Vander Saar bugün harika..Nasıl çıkardı o frikiği öyle..
Vander Saar bugün harika..Nasıl çıkardı o frikiği öyle..
Hollanda çok iyi bir maç çıkardı gerçekten.Bronckhorst'un golündeki atak organizasyonu çok güzel gelişti diyebilirim..
Şu ana kadar turnuvanın en keyifli,en güzel maçı bu maç oldu ..![]()
bu frikikleri niye del piero atmıyo anlamış değilim.
Hollandayı tebrik ediyorum.. İnsan İtalya gibi defans ağırlıklı oynayan takımların yenildiğini görünce seviniyor. Gerçi bugün özellikle ilk yarı İtalya pek bir şey oynamadı ama olsun..
Bir de birisi Ömer Üründül'e öğretmeli.
Ca - mo - ra - ne - si
Bir sonraki İtalya maçına kadar sabah, öğlen, akşam 3'er defa tekrarlıyoruz Ömer abi![]()
Turnuvanın en güzel maçı çok güzel bitti o İtalya'nın sıkıcı futbolunu sevmezdim zaten bravo Hollanda muhteşemdi bugün ayrıca Erman hoca hep maçları yorumlasın...
Hollanda kazandı,tebrikler Portakallara.
Çok iyi bir futbol oynadılar,galibiyeti hakettiler.Bu futbollarını diğer maçlarda da sürdürsünler,gruptan lider olarak çıkarlar bence.
Hollanda İtalya'yı resmen sahada sildi. İtalya'yı hayatımda ilk kez bu kadar mahçup ve isteksiz futbolunu izliyorum. İtalya bundan sonra toparlanacağını düşünmüyorum. Oyuncularda moraller bozuldu ve Romanya ile Fransa bu İtalya'yı çok rahat yeneerler.
Hollanda mükemmel oynadı. Takımın oyunun ne demek olduğunu sahaya yansıttılar. Otuz yılın acısını çıkarttılar.
Maç olarak çok güzeldi. Turnuva'nın en çekişmeli maçı olarak geçecek. Final maçının bile bu kadar zevkli olacağını düşünmüyorum.
Grupta İtalya - Fransa maçı kilit maç olur.. Gönlüm ikisinin de elenmesinden yana ama bu biraz da Rumenlere bağlı![]()
Tebrikler Hollanda..Eze Eze Kazandı...
uefa kupasına giden takımın orta sahasını direkt sahaya sürersen artı o defansla kendini bişey sanarsan fark kaçınılamz olur inşallah italya elenir.bundan sonra çeyrek finale çıkarlarsa çok üzülürüm.
hollandayı tebrik ediyorum sneijder sahanın heryerindeydi kapasitesini zorladı.nistelrooy kaçırdı yine her zamanki gibi bir kaçtane![]()
tebrikler hollanda..
beklendiği maç üst düzey keyif dolu bir seyir sundu fakat çoğumuzun beklediğinin tam tersi oldu, hollanda maçı izlerken babamın vurguladığı gibi dakika 80 kusur, 3-0 öndesin, biz olsak kesinlikle kalemizin önünden ayrılmayız, fakat hollanda halen daha bastırıyordu, beklendiği gibi turnuvanın en güzel maçı olduğu şimdiye kadar olanların içinde..
Hollanda'nın gruptan çıkmasını istiyordum, eğer böyle devam ederlerse lider olarak çıkarlar, bugünkü vasat fransa'yı da dağıtacaklarını düşünüyorum.. bu grupta kilit nokta italya fransa maçı olur, bugunkü performanslara göre italya ikinci olarak grubu tamamlar kanımca
Helal olsun Hollanda İtalya'yı sahadan sildi
Atv'de spiker ve Ömer Üründül felaket, LigTV'de Erman Toroğlu.
Adam akıllı spiker ve yorumcusu olan kanal versin şu macları yaa
Süper maç oldu. Böyle zevkli maça hasrettik desem yeridir![]()
Gattuso-Pirlo-Ambrosini üçlüsü ile maça başlayıp öyle tamamlayarak her zaman onun için söylediğim Berlusconi'nin kuklası yakıştırmasını yine haketti Donadoni.
Bu üçlünün ne kadar matah birşey olduğunu zaten bütün sezon gördük ve Uefa kupasında görmeye devam edeceğiz.
Milli marşlar okunurken farkettim, Panucci'nin artık yüzü kırışmış, koşmayı unutmuş.İkinci golü yedirdikten sonra maçı hayatında hiç oynamadığı defansın ortasında tamamladı.
Orta sahadaki MFÖ'den sonra Panucci-Barzagli-Materazzi komedi dans üçlüsü gibiydi.Ligin en çok gol yiyen takımının defansı(Barzagli) nasıl oluyor da milli takımın bankosu oluyor anlaşılamadı.
Bir oyuncu düşününki 31 yaşına gelmiş ve gökten zembille İtalya milli takımının ilk onbirine iniş yapmış.Di Natale gerçekten iyi olsa futbol hayatının tamamına yakın bölümünü ismini hiç duymadığımız takımlarda geçirmezdi.
donadoni nin bu kadroyu nasıl kurduğunu gerçekten çok merak ediyorum.fatih terimin kopyası gibi bu adam..
Veee beklediğim göze hos gelen futbol geldi he yau sonunda
Hollanda süperdi süper favorim olmaya adaylar Robben,v.Persie yedek,Babel sakat ama yine de İtalya ya futbol nasıl oynanır öğrettiler...Gio,Kuyt,Sneijder ve tabi ki van Der Sar süperdi![]()
hollanda dagıttı adeta ıtalyayı. ben bu kadar kotu bır ıtayla beklemıyordum ama bunda kuskusuz cannavaro'nun yoklugunun buyuk payı var. turnuvanın en guzel macıydı valla umarım bundan sonrakı maclar da boyle zevklı olur
çok zevkli bir maçtı.hollanda çok iyi oynadı ve bir takım nasıl konra atak yapar onun dersini verdi...
Son Dünya Şampiyonunu turnuvanın geri kalanında zor günler bekliyor.Kalan maçlarda bu futbolla oynarlarsa bırakın şampiyonluğu gruptan bile çıkamazlar..
Hollanda harika oynadı, İtalya defans yaparak maç kazanılmayacağını anladı.
Suç tamamıyla Donadoni'nin Defansında Grosso - Chiellini gibi adamlar varken Panucci - barzagli - materazzi oynatıyosan aklından sorunun vardır. Ambrossini-Gattuso-Pirlo yerine daha yaratıcı Perrotta - De Rossi oynatmıyosun. Sezonun gol kralı olmuş Alessandro Del Piero oynatmıyosn diNatale'yi oynatıyosun. Maç 2-0 oyundan Camoranesi çıkıyo Cassano giriyo gole ihtiyacın varken benim bildiğim defansif adam çıkar ofansif girer nasıl bir akıl varsa Camoranesi gibi top taşıyan isabetli ortalar kesen adam çıkıyo Cassano giriyo.
Hollanda'nın hakkını yememek lazım onlarda çok iyi oynadı. İyi oyunlarının yanında Donadoni'de ekmeklerine yağ sürdü adeta
Bencede hatalı bir kadro ile çıktı defansif oynamayı abarttı bekte Panucci orta sahada Ambrossini olmamalıydı.De Rossi nası olmaz anlamak zor.Tabi Di Natale yerine Alex Del Piero olmalıydı.Bence Hollanda kalan 2 maçı bu kadar rahat alamaz hatta 1 puanla yetinebilir.İtalya 2 maçıda kazanır ve çıkar
Sana katılmamak elde değil. Ambrosini kimdir yahu? De Rossi gibi çok üst düzey bir futbolcu varken Ambrosini'nin oynaması şaka gibi. Perrotta, **uilani gibi alternatifler de mevcutken orta sahada, en son oynaması gereken, hatta kadroda olmaması gereken Ambrosini ilk onbir başlıyor, inanılır gibi değil.
Chiellini ve Grosso'nun oynamamasına çok şaşırdım, hele ki Chiellini müthiş bir sezon geçirmişken hiç oynayamadı. Bugün gördük ki İtalya savunması rezil oldu, inanılmaz açıklar verdi. Sağda Zambrotta, solda Grosso, göbekte Chiellini ve Cannavaro sakat olduğundan mecbur Materazzi oynamalıydı.
Forvet hattında Di Natale'nin oynamasına gerçekten şaşırdım. 2006 Dünya Kupası kadrosuna bile giremedi yanlış hatırlamıyorsam ama bu turnuvada ilk maça ve belki de en önemli maça ilk onbir başladı. Del Piero gibi İtalya Seri A'da süper bir sezon geçirmiş ve gol kralı olmuş bir oyuncu yedek oturdu, onu kesen oyuncu da Di Natale, akıl alır gibi değil. Hadi Del Piero'yu oynatmadın, Borriello neden oynamaz? Genoa ile iyi bir form yakalamış Borriello oynamalıydı en kötü, o da yoktu.
Ben böyle saçma kadro ve diziliş görmedim, böylesine de saçma bir oyun sistemi görmedim. İtalya Donadoni yüzünden gruptan çıkamayabilir, çıksa bile ben şansını çok az görüyorum. Lippi'nin takımıyla Donadoni'nin takımı arasında dağlar kadar fark var. 2006'daki şampiyondan Cannavaro, Nesta ve Totti'yi mecburi sebeplerden elersek diğer oyuncuların tamamı bugün gayet iyi oynayabilirdi bana göre.
Hollanda bugün galibiyeti hakeden taraftı, çok iyi oynadı, onların da hakkını yemeyelim, tamam İtalya kötüydü ama Hollanda da çok iyiydi. Çok iyi bir kadrosu olduğu gerçek, özellikle hücum hattı. Yedek kulübesinde Robben (sakat), van Persie, Huntelaar gibi çok da kaliteli ofans oyuncuları var. Ben çok beğendim Hollanda'yı. Van der Vaart, Wesley Sneijder, Dirk Kuyt orta sahada çok iyi yardımlaştılar, tabii arkalarındaki Nigel de Jong ve Engelaar'ı da yabana atmayalım. Bu arada merak ettiğim bir şey var, belki bileniniz vardır, van der Vaart kaptan değil miydi Hollanda'da? Bugün baktım da van der Saar kaptan çıktı, ben Hollanda kaptanını van der Vaart biliyordum, pazubandını onda görmeyince şaşırdım.
Vaart İkinci kaptan, birinci Kaptan Van Der Sar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İtaLya asLında Grosso ve DeL Piero girdikten sonra toparLandı, Toni aLtı pastan auta atınca, ardından da PirLo nun harika frikiğini Van der Sar çıkarında İtaLya nın gardı düştü ve tam bitirici MortaL Kombat tarzı Finishim i Macın adamı vurdu.
Ukranya maçını izLedikten sonra HoLLanda nın bu turnuvanın favorisi oLacağını düşünüyordum ve şu ana kadar oynanan maçLarı gördükten sonra hiç bir takımın sistem ve oyun içerisinde ki pasLaşma trafiği açısından HoLLanda nın 5 metre biLe yanından geçmediğini gördükten sonra artık fikrim tamamen oturdu. HoLLanda bir aksiLik yaşamaz ise güLe oynaya aLır kupayı. FutboLun Şiir kitabını yazmış adamLar resmen.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şu ana kadar oynanan tüm maçları seyrettim ve bana göre şampiyonluk için üç aday var, Hollanda, Portekiz ve Almanya. Tabii bir de yarınki maçları seyretmeliyiz, İspanya var, bakalım bu turnuvada bir şeyler yapabilecekler mi, bir de son şampiyon Yunanistan var. Rusya'yı da çok merak ediyorum.
İtalya aslında o gol pozisyonlarını değerlendirse belki maçı çevirebilirdi, futbol bu ama van der Saar kalesinde devleşti, bir kez daha kalitesini tüm dünyaya gösterdi. Erman Toroğlu maç içinde çok güzel ve komik yorumlar yaptı, gülmekten kırıp geçirdi"Donadoni artık gitsin traş olsun, gerçi Hollanda Donadoni'yi traş etti ama ben böyle traş görmedim." gibi laflar söyledi
İnşallah her maç o yorum yapar
![]()
Mükemmel bi maçtı, Hollanda ders verdi resmen. Hollanda veya İspanya alır kupayı...
Portekizi biz oynatmadik![]()
Portekiz alcaktir kupayi. Fransa ve Italya bu gruptan cikamaz