Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

3 14.29%
  • Beşiktaş

12 57.14%
  • Berabere

6 28.57%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 72 arası toplam 72 sonuç

Konu: TSL 25. Hafta | Gençlerbirliği - Beşiktaş

1. Default

Dediğim gibi zor maç olacak ve Beşiktaş %100 gol yiyecek demiştim....
    İlk yarıda Beşiktaş'ın orta sahası kötü idi buda Gençlerbirliği'nin 10.dakikadan sonra atak oynamasına neden oldu.....
    Gerçekten Beşiktaş çok şanslı takım...UMARIM BU ŞANS SENE SONUNA KADAR DEVAM ETMEZ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bobo'nun golden sonraki büyük sevincide görülmeye değerdi.

Özlemişiz hakikaten Bobo'yuda...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FutboLda şans vardır ama şansı yaratan faktörLerde insanLardır. BöyLe şans feLan diyerek bir yere varamayız. Bazı takımLar kaç tane attı bu sezon 90 dan sonra kaç puan topLadı bişey dedik mi. FutboL duasında var zaten son düdük çaLmadan maç bitmez. Düdük çaLana kadar mücadeLe ediceksin. ŞampiyonLukLar böyLe kazanıLır. Son dakikaya kadar mücadeLe edip emeğini son dakikada da oLsa aLıyorsan doğru yoLdasın demektir
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

4. Default

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bobo'nun golden sonraki büyük sevincide görülmeye değerdi.

Özlemişiz hakikaten Bobo'yuda...
    İŞTE BOBO'NUN GOL SEVİNCİ:

Bu gol BOBO için çok moral olacak eski performansına dönebilir.....VE aklını toparlar sadece ligle ilgilenip yabancı takımlarla ilgilenmez....
    Bu arada gol atan oyunculara prim verilecekmiş büyük ihtimale:

İŞTE HABER:

Hafta içerisinde Beşiktaş'ta gol atan futbolculara prim vereceğini açıklayan İbrahim Üzülmez, gol atan futbolcuların primlerinin ödenip ödenmediği konusundaki bir soruya, "İstanbul'da bakarız" cevabı verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Çok iyi bir oyun oynamadık ama maçın en net pozisyonları yine de bizdeydi.Dedlgado'nun direkten dönen topu tamamen şanssızlıktı.Bazılar Beşiktaş kötü oynayıp balla kazanıyor demiş,böyle kazandığımız maçlarınb sayısı en fazla 2-3 tanedirAyrıca gs'li arkadaşlarını bizden daha çok son dakika golü atmalarına rağmen bize şanslı demelerine de şaşırdımNeyse biz kazanmaya,siz de şans,bal demeye devam edin...Ayrıca son dakikada gelen gol bence İlahi adalet.Bobo'ya yapılan hareket %100 penaltı, kimseyle tartışmam.Haftaya 3 puanla başlayıo rakiplerimizin puan kaybını bekleme güzel olacakKaldı 9 hafta Şampiyon GeLiyor Şampiyon...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    4-2 biter diyenler haydi teletubites gibi sarılarım yağlarımızdan kurtulalım...

Süper Lig Lideri Beşiktaş...
    Sen teletabiti de mi izliyorsun can

Bu arada tebrikler beşiktaş liderliğini korudu,
    şimdi şans faktörü muhakkak var ama o top dakika 94 bile olsa kendi kendine uçarak bobo'nun önüne gelmedi ya? belli bir atak var, amaç gol atmak.. dakika kaç olursa olsun gol nasıl olursa olsun-nizami olmak şartıyla- şans faktörü sadece ufak bir ayrıntıdır.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Öncelikle yan hakemini oraya "saksı"olsun diye koyan Yunus Yıldırım'a en içten sevgilerimi gönderiyorum...(belkide o yan hakem bugün,yarın çıkıp "Bana saksı muamelesi yapamazsınız,ben saksı değilim" deyip,istifa edebilir)

Maça gelince,Beşiktaş çok ballı,çok şanslı diyen arkadaşlar var.Maçın 90. dakikasına kadar hem futbolcusuyla hemde taraftarıyla maçı bırakmadan,maça asılarak ve inanarak golü bulmanın kaçta kaçı şansdır?Şans olmadan hiç bir maç kazanılamaz ki zaten.Maçı 5-0 alırsanda o gün şanslısınıdır,90'da attığın golle kazanırsanda şanslısındır...

Kötü futbol özellikle deplasmanda benim için hiç önemli değil.Üç puan alalım deplasmanlardan yeter.İnönü'de ligin ilk yarısında yaptığımız hataları yapmayız ve şampiyonluk ipini göğüsleriz deplasmanda puan kaybı yaşamazsak...

Bu arada Allah'tan son dakika golü geldi yoksa,Ankara'dan İstanbul'a 6 saatlik yol çekilmezdi...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

AHMET ÇAKAR:

Gelelim Yunus Yıldırım'a. Bana göre çok, hem de çok iyi maç yönetti. Hem maçı yönetti hem de maçı yakabilecek bir yardımcı hakem kararını refüze ederek doğruyu yaptı. 90. dakikada Serkan Akarca, penaltı kararı verdi. Bayrağı kaldırdı ve göğsüne götürdü. Pozisyon ona göre penaltıydı. Bunu Beşiktaşlılar da farketti ama Yunus Yıldırım pozisyonu öyle iyi gördü ki "Kabul etmiyorum böyle yardımcı hakem penaltısını" dedi ve pozisyonu devam ettirdi. Çok da doğru yaptı.

Nesil
    2006

Gençlerbirliği Mesut Bakkal ile iyi çıkış yakaladı. Bu maçtan galibiyet alacaklarını düşünüyordum. İzlerkende hep son dakika golü bekledim; ama beklediğim takım değil Beşiktaş attı. Tebrikler Beşiktaş. Gençlerbirliği defansı ise son dakikada kornerden gelen topu hatalı şekilde uzaklaştırıldı.

Birde penaltı bekliyordu Beşiktaşlılar; ama pozisyonun penaltı ile alakası bile yok. Bu pozisyona penaltı vermek hatadan öteye gitmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaşı tebrik ediyorum şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geride bıraktılar.Bence hem Bakinin eline çarpan top hem de Gençlerbirliği oyuncusunun eline çarpan top penaltı değildi hakem güzel bir maç yönetti.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet pozisyonun penaltı ile alakası bile yokdu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neyse bizim zaten penaltılara ihtiyacımız yok,kesin penaltıydı da demiyoruz.Çünkü belli olmuyor Ligtv görüntülerinde pozisyon tam olarak.Ama yardımcı hakem ısrarla penaltıyı işaret ettiğine göre iyi gördü pozisyonu demekki.Neyse Yunus bey kendi insiyatifini kullandı sonuçta,bişey diyemeyiz...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri