Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği

3 14.29%
  • Beşiktaş

12 57.14%
  • Berabere

6 28.57%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 72 sonuç

Konu: TSL 25. Hafta | Gençlerbirliği - Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 25. Hafta | Gençlerbirliği - Beşiktaş

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Galatasaray'ı yenmenin morali ile çıkacağımız Ankara deplasmanında Beşiktaş'ı zorlayacak tek şeyin saha oldugunu düşünüyorum.

Beşiktaş kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende sahadan cekınıyorum ama bu vakıtten sonra buz pıstınde oynasak gıkımızın cıkmaması lazım buraya kadar gelmısken bırakmak olmaz.. Beşiktaşım kazanır..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dört sene sonra gelen bir liderliğimiz söz konusu.Bunu kolay kolay bırakacağımızı sanmıyorum.Üç puanı alırız Gençlerden...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben çok çekiniyorum bu maçtan.İnşAllah puan kaybetmeyiz.

kazanırız bu forvet karşı durucak takım değil GB..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Beraberlik bekliyorum.Zemin kötü GB formda Bjk gibi 0-0 kitlenir gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Uzun zaman sonra gelen liderliği kolay kolay bırakmayız..

3 puanı alırız..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gençlerbirliği son zamanlarda toparlandı.Ve kendi sahasında etkili oynuyor.Beşiktaş ise çok moralli 137 hafta sonra gelen liderliğin etkisi ile.Gençlerbirliği ise ateş hattından uzaklaşmak istiyor.Kıran kırana geçer bence bu maç ve gol olmaz 0-0.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lider Beşiktaş bu maçtan galibiyet ile ayrılan taraf olacaktır.Böyle düşünmemin sebebi ise moralli olmamız ve liderliğe uzun bir süre kavuştuktan sonra bırakmamak istemeyişimizdir.Biz G.Birliği'nden daha iyi takımız.Bu maçı kazanacak güçteyiz.İnşallah bir aksilik olmaz ve hem kazanırız hemde liderliğimizi sürdürürüz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Gençlerbirliği rahatlamak için, Beşiktaş liderlikde kalmak için oynayacak. Mücadele gücü yüksek bir maç olacak. Cuma maçlarında beraberlik havasıda koktuğu için beraberlik diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kilidi bjk defansının çözecek olacağı bir maç...gençler hem gündem hem de önderin dediği gibi rahatlamak için oynuyacak...bjk de liderlikde kalmak için...bjk nin en kötü handikapı olan defans zaafı ve 3 takımın ensesinde olduğundan dolayı bu baskıyı kaldıramayacağını düşünüyorum...buna rağmen holoskunun gelişiyle nobrenin form tutması da artı bir avantaj...oyumu beraberlikden yana kullanıyorum...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

6-0 ALırız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Mesut hoca ile yeni bir yükselişe geçti yanlış hatırlamıyorsam Gençlerbirliği. Ama yavaş top oynuyorlar. Beşiktaş'ta kilidi Delgado ile Nobre çözer. Ve Hayrettin abinin dediği gibi fark atarız.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

besikts liderligi birakmaz ve bu maci kazanir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

0-0 biter bence.Bu orta saha ile bejiltaş deplasmanda kapanan takımlara karşı zorlanır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genclerbirligi kazanır bence 4-2

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post

Hadi ben 6 dedim saLLadım. Sen böyLe diyerek iyice uydurmuş oLuyorsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği bu aralar formda Beşiktaş için zor bir deplasman olacak ama kazanacaklarını düşünüyorum 1-0 Nobre

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Yok artık Lebron James

Lig tarihindeki 70 maçta Beşiktaş'ı sadece 5(yazıyla beş) kere yenebilen G.Birliği bu maçta Lider Karakartal'ı yenecek hem de 4 gol atarak.Neyse seni hayallerin ile başbaşa bırakıyorum

bu maç berabere biter gençler bjk yi zorlayacaktır.....bjkliler maçın kolay geçeceğini sanmasın...nobre açar kilidi açarsa

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Gençlerbirliği aşağı sıralarda.Eski güçlerinde değiller.Bu maçıda zorlanmadan kazanır ve liderliği sürdürürüz.Ankara'da taraftarımız bizi yanlız bırakmaz

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    0-0 biter bence.Bu orta saha ile bejiltaş deplasmanda kapanan takımlara karşı zorlanır..

o yüzdenmi deplasmandaki en iyi takım BJK...

BoBo-Nobre-Holosko üçüde sahada...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Gençlerbirliği aşağı sıralarda.Eski güçlerinde değiller.Bu maçıda zorlanmadan kazanır ve liderliği sürdürürüz.Ankara'da taraftarımız bizi yanlız bırakmaz
    Deplasman yolları taştan...

Bende Ankara'dayım yarın Allah izin verirse.Sabah 09:00'da yolculuk var...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İçimden bi his bjk nin puan kaybı yasayacagını söylüyor. gb kazanamaz ama bi beraberlik cıkarabilirler. inşAllah yanılmam

NOT: Bir de bjk puan kaybedebilir diyenlere cıkısmaya gerek yok, sadece yorum görüş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Lider Ankara virajında

İnönü'de Galatasaray’ı devirip 137 hafta sonra liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, bugün Ankara’da Gençlerbirliği’yle karşılaşıyor. Zorlu mücadele öncesinde ilginç bir istatistik dikkat çekiyor. 1993-1994 sezonundan bu yana, 24. haftayı lider bitiren takımlar, ligde mutlu sona ulaşıyor. Rakamlara göre, geçen hafta zirveye kurulan Siyah-Beyazlılar şampiyonluk yolunda en şanslı takım olarak dikkat çekiyor.
    Eksikler can sıkıyor
    İstatistikler, Beşiktaş’ı şanslı gösterse de Kartal’ı, Ankara’da zorlu bir 90 dakika bekliyor... Sakatlığı bulunan Serdar Kurtuluş, Cisse ve İbrahim Kaş’ın yokluğunda Siyah-Beyazlılar kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Ali Tandoğan’ı defansta, Toraman’ı da orta alanda görevlendireceği bildirildi. Bu arada Gordon Schildenfeld de kafileyle Ankara’ya götürüldü.
    GENÇLERBİRLİĞİ
    Recep
    Erhan
    El Saka
    Traore
    Hakan
    Burhan
    Mehmet Nas
    Kerem
    Mehmet Çakır
    Okan
    Isaac
    BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    Ali
    Gökhan
    Baki
    İ.Üzülmez
    Serdar Özkan
    İ.Toraman
    Tello
    Delgado
    Holosko
    Nobre
    STAT: 19 MAYIS
    YAYIN: LİG TV
    Saat: 20.00
    HAKEMLER: Yunus Yıldırım
    Hazırlıklar tamamlandı
    Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Siyah-Beyazlı futbolcular, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmana 5’e 2 pas ve şut çalışması ile başladı. Daha sonra çeşitli taktiksel varyasyonlar üzerinde duran başarılı çalıştırıcının, Başkent’teki zorlu karşılaşmanın kadrosunu denediği bildirildi.
    Yıldırım’la Kartal gülüyor
    Liderin zorlu Başkent deplasmanında, Yunus Yıldırım düdük çalacak. Siyah-Beyazlılar bu sezon Yıldırım yönetiminde çıktıkları 3 karşılaşmada 9 puan topladı. Kara Kartallar, Denizli, Bursa ve Ankaraspor’u devirmişti. Gençlerbirliği ise Yıldırım’ın yönetimindeki maçlarda Fenerbahçe’ye 2-1 yenilirken, Konyaspor’u 6-1 gibi farklı bir skorla geçmeyi bildi.

07.03.2008
    Kaynak : Fanatik

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Diziliş süper. Defansı da sağlam, ofansı da. Alacak bu maçı Beşiktaş, alacak...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Zorlanmayız gibime geliyor... 3-1 diyorum .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bobo sakatLıktan çıktı, düzeLdi diyorLardı oynicaktı hani ?

Bobo artık yavaş yavaş form tutmaLı. Lig şimdi başLıyor ve geLecek haftaLarda ona ihtiyacımız oLacak, tam onun havasında, onun stiLine uyacak rakipLer var. Umarım bu maçta sonradan da girse form tutmaya başLar.

30. Default

Bu maç gerçekten Beşiktaş adına çok zorlu maç olacak Beşiktaş mutlaka Gençlerbirliğinden bu maçta gol yiyecektir.....
    Beşiktaş'ın karşısında düşmemeye oynayan bir gençlerbirliği oynayacak...
    Gençlerbirliği'nin karşısında ise morali Beşiktaş olacak...
    İlk golü atan kazanır bana göre maç ama SÜPRİZ BİR ŞEKİLE BERABERE BİTEBİLİR....

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri