O kadar transfer yapılır mı yahu? İstikrar sağla, kadroyu doldurma bu şekilde.
İyi başlamışsın, hedefinin büyük olması da güzel.![]()
O kadar transfer yapılır mı yahu? İstikrar sağla, kadroyu doldurma bu şekilde.
İyi başlamışsın, hedefinin büyük olması da güzel.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Lige ve ŞL ye güzel başlamışsın Yusuf tebrik ederim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sagolasin
evet gercekten müthis bir form yakaladim
Hedef ayi kadar büyükTransferlerin yarisini kiraladim gitti bee
Sagolasin Yunuscum
Eredivisie 10.hafta maci
Eredivisie 11.hafta maci
Eredivisie 12.hafta maci
Eredivisie 13.hafta maci
Sampiyonlar ligi 4.mac
Sampiyonlar ligi 5.mac
Eredivisie puan durumu
Sampiyonlar ligi puan durumu
Gelelim degerlendirmeye...
Sparta'yi kolayca gecmeyi basarirken, Van Der Vaart müthis performansla sahalara geri dönüs yapti. Macin asil kahramani 3 assist yapan Neves'di.
PSV macinda, herkes PSV kazanir diyordu ama futbolun sahada oynandigini yine birkez daha görmüs oldukAvcimiz Huntelaar PSV'yi fena avladi.
Vitesse macina kesin galibiyet parolasi ile ciktik, ama maasallah hakemler yine galibiyetimizi yedi.. Neves'in ve Huntelaar'in golleri sayilmadi
FC Groningen macinda hakemler yine maci mahvetti... Nevesin müthis golü ile öne gecmeye basardik, ama 89.dakikada yedigimiz müthis frikik golü ile mac berabere bitti
Sampiyonlar ligi macinda Celtic ile karsilastik.. Gecen macta 4-3 yenilmistik.. Bunun kozunu almaya ciktik ve yine Avcimizin golleriyle maci kazandik.
Geldik süper Milan macina!! 16 dakikada 2 tane yedigimiz golde kalecimizin hatasi cok büyüktü... Ama bunlara ragmen yilmadik, ASLANLAR gibi savasdik!! müthis tempolu ve presli oyunumuzun karsiligini 80.dakikada aldik..Emanuelssonun ortasinda Huntelaar maci 2-1 getirdi ve ayni zamanda umutlandik.. Yinemi bir Celtic faciasi olacak derken, Hakem penaltimizi rest gecti.. Sambanin 40 metreden harika sutu direge carpti.. 90+2'de Jan Vertonghen müthis bir posizyondan yararlanamadikTam elimdeki defteri yere atacakken, Bruno Silva tac atisinda topu Gattuso'ya göndermezmi... Gattuso ortasahadan Maarteen'i avladi... ümitler tükendi ama.. Istanbuldanda güzel haberler geldi
Besiktas Celtic'i 3-2 devirmisti
Bu arada Galatasaray-Fenerbahce derbi maci vardi ve bende bu maci izlemeye gittim.
Groningen macinda sonra Ertugrul Saglam'i Amsterdam'a cagirmistimOndan sundan ve bundan konustuk
Ertugrul bey benim takimimdaki Nicolae Mitea'yi almak istedikleri söyledi. Bende yanit olarak:" Ertugrul abi, kusura bakma ama Mitea suan satilik degil ama satmaya karar verirsek, söz veriyorum öncelik sizdedir".
Bu olaydan sonra Ertugrul Saglam gayet mutlu gözüküyordu.. ayrica bende Batuhanlar ilgilendigimi söyledim ve Ertugrul'da bu transfere onay verdi. bonservis bedeli olarakta 2,5M-4M euro vermeyi düsünüyoruz( Iyi para bee) Ertugrul abi ile bide taktik bilgilerimizi paylastik. Ertugrul abiden bide Türkiye ligindeki genc oyuncular hakkinda bazi bilgiler aldim, belki bir gün Türkiyeye giderim.
