Ayrılmadan save game'i bizimle paylaşırmısın?
Ayrılmadan save game'i bizimle paylaşırmısın?
Sagolasin.
Sagolasin
Gercekten istiyormusun?
Vitesse Maclari
Eredivisie'nin enleri
Eredivisie'nin oyuncu istatikleri
Ajax'in oyuncu istatikleri
Buda Nijerya Kadrom
Bu arada Ajax'tami kaliyim, yoksa Türkiyeye'mi döneyim?
Suan Ajax'ta misyonum tamamlandi diye bilirim, zaten buraya Sampiyonlar Ligini kazanmaya gelmistim
![]()
Oo Manu'ya gidersen fena olmaz![]()
Tebrik ederim Yusuf büyük bir başarı kazandın gerçekten ilk sezonda ŞLyi almak çok zor bir iş hemde Ajax ile aldın.Ligde şampiyonluğu kaçırdın ama üzülme Şlde şampiyon ollman bunun 5 katı daha önemliydi.Ben Galatasaray'ın başına geçmeni istiyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gerçekten istiyorum![]()
seninde dediğin gibi ajaxla şl yi alıp misyonunu tamamlamışsın daha küçük bir takım seçmelisin bnce mesela TÜRKİYE'DEN GALATASARAY...
huntelaar adamım abi yaabu arada nevesin istatistikleri de hosuma gıttı kendı oyunumda bakayım bı
devam kardes
![]()
Yusuf Tekgül Mor Menekselerde!!!
Ajax'la sözlesmesini fesh eden Yusuf Tekgül, Fiorentina ile anlasti. Fiorentina baskani Diego Della Valle yine bir Türk menajer ile anlastiklari icin mutlu oldugunu iletti, ayrica Yusuf Tekgülün oynattigi futboluda begendigini söyledi.
Yusuf Tekgül ise böyle aciklamarda bulundu:" Ilk önce Diego'ya tesekkür ederim, bana böyle güzel bir klübün basina getirdigi icin. Fiorentina sectim, cünkü Fatih Terimin izinden gitmek istiyorumAyrica Galatasaray, Fenerbahce, Palermo, Villareal ve Racing takimlarindanda teklifler aldim. Galatasaray ve Fenerbahce ile görüstüm ama olmadi. Diger ülkeler icinde daha erken. Belki birgün Türkiyeye dönerim
." Diyerek antremanlari baslatti. Ayrica yardimci T.D olarakta Massimo Neri'yi getirdi.
![]()
Yeni takımına geçmeden önce oyunu kaydettiysen bizimle paylaşır mısın?![]()
Başarılar dilerim Yusuf Fiorentinada.
Şu save bi paylaş ya![]()
Evet Yusuf bak istekler var paylaş şu saveyi![]()
Ajax ile adından söz ettirir bir menajer oldun bakalım Fio'da bunu devam ettirebilecek misin?
Başarılar yeni takımında...
"YÜCE ATATÜRK"
Yusufcugum başarılar Fio'da sana.Mor Menekşeleri uçur![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yusuf Fiorentinada başarılar çok iyi bir tercih
bakalım fiorentinaya kimleri alacaksın başarılar...
Yorumlariniz icin tesekkür ederimSave'yi paylasa bilirim, ama Suan Fiorentinadayim, ama Ajaxdan sadece 3 tane oyuncu ayrilmis: a-quino, Samba ve Heitinga. isterseniz bu hali ile paylasayim?
Nijerya'nin maclari
Togo maci cok güzeldi. Ilk yarida 4 gol oldu, sonra mac birden hizlandi ama kaleciler yildizlasti. ikiside sadece birer gol yedi 2.yarida. Congo'yu perisan ettik, kusura bakma Congocuk.Nijerya milli takimi ile ilk macina cikan Obinna, oyuna sonradan girip hattrick yapmasida güzeldi![]()
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/994/nijery**s0.jpg[/IMG]
Fiorentina'ya geri dönelim..
Sadece 3 hazirlik maci yaptik, cünkü diger takimlar maclari iptal etti.. Badalona macinda garip seyler oldu, italyan hakem.. verilmeyen 5 gol..2 penalti es gecildi.. bune yaahu? Inter galiba anladi bizim tehlikeli oldugumuz ve hemen satasmaya basladilar
Transferler:
Varan 1: Daniel A-quino..
Ajax'a transfer etmistim Danieli. Ben giddikten sonra Fiorentinan basina gectigimi duymus, sonrada beni aradi oraya gelmek istiyorum dedi sadece ve 2 gün sonra yine benim yanimdaydi..
Varan 2: Luis Jimenez
Böyle bir oyuncuyu kaptigim icin mutluyum.. Jimenez ise sonunda bir takima bonservesi ile geldigi icin mutlu oldugunu söyledi.
Varan 3: Ciprian Tatarusanu
Genc Romanyali kaleci ile anlastik, bu sezonu büyük ihtimalle yeni karde klübümüz Aue'de gecirecek.
Transferler devam edecek tabiki. Suan Vicente, Ajax'a alamadigim Felipe, Rosina, Toldo, Akinfeev ve bir sürü genc oyuncularlar ilgileniyoruz( bunlarin icinde Ajax'a aldigim oyuncularda var).
Yeni Kardes Klübümüz Aue!
Bundesliga'ya cikan Aue'nin T.D Roland Seitz'le Istanbulda görüsmüstük, ama o zamanlar daha Ajax'in basindaydim.. O zamanlardada Aue'den teklif gelmisti Karde klüb olalim diye, ama Ajax'in baskani kabul etmemisti.. Bu sefer direk bana geldiler bende kabul ettim. Inanmiyorsaniz alin size foto
Kirmizi ile cizdigim yerdeyiz, ona göre
Sizten bir istedigim var, hangi Türk oyuncuyu takima alayim, sizler önere bilirsiniz.. M.Topuz, Arda, Ugur Ucar, S.Kurtulus ile ilgileniyoruz..
Bu arada sayin Modlar ve Adminler Kariyerim adini: Mor Menekseler ve Süper Kartallar olarak degistire bilirmisiniz? Simdiden Tesekkür ederim.
Valla Yusuf transferlerin güzel ilgilendiğin oyuncular daha da güzel Türk olarak ise Mehmet Topuz derim olmazsa Arda Turan.
paylaş sen oyunu![]()
Hadi bakalım burada da aynı başarıları bekliyoruz, ona göre.
Başlığı da değiştirdim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"