ın o veya bu şekilde yönetici olacağını düşünüyodu. Ama olmadı.

Nazım Durak'ın Adnan Polat ve listesi karşısında daha yemesi gereken çoook fırın ekmek var diye düşünüyorum. Umarım oy verecek olanlar da böyle düşünüyordur. Zaten liseli lisesiz ayrımı yapılmazsa Adnan Polat açık ara Galatasaray Spor Kulübü'nün Yeni Başkanı olacaktır.

Nazim Durak estetik yaptigi kisileri listesine almis.
    Ona oy veren Galatasarayli degildir !

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Seçim 2008: Başkan Adayı Adnan Polat'ın Listesi

Galatasaray'da 22 Mart Cumartesi günü yapılacak seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesi, başkan adayı Adnan Polat, yönetim kurulu listesini açıkladı.

The Ritz Carlton Otel'de, genel kurul üyelerine bir kokteyl veren Adnan Polat, yönetim kurulu listesini de burada açıkladı.

Listede yer alan ve Polat tarafından tek tek kürsüye davet edilen isimler şunlar:

Faruk Bil
    Mehmet Helvacı
    Işın Çelebi
    Sinan Kılıç
    Haldun Üstünel
    Yiğit Şardan
    Ali Haşhaş
    Mümtaz Tahincioğlu
    Murat Yalçındağ
    Cemal Özgörkey
    Ahmet Dedehayır
    Metin Karakaya
    Nejat Uygur
    Tunca Hazinedaroğlu
    Adil Emecan

Başkan Adayı Adnan Polat'ın yönetim Kurulu Listesinde yer aday isimlerin açıklanan özgeçmişleri şöyle:

Adnan Polat (7708): Polat Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Adnan Polat, 1953 yılında Erzurum’da doğdu. 1971 yılında Işık Lisesi’nden, 1976 yılında New York Long Island Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu.

1976 yılında Polat Holding’e bağlı Polat İnşaat Anonim Şirketi’nin şantiyelerinde çalışma hayatına başlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Polat, 1981 yılından itibaren Polat Holding’in Sanayi Grubu’nun yönetimini üstlendi. Polat bu süre içinde Sanayi Grubu’nu uluslararası boyuta getirdi.

1992-1996 yıllarında 4 yıl süre ile Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Futbol Komitesi Başkanlığı yapan Adnan Polat, 7 Mart 1997 yılında Tayland Fahri Konsolosluk görevini üstendi.

Adnan Polat, 1999 yılında CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. İki yıl sonra da Serkap (Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Birliği) Başkanlığı’na getirildi. 2002 yılında da Seramik Federasyonu Başkanı seçildi.

Halen bu görevini sürdüren Adnan Polat, 2006 Mart ayında Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı görevine getirildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Adnan Polat, TÜSİAD, İKV ve İTO üyesi.

Faruk Bil (5336): 1956 İstanbul’da doğdu. 1975’de Galatasaray Lisesi'ni, 1979’da İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdikten sonra, yüksek lisansını University of North Texas’ta yaptı. Stinnes Intercoal Türkiye temsilciliği ve Toplu Konut Kamu Ortaklığı İdaresi'nde başkan danışmanlığı görevinden sonra reklam sektörüne girdi. 1994’te Kangaroo İletişim ve Danışmanlık Reklam ve Pazarlama İletişim AŞ’yi kurdu. Fransızca ve İngilizce bilen Faruk Bil, evli ve bir çocuk babası.

Mehmet Helvacı (5555): 1960 doğumlu olan Mehmet Helvacı Galatasaray Lisesi’nden mezun olduktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde bitirdi. Aynı fakültenin ticaret hukuku ana bilim dalında doktorasını tamamladıktan sonra aynı kürsüde profesörlüğe yükseldi. Evli ve iki çocuk babası olan Prof. Dr. Mehmet Helvacı Fransızca ve İngilizce biliyor.

Işın Çelebi (8023): 1950 doğumlu olan Işın Çelebi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliğini bitirdikten sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde aynı alanda yüksek lisans derecesi aldı. Doktorasını ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde ekonomi alanında tamamladı. 1975-1982 yılları arasında, Devlet Planlama Teşkilatı İktisadi Planlama Dairesi’nde Uzman ve İmalat Sanayi Grup Başkanı olarak çalışan Çelebi, 1987 yılında İzmir Milletvekili seçilerek TBMM’ye girdi. 1989-1991 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı ve Para ve Kredi Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 1997-1998 yıllarında ikinci kez Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yürüten Çelebi, 2002 yılında Çelebi Stratejik Danışmanlık AŞ’yi kurdu. İngilizce bilen Çelebi, evli ve üç çocuk babası.

Sinan Kılıç (8283): 1948 doğumlu olan Sinan Kılıç, Ankara Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını gastroentereloji ana bilim dalında tamamlayan Dr. Kılıç, evli ve 2 çocuk babası. Dr. Sinan Kılıç, İngilizce ve Almanca biliyor.

Haldun Üstünel (9313): 1967 İstanbul doğumlu olan Haldun Üstünel, orta öğrenimini Saint Benoit Lisesi, lise öğrenimini Suadiye Lisesi’nde, yükek öğrenimini ise A.B.D. San Francisco Dominican College Üniversitesi’nde Uluslararası İş İdaresi Bölümü’nde tamamladı. Üstünel, 1992 yılından bu yana İstanbul Tela Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce ve Fransızca bilen Üstünel, evli ve iki çocuk babası.

Yiğit Şardan (9798): 1963 doğumlu Yiğit Şardan, ortaöğretimi Galatasaray Lisesi’nde, liseyi ise Robert Kolej’de tamamladı. Ardından İTÜ İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren Saatchi & Saatchi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Şardan, iki çocuk babası ve Fransızca, İngilizce biliyor.

Ali Haşhaş (9959): 1953 doğumlu olan Ali Haşhaş İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’ni bitirdi. Emlak, yatırım, inşaat ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren Extensa AŞ’de Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Ali Haşhaş İngilizce biliyor. Haşhaş, evli ve üç cocuk babası.

Mümtaz Tahincioğlu (10617): 1952'de Mardin'de doğan Mümtaz Tahincioğlu Londra Üniversitesi’ni bitirdi. Mümtaz Tahincioğlu, İngiltere'de "Fomula 4" kursuna katılarak bu sporla tanıştı. Türkiye'ye döndükten sonra 1989'dan itibaren "karting" sporunun gelişmesi için çalıştı. İstanbul'un ikinci Otomobil Spor Kulübü'nü (İMK) kurdu. 1989-1992 yılları arasında 3 kez Türkiye Karting Şampiyonu oldu ve Dünya Karting Şampiyonası'nda da Türkiye'yi ilk kez temsil etti. 1997'de Otomobil Federasyonu Başkanlığı'na seçildi. Halen TOMSFED’in Başkanı olan Tahincioğlu evli ve 2 çocuk babası. Sanayici olan Tahincioğlu, İngilizce biliyor.

Murat Yalçındağ (10963): 1970 doğumlu olan Murat Yalçındağ lise mezunu. Aile şirketinde görev yapan Yalçındağ, nakliyat sektöründe faaliyet gösteriyor. Murat Yalçındağ İngilizce biliyor.

Cemal Özgörkey (11076): 1959 doğumlu olan Cemal Özgörkey Galatasaray Lisesi’nden 1979 yılında mezun olduktan sonra lisansını ABD Oglethorpe Üniversitesi’nde tamamladı. Halen Etap Endüstri ve Yatırım Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Özgörkey İngilizce ve Fransızca konuşuyor.

Ahmet Dedehayır (7173): 1963 İstanbul doğumlu olan Ahmet Dedehayır, 1982 yılında İstanbul Özel Alman Lisesi’nden, 1986 yılında Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 1992-1994 yılları arasında ortağı olduğu Tezal Menkul Değerler AŞ’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Dedehayır, 1994-1996 yılları arasında Med Menkul Değerler AŞ’de Genel Müdürlük görevinde bulundu. Dedehayır 1996 yılından beri bir danışmanlık şirketinde görev yapıyor. Evli ve üç çocuk babası olan Dedehayır, İngilizce, Almanca ve Fransızca biliyor.

Metin Karakaya (8754): 1955 doğumlu olan Metin Karakaya lise mezunu. Aile şirketi olan Karakaya Deri’yi yöneten Metin Karakaya İtalyanca ve İngilizce biliyor. Karakaya evli ve 2 çocuk babası.

Nejat Uygur (8844): 1972 doğumlu olan Nejat Uygur yüksek tahlisini ABD Syracuse Üniversitesi’nde tamamladı. Halen, inşaat, turizm, yiyecek, içecek, tarım ve hayvancılık alanlarında faaliyet gösteren SEL Group A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Nejat Uygur, İngilizce biliyor.

Tunca Hazinedaroğlu (10627): 1967 yılında Ankara'da doğan Tunca Hazinedaroğlu, orta ve lise öğrenimini Saint-Benoit Lisesi’nde yaptı. Yüksek öğrenimini Viyana Webster Üniversitesi’nde tamamlayan Hazinedaroğlu, bu üniversitesinin İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu. 1992 yılından bu yana Hazinedaroğlu İnşaat Yönetim kurulu üyesi olan Hazinedaroğlu, 2002-2005 yılları arasında 2 dönem CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 2003-2005 yılları arasında ise Türkiye Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. İngilizce, Fransızca ve Almanca bilen Tunca Hazinedaroğlu evli ve iki çocuk babası.

Adil Emecan (11285): 1961 doğumlu olan Adil Emecan, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. İhtisasını göğüs hastalıkları ana bilim dalında tamamlayan Adil Emecan evli ve iki çocuk babası. Dr. Emecan İngilizce biliyor.

Bunlardan en cok ben Tunca Hazinedaroğlu,
    Ahmet Dedehayır ve Mümtaz Tahincioğlu olduguna sevindim.

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri