Gençlerbirliği
Beşiktaş
Berabere
(/s)
Galatasaray'ı yenmenin morali ile çıkacağımız Ankara deplasmanında Beşiktaş'ı zorlayacak tek şeyin saha oldugunu düşünüyorum.
Beşiktaş kazanır.
bende sahadan cekınıyorum ama bu vakıtten sonra buz pıstınde oynasak gıkımızın cıkmaması lazım buraya kadar gelmısken bırakmak olmaz.. Beşiktaşım kazanır..
Dört sene sonra gelen bir liderliğimiz söz konusu.Bunu kolay kolay bırakacağımızı sanmıyorum.Üç puanı alırız Gençlerden...
Ben çok çekiniyorum bu maçtan.İnşAllah puan kaybetmeyiz.
kazanırız bu forvet karşı durucak takım değil GB..
Beraberlik bekliyorum.Zemin kötü GB formda Bjk gibi 0-0 kitlenir gibi.
Uzun zaman sonra gelen liderliği kolay kolay bırakmayız..
3 puanı alırız..
Gençlerbirliği son zamanlarda toparlandı.Ve kendi sahasında etkili oynuyor.Beşiktaş ise çok moralli 137 hafta sonra gelen liderliğin etkisi ile.Gençlerbirliği ise ateş hattından uzaklaşmak istiyor.Kıran kırana geçer bence bu maç ve gol olmaz 0-0.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Lider Beşiktaş bu maçtan galibiyet ile ayrılan taraf olacaktır.Böyle düşünmemin sebebi ise moralli olmamız ve liderliğe uzun bir süre kavuştuktan sonra bırakmamak istemeyişimizdir.Biz G.Birliği'nden daha iyi takımız.Bu maçı kazanacak güçteyiz.İnşallah bir aksilik olmaz ve hem kazanırız hemde liderliğimizi sürdürürüz..
So what?
Saike
Gençlerbirliği rahatlamak için, Beşiktaş liderlikde kalmak için oynayacak. Mücadele gücü yüksek bir maç olacak. Cuma maçlarında beraberlik havasıda koktuğu için beraberlik diyorum.
kilidi bjk defansının çözecek olacağı bir maç...gençler hem gündem hem de önderin dediği gibi rahatlamak için oynuyacak...bjk de liderlikde kalmak için...bjk nin en kötü handikapı olan defans zaafı ve 3 takımın ensesinde olduğundan dolayı bu baskıyı kaldıramayacağını düşünüyorum...buna rağmen holoskunun gelişiyle nobrenin form tutması da artı bir avantaj...oyumu beraberlikden yana kullanıyorum...
6-0 ALırız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Mesut hoca ile yeni bir yükselişe geçti yanlış hatırlamıyorsam Gençlerbirliği. Ama yavaş top oynuyorlar. Beşiktaş'ta kilidi Delgado ile Nobre çözer. Ve Hayrettin abinin dediği gibi fark atarız.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
besikts liderligi birakmaz ve bu maci kazanir
0-0 biter bence.Bu orta saha ile bejiltaş deplasmanda kapanan takımlara karşı zorlanır..
Genclerbirligi kazanır bence 4-2
Gençlerbirliği bu aralar formda Beşiktaş için zor bir deplasman olacak ama kazanacaklarını düşünüyorum 1-0 Nobre![]()
bu maç berabere biter gençler bjk yi zorlayacaktır.....bjkliler maçın kolay geçeceğini sanmasın...nobre açar kilidi açarsa
Gençlerbirliği aşağı sıralarda.Eski güçlerinde değiller.Bu maçıda zorlanmadan kazanır ve liderliği sürdürürüz.Ankara'da taraftarımız bizi yanlız bırakmaz![]()
İçimden bi his bjk nin puan kaybı yasayacagını söylüyor. gb kazanamaz ama bi beraberlik cıkarabilirler. inşAllah yanılmam![]()
NOT: Bir de bjk puan kaybedebilir diyenlere cıkısmaya gerek yok, sadece yorum görüş![]()
Lider Ankara virajında
İnönü'de Galatasaray’ı devirip 137 hafta sonra liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, bugün Ankara’da Gençlerbirliği’yle karşılaşıyor. Zorlu mücadele öncesinde ilginç bir istatistik dikkat çekiyor. 1993-1994 sezonundan bu yana, 24. haftayı lider bitiren takımlar, ligde mutlu sona ulaşıyor. Rakamlara göre, geçen hafta zirveye kurulan Siyah-Beyazlılar şampiyonluk yolunda en şanslı takım olarak dikkat çekiyor.
Eksikler can sıkıyor
İstatistikler, Beşiktaş’ı şanslı gösterse de Kartal’ı, Ankara’da zorlu bir 90 dakika bekliyor... Sakatlığı bulunan Serdar Kurtuluş, Cisse ve İbrahim Kaş’ın yokluğunda Siyah-Beyazlılar kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Ali Tandoğan’ı defansta, Toraman’ı da orta alanda görevlendireceği bildirildi. Bu arada Gordon Schildenfeld de kafileyle Ankara’ya götürüldü.
GENÇLERBİRLİĞİ
Recep
Erhan
El Saka
Traore
Hakan
Burhan
Mehmet Nas
Kerem
Mehmet Çakır
Okan
Isaac
BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ali
Gökhan
Baki
İ.Üzülmez
Serdar Özkan
İ.Toraman
Tello
Delgado
Holosko
Nobre
STAT: 19 MAYIS
YAYIN: LİG TV
Saat: 20.00
HAKEMLER: Yunus Yıldırım
Hazırlıklar tamamlandı
Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Siyah-Beyazlı futbolcular, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmana 5’e 2 pas ve şut çalışması ile başladı. Daha sonra çeşitli taktiksel varyasyonlar üzerinde duran başarılı çalıştırıcının, Başkent’teki zorlu karşılaşmanın kadrosunu denediği bildirildi.
Yıldırım’la Kartal gülüyor
Liderin zorlu Başkent deplasmanında, Yunus Yıldırım düdük çalacak. Siyah-Beyazlılar bu sezon Yıldırım yönetiminde çıktıkları 3 karşılaşmada 9 puan topladı. Kara Kartallar, Denizli, Bursa ve Ankaraspor’u devirmişti. Gençlerbirliği ise Yıldırım’ın yönetimindeki maçlarda Fenerbahçe’ye 2-1 yenilirken, Konyaspor’u 6-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi bildi.
07.03.2008
Kaynak : Fanatik
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Diziliş süper. Defansı da sağlam, ofansı da. Alacak bu maçı Beşiktaş, alacak...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Zorlanmayız gibime geliyor... 3-1 diyorum .
Bobo sakatLıktan çıktı, düzeLdi diyorLardı oynicaktı hani ?
Bobo artık yavaş yavaş form tutmaLı. Lig şimdi başLıyor ve geLecek haftaLarda ona ihtiyacımız oLacak, tam onun havasında, onun stiLine uyacak rakipLer var. Umarım bu maçta sonradan da girse form tutmaya başLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu maç gerçekten Beşiktaş adına çok zorlu maç olacak Beşiktaş mutlaka Gençlerbirliğinden bu maçta gol yiyecektir.....
Beşiktaş'ın karşısında düşmemeye oynayan bir gençlerbirliği oynayacak...
Gençlerbirliği'nin karşısında ise morali Beşiktaş olacak...
İlk golü atan kazanır bana göre maç ama SÜPRİZ BİR ŞEKİLE BERABERE BİTEBİLİR....