Mitea gelecek yil KaraKartal'mi olacak?
Batuhan müstakbel Hollanda ligi Sampiyonu Ajaxtami!
Mitea için gelmiş demek Ertuğrul hocaİşini biliyor vallahi...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gidişat güzel. Bence Mitea'yı verme, Batuhan'ı da alma. Daha iyileri var yahu![]()
Tebrikler Yusuf ligde harikasın ŞL de 2.olarak çıkman güzel Miteayı verme sakın.
Tebrikler adaş.Süper gidiyorsun keşke ŞL de lider çıksaydın.ŞL rakibin grubunu 1. bitiren bir takım olucak.Başarılar.
tebrikler iyi başlamışsın ve devam ettirmişsin umarım başarılı olacaksın
evet o yüzden geldi ve durmadan bastiriyor
Mitea'yi vereyim yaahu, adam Türkiyeyi görsün bide.
Mitea'yi verebilirim...
Liverpool cikti beeAvrupada takimi cikti..
Sagolasin
Erediviese 14.hafta
Bizim icin cok kolay bir mac oldu..
Erediviese 15.hafta
Bu macta birsürü gol posizyonu harcadik...
Erediviese 16.hafta
Bu galibiyet ile Van Gaal'in kovulmasina sebeb oldum, kusura bakma Idolum Van Gaal
Erediviese 17.hafta
Avci tarafindan yine avladik onlari
Sampiyonlar ligi 6.hafta
Defans ve Kaleci yedek agirlilikti..ama beraberlik iyidir
Lig Puan Durumu
Hollanda gibi bol gollü ligde sadece 8 yedik suana kadar2 puan fark attik PSV'ye..
Lig oyuncusu istatikleri
Ajax her yerdeHuntelaar dehset formda..
SL'deki rakip belli oldu!!
En son istedigim rakip geldi yaahu..
Buda Ajax oyuncu istatikleri
Thiago Neves'e dikkat!! 24 macta 12 gol ve 12 assist...
Huntelaar'a ne demeli yaahu
Taktigimi gelecek yazida yayinlacam
Huntelaar coşmuş. 27 maç 34 gol 3 asist. Mükemmel.
Huntelaar harika lig harika ŞL de rakip zorlu umarım elersin.
Yusuf Tekgül Nijeryanin basinda!!!!
Unutulmaz oyuncular [değiştir]
Çok kaliteli bir takım seçmişsin tebrikler Yusuf.
Afrika'dan milli takım almak çok zevkli oluyor. Ben de Fildişi'nin başına geçmiştim.![]()
Evet Nijerya takimi süper
oo Fildisi Sahilleri cok iyi takim, Nijerya kadar olmasada
Kusura bakmayin birkac gündür ekleyemiyordum maclari, cünkü antremanlar, okul, antrenörlük yapmayada basladim... iste bunlarla simdi koya biliyorum.
Oynadigim maclar:
15 macta 12 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 maglubiyet
Lig Puan Durumu:
Puan farki sadece 1 puan, gelecek mac herseyi belirleyecek.
Liverpool maci
Maci resmen domine ettik! Deplasmanda 17sut atabilen bir takimiz.. Crouch bizim defansimizin hatasindan gol atti. Avci yine sahneye cikip maci 1-1 etti. Son noktayida Neves'koydu..
Yolumuza devam ediyoruz, bu yil ilk 4 girecegiz !!
Taktigim: AjaX-SysTem.
Taktigin en önemli yeri ortasahadaki üclü.( bende Davids, Neves, Van Der Vaart) Davids defansif, Neves pasör, Van Der Vaart yönetici. Kanat oyuncularda önemli, ama yeterki orta acabilsin ve dribblingi 10-13 az olmasin. Forvet ise hizli yada güclü olsun farketmez.. Composure, off to ball ve finishing ortaseviyede olsa bile golleri siralaya biliyor.
Taktigimiz ataga dayali, hizli tempo ile genis alanlarda oynayarak rakibin oynamasini engellemek. Eger Defansin daha hizli olsaydi, defans cizgisini daha ileriye cikartabilirdim. Zorlu maclarda Counter attackigida kullanabilirsiniz.
![]()
Tebrik ederim Yusuf ligde az bir puan farkı var hemen kapatabilirsin.Liverpool maçı süper olmuş kalite farkı var tabii biraz.Devamını bekliyoruz.
Ilgin icin tesekkür ederim..
Eredivisie 28.hafta
Yüzdük yüzdük ilk siraya yerlesme sansi bulduk ama bunu kullanamadik..
Eredivisie 29.hafta
Luiz Suarez'in golü ile yendik, mutluyuz..
Eredivisie 30.hafta
Olmayinca, olmuyor o kadar... Yine masallah kacirma rekorlari girdik, Huntelaar'in olmamasinin bir etkisi..
Eredivisie 31.hafta
Van der Vaart show vardi sahada 1 gol 2 assist.
Sampiyonlar ligi ceyrek final maci 1.bölüm
Benim bu macla ilgili konusman gerekmiyor, herseyi ss gösteriyor zaten. Taktigimi yeniledim ve sonuc= Mükemmel... Yari Final'e kaldik diye biliriz, büyük bir basari..
Hollanda kupasi yari final
Kendi oyuncumuz Rydell bizi avladi.. Willem hak etti, tebrikler..
Lig puan durumu
Sampiyon PSV gibi...maalesef.. bu yil cok puan kaybettik liderken ve simdi bunu farkettik... PSV'nin iki macida kolay gibi: NEC ve Utrecth ile..Bu yil en azindan bari Sampiyonlar ligini kazanalim..
![]()
Gereksiz kayıplarla şampiyonluğu kaçırmışsın ama esas önemli oaln şampiyonlar ligi bence bu şanssızlığı ancak final oynayarak amorti edebilirsin bunu yapacak kadron da var bence Yarı finalde rakip kim?
kayıtlı oyunun lütfen palaşırmısın ajax mükemmel hale gelmiş lütfen paylaş![]()
Yusuf malesef Serkan abinin dediği gibi gereksiz puan kayıpları olmasaydı Şampiyon olurdun ama önemli olan o değil ŞL kupasını alman senden bunu bekliyoruz kazanabilirsin.
Güzel gidiyor, takımda büyük yapılanmaya gitmişsin ileride çok daha iyi bir Ajax görücez![]()
güzel bir kariyer başarılar groningen maçı da çok şanssız olmuş umarım şampiyonlar ligini alırsın
Gerçekten süper bir kariyer tebrik ediyorum Yusuf. Rahat şamp olacağını tahmin ediyordum ama bu seneki oyunda bu kolay kolay gerçekleşmiyor. Şamp liginde de etkilisin. Daha şamplık bitmiş değil her an çevirebilirsin. Hadi görelim seni.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Eredivisie 32.hafta
Alemin Krali Van Der Vaart 3 gol!! Süperiz!
Eredivisie 33.hafta
Cok kolay galibiyetti..
Eredivisie 34.hafta
Huntelaar'in geri dönüsü, 2 golle döndü.. harika..
Sampiyonlar ligi Ceyrek Final 2.mac
Alemin Krali bisiz!!! Rafael mühteseem!!
Sampiyonlar ligi Yari Final 1.mac
Huntelaar!! Avci fena avladi!
Sampiyonlar ligi yari final 2.mac
Beraberlik icin ciktik, ama maci domine ederek yine kazandik..
Lig Puan Durumu & Avrupa kupa maclari elemeleri
Sampiyonlar Ligi Final Maci!!!
Barcelona vs Ajax!!
VS
![]()
Çok zor bi maç olucak...
ovv Yusuf süper gidiyorsun , ligi alamadın ama senden ŞL yi bekliyorum . Başarılar kardeşim arkandayız![]()
Çok güzel bir başarı elde etmişsin.Tebrik ederim.
Cidden tebrikler. Çok çok büyük başarı ilk sezon için.